Intuition never lies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Intuition never lies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rudepaw
Member
Intuition never lies Fa70frsshw4l
Nelson
1049
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Intuition never lies   Intuition never lies Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 19:13


Uiterst behoedzaam trippelde de tweekleurige kitten de muffe Nursery uit. Rudekit's pootkussentjes echoden amper hoorbaar op de modderige grond, maar hij bleef om zich heen kijken. Zijn verstopplaats was enkel van hem en dat zou hij zo houden ook. Met nog een vossenlengte of twee te gaan, kreeg hij plots het gevoel dat iemand hem in de gaten hield. Instinctief proefde hij de lucht met open mond en kneep zijn ogen samen, het kamp afspeurend. O wee als dit een Bloodclanner was! Maar dat kon haast niet want hun geur was altijd zo sterk aanwezig. Rudekit zag niet meteen een figuur in de buurt. Waren zijn instincten soms een spelletje met hem aan het spelen?
{ PLUMKIT }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumkit"
Member
Intuition never lies DPKsfdL
Bunny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❦ 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Plumkit
BerichtOnderwerp: Re: Intuition never lies   Intuition never lies Icon_minitimewo 3 jun 2020 - 20:13

Plumkit mocht eigenlijk de medicine cat's den niet uit. Dat was natuurlijk niet volledig noodzakelijk, vond ze, maar ze was er nog niet tegenin gegaan. Het enige dat ze kon doen was in de opening zitten en naar buiten kijken, naar de katten die wel door het camp liepen. Ze was te jong om een onderscheid te kunnen maken tussen Shadowclanner of Bloodclanner - maar haar moeder was duidelijk. Bloodclanners waren slecht, en Shadowclanners niet. Toch? Haar blik viel op een zwart-witte kitten die nogal geniepig deed. Zou dat een Bloodclanner zijn? Ze keek het katertje nieuwsgierig aan, vanuit de schaduw die de opening van de medicine cat's den op haar wierp.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
Intuition never lies Fa70frsshw4l
Nelson
1049
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Intuition never lies   Intuition never lies Icon_minitimeza 6 jun 2020 - 11:53


Hij besloot om de tocht naar zijn plekje te staken. Hij voelde zich namelijk betrapt. Zijn poten tintelden en hij keek nogmaals om zich heen. Dit maal traag en deftig. Na het afspeuren van enkele silhouetten, zag hij in de schaduw een paar blauwe ogen uit een bol pluizige vacht zijn richting op staren. Hij herkende de jonge kitten als Plumkit. Dat ze een pak jonger was dan hem, betekende niet dat ze niks kon door vertellen aan andere katten. Maar in ieder geval was ze geen Bloodclanner! Oke oke, hij kon zijn geniepige gedrag rechtzetten. Het was absolute prioriteit dat niemand van zijn plek af wist. Rudekit veranderde van koers en liep naar de kitten. "Plumkit. Ben je al genezen?" Begon hij simpel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumkit"
Member
Intuition never lies DPKsfdL
Bunny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❦ 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Plumkit
BerichtOnderwerp: Re: Intuition never lies   Intuition never lies Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 16:54

Oh nee, hij kwam op haar af. Plumkit dook lichtjes in elkaar en keek hem aan met grote blauwe ogen. Hij vroeg of ze al genezen was; na een kleine aarzeling schudde ze lichtjes met haar hoofd. Nee, dat was ze nog niet. Ze zou binnen moeten blijven, in haar nest, maar dat werd zo saai en ze had nu net schoon haar momentje gezien om even haar pootjes te strekken.. Maar dat was duidelijk geen goed idee geweest, want ze was nu al betrapt.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
Intuition never lies Fa70frsshw4l
Nelson
1049
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Intuition never lies   Intuition never lies Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 23:27


Een paar gigantische blauwe ogen staarden hem nietszeggend aan. Rudekit trok met zijn oren. Zou de kitten nog iets zeggen of...? Opnieuw deed de zwart-witte kater zijn mond open maar toen schudde de ander toch haar kopje. Ze was niet genezen. Rudekit ademde diep uit. Plumkit viel onder de hoede van haar moeder Beechresin en Rude wist dat zieke kittens dicht bij hun moederkat bleven. En dat was hoe snel de rollen waren omgedraaid. Als de ander over zijn geniepige gedrag begon, kon hij over het hare beginnen. Rudekit haalde zijn schouders op. "Tja, de Nursery is ook maar saai."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Intuition never lies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: