The moon, my loyal companion. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The moon, my loyal companion.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rootpaw.
Member
The moon, my loyal companion. Untitl11
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rootpaw.
BerichtOnderwerp: The moon, my loyal companion.   The moon, my loyal companion. Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 14:15

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Met een flik van zijn oren en een mompelend geluidje van aarzel ging de tom het kamp uit. Zijn houding was een beetje achterhoudend, alsof hij verwachtte dat hij zo dadelijk een dominante clangenoot tegen zou komen. Zijn staart bewoog lichtelijk mee met zijn tred terwijl hij de bloemenvelden doorliep. De tom was onderweg naar de Outlock Rock. De zon lag in zijn rug en diens laatste zonnestralen van de dag flikkerde over de velden heen. Het begon al donker te worden, kleine sterretjes flikkerde al zachtjes in de hemel. Ook de maan was tevoorschijn gekomen toen de apprentice eenmaal aangekomen was bij de grote rots. Rustig en een beetje voorzichtig klom hij zich er boven op en liet zich zakken op zijn achterwerk. Met een slappe zithouding keek hij naar boven. De maan blonk in zijn blauwe ogen toen hij er naar keek. Het leek erop dat de apprentice verwachtte dat de maan tegen hem zou spreken, maar iedereen wist dat de maan nooit zal terug spreken hoe hard je ook riep.

- Oleander 1stThe moon, my loyal companion. Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The moon, my loyal companion. Giphy
21
Actief
I'm like a child in a sty
I play with vile
I burn you right out, I burned your bible

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oleanderpaw
BerichtOnderwerp: Re: The moon, my loyal companion.   The moon, my loyal companion. Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 14:46

The moon, my loyal companion. D426skz-14c53544-6e11-4698-b08e-b93f9b177fec.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M3ZmI4N2EwLTA5NWQtNGQwMC1iYmE3LTYzNjZiOWM1YjAwY1wvZDQyNnNrei0xNGM1MzU0NC02ZTExLTQ2OTgtYjA4ZS1iOTNmOWIxNzdmZWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0Na een vermoeiende training van Finchwing mocht hij dan even in z'n eentje het Camp uit. Heerlijk vond hij het om even in z'n eentje rond te lopen en te genieten van wat de heuvels hem te bieden hadden. Ferme passen brachten hem in de richting van de Outlook Rock waar je over het hele gebied kon kijken. Er kwam een zeldzaam glimlachje op de lippen van Oleanderpaw toen hij zijn passen versnelde om er eerder te zijn. Als hij op tijd was kon hij zien hoe de maan de zon zou afwisselen in de hemel en de zilverpels meenam. Hoe dichterbij hij bij zijn bestemming kwam hoe meer hij het gevoel kreeg niet alleen te zijn. Daar bovenop de steen zag hij zijn broertje Rootpaw zitten. "He Root!" riep hij en ging naar zijn broertje toe.

The moon, my loyal companion. Db1e4cw-a4bb4fc3-4cf8-495e-9498-c1b631503acd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxZjUxYTg3LWQ0YWQtNDc5Ny1iZjNmLTI4N2ZlYjcwZDE2NVwvZGIxZTRjdy1hNGJiNGZjMy00Y2Y4LTQ5NWUtOTQ5OC1jMWI2MzE1MDNhY2QucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


The moon, my loyal companion. Oleander2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rootpaw.
Member
The moon, my loyal companion. Untitl11
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Rootpaw.
BerichtOnderwerp: Re: The moon, my loyal companion.   The moon, my loyal companion. Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 13:30

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Het was een mooie nacht vandaag, de maan schitterende dan ooit tevoren. Zijn korte zilvere pels prikkelde erdoor. Was het misschien een teken? Dat de maan eindelijk antwoorden op al zijn vragen, dat hij zijn aanwezigheid toonde aan hem na al die tijd? Een lichtval viel op zijn neusje maar zo snel als die geweest was was deze ook weer weg. Een grote wolk klom over de maan heen toen hij ook tegelijk tijd zijn broeders stem hoorde. Zijn blauwe ogen gingen naar Oleanderpaw die naast hem op de rots klom om hem gezelschap te houden. Met trekkende oortjes liet hij kort een glimlach op zijn snuit toveren voor zijn gezichtsuitdrukking weer serieus werd en misschien wel een beetje awkward. Het was niks persoonlijks hoor! Hij keek vaak zo.
The moon, my loyal companion. Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The moon, my loyal companion.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: