Wasted 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wasted

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Wasted   Wasted Icon_minitimedo 21 mei 2020 - 20:36

Met langzame stappen en een verfomfaaide vacht kwam Myrtlepaw het apprentice den uit. Ze was de vorige nacht pas na moonhigh het kamp terug in geslopen en had daar nu spijt van. Toen had het heerlijk en spannend geleken: Een nachtelijke wandeling in new-leaf helemaal in haar eentje. Maar nu ze hier met haar suffe kop door het kamp sjokte besefte de calico maar al te goed hoe slecht die beslissing was geweest. En dat was niet alles: tegen sunhigh zou ze gaan trainen en ze wist dat ze in de problemen zou komen als ze er weer niet helemaal bij was met haar gedachten. Ze hoopte maar dat ze zich voor die tijd genoeg kon opknappen om in ieder geval de illusie van een geïnteresseerde apprentice te wekken. Door haar sufheid merkte Myrtlepaw niet eens dat ze rechtstreeks op iemand anders afliep. Pas op het allerlaatste moment wist ze voor Blossomflower uit te wijken. Ze zette haar poten echter onhandig neer en gleed weg op de dauwgrond, waardoor ze op die vroege en verwarrende morgen keihard tegen de aarde klapte. Een tel bleef ze liggen, badend in de schaamte en zelfmedelijden, toen richtte ze zich langzaam op en keek de ander aan.

[Blossom]


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasted XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 18:17


Het waren de vogeltjes die de poes gewekt hadden die vroege ochtend, het waren de vogeltjes die hear iedere ochtend wekte. Net als hen was de calico poes een ware vroege Vogel, en nu de zon eerder begon op te komen begon ook zei vroeger te fluiten. Net zoals haar moeder beviel het vroeg opstaan haar wel, de oudere poes had haar immers aangestoken met het idee van vroeg opstaan meer werk gedaan en dit motto hield de poes nog altijd zeer hoog in haar levens code.
Ze keek altijd erg op naar haar moeder, Cherryglow. En was zeer trots hetzelfde gevlekte patroon te mogen dragen. Cherryglow was een gerespecteerde warrior binnen de clan geweest en stond bekend om haar lieve en zorgzame karakter, hetzelfde liefdevolle karakter dat haar blind had gemaakt voor haar mate's...meer questionable personality. De kater was niet veel later na het bekendmaken van haar zwangerschap vreemdgegaan met een ander, een geheim dat niet heel lang stand had gehouden en had geresulteerd in een halfzusje voor Blossom, die tegen die tijd al apprentice gemaakt was. Heel goed kende ze het poesje nog niet, niet omdat ze dit niet wilde maar vooral omdat de kitten haar moeder alle herinneringen aan hun gedeelde vader zo ver mogelijk van haar vandaan wilde houden, maar nu myrtle apprentice was geworden was blossomflowers hoop haar zusje beter te leren kennen teruggekeerd.

Vandaar dat ze met alle zelfverzekerdheid op haar af was gestapt, verwachtend dat de poes haar wel zou opmerken. Wat ze echter niet verwacht had was dat ze het pas te laat zou opmerken, resulterend in een onhandige ontwijking en een nog hardere klap op de vochtige grond. Bezorgt draaide ze zich haar richting in "Myrtlepaw?!" Even moest ze knipperen om de afeglopen, snel voorbijgegaande gebeurtenissen te verwerken "Gaat het?!" zachtjes porde ze het kleintje een beetje, misschien wel een beetje te bezorgd om haar half zus. Ze was immers vrij goed in zich zorgen maken, dat was wel duidelijk.

TITLEWasted Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 19:47


Haar halfzus, met wie ze nooit had mogen of willen praten. Myrtlepaw had het niet zo op haar ouders, en van haar vader wist ze dat hij er een handje van had om van de ene naar de andere kattin te springen. En daar was zij het ongelukkige resultaat van. Haar moeder had nooit een vriendelijk woord over hem kunnen zeggen. Niet dat ze haar eigenlijk ooit vriendelijk had horen praten. Pas toen ze apprentice was geworden was Myrtlepaw zich gaan afvragen of die liefdeloosheid misschien iets te maken had met het feit dat zij het product van de kater was die haar moeders hart had gebroken. En dat maakte het alleen nog maar erger, alleen omdat iemand anders haar moeder had verlaten verdiende zíj geen aandacht? Myrtlepaw schudde een beetje geïrriteerd met haar lichaam toen ze gepord werd, ja ja ze stond al op. "Ja prima, hey Blossomflower." Sprak ze toen ze weer op haar poten stond. Ze keek een beetje weg van de warrior, de confrontatie met die vervelende kittentijd was zwaar voor de jonge kattin. Zij was het bewijs geweest van de ontrouw van haar vader, en hier was nog iemand die daar de dupe van was geworden.


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasted XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 16:34
Tot haar opluchting was het poesje alweer overeind gekrabbeld, stel je voor, je iegen zus verwonden, ze zou het gesprek van de dag worden. Nee, daar had ze echt geen behoeften aan, ze maakte zich al druk genoeg om haar momentele status in de clan en extra gewicht daarop kon de poes echt niet gebruiken."Prima, hey Blossomflower." mauwde ze zonder de calico poes een blik te gunnen. De poes slikte, had ze iets fout gedaan? Misschien gaf ze haar wel de schuld van haar val..wat het tenchnisch gezien ook wel was. Maar haar stem had niet kwaad geklonken...veel wist ze niet van de poes maar ze kon zich wel voorstellen dat ze iets uitgesprokener zou zijn dan haar en het wel zou laten merken dat ze boos was...toch? Even haalde de poes diep adem, proberend de zorgen te onderdrukken, als ze boos was zou ze het goed moeten maken, wilde ze een relatie opbouwen met de poes...bovendien had ze geen enkele reden om te denken dat de poes haar niet mocht behalve dat ze haar niet aankeek, dit kon meerdere dingen betekenen toch? "Hey myrtlepaw" mauwde ze dan ook met een kleine aarzeling, weglopen kon ze nu niet meer, ze zou zich door de zenuwen heen moeten bijten. Vandaar dat ze een glimlach tevoorschijn wist te toveren om zo hopelijk de juiste impressie aan de poes te geven. "Gaat het?" Hoewel ze niet te vervelend wilde doen moest ze toch echt wel opmerken dat de apprentice er niet al te goed uitzag, en haar bezorgdheid over haar half zusje zou absoluut niet verborgen blijven, beter maar meteen de pleister er zo snel mogelijk afrukken.
Wasted Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:37

Het was wel een bijzondere introductie geweest, keihard op je smoel vallen. Myrtlepaw was al door aan het lopen, geen zin hebbend in deze confrontatie. Haar reactie en gebrek aan oogcontact waren blijkbaar opgemerkt, want Blossomflower leek nogal nerveus te worden. Mooi, dan zou die misschien ook afhaken en zou ze niet na hoeven denken over haar jeugd en haar ouders en al die rottigheid. Maar ze werd gevolgd en Blossomflower vroeg nog een keer of het ging. Maar deze keer leek het meer te gaan om haar complete toestand in plaats van de stomme val. En hoe erg ze ook een hekel had aan haar ouders, ook Myrtlepaw wist dat je familie niet negeerde. "Het gaat, ik heb niet zo goed geslapen." Mauwde ze. Naast de prooistapel stond ze stil, ze keek even naar een zalm maar haar slapeloze maag maakte al een koprol bij de gedachte aan eten. Dus in plaats daarvan ging ze maar gewoon zitten. Er volgde een korte stilte, waarin ze Blossomflower nog steeds niet echt aankeek. Af en toe schoten haar ogen éven naar het gezicht van haar zus, maar dat was het. Ze durfde niet te begonnen over het drukkende onderwerp, dat met de seconde drukkender werd.


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasted XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimeza 30 mei 2020 - 16:01


"Het gaat, ik heb niet zo goed geslapen." biechtte de jonge poes op en even zuchtte de gevlekte poes, zich afvragend of dit met haar ouders te maken kon hebben of dat het gewoon toeval zou zijn geweest. Het feit dat de poes weg was geslopen kwam niet eens in haar gedachten op, ze kon zich niet voorstellen dat iemand dat zo maar zou doen, alhoewel  als apprentice je bewegingsruimte natuurlijk niet perse vast zat aan de muren van het kamp. Nee, haar grootste zorgen lagen nog altijd bij haarzelf als de egoïst die ze was, de poes voor haar leek het zwaar te vinden haar aan te keken, alsof iedere blik op haar oudere zus haar fysiek pijn deed. Even slikte de warrior, hoe kon ze haar band met haar zusje oppakken als deze haar niet eens een volle blik gunde? Wat deed ze fout? Zacht zuchtte ze voor ze dan maar naast haar zusje ging zitten, die te moe leek te zijn om maar een enkel hapje van de zalm waarna ze even had gekeken te nemen. "Niet goed geslapen?" herhaalde ze zacht "Had je slechte dromen?" vroeg ze met een iets wat bezorgde toon in haar honing zoete stem.


Wasted Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 8:30


Natuurlijk, het was niet Blossomflower's schuld dat hun vader zo'n idioot was geweest om twee poezen te bezwangeren en hun beide harten te breken. Toch kon Myrtlepaw haar niet goed aankijken. Ze voelde zich schuldig, zij was het bewijs van het ontrouw geweest dat de moeder van Blossomflower zonder mate had achtergelaten. Haar zus vroeg of ze slechte dromen had gehad en zonder het te willen grinnikte Myrtlepaw een beetje. "Ik heb slecht geslapen, ja. Maar het is mijn eigen schuld, dus maak je er maar geen zorgen om." Dat was het meest eerlijke antwoord dat ze kon geven zonder te vertellen wat ze gedaan had. "Best wel raar dat wij nog nooit gepraat hebben." Kwam er opeens uit. Dat was waar ze had allebei echt over wilden hebben, en dat wist Blossomflower net zo goed.


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasted XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimedo 18 jun 2020 - 18:41


"Ik heb slecht geslapen, ja. Maar het is mijn eigen schuld, dus maak je er maar geen zorgen om." mauwde de jonge aprentice, waarop blossom algouw iets wat haar bezorgde houding aanpaste, iedereen had wel is zo'n nacht toch? t o c h? "Best wel raar dat wij nog nooit gepraat hebben." besloot de jonge poes toen maar de pleister er af te trekken, Blossom haalde even haar wenkbrouwen op. Inderdaad, daar had ze nu al eventjes omheen gedanst. Enkel dat de apprentice diegene was die het vroeg was wel een verassing geweest, ze had immers altijd gedacht dat de apprentice juist haar niet altijd wilde zien, alsof ze haar aan hun vader herinnerde of dat ze jaloers was geweest dat Blossomflower wel contact gegund was. Kort haalde ze dan ook haar schouders op, zoekend naar een antwoord die zelfs zij niet helemaal wist te vinden "...je moeder wilde het niet hebben" besloot ze uiteindelijk maar gewoon bij de feiten te blijven..misschien was dat wel genoeg voor het poesje


Wasted Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimedo 18 jun 2020 - 19:06


Hun vader was een ongelofelijke, arrogante, egoïstische, onuitstaanbare [REDACTED] en Myrtlepaw kon zich niet voorstellen hoe haar moeder er ooit voor gevallen was. Over haar moeder gesproken: Natuurlijk was zij de reden dat Myrtlepaw niet eens haar eigen zus had kunnen spreken. Waarom zou je je kind ook een kans geven om iemand te hebben tegen wie ze kon opkijken? Als jij diegene niet zou zijn hoefde natuurlijk ook niemand anders dat te doen. Nee joh, laat haar het allemaal maar zelf uitzoeken, waarom ze geen liefde krijgt en als ongewild stuk vuil behandeld wordt. De calico grinnikte schamper en leeg. "Ja, dat kan ik me wel voorstellen, ze heeft niet bepaald het beste met mij voor." Mauwde ze terwijl ze terug keek naar Blossomflower.


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasted XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimema 20 jul 2020 - 18:50


"Ja, dat kan ik me wel voorstellen, ze heeft niet bepaald het beste met mij voor." antwoorde de jonge apprentice, haar ogen op haar oudere zus rustend. Kort knipperde ze, haar ogen gevuld met empathie, ze wist wel dat de poes nooit echt heel veel om had gekeken naar haar kleine zusje, dat ze schaamte had gezien in de ogen van haar eigen dochter, maar dat het zo erg was geweest? Ze had het nooit voor mogelijk willen houden. Kort zuchtte ze dan ook, haar ogen even rustend op haar pootjes terwijl ze haar volgende woorden even goed overwoog. Het laatste wat ze wilde was nu ze eindelijk spraken het verkeerde te zeggen, zeker als het poesje al haar hartje bij haar luchte, of zo voelde het in ieder geval, ga nou geen woorden in haar bek leggen. Zorgzaam keek ze weer op "J-ja" stamelde ze zachtjes "H-het spijt me dat ik er niet was Myrtlepaw" verontschuldigde ze zich voorzichtig waarna ze voorzichtig haar dikke staar om het poesje sloeg, hopend haar iets wat steun er mee te kunnen bieden, was ze er maar eerder voor d'r geweest, had ze maar de moed gehad nee te zeggen tegen het stok vossenstront dat zich de aprentice haar moeder noemde. "M-maar, ik ben er nu" mauwde ze, haar stem zoet als honing, haar blik zorgzaam en warm, hopend dat de woorden goed zouden vallen bij de jongere poes, hopend dat ze er voor haar kon zijn.


Wasted Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Myrtlepaw
Member
Wasted Charli-XCX-White-Mercedes-Marvin-Vogel-Remix
Bo 3
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Myrtlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wasted   Wasted Icon_minitimema 27 jul 2020 - 11:45

Haar moeder, Myrtlepaw had haar altijd als een trotse kattin gezien die niet leek te willen accepteren dat haar dochter misschien liefde en aandacht nodig had. Misschien was dat wel waarom ze nu zo losgeslagen had en naar niemand wilde luisteren, wie zou het zeggen? Myrtlepaw had er wel eens bij stilgestaan hoe het zou zijn als haar moeder overleed, zou ze erg verdrietig zijn? Waarschijnlijk wel, het was nog steeds haar moeder, daar zat iets diepers in wat ze niet helemaal kon negeren. Maar misschien zou ze wel helemaal niet verdrietig zijn, misschien zou ze juist boos, of zelfs opgelucht zijn. Het feit dat ze met Blossomflower stond te praten betekende al dat ze de afkeuring van haar moeder weer op haar hals zou halen, maar dat interesseerde Myrtlepaw op dit moment vrij weinig. "Je bent er nu... Dat is tenminste iets." Miauwde ze zachtjes terwijl ze haar schouders een beetje ophaalde. Even bewoog ze zich ongemakkelijk toen haar zus haar staart om haar heen sloeg. Ze vond dit soort duidelijke liefde moeilijk om te accepteren. "Wat nu?" vervolgde ze.


Wasted Myrtle10
Left to hang like yarn and twine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wasted
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: