[OPEN] Dear diary 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Dear diary

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokedust
StarClan
[OPEN] Dear diary DPKsfdL
Bo ~
334
Afwezig
"J’ai cherché un sens à mon existence, J’y ai laissé mon innocence, J’ai fini le cœur sans défense."

CAT'S PROFILE
Age: 73 Moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Smokedust
BerichtOnderwerp: [OPEN] Dear diary   [OPEN] Dear diary Icon_minitimema 8 jun 2020 - 19:05

???

"They had this look in their eyes that made you wonder just how many people they killed, and this... grin that made you realize they probably lost count"


Dear Smokedust..
Alle goede dingen komen in drie zeggen ze, en misschien zeggen ze dit voor een rede. Zo ook zal dit begin in drie stappen komen. Ja dit is enkel een begin. Een voorgerecht voor de mooie dingen in de toekomst. Nee, ik wil niet gelijk alles prijsgeven. Eerst een proeving, een introductie zodat mijn naam onthouden wordt. Niet dat ik een naam heb prijsgegeven. Hebben niet alle helden en beroemden een naam die door hun publiek is gegeven? Laat mijn fans en mijn vijanden mij een naam geven. Laat ze deze nooit vergeten en de geschiedenis in gaan. Roem zal mij niet ontkomen. Ooit zullen ze mij in de ogen aankijken en prezen maar vandaag nog niet, vandaag sluip ik in stilte dichterbij en wacht ik tot alles perfect is. Ik zal naar jouw lichaam kijken beneden mij, en langzaam in beweging komen. Het koste niet veel, een duw van een rotsblok, dat was alles om een licht te doven en een stilleven te creëren in deze nacht. Kort aanschouw ik mijn werk, tevreden dat alles zo foutloos begint. In waardering voor een kat zo groot die ineens zo delicaat en klein lijkt wanneer verplet. En hierna herhaal ik mijn acties. Het merk van de crescent moon in de schouder, de anjer in de mond, al kleurt deze nu al snel rood dankzij het bloed. May Starclan light your path, like I lighted yours.
With kind regards,
???

★ VERA


De maan stond hoog in de lucht toen de oudere poes besloot om buiten het kamp te gaan treden. Het voelde zo onwerkelijk, een beetje abnormaal. BloodClan was naar binnen gesijpeld bij ShadowClan, een plek die ooit zo sterk leek te zijn. Het was geen geheim geweest dat manen lang ShadowClan toch wel iets gevreesd werd door de rest van het bos. Het was een sterke, maar vooral sluwe clan. Het feit dat Bloodclan er in was geslaagd om een alliantie te krijgen met de leider van de clan, gaf al wel aan hoe manipulatief de leider van BloodClan was. Iedereen binnen de clan leek wel op hun hoede te zijn, dat er ieder moment wel iets gebeuren kon. Dat BloodClan ieder moment binnen hun territorium kon gaan treden.

Ze kon er niet door slapen, door alle gedachtes heen. Het bleef zich door haar kopje herhalen terwijl ze er niets aan kon gaan doen. Het was afwachten en voorbereiden, meer konden ze niet doen. Een zucht gleed over haar lippen. Een wandelingetje. Daarna zou ze weer terug haar nest in gaan, in de hoop dat ze tenminste nog een beetje slaap kon gaan vatten voordat de zon weer aan de hemel te zien was. Een klein rondje in de hoop om haar gedachten kwijt te kunnen. Misschien nog een klein prooitje mee pikken. Zo niet was dat ook geen schande, morgen zou ze goed gaan jagen, zodat de clan weer gevoed zou kunnen worden.

De highlands waren vredig. Er was niet veel te zien daar, maar het was een prachtig punt om naar boven te kijken, naar de sterren boven haar. Helemaal naar boven liep ze niet, dat was haar net een stukje te ver, maar ze was al hoog genoeg om een beetje neer te kunnen kijken op hun territorium. Ze besloot een korte pauze te nemen, haar pluizige staart rond haar lichaam slaande. De avonden werden steeds warmer, een nadeel van haar warme vacht. Ze keek op naar de sterren, waar ze zachtjes haar ogen naar dichtkneep en naar hen glimlachte. Ze miste haar vader, zelfs na wat hij allemaal had gedaan, ze miste hem. Een deel van haar familie was allang weg, ook die miste ze. Smokegaze was één van de weinige over van hun familie, zelfs als het maar een halfbroertje van haar was geweest.

Één geluid. Een geluid die ze niet verwachtte te horen hier. Haar ogen schoten open, normaal had ze er niets van verwacht, maar in een periode als deze.. Ze keek op, maar toen was het eigenlijk al te laat. Een rots perste alle lucht uit haar. Ze hoorde haar botten kraken, haar ogen wijd open van schrik. Lang voelde ze de pijn niet, een paar seconden maar. Langer zou het niet geweest zijn. De klap had haar niet eens gedood, maar een inwendige bloeding van haar slagader, open gegaan door de botten. In enkele seconden was ze leeg gebloed. En was er niets meer van haar over, niet meer dan angst op haar kop getekend met grote blauwe ogen. En tekens die haar moordenaar had achtergelaten.
- open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
StarClan
[OPEN] Dear diary 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Dear diary   [OPEN] Dear diary Icon_minitimema 8 jun 2020 - 19:46

De kater was vaker op de Highlands te vinden, inmiddels was het een goeie jachtplek rond deze tijden. Hij wou balans in het jagen en vissen en voor de jacht mocht dit zijn favoriete plek zijn. Voor zover hij echt aan favorieten deed. Vandaag voelde hij zich iets beter en meer wakker dan de laatste tijd, voor een keer had hij zichzelf iets langere slaap gegunt. Het hielp wel, maar dat kon hij niet te vaak doen. Helaas kwam hij nog niks tegen, dus liep hij nog maar een stukje verder. Soms had je geluk en soms niet, dat was iets wat hij wel geleerd had.

Na nog wat verder lopen kwam er een geur in zijn neus die hem misselijk maakte en zijn nekharen overeind zette. Normaal kon hij wel tegen de geur van bloed, maar dit was zoveel dat het overweldigend was. Het nam alle andere geuren om hem heen in beslag, inclusief de andere geuren die van die plek kwamen. Zijn hart zonk. Toch zette hij door en maakte vaart naar waar de geur vandaan kwam. Beneden hem lag ze. Of wat er nog over was. Een lichaam onder een rotsblok. De grond besmeurt met bloed. Even stond hij stil van schrik. Verderop zag hij een spoor, daar waar de rotsblok geduwd leek te zijn. Ja, dat ding was geduwd. Soms kon een rotsblok wel eens naar beneden vallen als te veel grond weg was, maar dit was duidelijk niet het geval. Iemand had die rotsblok geduwd. Een moord? Of stomme onvoorzichtigheid. Uiteindelijk klom hij omlaag en liep naar het lichaam toe. Het was flink beschadigt, maar nog te herkennen. Smokedust, een Senior Warrior. Hij had haar nooit goed gekent, ze was van een grote familie wist hij. Al waren daar nog maar weinig van over. En ook zij had zich nu bij Starclan voelen. Het aanzicht maakte hem misselijk, maar hij slikte het weg. Ze moest terug naar het kamp. Die rots moest van haar af. Toen hij genoeg moed had om dat ding van haar af te duwen, zag hij de tekens. Een vers litteken in haar schouder, in de vorm van een maan en een bloem in haar mond. Hij kende zijn bloemen nauwelijks en ook van deze kon hij niet de naam voor zijn geest halen. Alles leek gepland te zijn. Daarmee stond het vast voor hem, dit was inderdaad moord.


[OPEN] Dear diary Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
[OPEN] Dear diary I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Dear diary
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: