~D I J I N 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ~D I J I N

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dijin
Member
~D I J I N  DPKsfdL
Selina, hi
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dijin
BerichtOnderwerp: ~D I J I N    ~D I J I N  Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 23:46


,,A Dijin is a supernaturally invisible being, who according to some Islamic scholars can take possession of people and rid them of their free will.”

Dijin
Based on dissociative identity disorder

GENERAL
Name: Dijin, m’n ouders hebben mij echter een andere naam gegeven. Mijn naam vroeger was: Flooff
Age: Ik ben ongeveer 20 manen oud. Maar ik moet je eerlijk vertellen dat ik het niet exact bijgehouden heb.
Gender: I can be what or whoever you want me to be baby.
Clan: Bloodclan.
Mate: Je maakt een grapje, hoop ik?
Offspring: Kleine balletjes terreur, ik pas.

INSIDE

Character traits Memory-loss ~ Depersonalisation ~ Sadist ~ Sarcastic ~ Cold
Likes: Hunting ~ Fightitng ~ Seeing others suffer
Dislikes: Cats who get in her way ~ Kittens ~ Weaklings
Fears: Affraid of being weak ~ Secretly; others opinions ~ Mice


Memory loss
Dijin lijkt veel te vergeten, soms heeft ze net gejaagd en gegeten, om vervolgens opnieuw te gaan jagen. Ze zal dingen aan je vragen, die ze al gevraagd heeft. Maar geloof me, denk maar niet dat ze de dingen die jij doet snel zal vergeten. Ze is naar andere enorm opmerkzaam, uit het oog verliezen zal ze je niet.

Depersonalisation
Ze heeft vaak het idee alsof ze naar een film van haar eigen leven kijkt, alsof ze uit haar lichaam treedt en meekijkt van boven. Haarzelf veroordelen, hoe ze het beter kan doen, waar ze op moet letten, wat ze fout doet. Soms lijkt het alsof er meerdere katten in haar lichaam ‘wonen’.  Het idee dat ze constant bekeken wordt -ook al is dit door zichzelf – zorgt er echter wel voor dat ze de volle 100% geeft aan de dingen die ervoor haar toe doen. Zoals de clan.
Deze depersonalisatie gaat soms gepaard met de-realisatie. Oftewel het verliezen van de realiteit, het gevoel hebben dat wat er gebeurt niet echt gebeurt. Normaliter is dit een soort coping-mechanisme, als er iets traumatisch gebeurt bijvoorbeeld, zal het voor haar lijken als een slow-motion scene in een actiefilm – je weet wel waar ik het over heb. Ze zal functioneren op de automatische piloot, kill or be killed.

Sadist
Al vanaf jongs af aan geniet Dijin van het lijden van andere, of dit nu door haar komt of niet. Om de een of andere rede geeft het haar voldoening, de macht die ze voelt als ze een ander pijn doet. Je zou het bijna een soort kink kunnen noemen.

Sarcastic
Als vernederen van andere je hobby is, moet je ook de juiste tools hebben.

Cold
Omdat Dijin vaak niet het gevoel heeft dat ze zichzelf is, is gevoelens hebben naar andere katten best een lastig dingetje voor haar. Ze kan niet uitgaan van haar eigen gevoelens, belevingen, herinneringen, hoe moet ze dan gevoelens hebben naar andere katten? Katten vertrouwen is geen optie, als ze zichzelf al niet kan vertrouwen.

OUTSIDE

Fur: Rood -achtig? Rood/bruin
Fur length: Kort
Eyes: Donker groen
Tail: Lang in vergelijking met haar lichaam
Build Groot, als je haar zou zien, zou je denken dat ze een kater was. Breed, hoog op haar poten, gespierd.

HISTORY

OUT OF THE RPG

Ze is geboren in het perfecte gezinnetje. Mama, papa, twee broers. Al gauw kwam haar zogenaamde happy family erachter dat ze niet helemaal was zoals de rest. Haar familie jaagde om te overleven, zij vond het heerlijk om de klein rot vogeltjes op te jagen  en te doden. Haar familie hield van elkaar, zij hield haar afstand, wilde niet dat andere zouden zien dat ze gaf om iets. Zo was ze altijd al geweest, ze viel altijd net uit de boot bij haar familie. Dijin wist dan ook dat ze hoe dan ook bij hen weg moest gaan, al wilden haar familie dat niet. Ze kwam van een plek waar dat niet zo gewaardeerd werd. Je had je familie, daar bleef je bij tot jezelf een mate gevonden had, dan verliet je het nest om jezelf te settlen met je mate. Om zo de bloedlijn voort te zetten en jezelf voort te planten, uiteraard. Dijin zag dat niet zo zitten. Ze had andere doelen voor ogen, ze wilde zichzelf op de kaart zetten. Ze wilde een naam voor zichzelf creëren, ze wilde aanzien, respect macht. Iets wat ze in hun wereldje sowieso niet ging krijgen. Ze besloot te vertrekken, dit werd zo niet goed ontvangen, dat haar broers haar aanvielen. Dit triggerde iets in haar. Ze kan zich nu niet precies meer voor de geest halen wat er precies gebeurde op moment supreme, maar de aftermath.. oh the aftermath. Bloed. Er was zoveel bloed. Ze weet nog dat ze haar ogen openden en de dode lichamen van haar ouders en 1 van haar broers zag liggen. Waar haar andere broer was gebleven? Ze had geen idee. Maar ze moest weg, ze moest vluchten.

IN THE RPG

There’s still some history to be made.

,,When you can’t even trust your own mind, things really start to get hectic.”DIJIN-SIGJE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
~D I J I N
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Bloodclan-
Ga naar: