Rabbithole 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rabbithole

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cedar
Member
Rabbithole Mini_ava
A woodworker
11
Actief
You be careful, stranger
Never get between
a papa bear and his cub

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Cedar
BerichtOnderwerp: Rabbithole   Rabbithole Icon_minitimewo 3 jun 2020 - 9:31


De kater was de laatste tijd veel op stap. Ze hadden prooi nodig en hoewel er prooi in overvloed was nu het weer lente werd, doelde hij toch op iets anders. Hij was helemaal naar de vlakte gelopen, de geur van konijn volgend. Hij hield van konijn, het was een grote prooi die ze met z'n drieën prima konden delen. Geen tijd hoefde hij meer te verspillen aan talloze muisjes vangen. Een konijntje zou goed zijn voor zijn familie. Maar het was duidelijk dat dit gebied tot iemand anders toebehoorde. Maar konijntjes... De kater haalde diep adem. Hij zag tot nu toe nog niemand. Het zou vast geen kwaad kunnen toch? Dus stapte hij de grens over.

Bramblepaw


Rabbithole 8DH4MLs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbithole Ssg1OQF
{
71
Actief
I went to far
when i was beggin on my knees {

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bramblepaw
BerichtOnderwerp: Re: Rabbithole   Rabbithole Icon_minitimewo 3 jun 2020 - 21:30

Zijn trainingen gingen een stuk beter dan de jonge kater verwacht had. Maar een beetje huiverig om alleen te gaan jagen was de bruine kater nog wel. Bramblepaw trippelde met schichtige blikken over het hoogland. Helemaal op zijn gemak was hij niet, maar Bramble probeerde dapperder te zijn dan hij zich voelde. De geur van konijnen kwam zijn neus binnen en om er zeker van te zijn opende de jonge kater zijn bekkie en dronk de lucht in en wist nu zeker dat hij zijn prooi gevonden had. Half sluipend sloop de kleine kater vooruit. Konijnen waren hele gevoelige dieren. Dus moest de bruine kater op zijn hoede zijn niets verkeerds te doen. De wind blies hem in zijn gezicht dus dat was mooi mee genomen. Nog een klein stukje, maar jammer genoeg te dichtbij de grens vond Bramblepaw. Het witte pluimpje van het wipte net op toen zijn amber gele ogen over de hoogvlakte gleden. Meteen zetten het dier het op een rennen. Bramble wist dat hij te dichtbij was om het door zijn poten te moeten laten glippen en zetten de achtervolging in. Het konijn draafde net 1 of 2 sprongen voor hem om het dier een tik te kunnen geven. Bramble was zo gefocust op de prooi dat hij de geur van een vreemde kat niet rook... En dat terwijl zowel prooi als clankat recht op de Rouge af rende!!!

XD


bramblekit {
Rabbithole YE2UI11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rabbithole
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: