[KS] Fire Brings Us To Our Knees 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Fire Brings Us To Our Knees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Indra
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees BBTakD
Bunny
1489
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimema 1 jun 2020 - 22:39

If it doesn't set your soul on fire it isn't worth the burn Ja hoor, Amberstorm verwacht opnieuw een nestje kittens! De deal die ze met Wolfheart sloot heeft onverwachte consequenties. Dit zal velen van jullie misschien niet verbazen..

Het nestje zal zo'n 3 à 4 kittens groot worden. Ze zijn volbloed Windclan en zullen Falconpaw en Hazelpaw als oudere halfsiblings hebben. Graag zouden we actieve spelers willen voor dit nestje, en door je aan te melden verklaar je ook dat we de kitten mogen weggeven (in samenspraak met jou indien we je nog kunnen bereiken, natuurlijk!) als je inactief bent.

Amberstorm is een slank gebouwde, kortharige bruine tabby met groene ogen. In haar familielijn zitten vooral tabby's - bruin of rood, eventueel met wit.
Wolfheart is een grote, pluizige Somali kater met gouden ogen. Zijn familielijn is vrij open.

We zullen niet al te moeilijk doen over het uiterlijk van de kittens, zolang het een beetje realistisch blijft! (dus niet ineens een point oid)

En natuurlijk zal dit nestje ook zijn nodige portie drama met zich meebrengen, want ja, het is Windclan en het is Amberstorm en Wolfheart heee..

xx Bunny & Kiek  
MONTY


[KS] Fire Brings Us To Our Knees 5FUjk8
[KS] Fire Brings Us To Our Knees 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw"
StarClan
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Giphy
Ema
78
Actief
"Plants need water, light, soil and love"

CAT'S PROFILE
Age: {Ageless} 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hollypaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 16:16

Always follow the light
Overview Appearance Fur Een bruin tot goudgekleurde vacht met donkere strepen. Haar vacht is pluizig rond haar poten en nek, maar anders is haar vacht mooi glad zoals die van haar moeder.

Eyes Als ze pasgeboren is, zijn de ogen nog baby blauw, maar die veranderen al snel naar een diepe, donkere appelblauwzeegroen.

build Haar bouw is zoals een gewone windclanner, alleen net ietsje kleiner. Haar schouders zijn breed en haar staart is halflang en pluizig.

Algemene Beschrijving Berrykit is een bruin tot goudgeel poesje die donker bevlekt en bestreept is, alhoewel er zeer weinig vlekken bevinden op het lichaam. Haar poten zijn donker tot zwart gekleurd, net zoals het tipje van haar staart. Haar ogen zijn pasgeboren nog baby blauw maar die worden later diep en donker appelblauwzeegroen. Haar bouw is zoals de gemiddelde Windclanner maar net iets kleiner en haar schouders zijn breed. Haar staart is halflang en pluizig. Haar vacht is glad op bijna alle plaatsen, alleen haar nek en rond haar poten hebben langere, pluizige vacht. Haar vachtpatroon is in algemeen is zoals een mackarel tabby, met uitzondering op haar gezicht.

Primary Info Name Berrykit - Berrypaw - Berryshadow

Parents Amberstorm x Wolfheart

Clan Windclan

Age Unborn
Gender She-cat

PersonalityDe kleine poes is in het begin niet erg serieus, maar zeer speels en is slim, maar na ongeveer 3 manen wordt ze toch al wat serieuzer, al zal haar speelsheid grotendeels blijven. Naast haar goede kanten, zijn haar slechte traits dat ze soms een echte vergeetkous is en ook niet de beste jager. Ze zal wel altijd blijven oefenen en gelooft in het bereiken van haar doelen. De prefix Berry is gekozen omdat ze erg klein en rond geboren was, net als een kleine berry. Later wordt ze wel groter though. De suffix -shadow is gekozen omdat ze haar gedachten meestal in de schaduw laat staan. Haar persoonlijkheid hier is nog niet helemaal uitgewerkt, maar dat zal ik overlaten aan de RPG. Er kunnen altijd gevallen zijn dat de persoonlijkheid een beetje wegdrijft van wat ik nu net heb opgeschreven, maar ze zal nooit een bazige, koppige poes zijn. Dat weet ik gewoon. Ze zal altijd aan de vrolijke kanten blijven. Later zal ze waarschijnlijk wel dingen serieuzer kunnen nemen.

"Berrykit- later known as the pretty Berryshadow, is a female cat made of culture, fun and thoughts. Her family will always go first unless there are problems, but she will try everything to fix it. She would love to have lots and lots of friends and almost to no enemies. The she-cat may try to be your sunshine when your sad, but on her other side she might want to be alone. Her personality is difficult, and moodswings may occur often in her apprentice stage. But otherwhise, she's  a very happy cat."

Haar persoonlijkheid reflecteerd die van mij het meeste met een paar twists, maar ik heb ook wat unieke traits gepakt van mijn vriendin, die ik hier nog niet genoteerd heb om het verassend te houden hihi. 
Motivatie INTRO

Om te beginnen Het leek me echt super leuk een kitten aan te maken nadat ik te horen kreeg dat Amber & Wolf kittens zouden krijgen. Zeker toen ik al wat hypokits had liggen die ik voor ze had gemaakt, dus leek het me leuk er eentje uit te nemen en hem hier aan te melden. Ik heb speciaal een plaatsje voor Berrykit gereserveerd want dit was echt een uitzondering.

Vervolgens Ik ben ook benieuwd hoe het gaat lopen met kittens van Amber. Aangezien ze een 'unieke' persoonlijkheid heeft, is dit best wel een leuke challenge om de char te onderhouden! En ik hou van challenges! Ik heb ook al eeuwen een kat willen aanmaken met Berry als prefix, dus dit is ideaal!

Ten Slotte Zelfs als ik niet gekozen zal worden (want dat hoeft niet, ik ben al blij dat Sunkit is gekozen :3), ben ik toch benieuwd naar de andere aanmeldingen! Ook interessant hoe iedereen (tot nu toe) een somali heeft aangemeld, dus moest Berrykit gekozen worden, dan zal ze het wel raar vinden dat al haar sibs somali's zijn en zij niet x3.

Berrykit Berrykit-Berrypaw-Berryshadow
MONTY


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Hollyp10
made of sweetness, with a bit of holly berry taste

[KS] Fire Brings Us To Our Knees Free-hugs-stamp[KS] Fire Brings Us To Our Knees DYCyokZ[KS] Fire Brings Us To Our Knees 7iLZ7FI


Laatst aangepast door Hollypaw" op za 6 jun 2020 - 14:10; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rapidpaw.
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 16:58

Naam: Lingonkit
Toekomstige namen: Lingonpaw, Lingonclaw
Leeftijd: ongeboren
Clan: Windclan
Geslacht: Vrouwelijk
Ouders: Amberstorm x Wolfheart
Uiterlijk: Rood met witte tabby, Haar vacht heeft lichte en donkere strepen die je een beetje doen denken aan de strepen van een kruisbes, waarna Lingon vernoemd is, slanke bouw met lange poten en staart, maar ook haar klauwen zijn langer dan normaal, gouden ogen wanneer ze ouder word.
persoonlijkheid: Lingon is een echte hippie. Ze is vredelievend, zal niet snel gaan slaan, nog zich boos laten maken. Al laat Lingon niet over zich heen lopen nog zich aan de kant schuiven als het echt serieus gaat worden. Deze kleine poes houd dan wel niet van vechten en andere onnodig pijn doen, maar ze zal alles voor haar clan doen wat nodig is. Zowel hard trainen als haar clan op latere leeftijd beschermen.

Mijn motivatie:
Het lijkt me een geweldige ervaring te zijn om Amberstorm als moeder te hebben. Als Rapid probeer ik net als Shaka actief te zijn op het forum en ik kijk elke avond of er iemand op mijn topics gereageerd heeft, maar soms of voor langere tijd is dat soms ook niet en dan gaat ik zelf zoeken naar een open topic waar mijn katten zich dan bij kunnen voegen. Dus wat ik je beloven kan is dat ik mijn best doe om actief te zijn en misschien leuk om later veel topic samen te doen? BD


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Rapidos
My Mood when you disrespect me:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] Fire Brings Us To Our Knees DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 18:14

Name: Sandkit - Sandgorse
Gender: Tom
Parents: Amberstorm x Wolfheart
Clan: Windclan

Appearance
Pelt color: Silver Somali
Eye color: Green with a amber tint
Fur length: Long
Size: Typische bouw voor een somali kat. Slank gebouwd en vrij klein en daardoor ook licht op zijn poten.
Pics:
Spoiler:

Personality
Good: Clever, Confident, Decisive, Dutiful, Focused, Hardworking, Logical, Loyal, Organized, Protective, Realistic
Neutral: Ambitious, Competitive, Intense, Strict
Bad: Arrogant, Calculating, Fiery, Insensitive, Opinionated

ISTJ - The Inspector
ISTJs are responsible organizers, driven to create and enforce order within systems and institutions. They are neat and orderly, inside and out, and tend to have a procedure for everything they do.

Dit is wat ik nu voor me zie qua karakter in de toekomst, maar dingen kunnen altijd veranderen door de rpg.

Motivatie:
Ik mag van mezelf weer een wc kitten omdat een van mijn wcers er binnenkort niet meer is en de anderen als het goed is zo goed als warrior zullen zijn wanneer deze apprentice wordt en ik niet weer met de situatie van teveel wc apprentices kom te zittenxD. Verder heb ik zin in de drama die deze twee katten kunnen veroorzaken hiermee en zou er graag onderdeel van zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] Fire Brings Us To Our Knees 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseflame
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees 4iRbUzB
Pom
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior [Moor Runner]
Roseflame
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 20:33

You may see me struggle,
but you'll never see me quit


Pom
General

Name: Foxkit – Foxpaw – Foxstep
Prefix: De bruine vacht van de kitten doet in het licht denken aan de vacht van een vos, vandaar dat ze Foxkit genoemd zal worden.
Suffix: Later zal blijken dat Foxkit/-paw een heel elegant pas heeft, daarom zal ze Foxstep genoemd worden.
Gender: She-cat
Parents: Amberstorm x Wolfheart
Clan: Windclan
Sexuality: Straight

Appearance

(Fox heeft de looks van een somali kattin)
Vacht
Kleur: Bruin
Lengte Lang
Textuur: Vol en glanzend, hierdoor lijkt ze breder dan ze is
Oogkleur: Geel-groen
Bouw: Slank en gracieus
Grootte: Groter dan de gemiddelde Windclanner
Foto's:  
Fox als kitten:
Fox als apprentice:
Fox als warrior:

PersonalityFoxkit: Foxkit is een speelse kitten met een fantasierijke verbeelding. Ze speelt heel graag met andere kittens en is naar haar familie toe redelijk afhankelijk, maar niet zozeer dat het storend is, ze ontvangt gewoonweg graag liefde en knuffels en geeft dat met plezier terug. Al van jongs af aan erft ze de koppigheid van haar moeder, Amberstorm. Ze speelt graag en is best nieuwsgierig, vooral naar de stoere verhalen van de gevechten tussen de warriors van de verschillende clans. Ze kijkt enorm op naar haar moeder, de deputy.
Foxpaw: Omdat Foxkit zo hard opkijkt naar haar moeder, zal ze vanaf ze apprentice is een lichte prestatiedruk voelen om te voldoen aan de verwachtingen van andere katten. Tenminste, zo denkt ze. Ze heeft het gevoel dat de andere katten hoge verwachtingen van haar hebben, omdat haar moeder de deputy is. Echter zal ze het wel goed doen als jager, dit komt tevens door haar harde doorzettingsvermogen. Wanneer iets mislukt, zal ze niet opgeven, maar doorzetten tot het haar lukt. Foxpaw is ook een sociale kattin, dat heeft ze geërfd van haar vader. Ze is vriendelijk en begripvol naar anderen toe. Toch mag je niet vergeten dat ze ook best koppig is en hoewel ze een goed luisterend oor is, spreekt ze zelf absoluut niet graag over haar gevoelens, met name de negatievere gevoelens die ze ervaart. Dat houdt dus o.a. de prestatiedruk waaronder ze gebukt gaat in en ook wanneer ze zich kwaad of verdrietig voelt. Ze kropt graag alles op en af en toe kan ze dus eens ontploffen en al haar emoties ineens naar buiten laten stromen. Dit zal wel nooit gebeuren bij iemand die ze niet goed kent.
Foxstep: Naarmate Foxstep ouder wordt, verdwijnt de prestatiedruk. Ergens in haar jonge warrior-manen zal ze beseffen dat de andere katten niet op haar neerkijken en haar eigenwaarde beseffen. De rest van het karakter dat ze als warrior heeft, zal evolueren in de zin van hetzelfde blijven of veranderen, maar dit laat ik liever afhangen van de RPG.

Motivatie

Ik weet dat ik best nieuw ben na een enorm lange tijd niet meer op het Warriorcats-forum te komen, maar ik heb echt de intenties om actief te blijven, en dat meen ik!
Maar dus, toen ik zag dat er een nieuw nestje kwam, dacht ik meteen, ‘Dat moet ik eens even checken’. Ik heb me daarom dus wat verdiept in de topicjes tussen Wolfheart en Amberstorm en ik heb ook enkele topics gelezen van hen apart. Ik moet zeggen dat jullie echt een mooie schrijfstijl hebben, en deze komt echt mooi samen in jullie topicjes. Hoe Amber zo koppig is en zich ‘stoer’ wil voordoen, maar Wolfheart met zijn mensen-/kattenkennis (??) die daardoor kan zien is echt fijn beschreven. (Kan dat ik dit fout heb verstaan, anyways, ik vind het wel cute C: )
Natuurlijk hou ik ook wel wat van drama, en kijk ik er wel naar uit naar ‘hun geheimpje’ dat uit zal komen door Ambers zwangerschap xD.
Zo, dat was het dan! Veel succes met kiezen!


Xx Pom
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Z8W2Evp


Laatst aangepast door Roseflame op di 16 jun 2020 - 21:24; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedi 2 jun 2020 - 23:11

Naam: Lapiskit
Verdere namen: Lapispaw, Lapisglow
Leeftijd: ongeboren
Clan: Windclan
Geslacht: Vrouwtje
Ouders: Amberstorm x Wolfheart
Uiterlijk: Blauwe somalie, Ze is slank en gebouwd om te rennen als een Moorrunner. Haar vacht is licht pluizig, maar kort genoeg om geen half lange vacht te hebben. Haar staart is het pluizigste van allemaal. Haar boven dek is grijsblauw, maar van onderen heeft ze meer een roestbruine kleur die bij haar bek begint, over haar hals en borst doorloopt tot haar buik en de binnenkant van haar poten en een beetje aan de onderkant van haar staart. Ze zal gel groene ogen hebben als de kleur van de bladeren van Newleaf

Plaatjes:
https://nl.pinterest.com/pin/494059021608254897/
https://nl.pinterest.com/pin/743164375990647802/
https://nl.pinterest.com/pin/157274211976289767/
https://nl.pinterest.com/pin/816066394967479393/
https://nl.pinterest.com/pin/76490893644483614/
https://nl.pinterest.com/pin/450782243945645791/
https://nl.pinterest.com/pin/307792955781611007/
https://nl.pinterest.com/pin/355010383099235850/
https://nl.pinterest.com/pin/126241595776483869/

persoonlijkheid: Lapis is een echte dondersteen. Ze houd van kattenkwaad en probeert overal er een spel van te maken. Ook wanneer het bloed serieus is,  verder is een een echte schat. Lief voor iedereen in de clan zowel vriend als familie, zal niet snel gaan slaan omdat ze dat niet nodig vind, Maar je zult haar best veel kunnen zeggen voor Lapis echt goed boos zou kunnen worden. Meestal laat ze de woorden zo van zich af lopen net als de regen die niet op de lotusbladeren blijven liggen. Ze is speels en dat zal ze op latere leeftijd ook behouden. Al straalt ze een hoop goedheid uit. Maar de poes laat niet over zich heen lopen, als het serieus gaat worden. Deze kleine poes houd dan wel van een goed vechten, maar ze probeert niemand pijn doen. Haar clan is alles voor Lapis en ze zal zich dan ook zo strikt als mogelijk aan de regels die Starclan hen opgedragen heeft te houden. Lapis is een echte harder werkster en zal hard trainen als jagen.

Mijn motivatie:
Stiekem had ik al een kitten van Amberstorm willen hebben. Al zins ik met Crow en Hazelpaw een topic heb gehad. Ze is een echte uitdaging als moeder. Het lijkt me een geweldige tijd die ik met Lapis als jong van Amber door zou kunnen brengen tot ze naar Starclan zou mogen verhuizen als daar de tijd voor is. Ik ben altijd actief en reageer vaak sneller dan de andere bij kunnen houden. XD


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimewo 3 jun 2020 - 11:30

@[tag] - words - © yunotn

CLAN

is family is never alone


GENERAL


Naam: Ryekit [?], Windkit [?]
Uitleg: Rye is een plant, rogge genaamd en zal worden gegeven met de reden dat deze kitten een bruine kleur draagt, maar ook omdat deze plant tot de grasachtige planten behoord en Windclan en diens omgeving veel grasachtige planten bezit.
Wind is een hint naar Windclan, in de ogen van Amberstorm staat Windclan boven de familie en dat is dan ook iets dat ze mening maal duidelijk maakt aan anderen. Ongetwijfeld zal ze dit ook aan haar kitten mee willen geven, als ze niet het nest probeert te ontvluchten natuurlijk.
Toekomstige Namen: Ryepaw [?], Ryegrass[?] of Windpaw [?], Windhowl[?]
Vorige Namen: Nog geen
Bijnaam: Geen
Leeftijd: Ongeboren
Geslacht: Vrouwelijk
Bloedlijn: 100% Windclan
Rang: Kitten
Vorige Rangen:  Nog geen
Toekomstige Rangen: Apprentice, Medicine Cat Apprentice[?], Warrior, Medicine Cat[?], Deputy[?], Leader[?], Elder [?], Queen [?]

APPEARANCE


Vachtkleur: Verschillende tinten bruin en wit
Patroon: Zit tussen Amberstorm en Wolfheart in, ze draagt strepen maar ook in gedeelte de vacht van een somali, met diens overgangen op haar rug.
Vachtlengte: Kort tot halflang
Vachstructuur: Pluizig
Oogkleur: Groen
Bouw: Slank maar sterk
Staart: Haar staart pluist voldoende om een soort pluim te maken.
Pootkussens: Bruinroze
Neus: Bruinroze
Littekens: Nog geen
Omschrijving: Ryekit is een knappe kattin met een bruine met witte vacht en groene ogen. Ze lijkt een combinatie tussen haar halfbroer, moeder en Wolfheart qua vacht en aftekeningen. Ze heeft net zoals haar broer wat vlekjes op haar neus die bruin zijn, maar draagt de ogen van haar moeder, deze zijn namelijk groen. Haar vacht draagt strepen al heeft ze ook iets weg van haar vader door een lichte aalstreep die over haar rug heen loopt en het feit dat de bruintinten op delen van haar lichaam ook vlekken vormen zoals bij een somali ook het geval is, echter dan in andere kleuren. Haar poten dragen witte laarsjes en ook heeft ze een gedeeltelijk witte borst.
Faceclaim: Balou van balous_life
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Ijl7HKc
(uiterlijk vereenvoudigd)


FAMILIEMoeder: Amberstorm
Band: Het wordt waarschijnlijk een haat-liefde relatie... net zoals de slaande golven van de zee op het strand. Ze kan niet zonder haar maar ook niet met haar.
Vader: Wolfheart
Band: Deze band is in mijn ogen nog onbekend, aangezien ik niet weet hoe groot de rol is die Wolfheart gaat spelen...
Oudere Halfzus: Hazelpaw
Band: Ze zal waarschijnlijk dol zijn op haar zachtaardige grote zus en ongetwijfeld toenadering zoeken bij haar en haar de liefde tonen die Amberstorm moeilijk toont.
Oudere Halfbroer: Falconpaw
Band: Ze zal waarschijnlijk zijn tweede schaduw worden, hij is immers super interessant!


PERSONALITEIT


Positieve Eigenschappen: Lief, Nieuwsgierig, Zelfverzekerd, Flexibel, Energiek, Gemotiveerd
Negatieve Eigenschappen: Dwalend, Rommelig, Snel opgefokt, Onzeker, Terughoudend, Minderwaardig, Angstig, Jaloers, Verlegen

Lief Ryekit is lief, niet alleen omdat ze anderen vrolijk wil maken maar ook omdat ze zelf lief wil worden gevonden. Ze kan natuurlijk wel hard uit de bocht komen, maar vaak probeert ze vervelende situaties uit de weg te gaan of te bemiddelen zodat het niet uit de poot zal lopen. Als jonge kit zal ze eerder van nare situaties weglopen en afstand houden.

Nieuwsgierig Ryekit is bijzonder nieuwsgierig. Alles dat los en vast zit zal door haar onderzocht moeten worden en verwacht ook maar honderd en een vragen, want haar hoofd is altijd bezig met nieuwe ontdekkingen. Hoe werkt dit, hoe werkt dat?

Zelfverzekerd Ryekit komt zelfverzekerd over, ook al blijkt dit later meer een coping mechanisme dan de waarheid. Fake it till you make it is wellicht dan ook wel een deel van haar mentaliteit.

Flexibel Ryekit is enorm flexibel, als iemand iets anders wilt doen dan zal ze de eerste zijn om het te proberen en te veranderen. Echter kan dit ook zorgen voor een enorme veranderlijkheid in haar doen en laten, wat voor anderen wellicht een tikkeltje onhandig kan zijn.

Energiek Rennen, vliegen, springen! Energiek is deze kitten zeker wel. Als ze het hele kamp door zou kunnen racen terwijl haar mama zou slapen, dan zou ze dat zeker doen. Dit gaat samen met haar nieuwsgierigheid.

Gemotiveerd In de hoop dat anderen trots op haar kunnen zijn zal de jonge kitten gemotiveerd zijn nieuwe dingen te ondernemen en te proberen. Wellicht dat ze dan wel eens een complimentje of twee zal verdienen!

Dwalend Haar gedachten dwalen echter wel snel weer af... wellicht omdat er te veel is om op te focussen, waardoor ze moeite heeft haar gedachten bij de taak te houden. Ach, ze is ook nog maar een kitten, wellicht groeit ze er nog over heen.

Rommelig Nest opruimen? Daar heeft de kitten nooit van gehoord, ze zou zo met het halve nest in haar haren er op uit trekken, ze is niet bang om vies te worden, zeker als ze terug komt net een duizend en een verhalen en avonturen. Arme Amberstorm en nestgenoten....

Snel opgefokt Als ze boos is, is ze ook goed boos en ze is makkelijk boos te maken als iemand het verkeerde zegt of doet... ze lijkt daarin wellicht wel een beetje op haar mama.

Onzeker Ze is super onzeker over zichzelf, waardoor de jonge kattin zich soms maar al te graag terug trekt van de menigte en vaak niet in het midden van een groep te vinden is, maar daarbuiten terwijl ze van de wind in haar vacht geniet.

Terughoudend De kitten lijkt verlegen maar dat is ze niet naar haar familie, ze spreekt echter niet zo heel veel over haar gevoelens en gedachten, het enige waarover ze praat is haar avonturen en verder lijkt ze bijzonder stil. Dit is echter omdat ze graag luistert en anderen bijzonder doet voelen.

Minderwaardig Als er een kattin is met een minderwaardigheidcomplex, dan is het deze kitten wel. Ze voelt zich al snel minder waard dan de anderen en streeft daardoor extra naar grootsheid en lijkt daardoor de mentaliteit van haar moeder over te nemen. Clan gaat voor...

Angstig Als er een grote angst is voor deze kattin is het om vergeten te worden, niet voldoende te zijn waardoor ze hard werkt maar ook af en toe mentaal wat zwakker is. Ze kan ook te ver gaan in haar streven en mentaal instabiel raken hierdoor. Faalangst is dan ook iets dat ze snel zal ontwikkelen..

Jaloers Ze is een echt jaloers ding, ze heeft moeite met sommige dingen aan andere te gunnen zonder een steek in haar eigen hart te voelen. Het kost haar soms dan ook moeite om dingen te accepteren, zelfs al zou ze het graag willen en heeft ze er enkel maar last van. Echter toont ze deze eigenschap vaak niet.

Verlegen Ondanks het avontuurlijke is Ryekit verlegen naar andere katten toe die ze niet zo vaak ziet. Dit betekende dat ze best nog wel eens vast kan klemmen aan haar ouders en broers/zussen.

PERSOONLIJKHEID Bemiddelaar
INFP-T

“Bemiddelaar” persoonlijkheid
De Bemiddelaar is een ware idealist die altijd zoekt naar iets goeds in zelfs de slechtste mensen en gebeurtenissen, op zoek naar manieren om dingen te verbeteren. Hoewel ze als kalm, gereserveerd, of zelfs verlegen kunnen worden gezien, hebben Bemiddelaars een innerlijke vlam en passie die echt kan schitteren. Ze beslaan slechts 4% van de bevolking. Het risico op het gevoel onbegrepen te worden is helaas hoog voor de Bemiddelaar, maar als ze gelijkgestemde mensen vinden om hun tijd mee door te brengen, is de door hen gevoelde harmonie een bron van vreugde en inspiratie.

“Bemiddelaar” persoonlijkheid (INFP-A / INFP-T)
Bemiddelaars worden geleid door hun principes en niet door logica, opwinding of praktische overwegingen. Bij het bepalen van hoe het verder moet, zullen ze eer, schoonheid, moraal en deugd als leidraad nemen. Ze worden geleid door de zuiverheid van hun bedoelingen, niet door beloningen en straffen. Mensen die deze kwaliteiten ook waarderen, zijn hier terecht trots op, maar niet iedereen begrijpt de drijfkracht achter deze gevoelens, waardoor het ook tot isolatie kan leiden.

"Niet alles is goud wat er blinkt; niet iedereen die dwaalt is verloren; het oude, dat sterk is, zal niet verdorren; vorst kan diepe wortels niet bereiken."

J. R. R. TOLKIEN

We weten wat we zijn, maar weten niet wat we kunnen zijn
Op hun best stellen deze kwaliteiten Bemiddelaars in staat diepgaand met anderen te communiceren, in eenvoudige taal metaforen en parabels te gebruiken, en symbolen te begrijpen en creëren om hun ideeën te delen. De kracht van deze intuïtieve communicatiestijl leent zich goed voor creatieve werken, en het zal niet als een verrassing komen dat veel Bemiddelaars dichters, schrijvers en acteurs zijn. Zelfkennis en hun rol in de wereld zijn belangrijk voor de Bemiddelaar, en ze verkennen deze ideeën door zichzelf te projecteren in hun werk.

Ze hebben een talent voor zelfexpressie, het onthullen van hun schoonheid en geheimen door middel van metaforen en fictieve personages.

Hun taalkennis stopt niet bij hun moedertaal. Ze worden beschouwd als begaafd als het gaat om het leren van een tweede (of zelfs derde!) taal. Hun communicatieve vaardigheden kunnen ze ook goed gebruiken voor hun verlangen naar harmonie en helpt deze persoonlijkheden vooruit te komen in het vinden van hun roeping.

Luister naar veel mensen, maar praat met weinigen
In tegenstelling tot de meer sociale persoonlijkheidstypes zullen Bemiddelaars hun aandacht op slechts een paar mensen en een enkel goed doel richten. Als ze hun aandacht teveel uitspreiden, zal hun energie opraken en zelfs ontmoedigd en overweldigd worden door al het slechte in de wereld waar ze zelf niets aan kunnen doen. Dit is verschrikkelijk voor de vrienden van de Bemiddelaar, die sterk afhankelijk zijn van het optimisme van de Bemiddelaar.

Als ze niet oppassen, kunnen Bemiddelaars zich verliezen in hun queeste voor het goede en voorbijgaan aan het dag-tot-dag onderhoud dat het leven vereist. Ze verliezen zich vaak in diepe gedachten, en genieten meer van het overwegen van het hypothetische en het filosofische dan enig ander type persoonlijkheid. Hun persoonlijkheden beginnen contact te verliezen als daar niets aan gedaan wordt, en ze trekken zich dan in "kluizenaarschap" terug. Het kan dan vrienden of hun partner veel inspanning kosten om ze weer naar de echte wereld terug te brengen.

Gelukkig komen net als de bloemen in de lente de genegenheid, de creativiteit, het altruïsme en het idealisme altijd weer boven drijven, en belonen ze de mensen die ze liefhebben misschien niet met logica en nut, maar met een wereldbeeld dat tot compassie, vriendelijkheid en schoonheid inspireert.

MOTIVATIE


Ik heb Amberstorm al vanaf kitten af aan meegemaakt. Ze is een van de leukste karakters in Windclan, met haar koppigheid maar ook haar goed bedoelde uitingen. In het begin heb ik een grote relatie opgebouwd met dit karakter met Oceanstar, die al een tijdje in Starclan zit. Deze band was zeer interessant en heeft ervoor gezorgd dat de ik moeder van dit nest ben blijven volgen. Ze is altijd zeer hard en actief voor de Clan geweest en dat maakt een interessante combinatie. Daarnaast was Wolfheart een kater die Oceanstar goed vertrouwde en ook hem volg ik maar al te graag. Kortom, ik kon het echt niet laten een aanmelding te schrijven voor dit prachtige stel! Zeker toen ik ook nog de perfecte kat vond om als face te gebruiken voor deze kitten.

Ondanks mijn enthousiasme had ik een probleem met het vinden van een goede naam, waardoor ik met een beetje hulp op Rye/Wind ben uitgekomen, mocht deze naam niet passen dan hebben jullie de toestemming zelf een naam te kiezen. De naam in dit geval is niet het belangrijkste in dit gehele karakter. Ook hebben jullie natuurlijk toestemming om haar aan iemand anders te geven als ik niet actief wordt, al denk ik niet dat het een probleem zal zijn want kan altijd wel goed met jullie posten! Ik heb een lichte voorkeur op de naam Rye omdat ik dat mooi vind klinken en zeer origineel maar aangezien ik ook Wind gaaf vind heb ik die ook erbij gezet. Echter zoals ik al eerder aangaf is het aan jullie te bekijken of jullie dit een goed voorvoegsel vinden en anders nog een ander willen geven.

Heel veel plezier met kiezen!! En succes aan alle anderen!

Butter[KS] Fire Brings Us To Our Knees Honors13


Laatst aangepast door Honorpaw op wo 3 jun 2020 - 23:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbury
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimewo 3 jun 2020 - 22:02

Eaglekit
Name » Eaglekit
Future Names » Eaglepaw - Eagleflight/-bearer/-spirit/-strike
Age » Unborn
Gender » Tom
Clan » Windclan
Leader » Stallionstar
Deputy » Amberstorm
Medicine Cat » Routnose
Medicine Cat Apprentice » Falconpaw
Parents » Amberstorm & Wolfheart
Siblings » [Half] Falconpaw & Hazelpaw
Mentor » Not yet
Apprentice » Not yet

Personality » Fighter | Rude | Strong-willed | Natural-Born Leader | Easily Manipulated | Intermittent Explosive Disorder (IED)
Intermittent Explosive Disorder (IED) » A person with intermittent explosive disorder (IED) has repeated episodes of aggressive, impulsive, or violent behavior. They may overreact to situations with angry outbursts that are out of proportion to the situation.

Episodes last less than 30 minutes and come on without warning. People with the disorder may feel irritable and angry most of the time.

Some common behaviors include:

- temper tantrums
- arguments
- fighting
- physical violence
- throwing things

People with IED may feel remorseful or embarrassed after an episode.

Eaglekit is al vanaf zijn geboorte een vechtertje. Hij dolt graag met zijn siblings, maar altijd nét iets erger dan normaliter. Hierdoor doet hij andere ook sneller pijn, zonder dat hij 't vaak doorheeft. Eagle heeft dan ook de instelling dat andere zich niet moeten aanstellen als hij diegene pijn doet. Vooral tegen kattinnen is deze houding heel erg. Ondanks dat Eagle van nature een leiderstypetje is, kan hij heel snel gemanipuleert worden. Tevens wordt op jonge leeftijd IED bij hem geconstateerd. Intermittent Explosive Disorder betekend letterlijk dat Eaglekit episodes heeft waarin hij zonder waarschuwing kan 'exploderen' en woede aanvallen kan krijgen.

Appearance » Tabby with white | Shorhaired | Golden eyes | Pink nose & Pads | Strong Build | Long Tail

Eaglekit heeft een korte tabby met witte vacht. Als hij last heeft van z'n IED, lijkt het alsof deze in pieke overeind gaat staan, waardoor hij eruit ziet als een blowfish. Zijn ogen zijn een mooie gouden kleur en hij staat stevig op zijn poten. Hij heeft een stevige en gespierde bouw, waardoor hij meer een vechter dan een renner is. Toch is Eaglekit opvallend snel, waardoor te zien is dat hij een Windclan kat is. Hij heeft een lange staart en kan hiermee prima zijn evenwicht houden.

Future Plans
» Wants to become Deputy like his mom
» Likes Amberstorm over Wolfheart, who is a soft loser in his eyes
» Will become the fighter/bully of the clan
» Has to learn to deal with his IED or can never become Warrior
» Will lose (part of) his tail later in his life 
» Will be tempted to move to the Elite later on
» Can, if possible, be tempted to get trained in the Dark Forest

Motivation » So, Amber x Wolf kittens. Wat een verrassing, wat een leuk nestje. Ik haat motivatie speech geven. Ik hoop dat mijn kitten aanmelding goed genoeg is dat de motivatie niet uitmaakte -blobsweat emote-. Beide katten zijn geweldig en ik vind 't leuk om een explosive kitten te spelen die Amber geweldig vind <3
MONTY


Ashbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees QIq5yq0
Sans
4442
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 80 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedo 4 jun 2020 - 0:43

full name

Toxickit-Toxicpaw- ???

Clan

Windclan

Siblings

Lethalkit

Age

Unborn

sexuality

Bisexual


• “Aisi sera groigne qui groigne” •

Toxic is (Usually) very spirited. To go along with her vivaciousness and het quick wit. Stemming from her high intelligence ( or so she claims ) but she is not without a dark side- primarily manifested in her very cruel attitude towards her own brother. Lethalkit. She hates her brother with a passion, though Lethalkit never did anything to provoke her. It is therefor still unknown why she treats her brother this way. Though the most likely cause is her jealousy. A very negative trait that not treated early might grow and become a big factor in her overall personality. Toxic cant handle emotional stress and when such occasions occur she will become increasingly paranoid, tactless and emotionally unstable. Which allows her to do strange things, such as hurting her sister even more then before. Or she might even hurt herself. Some other traits ( that can be seen as negative) Is her wilful nature, it often leads her to be outspoken. Whether or not the situation calls for it. This can make her rather tactless at times. Not that she would ever admit her fault. She is too prideful for that. It's always someone else's doing. (Mostly her brother Lethal)

Extra: Ik denk dat de meeste wel verward zullen zijn, vooral omdat Lethalkit. Vaak in mijn aanmelding voorkomt. Lethal zou gespelen worden door dodo (aanmelding volgt nog!) Ze zijn dus tweelingen. En dienen ook beiden gekozen te worden.

Moodboard:

Appearance
Toxic is is actually nothing more than average-looking. Short fur, colors in a black and white fashion. She is not to large and not to thin, she stands perfectly balanced on her feet. With normal leg length. Her eyes must be her prize feature, for they are a deep blue color. She knows this naturally. And tries to use her eyes as often as possible. To distract others from her lacking fysiek appearance. often winking en bringing her eyes close to those who have caught her attention. While doing this, she doesn't think about the other individual or their personal space.

Motivatie: Hallo! Mijn naam is sans ( Of eigenlijk sanne haha) Ik en dodo hadden al langer het idee om samen een duo te spelen. Dus toen dit nestje voor bij kwam besloten we er maar voor te gaan. Ik persoonlijk heb er veel zin om met dit ingewikkelde meisje aan de slag te gaan. En een actieve en leuke familie zo als dit houdt met dan ook zeker actief. Ze is een beetje een garbage girl maar dat is dan ook mijn specialiteit haha Ik ga er veder geen langdradig verhaal van maken. Want dan ga ik mezelf herhalen. Ook al worden wij niet gekozen wensen we iedereen super veel success!

Dank je wel voor het lezen!


THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND


Laatst aangepast door Brat op do 18 jun 2020 - 22:17; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Fire Brings Us To Our Knees VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedo 4 jun 2020 - 12:31say hello to me 'till all the bad days
een bolletje liefde :3
general

V Name Winterkit ~ Winterpaw ~ Winterbear
V Age Unborn
V Gender Tomcat
V Clan WindClan
V Rank Kitten ~ Apprentice ~ Warrior
V Bloodline 100% WindClan

V Parents Amberstorm & Wolfheart
V Siblings Falconpaw & Hazelpaw en ?
V Mate x
V Offspring x

appearence

V Winterkit is een klein bolletje van oranje vacht met licht bruine streepjes. Hij heeft een rond kopje, met bolle wangetjes en groene ogen. Zijn pootjes zijn kort en stevig, net als zijn lijfje. Zijn staart is dik en ook niet zo lang. Niet de typische WindClan bouw dus maar sssh hij is wel super duper cute.

V Hij oogt in het begin nog wat klein maar naarmate hij ouder wordt groeit hij gestaagd. Toch zal hij niet de grootste WindClanner zijn. Dat neemt niet weg dat hij sterke spieren zal krijgen, die hij goed kan gebruiken in gevechten.

V Winterkit heeft altijd wel een glimlachje op zijn snoetje en zijn grote, ronde oogjes kijken altijd verwonderd de wereld in. Zelden zal hij er boos of chagrijnig bij zitten, wat hem er erg open uit laat zien. Hij ziet er altijd best netjes uit, maar is ook niet bang om zijn vachtje vies te maken.

personality

V Winterkit is een heel erg simpel, lief en schattig katertje. Hij vindt alles leuk en geniet van het leven. Zijn vader, moeder en siblings is waar hij super veel van houdt. Later komt daar ook de Clan bij, maar voor hem gaan familie en vriendschappen stiekem toch wel een beetje voor (behalve buiten Clanse vriendschappen dus geen nood, hij zal nooit de Clan verraden). Winterkit vindt spelen erg leuk en vriendjes maken ook. Zijn gedachtes zijn erg simpel, waardoor zijn leventje ook simpel is. Als hij iets leuk vindt, vind hij het leuk en zo niet, dan is dat jammer. Hij heeft daarbij ook minder snel door wat de ernst van situaties is, maar hij doet wel zijn best hoor! Het is ook niet dat hij een achterstand heeft. Hij zal later uitgroeien tot een lieve kater, die zich op eerste instantie van geen kwaad bewust is en die ook liever geen gemene dingen wil doen. Zijn hartje zit altijd op de goede plek en hij wilt ook graag er voor anderen kunnen zijn. Of dat nou door te praten is of door een spelletje te spelen. Winter zal het Warrior leven wel serieus nemen, maar hij zal altijd wel ergens zijn jeugdige onschuldigheid en liefheid bewaren. (Tenzij het echt helemaal mis gaat met hem, maar hey dat zullen we wel zien ;3). Hij vind het dan ook wel moeilijk om te begrijpen dat zijn familie (en daarbij vooral zijn ouders) een beetje effed up zijn, maar hij zal altijd van ze blijven houden. Afstoten is ook niet iets wat Winter ooit zou kunnen doen.

Trivia

V Winterkit heeft een tikje waarbij hij veel met zijn oortjes trekt.
V Hij oogt in het begin erg rustig, maar hij kan ook van de één op de andere tel aan het springen zijn van whatever hem blij of enthousiast maakte.
V Zijn neusje is erg goed ontwikkelt.
V Winterkit houdt ondanks zijn springerige jeugd erg van slapen, en dat zal nooit veranderen. (Dit betekent overigens niet dat hij lui is hoor!)
V Vanaf jongs af aan is hij geïnteresseerd in insecten, en dan vooral torretjes!
V Winter heeft korte pasjes waardoor hij er soms best wel grappig maar ook heel cute uit ziet.

Motivation

VAah, hallo! Mijn naam is Camilla en laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen :'D. Ik vind Amberstorm een super leuke character en ik heb in de discord ook al een paar keer gezegd dat ik heel graag een Amber kindje wil, dus dit is de perfecte kans! Wolfheart vind ik ook heel leuk en met de recente ontwikkelingen ben ik heel erg benieuwd hoe alles gaat lopen hoor! Ik heb in ieder geval heel erg veel zin in m'n Winterbby en alle drama die hier omheen komt kijken!

Iedereen heel veel geluk en ook succes met kiezen!

they're nothing to me with you

[/b]
Thank you Sarah!
[b]


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Fire Brings Us To Our Knees ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimeza 6 jun 2020 - 0:36

chickpea

Hallo daar!

Ik ben Chickkit. Een ronde dwaas die naar een kuiken vernoemd is omdat ik bij de geboorte een rond bolletje pluis was. Misschien zul je denken, maar elke kitten is toch rond? Geloof mijn mama’s woorden maar, ik was écht héél rond. Mijn vachtje meteen opgezet tegen het gevaar (de grote warme tong). Zo sta ik nu als Chickkit ook bekend.

Als een hyperactieve dwaas die veel te snel zijn emoties toont. Tja ik heb mezelf niet gemaakt dus wat kan ik er aan doen? Ik vind het niet erg, hoewel het mij soms in de penarie brengt. Maar sinds jullie mij niet kennen, zal ik mezelf wat verder voorstellen.

Mijn naam is Chickkit en ik ben een perfecte mix tussen mijn papa en mijn mama. Ik heb een tabby patroon, maar op mijn rug heb ik net zoals papa een grote donkere vlek die tot over mijn voorhoofd komt. De kleur heb ik van papa, maar minder fel zoals mama. Midden op mijn borstkas heb ik een grote hartvormige vlek. Net zoals mama sta ik heel hoog op mijn poten. Ik ben erg slank en gemaakt voor te rennen. Daarbij zou ik nooit tunneler kunnen worden, want de klauwen aan mijn voorpoten missen. Ze zeggen hier dat ik er nooit mee geboren ben geweest, een foutje net zoals mijn lange oren. Deze zijn zeer bewegelijk en nogal onhandig soms. Net zoals de rest van mijn slungelige lichaam. Ik ben nooit in balans en snel om te gooien, maar dat past goed bij mij vind ik. Net zoals mijn lichaam zou ik ook mijn ogen nooit willen ruilen. Deze zijn goudgeel als de ochtendzon die opkomt.

Nu zal ik mij zo goed mogelijk proberen te beschrijven hoe ik ben. Ik zal mijn best doen, zoals altijd, maar soms eh lukt dit niet. Ik hou namelijk heel veel van stoeien. Toch verlies ik altijd en heb ik achteraf veel pijn. Dat houdt mij niet tegen. Ik ga door want ik ben dapper. Opgeven is niets voor mij, net zoals aandacht hebben niets voor mij is. Mama vindt dat wel een beetje irritant denk ik, dat ik niet kan stilzitten. Veel denk ik daar niet over na, want hup ik ben weer die ene interessante bloem aan het bestuderen. Het enige waar ik volledig de aandacht voor heb zijn jachttechnieken. Al vanaf Chickkit aan probeer ik ze te bestuderen. Er valt altijd wat te leren, zo weet ik dat elke clan andere technieken gebruikt en mijn doel is om ze allemaal te leren. Een voorstel met jagen in kan ik maar moeilijk negeren, al kost het vriendschap. Daar begrijp ik toch niet echt iets van. Ik ben “awkward”. Dat zegt papa toch. Een vreemd kuiken in de bijt. Toch zal ik later een goede vriend zijn voor diegene die tijd in mij willen steken.

Of je nu een vriend bent of niet, een clangenoot zal ik altijd dapper proberen beschermen, met mijn groot hart en mijn snuggere woorden. Want dat weten jullie niet! Ik ben een echte poëet. Vooral als kind zal ik de oren van anderen eraf rijmen.

Een laatste cool weetje is dat ik later Chickpea ga heten. Waarom? Erwtjes zitten altijd samen in het boontje. Ik ben de lijm die clangenoten irriteert maar ook verbindt. Ik zou niet zonder vrienden kunnen leven en zij hebben mij op een wonderbaarlijke manier ook nodig.

Motivatie

Zoals jullie wel kunnen zien heb ik mij afgemeld bij Seattled. Dit was niet persé omdat ik Chickpea in mijn hoofd had, maar omdat ik wist dat ik met dit kind wél actief kon worden en met Redeider niet. Ik zou me zo schuldig voelen, dus heb ik gekozen voor dit floopy kind. Onschuld zelve (nog niet bewerkt door drama) en daar houd ik van. Daarbij, wat een ouders en wat een plottwist haha. Had ik niet verwacht. Niet enkel zal dit de zoon zijn van de deputy, ook zal hij een super geliefde vader hebben die in de clan bekend staat als groots en betrouwbaar. Zo zie ik hem ook. Beide ouders hebben zoveel karakterontwikkeling gehad en I love it.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[KS] Fire Brings Us To Our Knees 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[KS] Fire Brings Us To Our Knees BXcdW76
Kip
3459
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 17:13

REDKIT // COPPERKIT
DO NOT WATCH ME CRY
NAME ;; Redkit of Copperkit (Voor het gemak noem ik hem Redkit in de rest van de aanmelding, maar Copper of Red laat ik aan jullie over :>
POSSIBLE SUFFIXES ;; -storm, -gale, -dog, -hound, -wolf, -fang, -fox,
NAME REASONING ;;

- Zijn prefix is vrij simpel, ondanks zijn gestreepte vacht is de rossige kleur van zijn vader duidelijk terug te zien in zijn vacht, waar hij dan ook naar vernoemd is.

- Zijn suffix staat nog niet vast. Ik ben er altijd een fan van om deze een beetje in de rpg te laten bepalen! Mijn plan was dat ik heel erg ga kijken of hij uiteindelijk meer naar zijn ma of pa trek, en dat hij daar dan zijn suffix naar zal laten aanpassen.

NICKNAMES ;; Foxy, Loudmouth, beide door zijn grote bek en slinksheid
GENDER ;; Tom - cat
SEXUAL ORIENTATION ;; Bi-sexual, female preference
PLAYED BY ;; Kip!

»Outside


FUR COLOR(S) ;; Rood, bruin & crème
PATTERN ;; Torbie (classic tabby)
EYES ;; Heterochromia, één oog is geel/groen en het ander amberkleurig.
NOSE & PAWPADS ;; zacht zalm en met vlekjes
BUILD ;; Red staat vrij hoog op zijn poten, maar heeft een grote borstkas en is ook iets groter dan de normale Windclanner.
ATTITUDE ;; Koppig, altijd vuur in zijn ogen.
DEFORMITIES ;; Geen fysieke, maar omdat hij een mannelijke torbie is kan hij geen kittens krijgen.

Red heeft een opmerkelijk pels. Op zijn vacht zijn namelijk verschillende rood/bruine tinten terug te vinden en vrij veel wit in vergelijking tot zijn ouders. Er lopen verschillende kleuren van klassieke tabby strepen over zijn gevlekte vacht heen. Hij is dus ook een torbie met vooral veel rossige ondertinten. Hij heeft een grote vlek op zijn linkeroog en één gekleurde voorpoot.
Hij is iets groter dan de gemiddelde Windclanner met een vacht die tussen de lengte van zijn ouders in hangt. Op zijn rug heeft hij iets langere plukken zitten en over het algemeen is hij een vrij indrukwekkende, knappe kater die duidelijk lange afstanden kan rennen met zijn sterke poten.

design onder voorbehoud:

»INSIDE


POSITIVE TRAITS ;; Hard working - Dauntless - Brave - Confident - Intelligent - Heroic - Observant - Go-getter
NEUTRAL TRAITS ;; Restless - Protective - Tough - People pleaser
NEGATIVE TRAITS ;; Reckless - Aggressive - Impatient - Demanding - Brass - Troublemaker - Attention seeker - Blunt

Redkit laat al heel snel zien dat hij geen makkelijk kindje is. Hij is meteen al erg aanwezig, speelt vrij grove spelletjes en weet niet precies wanneer hij iets té ver gaat vaak. Echt slechte bedoelingen heeft hij er meestal niet bij, maar hij vindt gewoon dat andere katten veel te snel huilen en houdt er ook absoluut niet van om op zijn vingers getikt te worden.

Dit gaat natuurlijk over de tijd niet veel beter worden. Veel van zijn karakter wil ik vooral van de rpg af laten hangen, maar Redkit is iemand die veel aandacht, geduld en tijd nodig heeft om in de juiste banen geleid te worden en tja, iets zegt ze me zo dat Amberstorm en Wolfheart niet de juiste ouders zijn om dat benodigde aan hem te geven -a-
Dit resulteert in een nogal losgeslagen tiener die alles gaat doen wat god verboden heeft. Hij houdt ervan om herres te schoppen, tegen alles en iedereen in te gaan en precies af te tasten waar de grenzen nou precies liggen. Dit doet hij niet alleen maar om iedereen tot last te zijn, maar vooral omdat hij heel erg op zoek is naar aandacht. Altijd. Hij voelt zich snel teniet gedaan of aan de kant geschoven en weet vooral ook niet zo goed hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Het feit dat zijn ouders dan ook niet samen zijn en zijn hele familie een beetje een zooitje is, is ook iets dat hij erg moeilijk vindt. Hij wilt vooral veel goedkeuring, liefde en waardering krijgen, maar wanneer hij geen positieve aandacht krijgen kan, kan hij altijd nog negatieve aandacht krijgen door zijn moeder te sarren. Red zit een beetje met de mentaliteit “ik tegen de wereld” in zijn kop en is vooral als puber echt niet fijn voor de volwassenen om hem heen.

Gelukkig heeft hij ook echt nog wel wat redeeming qualities. Zo is hij erg oprecht en eerlijk, alleen soms gewoon iets té. Hoewel hij moeilijke banden met zijn familie heeft, zou hij weldegelijk voor ze door het vuur gaan en iets dat hij van zijn beide ouders over heeft genomen, is dat hij altijd tot het gaatje gaat. Hij is hard op zichzelf en houdt zich (meestal) aan zijn woord, als Red ergens zijn zinnen op zet zal hij ook strijden totdat hij dat voor elkaar krijgt, hem uit het veld slaan gaat je niet lukken. Ook is hij erg intelligent en opmerkzaam, waardoor hij vaak met slimme ideeën aan komt zetten en hij - als hij eens zou luisteren - echt veel potentie in zich heeft. Alleen succes aan zijn ouders en mentor om dat uit hem te trekken!


»MOTIVATION


Haha, ja. Het moment dat ik deze search zag, wist ik al dat ik me aan ging melden. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik echt baalde dat ik me nooit voor Amber haar eerste kitten search aan kon melden, en nu is hier gewoon een tweede kans!! Die kon ik natuurlijk nooit laten schieten. Vandaar ook dat ik twee accounts recent weggegeven heb om ruimte te maken en ik lekker de tijd heb genomen voor deze aanmelding zodat ik zeker een goede klik met het karakter zou hebben en boy, die heb ik B )  Het leek me dat de kits van een deputy met mommy issues en een goede warrior newly turned murderer niet echt een erg makkelijke jeugd gaan hebben, dus hoe dat nog moeilijker maken dan een van nature al vrij moeilijk kind erin gooien? Hihi. Al helemaal omdat Routnose een zo'n zachte papzak is, miste ik het best wel om eens een wat ruiger karakter te hebben in Windclan.
Bovendien voel ik aan m'n wateren dat hier drama van gaat komen, plus ik ben dol op dit duo en überhaupt op Windclan, dus zou vereerd zijn om er nog meer deel van uit te mogen maken!


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Image0


It is both a blessing and a curse
[KS] Fire Brings Us To Our Knees B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfheart
Dark forest
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Frkp8xW
Kiki
326
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 17:53

Op 21 juni zullen we de kittens kiezen! <3 Dus je hebt nog tot dan om je aanmelding te maken of te veranderen c:


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liondance
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Zt19C6Q
Chi
573
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Liondance
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 22:13

»F.R.O.S.T.J.A.W«

"Death is not the opposite of life, but a part of it.."
GENERAL
Name: Frostkit
Future names: Frostpaw, Frostjaw, Froststar(?)
Rank: unborn (kitten)
Future ranks: apprentice, warrior, deputy(?) leader(?), Med cat (apprentice?), Elder
Gender: Male
Clan: Windclan
Sexuality: Heterosexual? (word ontdekt in de rpg)

APPEARANCE
Fur color: Silver colored
Fur length: Long-haired
Fur pattern: Tabby
Eye color: Icy blue
Paws & pads: Black
Build: Tall but slender, the usual Windclan posture

Frost is een grote, zilvergestreepte kater. Hij heeft een lange, lichtgekleurde vacht versierd met donkere tabbystrepen. Zijn ogen kleuren ijsblauw, welke hard afsteekt op zijn lichte vacht. Frost heeft een lange, pluizige staart welke meer wegheeft van veren dan van vacht. Hij staat hoog op zijn dikke, pezige poten en draagt zijn gespierde lichaam elegant. Op het eerste zich zou je eerder denken dat hij uit Riverclan afkomstig is, vanwege zijn dikke vacht en grote gestalte. Maar als je hem ziet bewegen, zo vloeiend en vlot als een ware Windclanner, komen zijn roots te boven. Hij is pijlsnel maar ook heel sterk. Hij is groter dan de standaard Windclan kat en vanwege zijn opvallende uiterlijk zal hij dan ook snel opvallen in een grote menigte.

Fun facts: Frost has a white belly, paws and tail-end.
Keywords: Tall, muscled, silver, ice, blue, long-haired, white, black


PERSONALITY
Likes: Silence, training, fighting, winning an argument, his family, hunting
Dislikes: Drama, noisy cats, losing a fight, losing an argument, losing his family, weakness

Frost is als kitten leergierig en nieuwsgierig. Hij leert graag bij en luistert graag naar de verhalen van de elders of warriors. Omdat hij dit verkiest boven het spelen met zijn leeftijdsgenoten, zullen de andere soms op hem pikken. Frost trekt zich hier niet veel van aan. Hij zal echter wel meer teruggetrokken zijn en minder snel zijn mening geven dan de rest, bang dat ze hem zouden uitlachen of uitmaken voor de wijsneus die hij is. Als apprentice veranderd er niet veel. Hij is een snelle leerling die graag bijleert en heel snel dingen oppikt. Je zou bijna zeggen dat hij in alles een natuurtalent is. Ook zijn groeispurt komt aan de deur kloppen. Algauw is hij groter en breder dan zijn dengenoten, wat er ook voor zorgt dat de andere het niet meer durven hem te plagen of pesten. Maar ze praten dan ook niet meer met hem. Ze vinden hem raar, een buitenstaander. Frost vind dit niet erg, hij heeft hun niet nodig. Hij traint hard en wilt zo sterk mogelijk worden. De anderen zijn gestopt met hem te pesten zodra ze doorhadden dat hij sterker was dan hun. Dat heeft bij Frost de knop omgedraaid, waardoor hij nu zo had traint om sterk genoeg te zijn om zijn familie te beschermen. Op een gegeven moment zal hij niet doorhebben hoe sterk hij wel niet is en een grote fout begaan (in de rpg zelf uitplannen c:)

ABOUT ME
Hey all! Mijn naam is Chi, in het echt Christy. Ik zit nu al een tijdje op WC, dus rpg ervaring zat. Ik volg al een tijdje Wolfheart omdat ik hem altijd een interessant char heb gevonden. En nu Amberstorm ook, met alle drama gaande. Hun als ouders hebben is gewoon doomed to succes als kitten te spelen. Ik heb zelf niet al te veel accounts en ze zijn stuk voor stuk actief, dus daar zou geen vrees voor moeten zijn. Anyways, ik heb veel zin in Frostkit en hoop een deel te mogen zijn van hun geweldige verhaal!

“Later he felt the need to talk but no one wanted to hear about it. His town had heard too many atrocity stories to be thrilled by actualities.”


[KS] Fire Brings Us To Our Knees DJhlB4D


Laatst aangepast door Lionpaw. op vr 19 jun 2020 - 13:28; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 22:35

[KS] Fire Brings Us To Our Knees Womber10

''And after

all this time

nothing

has changed,

I still

love you.''

X
I miss you

and everything we use to do.


GENERAL

''We should have left our love in the gutter where we found it-

Name: Shatteredkit ♡
reason: Je wilt niet aan haar denken.. maar het waren jou exacte woorden; ''ik word elke dag weer opnieuw verliefd op haar'' je kan er niks aan doen, ze spookt in je hoofd en de naam waar je zo van houdt geef je door aan je dochter.

Future name(s): Shattereddream, Shatteredheart, Shattered-?
reason: De toekomstige naam voor deze kitten staat nog open, maar hierboven kun je wel een beetje zien welke richting het kan gaan !
Other name: Princess, Precious, Dearest
reason: Geen zorgen, Shatteredkit krijgt geen non-clan. Zover gepland zou dit meisje in Windclan blijven. Toch heb ik haar een paar bijnaampjes gegeven, omdat ik voor een papa's meisjes achtige vibe wil gaan met Shattered.

Behind the name: Het begon als een grapje, ''kom laat ik me aanmelden met een naam waarvan je denkt.. moet dat?'' Ja het moest en eerlijk gezegd deze naam gaf me meteen een heerlijke inspiratie boost. De reden achter de naam is geworden omdat (in mijn gedachten) Wolfheart niet het gene wilt loslaten wat hij kwijt is en hoewel hij boos is en wraak neemt op zijn ex geliefde kan hij zover hij laat merken ook niet zonder haar. De eerste blik op zijn dochtertje zal hem al moeten laten denken aan haar, haar die zoveel liefde opwekt. Haar die hij kwijt is. Dan maar haar opnieuw maken. Een tweede Shatteredice, eentje die niet weg gaat. Papa's meissie.

Gender: She-cat
Clan: Windclan
Bloodline: Windclan blood
Sexuality: Demiromantic of Demisexual ♡

-but it would be a lie when you told yourself i haven't been on your mind.''

Parents and my future thoughts about them: Amberstorm x Wolfheart

Mother: Ik weet niet te peilen hoe Amberstorm gaat reageren op haar tweede nestje kits. Deze twijfel stop ik dan ook echt in mijn karakter. Shatteredkit zal de eerste weken zich gedragen als een normale opgroeiende jonge kitten. Ze ligt bij mama, drinkt bij mama, maar zodra ze ouder word merkt ze verschil. Komt dit door haarzelf? Komt dit door Amber? De RPG zal het zeggen. Ze trekt in ieder geval veel naar papa toe, ze zal een echte papa's kindje zijn en vind de scherpe randjes van haar moeder maar lastig. Ze snapt haar manier van denken niet en probeert het tegenoverstelde te zijn dan haar vurige karakter. Zal Amberstorm dat vervelend vinden? Gaat dit een slechte band worden? Who knows, misschien respecteert Amber het wel en staat ze open om te leren om haar woorden eerder in te slikken dan te spuwen.

Father: Het is al een paar keer gezegd, maar dit meisje word echt een absolute papa's kindje. Ze kijkt enorm naar hem op, probeert zijn loopje na te doen, haar houding als trots als de zijnde te krijgen. Wanneer ze steun nodig heeft gaat ze direct naar papa, heeft ze liefde nodig dan is het papa. Is de boze wereld eng? dan verschuilen we achter papa's poten. Heeft ze iets nodig? Papa. Ze kan in het begin last hebben van eenkennigheid omdat ze eigenlijk alleen bij Wolf wilt zijn. Het is aan Wolf wat het word.. een goeie sterke band met zijn dochter? Of een flinke portie daddy issues. ♡


X
How strange it is to love someone

that destroys you.


APPEARANCE and physical mannerisms

Fur color: fawn somali
Pattern: Ticking
Fur length: Tussen half lang en lang
Unique eye color: Links: Ijsblauw - Rechts: Honinggeel
Nose and pawpad color: Babyroze
Voorpootjes: Babyroze met donker roodbruine vlekjes
Achterpootjes: Donker roodbruin
Whiskers: Wit en lang

Some discerning physical mark — birthmark: Zoals jullie misschien al hadden gezien op mijn art design heeft ze een heel lief schattig wit vlekje op haar borst dat er uit ziet als een hartje<3 Hiermee zal ze geboren worden en altijd bij der blijven, lief eh? Daarbij heeft ze ook wat vlekjes door haar somali vacht heen gespikkel.

Breed: Somali
Build: Shatteredkit zal uitgroeien tot een middelgrote kat met een opvallend lang lijf en mooi ontwikkelde spieren. Heeft een lichtgebogen rug en lange poten. Ze is lening en slank en kan snel rennen. Ze is een prachtige verschijning.

Head: Licht bol voorhoofd met een relatief kleine puntige snuit, een redelijk stevige kin.
Eyes: Amandelvormige ogen die relatief ver uit elkaar staan en donker omlijnd zijn.
Ears: Grote oren, die ver uit elkaar staan, lopen scherp uit naar boven. Een erg goed gehoor.

Fur: Kort maar donzig op het gezicht, halflang op de rug, romp en buik. Erg lang tot dik op de staart.
Legs: Lang en gespierd, gemaakt om afstanden te leggen en hoge snelheden te bereiken. Ondanks gespierd wel erg lening en soepel.
Paws: Ze heeft ovale voeten en af en toe lijkt het net alsof ze op de puntjes van haar tenen loopt.
Tail: Volle staart, draagt als een sluier achter haar aan en danst op en neer als een veertje dat meevoert met de wind.

X
Either you get me to heaven

or you drag me to hell

PERSONALITY and trivia ect.

Good personality traits ♡

Active – Alert, lively and ready to engage energetically.
-
Affability – Friendly, good-natured or easy to talk to.
-
Affectionate – Showing fondness or tenderness.
-
Ambitious – Having desire and determination to achieve success, wants to be like her dad.
-
Compassionate – Showing sympathy and concern for others.
-
Curious – Showing a strong desire to know or learn new things.
-
Diligent – Working carefully and persistently, can get angry when failing.
-
Unselfish – Putting the needs or wishes of others before one’s own.


Negative personality traits >c

Domineering - She likes to have control over everyone in every situation.
-
Machiavellian - She intelligently uses different people against each other, or use her sweet talk to get what she wants.
-
Dogmatic - She has strong beliefs and doesn’t accept any view outside those beliefs.
-
Impatient - If she has to wait too long for anything, she gets angry.
-
Possessive - She only wants you to spend time with her. You have no other friends now and our father is only mine.

Shatteredkit is een lief kind, maar elk lief kind heeft ook haar slechte kanten. Ze heeft net als haar moeder soms een kort lontje. Ze kan boos worden wanneer dingen niet meteen lukken of als iemand haar echt pijn doet. Ze word er eigenlijk heel onzeker en verdrietig van maar die verbergt met woede. Ze probeert dit dus altijd te ver komen door alles zo goed mogelijk te doen en netjes ter werk te gaan. Ze probeert de omgeving onder controle te houden, vooral om haarzelf te beschermen tegen onbekendheden. Ze word best een verwend meisje en wanneer ze dan iets niet krijgt wat ze wilt kan ze nog wel eens gebruik maken van haar lieve woordjes om toch te krijgen wat ze wilt. Werkt dit niet? dan zette ze gerust nog een stapje veder. Voor de rest is ze echt heel lief, heel zorgzaam en werkt ze keihard voor haar clan. Ze vind andere belangrijker dan haar eigen needs en draait veel overuren. Ze word graag door andere gepleased maar doet het ook zeker terug. Ze houdt echter niet van romantische aandacht tenzij er een echte emotionele band is waar heel lang aan gewerkt is. Ze is geen lellebel en gebruikt geen flirt technieken om te krijgen wat ze wilt, ze geloofd in ware liefde en geeft enkel haar liefde aan haar toekomstige partner mocht ze die ooit krijgen.

Shattered is redelijk bang om bepaalde dingen. Zo durft ze niet te vechten en vind ze de regels en haar moeders leiderschap enorm streng. Hier loopt ze erg tegen aan en weet ze niet wat te doen. Confrontatie doet haar geen goed, dan duw je haar enkel nog veder weg en raakt ze nog banger. Ze is zelf wel ambitieus, doet haar best ondanks alles en probeert haar vader te worden. Ze denkt dat hij een goeie warrior is maar eigenlijk is daar niks van waar. Ze zal ook niet stil zitten en proberen de clan te veranderen.

TRIVIA

Has allergies - Honing & pollen, nootjes & zaadjes, fruit
-
Don't like sleeping outside like other Windclanners
-
Extremely fast runner
-
Quick reflexes, acts fast in a crisis
-
Likes to sing opera
-
Grows her own plants, has a sort of garden


Motivatie

Jeetje, twee keer een motivatie schrijven op z'n korte tijd. Jullie hadden vast wel gemerkt bij elke kitten search waarvoor ik me ooit voor heb aangemeld dat ik altijd heel subtiel dit gedeelte weg liet. Wisten jullie dat? Ja, nee? Zo niet, de reden is omdat ik het heel moeilijk vind om met woorden te beschrijven hoe hyped ik ben en ik een beetje onzeker ben als mijn motivatie dan wel 'goed genoeg' is. Geloof me wanneer ik zeg dat ik me altijd aanmeld met de zekerheid dat ik ook écht wil en er voor wil gaan om deze kit actief te krijgen. Het was geen hele verassing toen ik zag dat Wolf en Amber beide hun frustraties uitte door de bosjes in te springen hierdoor kits zouden komen. Ik weet namelijk hoe graag Kiek ooit een nestje wou met Wolfheart en dat door de rpg spontaniteit dit niet helemaal meer ging met Shatteredice. (sorry) Het was niet echt de bedoeling geweest haar in RC te droppen maar eh, de rpg hou je niet tegen B) Nu wil ik het goed maken om Wolfheart een dochter aan te beiden die eigenlijk stiekem veel weg heeft van Shatteredice zelf maar dan op een andere manier. Het begon als een grap maar hoelang er ik er over na dacht, hoe meer ik de aanmelding uitschreef hoe leuker ik het vond. Wolfheart is verliefd op Shatteredice, of tenminste was, en nu heeft hij kittens rondlopen van een ander terwijl hij doordraait om mijn char te pijnigen. Noem je dat een gezonde dosis obsessie? Ik twijfel. In elk geval, elke dosis obsessie heeft een kind nodig waar je naar kijkt en haar ziet. Echt leuk toch B))


Nummer 2:


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.


Laatst aangepast door Shatteredice op vr 19 jun 2020 - 14:04; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 23:32

marigoldkit


Hallo! Ik ga jullie wat vertellen over een kleine prinses. Haar moeder is namelijk de koningin van het land, en haar vader is een heel charmante pleb. Het was eigenlijk een ongelukje dat dit meisje samen met haar siblings ter wereld kwam, maar dat maakt niet uit! Haar naam is in principe Marigoldkit, naar een mooie bloem vernoemd. Maar er zijn meer opties voor namen! Ze zou ook nog Tigerkit, Beekit, Rubykit, Honeykit of zelfs een compleet andere naam kunnen heten! Niks staat nog vast, maar toch is aan mij de eer om jullie aan haar voor te stellen, dus hier gaan we! In de onderstaande tekst zal dit meisje aangesproken worden met 'Marigoldkit'.

Laten we dan maar meteen beginnen met haar persoonlijkheid. Dit is immers de kern van een character, waar je het meeste kan spelen. Dit is ook de reden waarom ik begin met de persoonlijkheid, na de introductie. Laten we eerst beginnen met dat Marigoldkit lichtelijk gebaseerd en geïnspireerd is op en door Luna Lovegood van de Harry Potter boeken en films. Ze is dus een dromerig type, die in haar eigen wereldje leeft. Ze heeft vaak niet zo erg door wat er in haar omgeving gebeurt of ze vindt dat gewoon niet zo bijster interessant. Ze trekt zich niet zo aan van anderen, gaat vooral haar eigen gangetje maar is desondanks niet egoïstisch te noemen. Ze heeft haar eigen geloof, gelooft niet in StarClan maar in allerlei kleine dingetjes (die ook weer nergens op slaan). Ze gelooft in de natuur, dat die geeft en wegneemt, maar dat er geen hogere macht is. Dat de leaders 9 levens hebben verklaart ze aan een gekke toverkracht. Mari kan in een gesprek wel eens warrig overkomen, omdat ze snel afdwaalt en over iets begint wat echt helemaal niks te maken heeft met het gespreksonderwerp. Of ze is zo gepassioneerd in een bepaald onderwerp dat ze het in kleuren en geuren beschrijft. Ze is een goeie verhalenverteller, zolang ze maar niet afdwaalt. Ze is erg rustig, maakt niet zo snel van iets een probleem en als er dan toch iets is dan zegt ze het ook wel. Ze heeft in principe geen behoefte aan kattenvrienden, want meneer kever en mevrouw libelle zijn ook gezellige gesprekspartners en zeggen ook weinig terug! Haar wereldbeeld is geromantiseerden ziet eigenlijk in niemand kwaad. Dit maakt haar ook erg [/i]naïef[/i] en kwetsbaar voor manipulatie.

Hopelijk hebben jullie een (goede) indruk gekregen van dit kind, want we gaan de persoonlijkheid afsluiten en door naar haar uiterlijk! Ten eerste heeft Marigoldkit een echte Windclanbouw. Smalle bouw, sterke, lange poten om te rennen, helemaal perfect. Haar korte, rood met witte vacht is hier en daar bedekt met streepjes en is altijd een beetje warrig. Soms zitten er bloemetjes in of dode insecten, omdat ze dat mooie decoraties vindt. Haar ogen zijn amber-geel van kleur.  

Plaatje:

Dan komen we ten slotte bij mijn motivatie. Hallo, mijn naam is Nynke, jullie kennen me wel van Coyotespirit, Swallowflight, Snowdance, weet ik veel vast nog wel wat andere chars. En aangezien jullie me wel (een beetje) kennen, weten jullie waarschijnlijk ook dat ik het meerdere keren heb geprobeerd een account actief te krijgen in Windclan. Poging nummer weetikveel! Ik hou echt heel erg veel van Amberstorm, ze is zo heerlijk boos en daar kan ik soms best wel om lachen. En Wolfheart, die eerst zo aardig leek en toen zonder pardon Gorsepaw de gorge in yeette, wow. rude :sadcatto: Dat Amber en Wolf saampjes een gezellig haat-liefde momentje hebben gehad, en nu dus kittens krijgen, daar komt sowieso drama van. En wat is nou leuker dan een nestje kittens? Een nestje kittens met drama en crazy parents. Nou hoppatee ik moest wel. Ik zie allemaal geweldige aanmeldingen wat ervoor zorgt dat ik nog gemotiveerder ben want dan is het 100% dat dit nest vol gaat zitten met fantastische kittens. Ik ben in ieder geval enthousiast! Succes met kiezen, Bunny en Kiki, en hopelijk weten jullie er een geweldige nest van te maken!


[KS] Fire Brings Us To Our Knees Coyode10

Allemaal Kunst.:
Laatst aangepast door Coyotespirit op wo 17 jun 2020 - 21:32; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfheart
Dark forest
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Frkp8xW
Kiki
326
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 17:20

Wolfheart schreef:
Op 21 juni zullen we de kittens kiezen! <3 Dus je hebt nog tot dan om je aanmelding te maken of te veranderen c:

De deadline verschuift naar 19 juni omdat ik die zondag erg druk ben en ik vrijdag dan rustig kan kiezen met Bunny <3 <3


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 19:14

the amount of hell we've raised
we're owed some back

yellowkit / gorsekit

Het lijkt of jullie hem eerder hebben gezien. Een vachtje met zachtrood tabby patroon, witte delen op zijn borst, buik, poten. En op zijn gezichtje een wit blesje. Maar dat is dan ook waar de gelijkenis eindigt. Deze jongen heeft geelgroene ogen en heeft alles wat een typerende Windclanner nodig heeft. Een spitste snuit, een lang gelijnd lichaam, lange poten en een lange staart. Hoewel hij nooit groot van stuk zal zijn, schreeuwt zijn postuur trots en daadkracht. Oh, en die irritante, arrogante grijns die hij op zijn lippen geplakt lijkt te hebben.

Maar het gaat om de binnenkant wat deze jongen zal definiëren. Hij is trots, dapper en brutaal. Met een grote mond, een stevige portie bluf en blind geluk zal hij door het leven gaan. Waarschijnlijk zal hij niet de makkelijkste jeugd krijgen met Amberstorm als moeder. En zou zijn vader wel ooit echt van hem houden? Hij denkt van wel, maar hij weet het niet zeker. Daardoor doet hij er alles aan om zichzelf als kitten op de kaart te zetten. Kijk mij! Kies mij! Hij doet er alles aan om zichzelf groots te maken Hij is haantje de voorste, meneer van grote woorden maar kleine daden, een beetje een pestkopje. Negatieve aandacht is immers ook aandacht.

Hij zal nooit zeggen dat hij iets niet kan of iets niet durft. Hij zal nooit toegeven dat hij minder dapper is dan hij is. Hij is zoon van de deputy, broertje van de medicine cat, dat moet iets betekenen toch? Hij is ambitieus, maar hij hoeft niet de rangen op te klimmen als zijn moeder. Hij wil een goeie warrior worden, maar hij wil niet gezien als iemand die de regels altijd volgt. Een goedzak, een people pleaser. Ugh, nee! Hij ziet zichzelf wel mooi zitten in de underdog rol. Niemand die iets van hem verwacht, maar hij weet zelf heus wel dat hij ertoe in staat is. Pieken op het juiste moment heet dat. Beetje vol van zichzelf, of niet? Hij heeft altijd een ondeugende grijns op zijn bek, alsof hij de hele wereld niet serieus neemt.

Hij is ook een echte poezenman hoor. Hij neemt geen schaamte om zijn charmes in de strijd te gooien. Hij gaat graag op jacht, en niet alleen op konijnen. Vooral in zijn tienerjaren zal hij echt bekend staan als de womanizer. Niet dat poezen lang interessant blijven. Hij ziet het gewoon als een uitdaging. Dit zal hem nooit een goeie reputatie krijgen. Maar ja, alle meisjes vallen toch op de bad boy?

En je zou denken dat dit negatieve, honende gedrag komt uit een soort onzekerheid? Zijn opvoeding, bang om de clan teleur te stellen? Nee, het is niet zo. Het is puur laksheid, spel. In zijn jeugd komt hij erachter dat deze foutjes, deze spelletjes hem alleen maar plezier opleveren. Hij heeft zichzelf zo positief geconditioneerd, dat dit zijn waarheid wordt. Hij gaat ervan uit dat iedereen braaf en netjes is, zo voorspelbaar. Daarom neemt hij nooit genoegen met iets. Hij gaat altijd door met de volgende uitdaging, de volgende tree. Er is geen plafond voor hem.

motivatie


Hallo allebei! Ik kon gewoon deze kans niet aan mijn neus voorbij laten gaan, ik moest het gewoon even proberen, ondanks dat er al enorme, gave, prachtige uitgewerkte aanmeldingen zijn. Het begon als een grapje om nog een Gorsekit aan te maken, want "haha Wolf heeft hem in de gorge geyeet". Maar toch geef ik het als een naamoptie <3 Dit is een beetje de anti-gorse, wat me heerlijk lijkt om te spelen. Maar genoeg daarover, het lijkt me gewoon super leuk om in dit ontzettend foute maar toch zo leuke nestje te spelen. Amberstorm en Wolfheart zijn gewoon twee sterspelers op dit forum, dus ik zou het zo zo zo tof vinden.
Liefs, Renske

MONTY

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Dark forest
[KS] Fire Brings Us To Our Knees Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimedo 18 jun 2020 - 21:02

my father will hear about this!

Name: Lethalkit
Gender: tom
Parents: Amber x Wolf
Sexuality: asexual, bisexual
Clan: Windclan


IJdel. Deze jongeman geeft vanaf jongs af aan al veel om zijn uiterlijk.

Aangezien hij een erg op uiterlijk gerichte kater is verbaasd het je dan misschien ook niet dat hij zichzelf wat beter vind dan de rest. Met zijn neusje hoog in de lucht en zijn vacht altijd perfect is hij een echte 'mooiboy'.

Ook arrogant past erg goed in zijn lijstje als je hem op papier zou moeten opschrijven. Maar waar al snel de link tussen 'arrogant' en 'mooiboy' wordt gelegd wordt hier al snel, zonder dat het waar hoeft te zijn 'dom' aan toe gevoegd. In zijn geval is dit verre van waar. Hij is een slimme knul die vooral op het denk gebied erg goed en snel ontwikkeld is. In de trainingen zou hij eerder voor de slimme en sluwe uitweg of aanval gaan in plaats van domweg brute kracht.

Phobia: noun. a persistent, irrational fear of a specific object, activity, or situation that leads to a compelling desire to avoid it
Scoleciphobia: fear of worms
Acrophobia: fear of heights
Hydrophobia: fear of water
Atelophobia: fear of imperfection
Atychiphobia: fear of failure
Autophobia: fear of being alone

Dit katertje zal een hekel hebben aan de dieren en dingen die hierboven staan. Hij vind ze vies, eng en als iemand dan ook met zo'n beestje aan komt lopen zou hij al snel van een 'macho' omschieten naar een held op geitenwollen sokken en naar de andere kant van het kamp rennen. Het komt bij hem erg dicht in de buurt van smetvrees.

het is een lange lijst, maar als Lethalkit gekozen zou worden zouden er een paar geschrapt worden natuurlijk! dit is meer voor mijzelf zodat ik ze al opgeschreven heb


Motivatie:
First of all, hi. Deze kater was een idee die al langer in mijn kop zat, vandaar dat hij eerst bij Sea x settled aangemeld was! Het lijkt mij gewoon erg leuk om een kat te hebben die doet alsof hij verschrikkelijk stoer is, maar wanneer er een vlinder in zijn richting komt hij zich achter zijn ouders verstopt. Zijn uiterlijk staat nog niet vast en staat er dus ook nog niet bij.

Oke. Nu de echte motivatie. Sigh. Lethalkit. Sans en ik, zoals ze ook al in haar motivatie had uitgelegd, hadden al een tijd het idee om twee accounts aan te maken voor een kittensearch. Je kiest de één en krijgt de ander er gratis bij en zeg nou zelf, Nederlanders houden toch van gratis?

based on: draco malfoy
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
[KS] Fire Brings Us To Our Knees BBTakD
Bunny
1489
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 12:14

De aanmeldingen sluiten om 15u <3


[KS] Fire Brings Us To Our Knees 5FUjk8
[KS] Fire Brings Us To Our Knees 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Fire Brings Us To Our Knees   [KS] Fire Brings Us To Our Knees Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Fire Brings Us To Our Knees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: