[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenstrike
Catministrator
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimeza 23 mei 2020 - 23:51

RAVENPAW // 9 moons

Hij had een domme BloodClann apprentice overtuigd om hem te laten jagen voor hem. De Bloodclanner zou hem in de gaten houden en hij zou ondertussen zijn ding doen. Maar de eigenlijke reden dat hij naar buiten wou was anders. Ravenpaw had zijn zusje niet gezien in de elders den sinds gisteren. Dat was een slecht teken. Ze ging er nog wel in haar eentje op uit, maar nooit zo lang. Met een korte blik achterom besloot de kater te verdwijnen in het donker van de nacht.

Hij duwde zijn weg door de struiken heen, richting de Marshlands. Hier hadden ze een tijd geleden nog gesproken, over hoe ShadowClan naar de klote ging. Voordat het ook daadwerkelijk naar de klote was gegaan. De avondwind draaide en een geur ontmoette zijn neusgaten. Niet de geur van natte klei, verrot hout of dorre bladeren. Dit was lijkenlucht. Met een knoop in zijn maag maakte hij zijn weg door de klei heen, zijn poten maakte een zacht zompend geluid elke keer dat hij ze uit de modder trok. Een gedaante doemde op in de duisternis en in de verte hoorde hij de stem van de Bloodclanner die hem in de gaten moest houden. Met een grom drukte de kater zich sneller door de drek heen.

Iets wat in Ravenpaw's hoofd uren leek te duren was in werkelijkheid slecht seconden. Misschien een minuut. Zijn blauwe ogen gevestigd op het dode lichaam die hij direct herkend had. Haar gezicht in de modder gedrukt, over duidelijk de manier hoe ze gegaan was. De lijkengeur verbloemde net niet de stank van haar moordenaar. Hij kwam uit Bloodclan. Of Shadowclan, maar dat laatste trok hij zeer in twijfel. De kater voelde zijn keel dichtknijpen, zijn hart samentrekken in iets wat meer pijn leek te doen dan elke fysieke verwonding die hem ooit was aangebracht. Zo voelde het om iemand kwijt te raken van wie je hield. Zoveel verdriet en woede.

De stem achter hem rukte hem uit zijn trance. De woorden die de Bloodclanner sprak waren onverstaanbaar voor hem. Met een woeste beweging haalde de kater uit naar hem, zijn nagels kraste over de neus van de Bloodclanner en dat voelde zo goed. "WEG." schreeuwde hij kwaad. "GA WEG OF IK RUK JE OGEN UIT HUN KASSEN." het duurde niet lang voordat de Bloodclanner daadwerkelijk rechtsomkeert maakte. Niet omdat hij het zei, om versterking te halen. Het maakte hem niet uit. StarClan persoonlijk kon hem hier raken met de bliksem en het zou hem niet uitmaken. Zijn zusje was dood. Zijn familie was dood. Oneervol gestorven op een gruwelijke manier. Met zijn ogen naar de hemel gericht - die hij bijna niet kon zien door de bomen - vervloekte hij StarClan en de moordenaar van zijn zusje. Hij zou alles doen om haar te wreken. Later.

Het had wat tijd gekost om haar lichaam los te maken uit de modder. Besmeurd met modder, takken en bladeren begon de kater aan de terugweg. Zijn dode zusje op zijn rug tillend. Het gewicht leek met elke stap zwaarder te worden. Elke stap was eentje dichter bij de realisatie dat Neritefur inderdaad dood was. De enige met wie hij nog op een goed niveau kon praten, die hetzelfde doormaakte als hij had gedaan. Nu was ze weg, voor goed.

Zonder een blik waardig te gunnen aan de Bloodclanners om hem heen legde hij zijn zusje in het kamp. Zijn blik ging rond. Verschillende blikken ontmoette die van hem. De kater voelde woede in zijn puurste en rauwste vorm. Ravenpaw wist niet hoeveel langer hij dit vast kon houden voordat hij zou ontploffen. Het voelde nu al alsof hij ontplofte. "Wie was het.." begon hij, zijn stem op normale toon. Wachten. Kijken. Niemand reageerde. "WIE MAAKTE MIJN ZUSJE DOOD." hij verhief zijn stem op een manier die iedereen die al in zijn nest lag wakker zou kunnen maken. De moordenaar van zijn zusje moest zich melden. Hij moest die kat in de ogen kijken. Hij moest weten wie er gedood moest worden.

- Clan event! Ravenpaw heeft Neritefur's dode lichaam gevonden en zoekt haar moordenaar!
Inner peace is hard to find
They're asking why
I think I'm losing my mind


Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimeza 23 mei 2020 - 23:57


Chillypaw's mond viel open toen Ravenpaw het camp betrad met een wel heel bekend lichaam op zijn rug. Voor ene moment stond haar wereld stil - bloed ruiste in haar oren en ze besefte niet eens dat ze vooruit liep. Maar hij legde het lichaam door en hij riep luid en de roep deed pijn aan haar oortjes. Chillypaw kon nog niet huilen; het leek alsof de schok door haar aderen liep in plaats van bloed. "Neritefur..", mauwde ze, heel stilletjes, en met een zacht gebaar duwde ze haar neusje in de vacht van de elder; alsof ze wilde checken dat haar vriendin wel echt dood was. Maar het lichaam was koud en levenloos. Een woede ontplofte in haar hart, aangemoedigd door de reactie van Ravenpaw en door het complete onfaire van dit allemaal. Nee, Neritefur had nog niet mogen sterven, ze was nog veel te jong. Ze had niet eens elder mogen worden! Ze had warrior moeten worden, samen met trainen met hen allemaal, en oud worden met een leuk liefje. Zoals iedereen verdiende. "Dat de lafaard die dit gedaan heeft naar voren komt!", voegde ze aan Ravenpaw's woorden toe, en haar gele blik gleed door het camp met een tot nu toe ongekende woede. Het was niet eerlijk. Niets aan dit alles was eerlijk. Chillypaw voelde zich machteloos. Niet langer zou ze nog over zich heen laten lopen! Deze verspilling van een waardevol leven, van haar goede vriendin, was de druppel. Over haar lijk dat nog iemand anders aan de handen van Bloodclan zou moeten lijden!  


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 20:33

The brightest


In zijn bek droeg hij een eekhoorn. Hij had gejaagd vandaag met de 'hulp' van Bloodclan. Erg fijn als je achter een prooidier aan moest rennen en die bloedhonden dachten dat je er vandoor ging. Met een trek van zijn oor legde hij de eekhoorn neer en zuchtte eventjes. Een stroompje bloed liep langs zijn wang van een kras die hij te cadeau gekregen had van één van die Bloodclanners. Snel gaf hij een paar vlugge likken over zijn poot en veegde zijn wond schoon. Lightbearer liet zijn kop weer beuken en pakte zijn prooi op, hij maakte aanstalten naar de nursury om de eekhoorn te brengen naar de kittens en hun ouders.. toen plots zware pootstappen klonken. Met de eekhoorn tussen zijn kaken keek hij alert naar de ingang en zag de donkere vacht van Ravenpaw tevoorschijn komen. De eekhoorn viel direct op de grond toen de tom zijn bek opende toen hij zag dat Ravenpaw een bemodderd lijfje op zijn rug droeg. Met snelle lichte pootstappen ging hij er op af en voelde zijn oren dreunen door het geschreeuw van de apprentice. De tom zakte neer en bekeek de kat die meegedragen was. Neritefur.. Oh nee toch.. oh. De tom sloot zijn ogen kort om te bidden naar de sterren datze in ieder geval de jonge Elder goed ontvangen hadden. Hij opende zijn gouden ogen weer en liet het over de koude lichaam heen glijden. Ze was helemaal onder de modder maar geen sporen te vinden van klauwen of tanden. Geen wonden, geen bloed. Lightbearer kwam overeind en probeerde het broertje van Neritefur te kalmeren door zijn staart om hem heen te slaan. Vaderlijk en troostend. ''Rustig Raven, rustig maar..'' Suisde hij terwijl hij zijn blik rond liet gaan over het kamp. Er kwam geen beweging uit de Bloodclanners. Was de moordenaar echt te laf om naar voren te stappen? Of was de jonge she-cat niet vermoord maar verongelukt? ''Weet je zeker dat ze vermoord is jongen?'' Vroeg hij heel rustig en voorzichtig. ''Waar heb je haar gevonden? Zijn er tekens van een moord?'' Zijn oren trokken nerveus en nadenkend. Netirefur had een mankte achterpoot.. Misschien had ze een ontsnapping's poging gedaan maar is deze enorm slecht afgelopen toen ze vast raakte in het moeras? Of had Ravenpaw haar gevonden in een gegraven graf waar de Bloodclanner zijn moord had proberen verbergen?

“It was June, and the world smelled of roses. The sunshine was like powdered gold over the grassy hillside.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 21:10

RAVENPAW // 9 moons

Met hem ontplofte ook Chillypaw die boos riep om de moordenaar. Ravenpaw zijn ogen schoten langs de katten heen die zich verzamelden. Niemand stapte naar voren, niemand trok zijn bek los. "Laffe honden.." siste ze kater binnensmonds. Als je zo'n kerel was om iemand het leven te ontnemen, was dan ook zo'n kerel om jezelf te melden. Lightbearer kwam op hem af en al snel voelde hij een staart over zijn rug heen. Aanrakingen die niet gewenst waren, die hem verkeerd tegen de haren in streken. Hij probeerde hem te sussen, maar dat was als olie op het vuur gooien. "Blijf van me af." mauwde hij kort. Toen hij voorstelde dat ze misschien verongelukt was, was het kamp helemaal te klein. Koele, koude woede gierde door zijn lichaam. "Als iemand met zijn kop in de modder gedrukt ligt, zou die dan vermoord zijn of lekker rustig een dutje gedaan hebben in het gevaarlijkste gebied van ShadowClan?" beantwoordde hij de vraag op rethorische manier. Wat dachten ze nou? Dat hij dom was? Dat hij het verkeerd gezien had? Nee. "Neritefur - mijn zusje - is vermoord en ik wil haar moordenaar in de ogen kijken." verhief hij zijn stem nog een keer. "Dit is je laatste kans." zijn ogen maakten een rondje om de katten. Wie o wie?
Inner peace is hard to find
They're asking why
I think I'm losing my mind


Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad CtVqjS4
L O I S
282
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 21:33

Haar oor trok naar achter toen er plots een Shadowclan young one begon te blèren. Ach en wee, z'n zusje was vermoord. Hetzelfde koude vuur als wat die young one voelde trok ook door haar lichaam heen, al dagenlang. Een klein, haast sadistisch glimlachje speelde rond haar lippen terwijl ze wat naar voren liep om te kijken naar de drama. Ze kon ervan genieten, van tijd tot tijd, drama. Soms moest ze 't ook niet hebben, soms wel. Voor nu was het fijn om iemand anders te zien die pijn had, zodat zij niet de enige was. Haar slanke lichaam glipte langs een aantal katten door totdat ze vooraan kwam te staan. Ze keek de young one in zijn blauwe ogen aan. Haar ogen flitsten uitdagend terwijl ze kort met haar klauw onder de kop van de dode gebroken kat haakte, waarbij ze haar vacht inspecteerde. Vol met modder. "Doet pijn hm?" siste ze toen ze weer opkeek naar het zwarte katje. Hij kon haar toch niks maken, klein ding dat 't was. "Waar was jullie sterrengod toen ze verdronk? Toen ze niks anders meer dan modder in d'r kleine longen had zitten?"


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2gxnp75[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2hqc5lx[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2iha58w[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 34nodx3[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Vmwrhy[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 89lmSOJ[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 23mrb6w[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad COxUkZt[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Okd2lw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:41

Lightbearer kwam op hen af, had het lef om te suggereren dat het misschien helemaal geen moord was. Maar Ravenpaw snoerde hem al snel de mond. Er was imemrs geen enkele andere optie. Wat zou het anders geweest zijn? Neritefur was gestruikeld en niet meer rechtgeraakt? Ze had geforceerd de elder rang moeten krijgen, maar haar vriendin was beter en sterker geweest dan dat! Die gedachte doorbrak de shock in Chillypaw's hoofd, waardoor er plots tranen begonnen te lopen over haar wangen als heuse watervalletjes. Maar één van die Bloodclanmonsters liep op hen af, en de manier waarop de kattin met het lichaam omging liet een rilling over haar ruggengraat glijden. Chillypaw stapte om Neritefur heen en sloeg de poot van het kreng weg - niet de slimste beslissing in haar leven, maar haar hoofd zat te vol met pijn en verdriet en woede en onmacht om daarover na te denken. "Ben je dom? Starclan grijpt niet in!", krijste ze boos, al werd die woede minder indrukwekkend door hoe dik haar stem klonk van verdriet en door het snot dat aan een razend tempo uit haar neus droop en zich vermengde met tranen voor het van haar kin afdroop op de grond.

rip chill


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 10:39

Ze was nog sterk. Haar lichaam was nog sterk. Haar spieren waren nog sterk. Haar poten wilde haar lijf nog dragen. Alles functioneerde nog zoals het moest. Toch voelde ze zich eerder dood dan levend. Dit allemaal was één grote nachtmerrie en alles leek als een soort waas aan haar voorbij te gaan. Ze dissocieerde zich van het leven, haar leven, kreeg alles mee van een afstand. Ze kon zichzelf zien staan, sterk, lege ogen, gehavende huid waar stukken vacht ontbraken. Het hele gevecht? Overname van de clan? Het was moeilijk om alles wat er gebeurde op een rij te zetten. Wie was er dood? Wie leefde er nog? Waar waren haar baby's? Leefde haar kinderen nog? Haar ademhaling schoot meteen naar boven terwijl ze met een verwilderde blik om zich heen zocht.

Ze zag Innerpaw zitten. Het momtent haar Russetfur's ogen haar dochter vonden zag ze haar gezichtsuitdrukking veranderen naar pure ongeloof en verdriet. Meteen schoten Russetfur's ogen naar waar Innerpaw keek en toen hoorde ze luide, boze, gebroken woorden. "Wie maakte mijn zusje dood?"

Russetfur's hart stopte voor een paar tellen met kloppen en haar kop duizelde. Ging ze flauwvallen? Nee dat kon ze niet maken. Stille woede sloop haar kop binnen en langzaam kon ze weer helder zien. Ze had niet door gehad hoe haar poten zich richting Ravenpaw en... haar dochter hadden gedragen. Haar kind. Ze had beschermd moeten worden. Wat voor moeder was zij? Haar kinderen waren gebroken en nu was er één dood. Hoe had ze dit kunnen laten gebeuren. Een ijzige deken van kalmte gleed over haar heen. Misselijkheid. Een storm van verdriet en woede. Opgekropte emoties. Wanneer zou ze haar controle verliezen? Niet nu. Waar had die grens gelegen? Hoe dan ook was deze overschreden. Haar clan. Haar kind. Beschadigd, gebroken.

Lightbearer was naar Ravenpaw gekomen en probeerde hem te troosten. Om de een of andere reden maakte dit Russetfur woedend. Russetfur plaatste haar lichaam tussen die van Lightbearer en haar zoon, waarbij ze de zwart met witte kater een onbedoelde duw gaf. "Ze is vermoord." Want een ongeluk kon het niet zijn, dat zou Neritefur niet nog eens overkomen. Daarbij herkende ze dit beeld. Innerstar. De woorden van Ravenpaw bevestigde dit alleen maar. Haar ademhaling versnelde zich. Was het een vloek? Sinclaw. Had zij dit..? Nee natuurlijk niet, zij was dood. Zij was dood. Of haar zoon het nou wilde of niet. Russetfur bleef bij hem staan, bij haar dochter. "Wie?" Grauwde ze, terwijl ze Ravenpaw bij stond. Haar lichaam stond beschermend bij die van Ravenpaw en Neritefur. Niemand... Niemand mocht er bij. Chillypaw stond dichtbij. Dichtbij genoeg, ze was jong, ook zij moest beschermd worden. Toen één van die vuile Elite katten er bij kwam, Zahida, schoten haar nagels uit haar hulzen. Chillypaw sloeg de poot van Zahida weg toen deze sprak. Russetfur stond meteen klaar om bij te springen, stapte naar voren, tussen Neritefur, de Elite kat en Chillypaw af, "Blijf van mijn dochter af!" Haar stem klonk fel, zoals de stem van een moeder klonk die haar jongen beschermde. Te laat. Met ontblootte tanden en uitgetrokken nagels keek ze naar de Bloodclanpoes, haar oren naar achteren gedraaid en haar staart opgezet.

TAG: @Ravenpaw @Lightbearer @Chillypaw @Zahida


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimewo 10 jun 2020 - 19:33

RAVENPAW // 9 moons

Hoe durfde ze? Toen hij zag hoe achteloos Zahida met het lijk van zijn zusje om ging knakte er wat om bij hem. Met een paar passen was hij bij de kattin en haalde hij naar haar uit. "Wat dacht je er van, trut?" grauwde hij kwaad. Een rommelend geluid bleef uit zijn borstkas komen. Niemand kwam nog aan Neritefur. "Was jij het? Jij was het. Wraak nemen voor je eigen smerige rattenkind die vermoord is of niet?" hij wist het wel. Het was een van die BloodClan honden geweest. "Ik zal wat modder in jouw longen drukken. Kijken of je het overleeft." de zwarte kater zijn lip krulde op tot zijn tanden zichtbaar waren. Hij poefte zijn vacht op tot twee keer de normale grootte. Hij was boos, zo boos.
Inner peace is hard to find
They're asking why
I think I'm losing my mind


Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad CtVqjS4
L O I S
282
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 16:07

Duidelijk had ze een paar ratjes gekwetst. Een jong kind kwam haar kant op en sloeg haar poot weg. Met een ijskoude blik keek ze ernaar. Wat een disrespect. Then again, wat verwachtte ze ook van hen. De woorden van het kind deden haar wel doen grinniken. "Als jullie lieve Starclan niet ingrijpt bij zo'n ongeluk, waarom lopen jullie er dan achteraan als een groep makke lammetjes?" sprak ze vurig. Ah, maar haar lecture kon niet langer duren dan dat; er kwam een volwassene she-cat kwam op haar af. Die begon haar te bedreigen, maar meer dan blaffen deed ze niet. Nog een jong kwam op haar af. Deze had meer pit. Het haalde naar haar uit, maar Zahida was snel, sneller dan hem. Geduldig zette ze een stap achteruit. Ze had alle tijd van de wereld om dit te doen. "Jullie zijn zo snel met oordelen, niet?" sprak ze, waarna ze relaxed ging zitten en haar staart om haar poten heen sloeg. "Ik heb je lieve zusje niks aangedaan. Maar please, doe je best als je me zo graag modder wilt laten proeven. Dan kan je kijken of je zusje echt naar een magisch hiernamaals is gegaan." Er lag een duidelijke dreiging in haar stem. Zoals altijd had Bloodclan hier de opperhand. Als het zwarte kind haar zou aanvallen, maakte ze hem af. Dan zou moederlief haar aanvallen, en zou er een andere Bloodclanner haar te hulp schieten en zou moeder vermoord worden. Simpel als dat. Ze zou winnen, hoe dan ook. Deze autoriteit straalde ze dan ook uit. Maar please, try.


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2gxnp75[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2hqc5lx[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 2iha58w[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 34nodx3[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Vmwrhy[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 89lmSOJ[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 23mrb6w[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad COxUkZt[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Okd2lw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad 10pvxmw
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Orchis20
m
795
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad   [SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 16:45


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Dd5cjs10

Hij lachte, gniffelde en giechelde altijd op momenten wanneer het eigenlijk beter was om je bek te houden. Nu voelde hij wel aan dat het beter was om dit keer zijn kaken op elkaar te houden. Toch kon hij de grijns niet onderdrukken toen de zwarte apprentice als een viswijf op de markt rond schreeuwde met de vraag wie zijn zusje gedood had. Oeps, dat was hij. Maar geen sprietje haar op zijn verkromde lichaam die er aan dacht om te vertellen dat hij het geweest was. Nee, hij blijf lekker zitten en keek hoe de drama zou uitspelen.

Daarbij, het zonnetje was nog eens hartstikke lekker. De tom had geen zin om zijn zonneplekje te verlaten en vermoord te worden door een apprentice. Hij liet dit keer Zahida haar eigen boontjes doppen, ze was zelf ook begonnen met uitdagen.


[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[SC Event!] And it's so bad, feelin' this sad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: