All I know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All I know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
All I know SCwUkVM
Bo~
868
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: All I know   All I know Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 21:55

Emil
Emil hield heel erg van zijn baan haar. Hij hield echt heel erg van alle kinderen die er op zijn werk waren. Maar soms? Soms werd hij er ook heel erg moe van. Maar dat was vaker van de ouders dan van de kinderen zelf. De ouders konden soms heel erg aan zijn hoofd zeiken. Vooral nu het nieuwe jaar was begonnen en er nieuwe ouders op de opvang kwamen. Die begonnen meteen naar zijn hoofd te slingeren dat het onbeschoft was dat hij niet sprak. Dat hij heus wel kon spreken maar het niet deed. Wat wel deels waar was, maar dat boeide hen toch niet? Hij kon er niets aan doen dat hij doof was geworden. Gelukkig was een lieve collega die hem hielp en de ouders van hem overnamen. Sommige mensen vonden het maar niks, dat een dove op hun kinderopvang werkte. Dat hij dan nooit zijn werk goed kon doen en dat hij maar beter thuis kon blijven zitten als een gehandicapte jongen. Nou, het boeide hem helemaal niets. Hij vond dit werk geweldig, de meeste kinderen vonden hem zelf ook heel erg leuk, dus waarom zou hij dan stoppen met zijn werk? Zolang de kinderen blij met hem waren, was hij ook heel erg blij met de kinderen. Zelfs als hij niet goed met de kinderen kon communiceren. Toch was het fijn om met jonge kinderen aan de slag te gaan. Die keken naar hoe iemand was en niet naar of iemand gehandicapt was of iets in die trant. Het was fijn, het was goed zo.
Hij haalde even zuchtend een hand door zijn haar terwijl hij naar het ouderlijk huis liep waarin hij was opgegroeid. Hij probeerde er nog regelmatig te komen, anders zou hij het ook wel weten met zijn moeder. Die zou dan het contact waarschijnlijk laten verwateren, ondanks dat hun relatie beter was dan dat het eerst was geweest. De huissleutel had hij gelukkig nog wel, die had zijn moeder nog niet ingevorderd. Had namelijk ook nog altijd gekund he? De sleutel gleed in het gat, waarna hij het slot van de deur haalde en naar binnen stapte. Het eerste wat hij deed natuurlijk was zijn schoenen uit doen en zijn jas ophangen samen met zijn sjaal. Hij liep door naar de woonkamer, waar hij even rond begon te kijken. Was zijn moeder hier of boven? Of was ze nog niet eens thuis? Hij zou mocht hij het willen kunnen roepen, maar… nee, gewoon niet. Hij kon prima wachten. Dus hij besloot om even rustig op de bank te gaan zitten, zijn ene been op zijn knie en leunend op zijn arm. Zo. Nu kon hij rustig wachten.


is als hij echt praat
Wat hij met gebarentaal zegt
Ɓσ


+ Bun <3


The more I learn, the less I know about myself
and there was simplicity, in who I was before
All I know Falconos
Maybe I'm just missing me, and the way we were
Maybe I, I think too much, with the pains of growing up
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All I know BBTakD
Bunny
1359
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: All I know   All I know Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 19:12

Tamara slaakte een diepe zucht toen ze haar auto stillegde. Voor een moment bleef ze zitten, achter het stuur, in de stilte. Het was een zware dag geweest op het werk. Ze werkte sowieso lange dagen - maar het was al acht uur nu en ze had nog geen eten gehad. Maar ze negeerde het pijnlijke rommelen van haar maag en stapte toen toch maar uit. Ze hadden vlak voor ze naar huis zouden mogen gaan mogen uitrukken voor een gewapende overval. Uiteindelijk bleek het een vals wapen geweest te zijn en hadden ze hem zonder al te veel moeite kunnen overmannen - maar er was een hele hoop papierwerk die ermee gepaard ging en niet iedereen was gebleven. Nee, ze had het zelf mogen oplossen. Hmpf. Tamara opende haar voordeur, deed het licht aan en hing haar jas op. Haar badge legde ze naast haar autosleutels in het kommetje aan de voordeur, waarna ze verderliep, de woonkamer voorbij, de keuken in. Een blik in de koelkast toonde dat ze duidelijk nog eens naar de winkel moest gaan. Ugh, altijd toch. Misschien kon ze pizza bestellen.. In haar vermoeidheid en haar zoektocht naar iets te eten, had ze niet eens door dat haar zoon ook thuis was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All I know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: Other RPs :: Private threads-
Ga naar: