Bad Influences 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bad Influences

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brimstone
Member
Bad Influences BBTakD
Bunny
174
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: Bad Influences   Bad Influences Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 0:25

Ze had iets gevangen. Hiep, hiep hoera. Wat een ding om trots op te zijn. Brimpaw rolde in zichzelf met haar ogen terwijl ze het visje oppakte en wegliep van de rivier. Dat was wel genoeg voor vandaag. Ze had zich nuttig gemaakt, toch? Meer konden ze niet verwachten van haar. Ze moesten niet verwachten dat ze zich mega moe zou maken zodat anderen konden luilakken. Nee, als iedereen één visje ving, dan had iedereen één vis. Meer dan genoeg, toch? In plaats van anderen te laten opdraaien voor de luiheid van hun clangenoten. Hmpf. Ieder voor zich, dan zou alles veel efficiënter gaan. Jammer genoeg was dat geen optie, want dan zou iedereen zeker boos worden op haar - alsof ze dat nog niet waren. Misschien moest ze er gewoon niet meer om geven. Ze waren toch boos, ongeacht wat ze deed, dus dan maakte het niet meer uit wat ze deed.

+Honorpaw eerst


Bad Influences FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
Bad Influences Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: Bad Influences   Bad Influences Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 14:32

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw was nog steeds herstellende van de val van de brug. Het water had er al een lange tijd niet bepaald aanlokkelijk uit gezien, ze wilde niet nogmaals in de sterke stroming belanden, terwijl haar lichaam niet sterk genoeg was om er uit te komen. De duw van Aegir van de brug af had haar goed pijn gedaan, met de klap die ze op het water had gemaakt, de wonden waren inmiddels al weer goed geheeld, de littekens waren zelfs niet zichtbaar. Jagen kon ze nog niet geheel, ze was nog te stijf om goed een achtervolging op het land te doen en te angstig om te vissen. Haar blauwe ogen vielen op een van de oudste Apprentice’s in de Clan. Brimpaw, het was er geen die bekend stond om haar liefdadelijkheid, maar dat betekende niet dat ze bang was voor diens woorden. Alles was beter dan haar eigen gedachten. ’Brimpaw,’ klonk er kalm en neutraal, terwijl haar blauwe ogen die van de ander opzochten. Het was duidelijk dat ze gevist had en even gleed er een rilling over haar rug bij deze gedachte. Vissen, waarom was ze in Riverclan geboren!
words: 191 | tag: Brimpaw


Bad Influences Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Brimstone
Member
Bad Influences BBTakD
Bunny
174
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: Bad Influences   Bad Influences Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 20:26

Brimpaw's blik viel op Honorpaw, een jongere apprentice - hoewel elke apprentice jonger was dan haar, dus dat zei niet heel veel - die haar met een neutrale begroeting aansprak. De grote rosse kattin gaf niet echt een antwoord en liep gewoon verder, de kattin straal negerend, pootstappen eerder stampend dan wat ander. Alsof ze alle prooi in de wijde omgeving wou wegjagen. En misschien wou ze dat ook wel. Dan zou Honorpaw niks kunnen vangen en zou de woede misschien eens op iemand anders gericht zijn, voor de verandering. Niet dat ze daarop hoopte. Brimpaw had lang geleden geleerd dat hoop niets uithaalde. Hoop kon enkel kapotgemaakt worden.


Bad Influences FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bad Influences   Bad Influences Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad Influences
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: