only fake flowers are flawless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 only fake flowers are flawless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewberry
Member
only fake flowers are flawless Dewpaw
dodo
439
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Dewberry
BerichtOnderwerp: only fake flowers are flawless   only fake flowers are flawless Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 15:47

Er waren een paar momenten waarop de jonge kattin had gehoopt zich tussen de sterren te voegen, maar toen haar laatste adem haar longen verliet en over haar lippen rolde wist ze dat ze dat nooit had mogen wensen. Haar kinderen zouden opgroeien zonder moeder, zonder iemand die er voor ze was wanneer de trainingen lastig werden of wanneer hun hart voor het eerst gebroken was. Ze wilde een betere ouder zijn voor haar kittens als haar ouders voor haar waren geweest vroeger, maar ze had gefaald. Met de blik van de rode kattin en haar laatste woorden die in haar kop bleven galmen sloot ze haar ogen en de sterren verlichtte haar wit met grijze pels. Met tranen in haar ogen ging Dewberry zitten, haar ogen nog steeds gesloten terwijl ze zachtjes aan het huilen was om hoe ze gefaald had. Ze was boos op iedereen, maar vooral op haarzelf. Na de ruzie met Ardentheart, Coalnose en Stallionstar had ze haar leader niet meer één op één willen spreken en Ardent had ze zo veel mogelijk geprobeerd te ontwijken, maar nu had ze spijt. Ze wilde dat ze het nog goedgemaakt had met ze voordat ze hier zou zijn, tussen de sterren. Haar vacht zou nu voor altijd een helder wit blijven en niemand kon haar nog pijn doen, maar ze kon niet maar hier zitten en zien hoe andere zouden reageren op haar dood, hoe haar kinderen zonder haar zouden opgroeien en zij niks kon doen behalve toekijken. Nog meer tranen glinsterden toen ze over haar wangen rolde en boos probeerde ze deze met haar poot weg te vegen. ”Het spijt me,” snikte ze maar de pijn en verdriet in haar stem maakte het niet luider als een fluistering. Alle emoties hadden haar bij haar keel gegrepen en zouden haar niet loslaten.

+ ocean eerst

-- I'M NOT MAD AT MYSELF FOR GIVING MY LOVE TO THE WRONG PEOPLE; THEY PROBABLY NEEDED IT THE MOST.


Dewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
only fake flowers are flawless 29puumf
~Butter(fly)~
3412
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: only fake flowers are flawless   only fake flowers are flawless Icon_minitimeVandaag om 16:39

WindClan
Leader

Zeven Moons al weer, dat was de tijd dat de Leader zich al in Starclan bevond. Haar kittens werden al groot, ze had hen achtergelaten zonder de liefde die ze had willen geven maar met een Clan waarvan ze hoopte dat ze hen ooit geheel zouden omarmen en niet zouden zien als een fout. Een fout die enkel op haar schouders lag. De knappe kattin had moeite gehad nooit de andere katten toe te kunnen spreken, te kunnen verklaren dat ze van hen hield. Het was beter zo, ze was gelukkig tussen de sterren en haar glinsterende vacht zag er gezond uit. Ze loog echter niet als ze vertelde dat ze haar geliefden iedere dag nog miste, echter was er veel meer dan gemis in deze rust en warmte. Haar passen waren voorzichtig terwijl ze de gevlekte kattin benaderde, een die ze de dochter van Windclan had genoemd. Een waarin ze een behoorlijke potentie had gezien, Dewberry. De laatste keer dat ze haar had gezien was het nog Dewpaw geweest. Tranen glinsterden in de ogen van de knappe en jongere kattin terwijl Oceanstar zich voorzichtig naast haar neer zetten en haar vacht tegen die van de ander aan drukte. 'Het spijt me,' snikte de ander, bijna verstikt alsof haar keel dicht geknepen werd door de emotie. Oceanstar drukte haar neus in diens vacht voordat ze voorzichtig sprak. 'Dewberry,' ze wist hoe het was om in haar poten te staan. Ashpaw en Abysshowl zouden haar waarschijnlijk nooit begrijpen, ze hoopte dat beide haar ooit zouden kunnen vergeven van haar fout.


only fake flowers are flawless Oceano10
only fake flowers are flawless LcrIgCQonly fake flowers are flawless JwNO92gonly fake flowers are flawless EjrsROFonly fake flowers are flawless UK1ajoIonly fake flowers are flawless 3qCkg2fp_oonly fake flowers are flawless 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
only fake flowers are flawless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: