ei sandwich 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ei sandwich

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rootpaw.
Member
ei sandwich  Untitl11
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rootpaw.
BerichtOnderwerp: ei sandwich    ei sandwich  Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 17:18

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Zijn ogen waren groot, zijn mond open, beide door verbazing. Zijn blik gleed over het gebied heen, het gebied wat Skyclan had horen te zijn. Het was weg, compleet verdwenen.. alsof.. alsof het nooit bestaan had. Zijn vacht prikkelde nerveus op zijn schouders terwijl hij vele geluide hoorde die hij niet kon plaatsen. Velden rekte uit in de verte, lijkend op Windclan, maar dan vol met twoleg materialen. In de velden liepen dieren, hele grote dieren, en op sommige velden waren planten die leken op de gene op Windclan.. hoe noemde het ook alweer? Mais? Zoiets was het in ieder geval. Aarzelend sloop de tom rond. Dit moest toch wel vermeld worden aan de clan? Of wist iedereen al dat Skyclan plat gegooid was door de tweebenen? Zijn keel maakte een slikreflex en kort beet hij op zijn tong.. het kon toch niet dat hij verdwaald was geraakt? Nee, dit was de weg naar Skyclan geweest. Hij was hier wel is eerder geweest. Zijn poten liepen door al schreeuwde zijn gezond verstand om terug te gaan. Hij moest meer te zien krijgen, zoveel mogelijk informatie winnen voor hij Stallionstar of Amber ging inlichten. De tom verborg zich in de lange planten tot hij bij een groot gebouw kwam. Was dit z'n twoleg huis? Wat enorm! Zijn ogen rolde bijna in zijn achterhoofd toen hij naar het dak wou kijken van het gebouw. Het was super groot en hij wist totaal niet wat het voorn diende. Er kwamen wel geluiden uit. Dieren geluiden? Zijn oren wiebelde en met een gekantelde kop sloop hij dichterbij. Hij stak zijn kop om de muur heen en keek. Rootpaw spitste zijn oren omhoog. Kippen! Waren dit kippen? Hij had ze nooit gezien maar zijn vorige mentor had het er wel eens over gehad. Voorzichtig kwam hij dichterbij en voelde zijn buik knorren. Nee Rootpaw.. Hij schudde zijn kop en probeerde zijn kwijlende mondhoeken weg te likken. ''Ik ga ze niet opeten.'' Gromde hij tegen zichzelf terwijl hij de kippen hoorde rennen in het hok. Hij vond het zielig.. Hij ging ze niet dood maken! Net niet zoals de andere prooidieren. De tom liep er zachtjes voorbij maar kon zijn blik niet lostrekken. Zijn ogen vielen op een paar nesten waar wat ronde bruine gevormde dingen in zaten? Waren dit dan, wacht hoe noemde dat ook alweer? Ohja, eieren! Eieren waren wel eens gevonden op Windclan toen de lente net begonnen was. Aarzelend bleef de tom staan. Zijn staart zwiepte wild, duidelijk dat hij in tweestrijd was. ''Oké.. één eitje kan geen kwaad.. toch?'' Vroeg hij het nou echt aan zichzelf? Kom op man. Neem een eitje. Je moet toch eten! De tom beet op zijn lip en stak zijn poot door het gaas heen. De kippen werden helemaal gek en enkele rende weg van hun nesten. Zo vlug als hij kon probeerde hij een eitje naar zich toe te trekken en na wat gelummel kreeg hij het voor elkaar. Snel pakte hij het ei in zijn mond en rende een stuk weg van het grote gebouw en de kippenhok. Hij wou geen boze twoleg achter hem aan.

- Heatherpawei sandwich  Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ei sandwich
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: