Strange corners 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Strange corners

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rudekit
Member
Strange corners Fa70frsshw4l
Nelson
995
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4-5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rudekit
BerichtOnderwerp: Strange corners   Strange corners Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 18:44


Een paar priemende ogen tuurde de open plek rond. Rudekit zat dicht naast de holte van de Nursery, zijn poten in de modderige aarde geslagen. De zon kwam op voor de zoveelste dag dat hun kamp was ingepalmd door Bloodclan. Zelfs de zon moesten ze met hen delen. Rude vond het maar niks. Zijn schijngevechtjes stonden on hold. Het kamp was één saaie boel geworden met de situatie, toch wat kittenspelletjes betrof. Veel van zijn speelmakkers kwamen de veilige Nursery niet uit, hun Queens hielden ze binnen. Rude's vacht waaide op in een ijzige bries toen een opmerkelijke Bloodclanner zijn blikveld kruiste. Altans hij moest Bloodclan zijn want hij herkende hem niet. Hij zag er enkel niet zo eng uit.. Misschien was dat wat het zo verrassend maakte. Nieuwsgierig volgde Rudekit elke beweging die de tabby kater zette. Zou deze ook zo stinken als die Orchis?
{ GRIFFITH }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Griffith
Member
Strange corners DPKsfdL
Lianne
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 months
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Griffith
BerichtOnderwerp: Re: Strange corners   Strange corners Icon_minitimedo 21 mei 2020 - 13:02

Wat een ellende. O, o, wat een ellende. Nadat hij eens flink uitgefoeterd was door een chagrijnige clanmate was Griff zijn zelfvertrouwen voor vandaag helemaal verdwenen. De clankatten waren eng en mochten hem niet. Zijn clanmates waren eng en mochten hem niet. Alles was fout gegaan en hij haatte het hier. Hij had nog maar net kunnen wennen aan zijn leven in de Bloodclan voordat alles door de war werd geschopt door de verhuizing.. Waarom had Cobra zo nodig dat besluit genomen? Met langzame, ongelukkige passen stapte hij het kamp door. Hij ontweek iedereen die hem maar passeerde alsof hij bang was dat enig fysiek contact hem tot stof zou reduceren. Hij verlangde naar de tijd  toen hij nog kitten was, al was dat nog minder dan twee weken geleden. Toen mocht hij nog zichzelf zijn en spelen. Sinds hij young one was verlangde iedereen van hem dat hij plots iemand anders zou zijn.

Griff zijn bleke ogen kruiste twee gele kijkers. Hij bleef staan. Een klein wezentje wat eruit zag als een kitten staarde hem vanuit zijn schuilplaats aan. Het maakte hem ongemakkelijk maar hij dacht vrijwel direct terug aan de woorden van Chawl. Wij hebben ons territorium in het park, dus dat is technisch gezien nog niet het bos. De boskatjes leven in het bos, de Clankatten. Griffith aarzelde toch. In de verhalen die zijn moeder hem altijd vertelde woonde gevaarlijke monsters in donkere bossen. Deze clankatten woonde in een donker bos. Was er enige andere assumptie die hij maken kon? Maar toch.. als hij naar de andere katten keek die om hem heen stonden leken ze niet zo anders, afgezien ervan dat ze geen halsbanden droegen.

Griffith zijn blik gleed naar zijn poten. Een minuut lang staarde hij alleen maar naar beneden, naar zijn klauwen die hij zacht uit zijn hulzen liet glijden en vervolgens weer introk. Zijn angst mocht naar de maan lopen. Abrupt kwamen zijn poten in beweging en stak hij de afstand tussen hem en de kitten over. Bij de ingang van de nursery bleef hij staan. "Kan ik je helpen?" Viel hij met de deur in huis, stem bruusk.  


The Father, Son, and Holy Ghost is just somebody's unholy hoax

Strange corners TXA9xQrK_o
Strange corners Griffithos
Strange corners TXA9xQrK_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudekit
Member
Strange corners Fa70frsshw4l
Nelson
995
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4-5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rudekit
BerichtOnderwerp: Re: Strange corners   Strange corners Icon_minitimedo 21 mei 2020 - 22:32


Dat hij ongemakkelijk aan het staren was deerde hem niet. Zijn ogen leken vastgenageld en zijn hart sloeg gestaag. De andere kat liet zijn blik op zijn poten vallen. Dit voor zo'n lange poos dat Rudekit dacht dat hij nooit meer ging bewegen. Dit was maar wat raar. Elke Bloodclanner die hij gade had geslagen sinds de overname was impulsief geweest. Alsof een zonnestraal hen de weg naar elk drama wees om hen er meteen mee te vermengen. Deze katten volgden de Krijgscode niet dus wie riep hen tot orde?

Plots schoot de kleine, doch grotere dan hem, Bloodclanner in beweging en stoofde op hem af. Rudekit zette zich schrap met een dikke staart en halfgeloken ogen. "Kan ik je helpen?" Vroeg de Bloodclanner op een ietwat barse toon. Rudekit oordeelde dat de kat eerder vroeg: valt er iets te zien? Hmpf. "Nee." Antwoordde hij helder. Hij moest niks van een Bloodclanner. Toch stak hij zijn neus uit om de kat zijn geur op te snuiven. Hij rook in ieder geval al iets beter dan een standaard Bloodclanner. "Jij ziet er niet uit als Bloodclan." Verklaarde Rude. Zijn hersens draaide op volle toren in deze bizarre situatie. Misschien had deze kat wel een soort speciale rang? Of was hij de Medicine Cat of zouden ze die niet hebben? De Elders hadden er in ieder geval niks over gezegd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Strange corners
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: