A new Face, can i ask you to play with me? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A new Face, can i ask you to play with me?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A new Face, can i ask you to play with me? DPKsfdL
181
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Aurorapaw~
BerichtOnderwerp: A new Face, can i ask you to play with me?   A new Face, can i ask you to play with me? Icon_minitimema 1 jun 2020 - 21:54

Het was al weer een week geleden toen Hun tante Chivysniff naar Starclan verhuisd was. Tenminste zo was het haar uitgelegd en stilletjes aan begon het grijze kitten er vrede ermee te krijgen. Maar als nog miste ze haar elke seconde van de dag en nacht. Aurorakit had zins een dag of twee de moed gevat om het nest uit te komen en de kraamkamer weer uit te kruipen, maar ver liep ze nog niet. Haar blik viel op een vreemd rood gekleurde kattin die niet erg ver van de Medicijn den af zat. De plek waar hun pleeg mamma zichzelf van het leven genomen had, maar dat wist Aurora nog niet. Toch was het een plek die ze liever mijden. Al werd het kitten vreemd aan getrokken tot deze kattin. Ze rook nog een beetje anders dan haar andere clan genoten. Met aarzelende en kleine stapjes kwam het grijze jong dichterbij de poes die zo scheen het maar 1 oog had. 'Hallo?' piepte ze half verlegen en nam een onduidelijke houding aan. Ze wist niet of ze wel lang in de buurt van de medicijn den wilde verblijven en wilde er graag weer weg lopen, maar haar nieuwsgierigheid dwong haar weer te blijven. Ze wilde meer weten over deze kat. Dus ze wiebelde van voor naar achteren.

@Shatteredice


A new Face, can i ask you to play with me? FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
A new Face, can i ask you to play with me?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: