Sour air of death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sour air of death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rootpaw.
Member
Sour air of death Untitl11
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rootpaw.
BerichtOnderwerp: Sour air of death   Sour air of death Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 15:57

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Zijn buik kneep weer samen. Een steek ging door zijn lijf. Verkrampt bleef hij staan op de grond en liet een pijnlijke ademtuig over zijn lippen rollen. Zijn mond was kurkdroog geworden ondanks hij nog niet enorm lang geleden gedronken had uit de Small lake. Hij was daarna kort gaan jagen en liep nu met een muisje in zijn bek terug naar het kamp. Helaas kwam hij niet ver en moest hij het muisje echt neerleggen en zelf ook op de grond gaan liggen. Zijn lichaam begon te trillen van de buikpijn en zijn poten trokken van de schokken die daarna door hem heen ging. Braaksel stroomde daarna snel uit zijn bek. Zijn adem ging ter keer, alsof hij vocht voor zuurstof. ''H-help!'' Riep hij gorgelend door zijn kots heen terwijl hij rollend over de grond ging van de pijn.

- OPEN!
Sour air of death Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Glenbreeze
Member
Sour air of death FatDamagedChinesecrocodilelizard-size_restricted
Elfje
72
Actief
The woman I am now, is not the woman I once was

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Glenbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Sour air of death   Sour air of death Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 18:56

De zwart-witte kattin was op haar weg terug van het jagen toen een zure geur de geur van de prooi die ze meedroeg overheerste. De geur van braaksel. Ze legde haar prooi gauw neer op de grond en ging op zoek naar de bron van de ranzige geur. De bron was Rootpaw en er was duidelijk iets mis. De apprentice trilde hevig, rollend over de grond en hevig aan het braken. Shit. Ze snelde er op af, de roep om hulp beantwoorden. Het eerste wat ze moest doen was hem rustig krijgen, want als hij niet rustig zou worden zou hij nog kunnen stikken. Ze kon ook niet zomaar naar het kamp terugrennen voor een medicine cat, want ze kon Rootpaw hier niet alleen laten.
Okay, Glen, first things first. Ze zette haar poten tegen het lichaam van de jongere kater aan en voerde lichte druk uit, in de hoop hem stil te houden. Bewegen zou het alleen maar erger maken. “Rootpaw, het is Glenbreeze. Ik weet dat het niet prettig is, dat het pijn doet, maar je moet proberen rustig te blijven,” vertelde ze hem. Het zou moeilijk zijn, om niet te gaan hyperventileren tussen het hevige braken door, om niet zo naar adem te gaan happen maar rustig adem te halen. Uiteindelijk zou het minder moeten worden, wanneer de inhoud van zijn maag er helemaal uit lag, maar dan was het nog steeds de vraag wat er nou mis was. Maar misschien als ze hem rustig hield, tot het braken wat staakte, kon ze hem terug naar het kamp brengen. Op dit moment durfde ze Rootpaw in ieder geval niet te verplaatsen.


Sour air of death Glensi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Rootpaw.
Member
Sour air of death Untitl11
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rootpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sour air of death   Sour air of death Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 13:24

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.
De krampen in zijn buik waren onbeschrijfelijk. Hij hoopte te kunnen zeggen dat hij een voedselvergiftiging had maar dat had hij al een keer gehad tijdens zijn kittentijd en dat was toen heel anders gegaan. Terwijl hij half over de grond heen rolde kwam al snel hulp. Het was Glenbreeze, hoorde hij nog net tussen zijn blinde paniek door. Ze bracht druk op zijn lijf waardoor hij gedwongen werd stil te liggen. Piepend liet hij de braaksel uit zijn maag komen en voelde vochtige traantjes in zijn blauwe ogen komen van de pijn en zure lucht die in zijn blik prikte. Even leek het weg te ebben, even leek het klaar te zijn maar na een paar keer ademen viel hij terug in een golf en belande zijn lichaam in shook. Braaksel maakte plaats voor schuim en zijn ogen rolde in zijn kop. Bibberend klapperde zijn kaken op elkaar en begon zijn lijf enorm te trillen en te schokken.Sour air of death Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sour air of death   Sour air of death Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sour air of death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: