Another one bites the dust 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Another one bites the dust

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Another one bites the dust BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Another one bites the dust   Another one bites the dust Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 20:11

De kleine kattin was redelijk vroeg opgestaan vandaag; ze was vroeg gaan slapen de vorige avond. Ze ging voor de warriorden zitten; ze was één van de eersten die wakker was vandaag, blijkbaar. De vogeltjes floten vrolijk in de lucht en met een warme glimlach keek ze op naar hun vliegende gestaltes. Het moest fijn zijn om te kunnen vliegen, vrij als een vogel; maar wel altijd kunnen terugkeren naar je nest. Wat een leven, wat een leven. Was ze maar een vogel.

+Seamist eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
Another one bites the dust DPKsfdL
Babs
269

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: Another one bites the dust   Another one bites the dust Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 22:13

Haar pootstappen waren lang niet meer zo lichtvoetig toen ze de nursery uitkwam. Haar buik was ondertussen al een flink stuk ronder geraakt. Ook zij kon niet meer ontkennen dat ze toch echt zwanger was. En ondanks dat ze meeging in het verhaal wat Arcticwolf had gesponnen, wist ze ook dondersgoed van wie de kittens waren. Ze stapte naar de prooistapel en pakte er een kleine muis vanaf. Vis smaakte haar niet zo de laatste tijd. Wellicht had Coyotespirit toch gelijk gehad met de vraag of haar smaak veranderd was. Ze gaf een knikje naar Littlefish, al voelde ze zich nog wat ongemakkelijk naar de poes. Ze was immers de volle zus van Settleddust...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Another one bites the dust BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Another one bites the dust   Another one bites the dust Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 16:22

Littlefish volgde Seamist met haar blik toen de kattin de nursery uitkwam. De andere kattin was zwanger en begon nu toch al redelijk dik te worden. Littlefish vond het bijzonder verwondelijk - hoewel ze vroeger nooit zo'n interesse gehad had in kittens en zwanger zijn en al die dingen, had ze gemerkt dat hoe ouder ze werd hoe interessanter het leek. Oh, ergens was ze jaloers op Seamist en Arcticwolf. Wat een gelukkig koppeltje, zo schattig, en nu kregen ze een lief nestje kittens erbij. Ze zou sowieso eens gaan kijken als ze kittens geboren waren. Iets in haar verlangde ook naar zoiets - naar een lieve kater en een paar kittens die van haar waren. Maar dat zou allemaal op zijn tijd wel komen, niet waar? Ze was nog jong. Littlefish glimlachte warm naar Seamist toen die haar toeknikte en liep met lichte pootstapjes op de kattin af. Iets in haar merkte wel dat de queen licht ongemakkelijk was naar haar toe, maar dat gevoel negeerde ze grotendeels. "Hey, Seamist, hoe gaat het met jou? En met de kittens?", vroeg Littlefish warm, even haar blik richtend op de opgezwollen buik van de ander. Hoeveel kittens zou ze verwachten? Vier, vijf, zes?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Another one bites the dust
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: