Thunder in the distance 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thunder in the distance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thunder in the distance DPKsfdL
Elfje
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Frostpaw,,
BerichtOnderwerp: Thunder in the distance   Thunder in the distance Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 13:03

Het was net na zijn allereerste training met zijn mentor én haar andere apprentice, Lionpaw. Hij wist niet zo goed wat hij van haar moest vinden, maar ze leek hem niet al te leuk te vinden. Ze had niet echt iets gemeens naar hem toe gedaan, maar hij merkte wel iets. Hij wist niet wat, want hij was niet goed in het lezen van anderen. Hij was ook eigenlijk liever op zichzelf, bezig met iets wat hij leuk vond. Maar van mama moest hij proberen vrienden te maken, maar wist mama niet hoe moeilijk dat was? Hij was ook moe nu. Het was toch heel wat, zo’n eerste training ooit. Veel te moe om eigenlijk er over na te denken, maar het bleef aan hem knagen. Hij had toch nooit iets naar Lionpaw gedaan voor haar om hem niet leuk te vinden? Met een plof liet hij zich in het kamp voor de apprentice den vallen, maar wel een stukje van de andere apprentices vandaan. Hij wilde niet dat ze dachten dat hij hun ging afluisteren ofzo en dan boos op hem zouden worden.

+Silverwish


Thunder in the distance Frostp11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thunder in the distance YCOZmau
Camilla
654
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Thunder in the distance   Thunder in the distance Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 19:33


Ze was heel erg benieuwd hoe de eerste trainingen van haar kindjes gingen. Ze stond dus ook wat onrustig te trippelen op de plaats. Zodra ze Frostpaw het kamp weer binnen zag lopen wilde ze al naar hem toe snellen, maar ze hield zichzelf tegen. Hij liep naar de Apprentice Den en misschien ging hij wel met de anderen praten. Dat wilde ze natuurlijk niet storen. Hij moest vriendjes maken, dat was leuk en goed. Maar toen hij wat van hen vandaan ging liggen fronste ze. Hm. Ze besloot dat de kust nu wel veilig was dan. Silverwish liep naar hem toe en begroette hem met een flinke lik over zijn wang voordat ze naast hem ging liggen. 'Hey schat, hoe ging de training?' vroeg ze hem geïnteresseerd.


❀ I'll be your silver lining ❀
Thunder in the distance DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thunder in the distance DPKsfdL
Elfje
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Frostpaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Thunder in the distance   Thunder in the distance Icon_minitimevr 26 jun 2020 - 22:38

Frostpaw.
you're disturbing the birds. Oh no, not the birds.
Hij was zo moe dat hij helemaal niet had opgemerkt dat zijn moeder op hem af was komen lopen totdat ze hem een lik over zijn wang gaf als begroeting. Verward keek hij naast hem, waar ze was gaan liggen. Wat kwam mama hier nou doen? Oh. Ze wilde weten hoe zijn training was gegaan. Zou hij liegen? Gewoon zeggen dat het goed was gegaan, zodat ze niet zou doorvragen waarom het slecht was gegaan. Maar nee, hij kon nooit tegen haar liegen. Mama was de allerliefste en hij wilde haar niet teleurstellen. Maar het was zo moeilijk om iedereen blij te maken. Hij haalde dus maar wat afwezig zijn schouders op. “Ik weet niet wat Eveningglow er van vond. Ik snapte wel wat en hoe ik het moest doen, maar het ook echt goed uitvoeren was moeilijk,” mompelde hij uiteindelijk. Zou zijn moeder tips hebben voor hem? Of zou ze gewoon helemaal niet begrijpen waarom hij moeite had?


Thunder in the distance Frostp11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thunder in the distance YCOZmau
Camilla
654
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Thunder in the distance   Thunder in the distance Icon_minitimeGisteren om 20:38


Ze merkte dat hij moe was. Maar goed, dat was ook wel te verwachten. Zijn eerste training, al die nieuwe indrukking. Silver was ook best moe geweest na haar eerste training. Toch had ze het super leuk gevonden en waar ze verwacht had dat Frost net zo enthousiast zou zijn, viel dat tegen. De jonge Apprentice haalde zijn schouders op. 'Ik weet niet wat Eveningglow er van vond. Ik snapte wel wat en hoe ik het moest doen, maar het ook echt goed uitvoeren was moeilijk,' mompelde hij. Silverwish knikte begrijpend en keek hem met een geruststellende glimlach aan. 'Dat is begrijpelijk, Frost,' miauwde ze kalm. 'Je kan niet altijd alles meteen goed doen in het begin, daar is oefening voor nodig. Ik weet zeker dat Eveningglow dat ook weet. Ze kan alleen een beetje streng over komen soms, maar ze verwacht echt niet dat je alles al perfect kan hoor.' Ze gaf hem nogmaals een likje over zijn wang.


❀ I'll be your silver lining ❀
Thunder in the distance DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thunder in the distance
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: