I want to break free 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I want to break free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I want to break free DPKsfdL
Cynthia
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: I want to break free   I want to break free Icon_minitimezo 24 mei 2020, 02:08

Voor eens zou deze nacht geen normale nachtrust worden voor verschillende warriors in de den. Vannacht zou er namelijk iets staan te gebeuren, dat niemand mogelijk had verwacht. De nacht was rustig begonnen en iedereen was gaan slapen en zo ook Dustspirit. Helaas voor hem zou hij iets doen die nacht dat mogelijk de rest niet op prijs zou stellen. Het gebeurde niet lang nadat iedereen sliep, Dustspirit had het zelf niet eens door, hij was tenslotte niet wakker. De kater was overeind gekomen uit zijn nest en had zich half struikelend over verschillende katten naar de wand van de den weten te brengen, waar hij met zijn klauwen langzaam maar zeker een gat probeerde te maken. De reden waarom was niet duidelijk, maar een ieder die hem zou proberen aan te spreken zou erachter komen dat de jonge kater niet eens wakker was. Wie weet wat voor een droom hij aan het hebben was waardoor hij uit de den probeerde te ontsnappen?

[Open]


I want to break free MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I want to break free DPKsfdL
Aimée
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: I want to break free   I want to break free Icon_minitimezo 24 mei 2020, 20:28

Smouldertongue was diep vertrokken na een vermoeiende dag, tenminste, het was een vermoeiende dag in zijn ogen. Vredig lag hij te slapen, op die manier zag hij er heel onschuldig aan. Wie weet wat voor zachte dromen hij had, hij wist het in elk geval niet want hij werd ruw gewekt door een kat die over hem heen struikelde. Huh wat? Hij schoot overeind en zag in de duisternis een gestalte naar de wand van de den bewegen. De manier van lopen was echter wat raar en wat moest die kat daar nou. Lag zijn nest niet lekker en wou hij een nieuw plekje vinden. Kon dat dan niet in de ochtend? Smouldertongue was nog verbaasder toen Dustspirit, de betreffende kat, begon te graven in de wand. Hey! Dat was hun bescherming. Zelfs Smoulder zou niet geen dingen kapot maken, wel, meestal niet. In elk geval niet dat. Hij kwam overeind, een weg banend tussen al de katten. Geen idee wie nog meer wakker was geworden. ''Dustspirit, de den heeft al een uitgang''siste hij naar de drukke sloper. Die uitgang werkte prima in zijn ogen, eentje extra was wat overbodig. Hoewel, een ingang en een uitgang zou misschien nog wel handig zijn. Toch dacht hij niet dat de rest het daarmee eens was.They say life is a joke
I want to break free Smould11
But won't let me laugh about it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I want to break free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: