Broken parts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Broken parts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fuzzypaw
Member
Broken parts 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Broken parts   Broken parts Icon_minitimewo 10 jun 2020 - 22:18


Ze vond het maar nog steeds niets, met alle bloodclanners in het kamp. Naar buiten durfde ze ook niet te gaan, want dat betekende dat ze met een BloodClanner het kamp uit moest en… en dat zag ze niet zitten. Ze wilde het liefst zo min mogelijk met BloodClan te maken hebben, dan konden ze haar ook niet nog een keertje gingen bedreigen met haar familie. Dat was in de tijd dat BloodClan er was al veel te vaak gebeurd, meer dan dat ze ooit zou willen dat zou gaan gebeuren. Ze wist niet waarom ze er steeds uitgevist werd en dan meteen haar familie erbij gehaald werd. Ze konden alles met haar doen, zolang ze maar niet haar familie erbij zouden gaan halen. Ondanks dat Hoarse had gezegd dat ze niet meer bang hoefde te zijn, dat hij haar zou gaan beschermen, was ze natuurlijk nog steeds bang. Het was nog steeds beangstigend om het allemaal mee te maken en ze wist dat BloodClan er voor geen moment over zou gaan twijfelen om het nog een keer te doen. En natuurlijk bedacht ze dat zich terwijl een BloodClanner haar recht aan keek. Ze schoot meteen weg naar de eerste de beste ShadowClanner, waar ze met haar voorpoten meteen de voorpoot van de kat vast pakte en zich er angstig tegen aan kleumde. In de hoop dat de BloodClanner dan gewoon weer aan het werk ging met iets anders. Oh alsjeblieft, help haar.


- Settled <3


Broken parts Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Broken parts Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Broken parts   Broken parts Icon_minitimewo 10 jun 2020 - 23:47

Settleddust scharrelde wat het kamp door, van kat naar kat. Hij was een beetje zielig, met een vers gescheurd oor en zo nu en dan een beetje wankelend. Maar iedereen van Shadowclan kwam aan de beurt, want hij dacht dat geen enkele kat vrijwillig luisterde naar BloodClan. En dat was zijn missie, duidelijk maken aan iedereen dat Acornstar nog leefde, en dat hij Cobra zou uitdagen. Dat het goed zou komen. Moed inspreken, opstand creëren, en leven in de brouwerij gooien. Het was nog lang niet over. StarClan stond nog altijd aan hun zijde, en dat was hun grootste kracht. Settleddust zat op dit moment eventjes stil in het kamp, kijkend naar wat er gaande was, wie met wie sprak, wat er allemaal gebeurde in de schaduwen. Totdat er opeens een wezen aan zijn poot klemde. Instinctief dacht hij dat het Pepperpaw zou staan en meteen stond hij op scherp, klaar om te beschermen. Zijn oren in zijn nek, zijn klauwen uitgeslagen. Maar het was een grijs poesje. Fuzzypaw, een zusje van zijn apprentice. Hij keek haar verbaasd aan, maar volgde toen haar blik naar de Bloodclanner die naar hen keek. Hij drukte zijn oren in zijn nek en staarde terug. Wat nou, ze deden niets. En ja hoor, hij liep ook weg. Zijn blik ging naar Fuzzypaw. ‘Geen zorgen. Het komt goed, sneller dan je denkt,’ fluisterde hij zachtjes in haar oor.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
Broken parts 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: Broken parts   Broken parts Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 13:40


Ze wist nog niet eens aan wie ze hing, maar wie het ook was, het was vast beter dan de BloodClanner die naar haar aan het kijken was. Of juist niet en zou de kat haar zo weer uitleveren aan de BloodClanner, als een soort offer. Ze wist namelijk nog steeds niet zo goed wie ze wel en niet kon vertrouwen, dus het was nog maar de vraag of dit gewoon ook nog kon. Ze drukte haar kopje tegen zijn poot aan, terwijl ze haar ogen stevig dicht kneep, alsof ze zich kon verstoppen zolang ze zich maar vast hield aan de poot van haar clangenoot. 'Geen zorgen. Het komt goed, sneller dan je denkt,' klonk er zacht fluisterend in haar oor, waardoor ze haar ogen weer opende en voorzichtig op keek naar de kat, die ze al snel herkende als Settleddust. Ze trilde even en knikte langzaam, waarna ze naar de plek keek waar de BloodClanner had gestaan. "D-dankjewel..." sprak ze met een trillende stem terwijl ze weer haar ogen op de kater legde. "G-gaan ze binnenkort weg?" vroeg ze zachtjes, bijna onhoorbaar. Oh StarClan ze hoopte het zo erg.


Broken parts Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Broken parts Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Broken parts   Broken parts Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 16:36

Zo bang was ze. Hij keek met medelijden naar het grijze poesje. Ze deed hem denken aan Pepperpaw. Hij keek kalm naar haar toe, zijn oren naar voren en een glimlachje op zijn snuit. Ze bedankte hem nog dat de BloodClanner weg was. ‘Geen probleem,’ miauwde hij zachtjes. Daarna gingen zijn ogen weer door het kamp, kijkend of hij niet pottenkijkers had of werd afgeluisterd. Toen boog hij zijn kop weer naar het grijze poesje. Hij knikte langzaam toen ze vroeg of ze weg zouden gaan. ‘Ja. Ik heb Acorndust gesproken. Hij leeft, en hij gaat Cobra uit de weg ruimen,’ miauwde hij geruststellend, daadkrachtig en met een hoopvolle glimlach. Hij moest zijn hele clan weer opbeuren dat het beter zou komen. Dat ze verlost zouden worden, dat ze weer zouden kunnen herstellen, opbouwen en groeien. Ze zouden weer sterk worden, zoals ze ooit waren, zoals ze hoorden. Het woud zou weer verhalen vertellen van Shadowclan, de katten van de nacht die één werden met de schaduwen, zoals hij voorouders van Tigerclan. De koude wind die hun harten verkleumden. Het was slechts een kwestie van tijd.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broken parts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: