Time-out hoek [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time-out hoek [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
Deputy
Time-out hoek [open] 3HdqnGZ
me, myself & i
362
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Time-out hoek [open]   Time-out hoek [open] Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 15:39


Time-out hoek [open] Dd5cjs10
Ganzenopdracht

Zijn teentjes tikte afwisselend op de grond. Zijn bek stond lichtjes geopend terwijl hij mekkerende geluidjes maakte. Als hij een staart gehad had was die nu zwaar rond aan het zwiepen, zijn snorharen trilde in plaats. Een vogel kletterde met zijn vleugels rond van de ene tak naar de ander. Een andere vogel sprong er achterna. De liefde hing in de lucht en het mannetje was er klaar voor om eitjes te kweken. De vogels waren dus druk bezig, een goeie poging om ze proberen te vangen voor Orchis. Zijn tong gleed eventjes langs zijn mondhoeken heen die zeiknat waren van het gekwijl. Oh, wat had hij toch een honger! De Bloodclanner kon niet meer wachten en sprong een meter de lucht in toen de vogel boven hem weer naar een nieuwe tak hupte. Hij sloeg zijn klauwen uit, voelde de veren aan zijn teentjes kietelen, en... verloor zijn balans in de lucht. In plaats van dat hij automatisch ronddraaide en op vier pootjes terechtkwam ging Orchis over de kop en viel hij met zijn rug op de grond. Hij liet een piep horen toen zijn strot dichtgeknepen werd. Paniekerig sloeg hij om zich heen maar hij kwam niet los. Door zijn getrek en wilde paniek werd zijn keel alsmaar meer dichtgeknepen. Genade! Genade! Maar het was geen kat die hem te pakken had gekregen.. nee het was een boom. De tom stopte abrupt met zijn wilde gedrag en staarde naar de tak. Zijn halsband zat vast aan de tak. Orchis slaakte een 'are u kidding me' zucht uit en bleef roerloos staan. Hij zag er uit als een hulpeloze kit die bij de nekvel gepakt werd door mama poes.

- Open!


Time-out hoek [open] Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Time-out hoek [open] Mini-avatar-Darkpaw
310
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Time-out hoek [open]   Time-out hoek [open] Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 16:02

Zijn blik in de verte was op een van de zeldzaamste momenten vast gelegd. Een konijn had zich in schaduwclan territorium binnen gewaagd. Darkmind sloop dichterbij en zocht naar de juiste plek om de prooi te vangen. Dark zetten zich af en landen boven op de prooi, maar schrok op van een onverwachte piep dat haast wel van een kitten leek te komen. Nog voor de donkerbruine kater zijn prooi had kunnen doden schoot het konijn weg! Shit!!! Maar als een kitten echt in het nauw zat was Darkmind genijgd het kitten eerst te vinden. Met zo snelle passen als hij kon renden Dark de richting op vanwaar hij nog meer geluiden hoorde. Dit kon nooit een kitten zijn! Maar toen zijn blik om hoog ging zag de schaduwclan kater een van de Bloodclanners hangen aan zijn halsband. Die zou hij gemakkelijk daar kunnen laten hangen. Een speelse nee eerder een gemene grijns kwam op zijn lippen. Maar die schudden de Warriors snel van zich af. Nee hij was geen moordenaar zoals deze katten!!! Darkmind klom hoewel met enige moeite de boom in tot de tak waar de vreemd gevormde kater aan hing. 'Een voordeel van het niet dragen van een halsband. Wij komen niet vast te zitten.' Miauwde Darkmind op neutrale toon en klom op de tak waar hij heel even op adem kwam. Goh, wat een stumpers waren die Bloodclanners eigenlijk? Wel groot doen en vuil vechten, maar jagen in een bos konden ze weer niet. Dark wachten heel even om te zien hoe de halsband vast hing. Er stak een tak omhoog waar Orchis aan was blijven hangen. 'Ergens weer een voordeel voor jouw. Je had je nek kunnen breken.' Miauwde Dark en boog zich voorzichtig naar voren. Nu maar hopen dat hij de Bloodclanner er heel vanaf wist te krijgen? Voorzichtig zocht de donkerbruine gemarmerde kater naar een goede plek om de vervormde kat op de tak te krijgen? Het beste waar hij Orchis vast zou kunnen pakken was op zijn schouder. Darkmind pakte zo veel mogelijk wit vel vast en begon te trekken.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time-out hoek [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: