In order to succeed, we must first believe we can 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 In order to succeed, we must first believe we can

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
In order to succeed, we must first believe we can Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: In order to succeed, we must first believe we can   In order to succeed, we must first believe we can Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 17:26

Settleddust, deputy van Shadowclan! Het was nog een heel geheim. StarClan, het zou hem niets veranderen als Acornstar thuiskwam en van gedachte zou veranderen. Hij zou zichzelf niet hebben gekozen. Maar het was een mooie droom. Eentje die hij erg serieus nam. Settleddust was nooit ambitieus geweest, maar hij was een harde werker, loyaal en had zijn hele leven zijn best gedaan om zichzelf te bewijzen als een sterke Shadowclanner, dat zijn gemixte bloed geen verschil maakte. En nu, had hij een belangrijke taak gekregen. Hopelijk de laatste in een lange tijd, want dit was zenuwslopend en tegelijkertijd opwindend.
Settleddust voelde de wind afkoelen om hem heen, de sterren stonden in de hemel. Hij keek naar boven, het sterrenlicht in zijn ogen weerschitterend. Acornstar was daar ergens, aan het plannen, aan het plotten. Wat was de beste manier van aanpak, hoe zou hij Cobra naar zijn einde helpen. Want daar ging het om toch, wie uiteindelijk zou zegevieren? Een episch duel, tussen goed en kwaad. Want zo was het toch? Shadowclan was het goed, en zij, zij waren het kwaad. Zo zwart-wit moest het zijn. Hij legde zijn kop weer op zijn poten terwijl hij zijn gebed naar StarClan afmaakte. Tijd om te slapen. Bijna, want hij zag een wit lijfje tussen de schaduwen bewegen. Hij fronste even, waarna hij weer op zijn poten kwam. ‘Whitepaw,’ fluisterde hij zachtjes richting de apprentice. Hoe zou hij zich voelen onder al.. dit?
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
In order to succeed, we must first believe we can
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: