oh ms believer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 oh ms believer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Airwisp
Member
oh ms believer DPKsfdL
Kip
1170
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Airwisp
BerichtOnderwerp: oh ms believer   oh ms believer Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 16:48


oh ms believer Dbwcgfv-5fa8b263-d6c0-4ec1-82db-725dc3ab33c0.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvODdhZWNkNmEtODRkMy00MjJiLTk3NTgtMTQ5MTI1MzY1MTJlXC9kYndjZ2Z2LTVmYThiMjYzLWQ2YzAtNGVjMS04MmRiLTcyNWRjM2FiMzNjMC5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Op het moment had ze geen eens twijfels meer gehad. Misschien ergens nog, het piepende stemmetje achter in haar hoofd. Alleen werd deze overstemd door zijn grootse beloftes en bovenalles haar innige verlangen om lief gehouden te worden. Alleen, toen de zon weer bovenkwam en haar wekte, werd ze alleen wakker. Ze wilde niets liever dan zijn woorden geloven, maar ze zag hem slapen naast een andere she-cat. Misschien was het nog ergens deel van zijn plan, aan dat idee hield ze zich wanhopig vast, alleen angst kneep nu haar keel dicht, samen met paniek. Een fout kon ze maken, maar wat als ze de gevolgen daarvan in haar buik zou moeten dragen?

Haar gele ogen zochten en vonden wie ze nu zo erg nodig had: haar zus. Ze was Foxfire's tirade nooit vergeten, toen ze verteld had gevoelens te hebben voor een Bloodclanner. Alleen ze had niemand anders, en dit was niet een geheim dat ze alleen zou kunnen verdragen. "Fox?" haar stem trilde van paniek nu het besef verder in begon te zinken. "F-Fox, ik heb iets doms gedaan,"


&Foxfire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
oh ms believer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: