[Wolfblood] Fight, flight or freeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Wolfblood] Fight, flight or freeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
[Wolfblood] Fight, flight or freeze 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: [Wolfblood] Fight, flight or freeze    [Wolfblood] Fight, flight or freeze Icon_minitimewo 10 jun 2020 - 10:35


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De zon was ondertussen weer onder gegaan en Pepperpaw had zich na de vreemde onthulling met Newtpaw weer terug getrokken in de medicine cat den. Het moest allemaal weer even bezinken en ze was lang genoeg in het kamp geweest. Angst had haar hartje weer gevuld en ze moest even slapen en bijkomen. Na alle wonden en angsten was ze nou eenmaal snel moe op het moment. Maar toen ze weer wakker was, toen besloot ze dat ze er toch over wilde praten met Bloodpaw. Hij was immers de expert van Starclan toch? Hij zou haar wel kunnen vertellen wat dit betekende. Op voorzichtige pootjes stapte ze haar nest uit tot ze bij zijn nest aan kwam.

Leeg.

Haar hart begon in haar keel te kloppen. Zijn nest was op het moment bijna nooit leeg. Waar was hij? Hij.. hij was naar de dirtplace toch? Dat moest toch zo nu en dan? Maar alsnog was ze er niet gerust op. Hij.. hij was niet ook weggegaan..? Niet zonder het haar te zeggen..? Niet weggegaan zoals Papa en Acorndust hadden gedaan? Haar adem kwam wat gejaagder uit haar keel terwijl ze een rondje rond zijn nest liep. Misschien.. misschien moest ze Settleddust zoeken. Met haar oren in haar nek keek ze naar de uitgang van de medicine cat den. Dan.. dan moest ze in het kamp kijken.

Maar ze verzamelde haar moed. Ze was vandaag al een keertje eerder het kamp uit geweest. Dat kon ze, ze moest het doen. Ze haalde diep adem en na lichte twijfel stapte ze de den uit, het kamp in. Haar blauwe ogen speurden de open plek af. Maar.. geen Bloodpaw. Meer onrust vulde haar hartje en angst kneep haar keel af. Hij.. hij was in de dirtplace. Dat moest wel.. Ze zou.. ze zou Settleddust wel zoeken. Terwijl het maanlicht haar vergezelde, stapte ze de warriors den in, haar oren naar achteren gelegd, zoekend naar het nest van Settleddust. Het nest..

Het nest wat leeg was.

Nu werd haar keel helemaal afgeknepen en ze moest eventjes naar adem happen. Hij zou niet meer weggaan, dat had hij beloofd. Hij zou hier blijven. Tranen sprongen in haar ogen terwijl ze haar poten slap voelde worden. Angst danste in haar kop. Angst dat haar laatste familie haar ook had achtergelaten en zonder haar de benen had genomen. Nee.. nee nee nee.. Ze konden niet.. Ze hadden het haar beloofd. Ze hadden het haar beloofd! Maar ze kon niet om wat ze hier zag heen. Ze waren er allebei niet. Ze waren weg. Een leegte vulde haar hart, zo groot en diep dat ze er dreigde in te vallen en te verdrinken. Tranen begonnen over haar wangen te lopen. Misschien was ze niet speciaal, misschien had ze het verkeerd begrepen en was Newtpaw de speciale.

Iemand die speciaal was, zou nooit zo vaak achtergelaten worden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Wolfblood] Fight, flight or freeze Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
930
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Wolfblood] Fight, flight or freeze    [Wolfblood] Fight, flight or freeze Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 0:27


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Bloed.
Verdomme, wie had ooit kunnen bedenken hoeveel bloed er in een kattenlichaam zat. Hoeveel bloed ze iedere nacht in haar keel voelde borrelen totdat het haarzelf verstikte. Slaap was een soort straf geworden waar ze in mee getrokken werd inmiddels, want waar het rust zou moeten geven van het pijnlijke, langzame heelproces dat ze onderging, deed het het tegenovergestelde. Hoeveel insecten hadden zich inmiddels in het lichaam van haar moeder genesteld? Aten de ingewanden waar tussen zij ooit was ontstaan? Het lichaam dat haar ooit, al die moons geleden met zoveel moeite en tijd in elkaar had gestoken.
En het was haar schuld.

In iedere droom kwam ze terug, zij en Shade. Want hoe kon iemand ooit nog slapen met dergelijke wandaden op zijn geweten? Ze had Indigo nog niet eens gevonden, kwam geen van haar beloftes na. Het maakte haar constant misselijk, ziek van haar eigen gedachtes en het schuldgevoel op haar borstkas. Maar wat nog wel het meeste haar gedachten tot een wanorde maken, was het besef dat ze niet langer verschilde van hun bezetters. Die ratten, had zij niet evenveel bloed aan haar vacht kleven? Ze was geen haar beter, en wie zei dat ze niet al precies als hun was. Ze was even slecht, even doortrapt, even harteloos, even... wreed. Wolfblood, Wolfblood, Wolfblood...

Met een schok werd ze wakker, geërgerd door de onrustige bewegingen in de Medicine cat's den en ergens toch opgelucht dat ze niet langer meer in die dromenwereld vast zat. Pijnlijk wreef ze met één poot de slaap uit haar ogen, waarna ze een blik om zichzelf heen wierp. Bloodpaw z'n nest was leeg, maar dat boeide d'r echt precies helemaal niets. Wat haar echter wél aanging, was dat het nest van Pepperpaw al even verlaten was. Een diepe, bezorgde frons kwam op haar gelaat. Wat deden die twee in het geniep, zo laat in de nacht? Een kwade grom kwam over haar lippen en ze deed een poging zichzelf overeind te hijsen die niet erg succesvol was. Een harde kreun van pijn verliet haar bek toen ze door haar poot heen zakte, maar ze negeerde de woorden van anderen om rust te nemen en kwam met veel moeite toen toch overeind, waarna ze strompelend de den uit stapte, langs haar lege nest. Wolfblood had eraan gedacht om voor te stellen één nest te delen, gewoon, voor de warmte, maar had dat uiteindelijk niet gedurfd.

"Wat moet jij nou weer buiten, huppelkonijn, je weet dat-" begon ze nogal slecht gehumeurd, totdat ze zacht gesnik kon onderscheiden. Niet begrijpend keek ze naar het nest van het tweede konijn in de clan, konijnenkont Settleddust. Deze was ook leeg. What the-? Wat deden Bloodpaw en Settleddust nou weer samen? Wolfblood had zin om er een rottend stuk prooi in nest te mikken en ze de pest toe te wensen, maar het was duidelijk dat Pepper ermee zat. Het waren haar vrienden immers en Starclan wist waar de sukkels uithingen. Niet dat ze snapte wat ze met die sukkels aan moest, maar goed. Wat onhandig liet ze haar staart over de rug van de ander liggen, slechts kort. Fysiek contact was iets waar ze altijd al moeite mee had gehad, maar nu beangstigde het haar tot diep in haar kleine hart. Ze wist wat haar klauwen konden toebrengen bij vijanden, wie zei dat ze het niet hetzelfde konden bij vrienden? "Ze komen heus wel terug," murmelde ze wat onhandig, terwijl ze trillend op één poot stond. "Kom, we gaan terug naar de den. Het is koud buiten en je moet nog beter worden,"
'A bird sat down and spoke to me:'
[Wolfblood] Fight, flight or freeze Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Wolfblood] Fight, flight or freeze 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Wolfblood] Fight, flight or freeze    [Wolfblood] Fight, flight or freeze Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 12:00

Het voelde alsof haar pootjes even sterk waren als gras, gemaakt om te buigen in plaats van om gewicht te dragen. Ze voelde zich beverig en angstig. Als Settleddust weer weg was.. Als Bloodpaw weer weg was.. Ze voelde zich misselijk en angstig terwijl eenzaamheid nogmaals op haar neerdrukte, zwaarder dan ooit. Het gewicht liet haar bijna op de grond neerzakken. Hoeveel verlies kon een kat aan voordat er niks meer van over was? Wellicht sprong ze snel tot conclusies, verviel ze snel in haar angsten, maar hoe kon ze anders? Hoe kon ze, na alles wat er gebeurd was, niet tot die conclusie komen? Haar lip begon te trillen en alle vreugde van haar bezoek van Starclan vloeide langzaam weg, vervangen door een gapend gat in haar hart. Ze kon alleen maar naar het lege nest staren terwijl pure angst zich door haar aderen werkte, aangevoerd door haar hart wat in haar keel hamerde.

Ze keek geschrokken op toen een stem tegen haar sprak en drukte haar oren plat in haar nek. Haar ogen waren rond en wit omrand met angst, deels omdat ze schrok van aangesproken worden en deels omdat haar wereld voor de zoveelste keer uiteen leek te vallen. Waren Settleddust en Bloodpaw gevlucht? Zonder haar? Hadden ze haar in de steek gelaten? Hier bij Bloodclan? "Ze.. ze zijn weg.." reageerde ze verstikt, bang. Tranen lagen dik in haar stem. "Iedereen gaat weg.." Starclan had een fout gemaakt. Starclan had een grote fout gemaakt. Pepperpaw kon helemaal niks met Starclan te maken hebben, want dat was ze helemaal niet waard. Ze keek kort op toen Wolfblood haar staart over haar rug drapeerde. Meer aanmoediging had Pepperpaw niet nodig om troost te zoeken en ze kroop stilletjes tegen Wolfblood aan. "Wat als ze niet terug komen.." miauwde ze angstig, "Zoals.. zoals.." Zoals Papa. Zoals Acorndust. Zoals mama. Zoveel kaatten kwamen nooit meer terug en Pepperpaw bleef altijd alleen achter.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Wolfblood] Fight, flight or freeze Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
930
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Wolfblood] Fight, flight or freeze    [Wolfblood] Fight, flight or freeze Icon_minitimema 29 jun 2020 - 20:14when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Ze waren allemaal weg. Allemaal verdwenen. Iedereen om wie ze gaf. Wolfblood klemde haar kaken op elkaar en keek weg, ergens gepijnigd. Zij was er nog. Zij was er altijd, toch? Waarom zeikte ze dan zo over die konijnenkont en dat plantenpoesje. Die waren haar niet eens waard. Ze wilde haar bek open trekken om er een scherpe opmerking over te blaffen, maar hield zich voor de verandering wijselijk stil. Als ze een ding aan het leren was nu ze Slatefur meer als moederfiguur om zich heen had, was het om beter met haar eigen emoties om te gaan, maar ook met die van anderen. Dat vond ze namelijk knap lastig. Gaf haar maar gewoon daden, al dat emotionele gedoe kon ze maar moeilijk snappen. Kennelijk had ze toch een bepaalde knop in gedrukt, want Pepperpaw drukte zich plots tegen haar aan. Wolfblood verstijfde volledig, zag dat haar klauwen zich automatisch uitgeklapt hadden in schrik, en vouwde die heel snel naar binnen. Een onbekende nervositeit joeg door haar lichaam. Ze haatte fysiek contact, maar niet van haar. Waarom niet van haar? "Wat als ze niet terug komen.." de woorden van de ander kwamen amper binnen, ze zag slechts haar enorme poten naast de kleine, pluizige slofjes van de ander, diens lichaam zo klein en kwetsbaar tegen haar aan. Was ze dan niet bang? Ze had gezien hoe ze het lichaam van haar bloedeigen moeder het kamp in had gesleurd, ze had gezien hoe ze Shade had vermoord... Pepperpaw was zacht en goed en lief, ze hoorde hier niet te zijn. Niet naast haar. Nee, van alle katten was zij juist degene die de apprentice niet verdiende. Maar waarom trok ze zich dan niet terug? Ze was zo dichtbij dat haar geur haar bedwemelde. Shadowclan zoals ieder ander, maar toch anders en het maakte iets in haar los. Iets, waarvan Wolfblood weigerde te beseffen, dat ze het niet voor het eerst voelde. "Zoals.. zoals.." De poes klemde haar kaken op elkaar en maakte zich los van de ander. "Ze komen vast wel terug, Konijn," ze schoof wat ongemakkelijk met haar poot over de grond, in staat weer adem te halen nu er weer afstand tussen hen was. "...En zelfs al doen ze dat niet, dan, uh, dan ben ik er wel. Ik ga niet weg. Nooit. Echt waar."
'A bird sat down and spoke to me:'
[Wolfblood] Fight, flight or freeze Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Wolfblood] Fight, flight or freeze 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Wolfblood] Fight, flight or freeze    [Wolfblood] Fight, flight or freeze Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 0:02

Pepperpaw verstopte zich in de dikke vacht van Wolfblood, net zoals dat ze zo vaak had gedaan bij haar vader, bij Acefray, bij Bloodhound en bij Settleddust. Ze haalde troost en steun uit warme aanrakingen en was erg knuffelig. Ze voelde wel dat Wolfblood iets verstijfde, maar het leek nu ongemakkelijk om zich weer terug te trekken. Ze besloot dan ook om te blijven zitten, weggedoken in de warme, donkerbruine pels van de warrior. Wolfblood.. Een naam die haar vader haar gegeven had. Ze vond het vreselijk, maar durfde er niks van te zeggen. Het was zo verschrikkelijk gemeen om haar te vernoemen naar wat er gebeurd was. ”Ik hoop het.. ik ben blij dat jij hier in ieder geval nog bent..” miauwde ze eerlijk naar de kattin naast haar. Wolfblood was sterk en dapper. Het maakte Pepperpaw niet uit dat ze gemoord had, het betekende juist dat Wolfblood andere katten durfde te beschermen en daarbij niks haar liet tegenhouden. En ergens, ondanks dat Wolfblood bloed aan haar poten had, stelde dat Pepperpaw juist gerust. ”Ik ben heel blij dat ik jou een vriendin mag noemen.. Ik.. ik.. dank je dat je me gered hebt van Shade..” Wolfblood had haar gered, Wolfblood had voor haar gemoord. ”Ik sta voor altijd bij je in het krijt.”


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Wolfblood] Fight, flight or freeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: