Waarna hij het biggetje opeet. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Waarna hij het biggetje opeet.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Waarna hij het biggetje opeet. Orchis20
m
797
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Waarna hij het biggetje opeet.   Waarna hij het biggetje opeet. Icon_minitimevr 15 mei 2020 - 14:48


Waarna hij het biggetje opeet. Dd5cjs10

Het was al laat in de Ni-Frith toen Orchis het kamp in gehuppeld kwam. Zijn buik was aan het knorren van de honger en schuimend was hij op zoek naar een hapje eten. Sinds de aanval van de drie andere clans was er weinig prooi binnengehaald, dat betekende dat hij zelf had moeten jagen en dat was natuurlijk niet succesvol afgelopen. Hij had zelfs in een threar geprobeerd te klimmen toen hij een vogelnestje met eieren had gespot maar na een meter al was hij hard op zijn reet gevallen. Hij liet een aanstellerend sisje klinken toen hij met zijn beurse achterwerk ging zitten. Als hij niet snel te eten kreeg zou hij zo dadelijk aan zijn eerste kannibaalse maaltijd beginnen.

+ Fuzzypaw


Waarna hij het biggetje opeet. Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
Waarna hij het biggetje opeet. 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: Waarna hij het biggetje opeet.   Waarna hij het biggetje opeet. Icon_minitimedo 28 mei 2020 - 16:42


Fuzzypaw
I'm looking over my shoulder, as paranoid as a criminal
Oh ze was zo bang geweest tijdens het gevecht. Maar het had goed uitgepakt. Het was goed geweest, ze had Chillypaw beschermd. Dus dat was al een giga opluchting geweest. Ze had geen problemen meer gehad met de bloodclan kater die haar had geforceerd om te vechten met de riverclanner. Maar nu kwam het volgende probleem weer op steken. Honger. Ze kreeg de restjes van wat bloodclan over liet. En veel was het niet. Ze slikte even terwijl ze met haar restje liep, tot er een knorrige maag te horen was in haar ogen en ze opzij keek. Een BloodClan kater lag daar. Met een knorrige maag. Meteen begonnen haar poten te trillen. Als ze dit niet aan hem zou geven dan… dan zou hij iemand anders wat aan doen.. toch? Dus voorzichtig en overduidelijk angstig liep ze op de kater van Bloodclan af, waarna ze haar kleine beetje vlees voor hem neerlegde en meteen een paar stappen achteruit zette. ”Uhm… uhm… hier…. Alstublieft.. m-meneer.” sprak ze zachtjes en angstig. Als ze hiermee kon voorkomen dat hij achter andere katten aan zou gaan zitten? Dan zou ze wel wat langer honger lijden. Dan had ze dat daar wel voor over. Zelfs als ze doodsangsten moest doorstaan door alleen al hier te staan voor hem.


Waarna hij het biggetje opeet. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Waarna hij het biggetje opeet.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: