Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Kill or be killed, we're all fighting for freedom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Whitepaw
Member
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Tenor
↯ LOIS ↯
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 13 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Apprentice ↯
Whitepaw
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 18:46

Met grote ogen keek het katertje toe hoe de twee elkaar toetakelden. En toen was het opeens over. Acorndust was verslagen en even werd het helemaal stil. Toen barstte de hel pas echt los. Iedereen begon te gillen en met hard draaiende oren ving White al het geluid op. Een harde frons kwam in zijn gezicht terwijl hij de gillen steeds meer hoorde, steeds vaker hoorde, steeds harder hoorde. Ze begonnen zich te herhalen en overstemde al het geluid naast hem. Hij hoorde zijn zus Serpent niet praten, hij hoorde zijn papa Acefray haar niet geruststellen. Hij hoorde enkel gegil. Hij werd er gek van! GEK! Altijd maar al die dingen die er niet waren, die niet echt waren, dit geluid was ook niet echt maar het was wel echt en alles was echt of nep of niet en het was ZO LUID.
Met een harde schreeuw sloeg hij zijn poten over zijn oren heen, maar het dempte niets. Het gegil bleef net zo hard als daarnet. Tranen rolden over zijn wangen en snikkend ging hij op zijn buik liggen, met zijn poten nog steeds over zijn oren geslagen, luisterend naar de gillen. Hij had niet door dat Acorndust weer opgestaan was. Zoals altijd gingen de werkelijk belangrijke dingen hem helemaal voorbij, en was hij alleen maar gefocust op zichzelf. En dat terwijl hij het niet eens bewust deed.


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Orchis20
m
800
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 18:54


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Dd5cjs10

Zijn afleiding lukte. Acorndust keek naar hem en ook al was het voorn een seconde, de seconde deed al het werk. Zijn gelach proestte uit door het kamp toen hij de nagels van Cobra door de keel van de ander heen zag slaan, net zoals hij gedaan had toen bij zijn zoon. Met een juich stond hij te springen en keek hij met wijd opengesperde neusvleugels hoe het bloed als een zee rondom Acorndust vloeide. Zijn poten kraste even over de grond om de adrenaline die door zijn lijf gierde te kalmeren. Misschien was het vandaag dus nog niet de stilte voor de storm. Vandaag had Bloodclan weer gewonnen en ditmaal was er geen kat meer over die Shadowclan redden kon. Ze waren van hen, ze waren van hem.. al die tedere katjes, al die pure zielen.. allemaal voor hem om op te zuigen en vast te houden. Hij zou ze niet meer laten gaan, want er was niemand meer die hem verjagen kon. Bloodclan had gewonnen. Zoals ze altijd deden.

Orchis draaide zich om, klaar om weer terug te komen in het kamp maar in zijn ooghoeken zag hij het onmogelijke gebeuren. De tom keerde terug uit de dood en al zijn ruwe haren op zijn misvormde lijf kwamen overeind. Zijn bek viel open en een angstige kreet verliet zijn keelgat. Nee, hoe- hoe. Acorndust was gehaald door de dood, de Zwarte Konijn had zijn ziel meegenomen en zijn lichaam achtergelaten om te rotten. Het kon niet waar zijn, niemand kon terugkeren uit de dood. Het was een waanbeeld. Hij scheet in zijn broek, werkelijk. De Shadowclanner had de keel van Cobra vast en hij voelde zowat zelf de tanden van Acorn in zijn huid doorboren. Hij viel op de grond, krabbelde achteruit. Stof schoot omhoog door zijn wilde gespartel en zo snel als hij ooit had gerend smeerde hij hem weg. Dit zou fout aflopen en als hij nu niet snel zou vertrekken dan was het niet alleen einde Cobra vandaag maar ook einde hem. Helaas kwamen Bloodclanners niet voor een tweede keer terug.

Hij had gelijk gehad. Zijn rommelde buik had de waarheid gesproken. De storm was uitgebroken en Orchis zorgde ervoor dat hij zover mogelijk verwijderd was van de bliksem en de donder.

- Topic uit


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:02

ARE YOU A HUMAN DRONE? ARE YOU A KILLING MACHINE?
Shadowclan zal bang zijn, het hele woud zou schudden onder zijn poten. Hij zou over alles hier kunnen heersen. Hij zou de leader van het woud zijn. Zijn doel daarna? De bergen, waar hij menig boskatje over had horen praten. Daar zouden katten zijn, katten die hem niet kende, die zijn clan niet kende. Ook zij zouden onder zijn klauw terecht komen. Zijn gifgroene oog gleed over de katten die hij net had aangesproken. Er werd geschreeuwt, er werd gehuild en door alle geluiden had hij enkele gasps niet door. Hij had niets door en dat, dat zou zijn ondergang worden. Hij had niets door, niet totdat er een schaduw over hem heen gleed, hij met brute kracht tegen de grond aan werd gewerkt en hoewel hij een poging deed om zich om te draaien, alleen maar kon tegenstribbelen. Boven hem stond de kater die hij net had dood gemaakt, waarvan het bloed in zijn systeem zat. Hoe kon dit? Opeens herinnerde hij de woorden van Shade, van lang lang geleden, toen ze Oceanstar had aangevallen. Hoe hij had geluisterd naar hoe ze terug was gekomen. Net zoals wat Jinx hem daarvoor al had gezegd. Zijn gifgroene oog zocht Acorndust, gegrom steeg op uit zijn keel, maar al snel werd tegen dichtgeknepen door de kater van de deputy. Hij voelde iets kraken, hij voelde dingen breken. Ademhalen ging langzaam, maar een zacht gerochel was nog net te horen. "Acorn...star." gromde de kater, voordat het laatste beetje lucht uit zijn keel werd geknepen en er geen zuurstof meer toegankelijk was. Zijn goede oog rolde weg, voordat de zwarte kater dood bleef liggen.
I'M IN CONTROL, MOTHERFUCKER, DO YOU UNDERSTAND?[Tag: @Acornstar]

[My task is done, it's up to you guys now <3 Dit topic is nu open, doe er mee wat jullie willen.]


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:07

Tranen biggelden langs haar wangen en haar hart hamerde in haar borstkas. Nee.. Nee dit had niet zo moeten zijn. Acorndust was terug gekomen.. Acorndust had hen moeten bevrijden en redden. Starclan was zelfs naar haar toe gekomen. Maar.. maar uiteindelijk.. Het had allemaal niet mogen deren. Haar vlammetje van hoop flakkerde uit en ze liet haar kop hangen, luid snikkend. Ze zouden voor altijd in de greep van Bloodclan blijven hangen. Cobra kondigde aan dat Shadowclan van hem was en ze voelde een huivering door haar lichaam heen trekken. Nee.. Nee dat kon niet zo zijn. Ze konden niet de rest van hun leven onder Bloodclan leven.. Het kon niet. Settleddust leek echter verdacht rustig, met betraande ogen keek ze op naar haar grote broer, totdat ze beweging in haar ooghoek zag. Acorn.. Acorndust? Hij bewoog! Hij stond op! Was hij niet.. dood? Een schok ging door haar heen. Had hij levens mogen ontvangen? Het ging plotseling heel snel, Acorndust beet de keel van Cobra door en het leven bloedde uit hem weg. Het.. het was over. Pepperpaw bleef als verdoofd zitten, zich het nog niet goed beseffende. Maar daarna gooide ze haar kop in haar nek en stootte ze een luide vreugdekreet uit, juichend voor Acorndust.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softbelly
Member
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Tumblr_oo2abrk1PE1vmn72zo2_500
{ Loïs
124
Actief
"Oh! Can I show you what I'm proudest of?"

CAT'S PROFILE
Age: { 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Softbelly
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:17

Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Dba65ij-3bc0026b-c315-43a2-bf64-cb30e82bc519.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNjRiMmJhNmEtMWZhYi00NWM2LWI2NjEtMGE5MzU2MWQwYjI3XC9kYmE2NWlqLTNiYzAwMjZiLWMzMTUtNDNhMi1iZjY0LWNiMzBlODJiYzUxOS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Heel voorzichtig kwam ze overeind. Haar spieren schreeuwden door de bewegingen die ze maakte. Haar lichaam zakte bijna ineen - net op tijd wist ze zichzelf op te vangen. Er was een gevecht aan de gang, en ze herkende de stemmen vanaf hier. Cobra was aan het vechten tegen Acorndust, en het beangstigde haar meer dan het zou moeten.. Want Cobra had haar onder zijn bescherming genomen. Wat.. Wat zou er gebeuren.. Als hij er niet meer was? Zouden ze haar dan komen halen.. Zouden ze haar dan komen afmaken omdat ze met de vijand gelegen had? Haar ogen waren wijd open gesperd terwijl ze een stap zette uit haar nest. Voor het eerst in tijden.. Maar nu overwon de angst van hier blijven van haar angst van de wereld. Maar terwijl ze begon aan haar 'tocht' om hier weg te komen braakte ze opnieuw. Niet dat er iets uit haar lichaam kwam. Nee, ze had al wekenlang geen echte maaginhoud meer. Daarom was ze ook ontzettend mager; niet meer dan een wandelend skelet. Alles van haar lichaam was ingevallen en puntig. Geen grammetje vet was nog te vinden, ook al haar spiermassa was weggevreten. De kittens in haar pakten haar alles af, en toch had ze liefde voor hen gekomen. Naast haar ontzettende walging van zichzelf, van Cobra en van zijn kittens had ze toch liefde gevonden voor de babies. Want het waren maar babies, en ze wisten niets af van goed of kwaad. Hoe kon ze hen de schuld geven van haar verschrikkelijke fout. Nee, dat ze nu zo aan het lijden was was haar eigen schuld - haar straf van Starclan, voor het verraden van haar clan. Ze had sterk moeten zijn, maar iedereen wist dat ze dat nu niet was, en nooit geweest was ook. Haar hart klopte verschrikkelijk snel terwijl ze haar mond slap afveegde en opnieuw een stap zette, in de hoop toch alsjeblieft het kamp te kunnen verlaten voordat ze haar zouden komen halen. Maar ze kon niet meer. Ze was op. Na deze twee hele stappen zakte ze toch ineen. Hard viel ze op haar buik. Een ijselijke gil verliet haar bek en haar groene ogen sperden zich wijd open uit de pijn. Nee... Ze voelde hoe warm bloed uit haar bekken liep, en haar lichaam zich samentrok. Ze klemde haar kaken op elkaar, maar kon een nieuwe gil niet onderdrukken. Tranen sprongen in haar ogen. Ze kon niet nu bevallen, het was veel te vroeg. Haar babies zouden sterven, dat mocht niet, dan was alles.. Voor niks geweest.. "Help!" kermde ze. Ze had hulp nodig.. Van degene die haar af zouden komen maken.. Maar het moest voor haar kittens, het moest, het moest, ze ging nog liever zelf dood dan dat ze ze liet sterven.


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Softos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:21

you're a soldier now, fighting in a battle
to be free once more
Settleddust had zijn ogen gefixeerd op Acornstar. Ieder moment nu. Hoe lang duurde het? Meende hij nou de wond op zijn hals te zien wegtrekken? Het was lastig te zien, met al het bloed die zijn witte pels rood had gekleurd. Maar uiteindelijk, terwijl heel Shadowclan om hem heen leek te breken, kwam er beweging in het lichaam. Zijn ogen sprongen open. Zijn mondhoeken kropen omhoog en een opstandige blik ging naar Cobra. Kijk uit, wees niet overmoedig, je gaat eraan, slangenhart. Het gebeurde als een flits. Acornstar kwam overeind en hij wist Cobra met simpel gemak tegen de grond te duwen. En toen in een flits, beet Acornstar de keel van hem door. Even was het doodstil. Eventjes, voordat de eerste vreugdekreten door de lucht schalmden toen het leven Cobra verliet. En hij zou nooit terugkomen. Hij had niet de kracht van Starclan achter zich, de naam van een leider, gezegend met negen levens. Settleddust stapte naar voren, keek uitdagend iedere Bloodclanner aan. Zouden ze nog durven, nu hun geliefde leider dood was? Ze waren niets meer. En nu zouden ze zien dat Shadowclan genadeloos zou zijn voor hun bezetters.

‘Acornstar!’ schelde hij luid over het strijdveld. Juichend schreeuwde hij de nieuwe naam van hun nieuwe leider. Hij wist dit al een paar dagen, maar nu wist iedereen het. Ze hadden het levende bewijs gezien. Hij was dood gegaan, en weer opgestaan. Hij had de eeuwige velden van Starclan gezien en was teruggekeerd. Settleddust ontblootte zijn klauwen en staarde de menigte Bloodclanners rond. Kom maar op. Hij was klaar om te vechten, om ze allemaal één voor één op te ruimen.
Yeah, that's worth fighting for
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:26

If this is the last decision I can ever make
Acorndust was dood en ineens.. Ineens stond hij er weer. Zijn ogen stonden wagendwijd terwijl hij staarde naar het schouwspel voor hem. Acorn viel Cobra aan. Cobra bloedde. Cobra stierf. Hoop klopte in zijn hart. Gejuig, Shadowclan was vrij. Zijn blik schoot richting zijn zusjes voor hij ook zijn bek opende. Settleddust riep het al en hij echode na. "Acornstar!" Zijn schelle stem luid en trots. Zijn ogen op Acorndust gericht. Klaar. Klaar om te vechten. Shadowclan was van hen. En de bloodclanners zouden ze overwinnen. Vandaag was de dag. Vandaag was het zover. Vandaag.
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Auburnsong
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:28

Ze had zich erbuiten gehouden. Al eens had ze een klap gekregen van zo'n ruige Bloodclanner, toen ze geprobeerd had om uit het kamp te kunnen komen. Dus nu had ze zichzelf ertussen gewurmt, om te kunnen zien wat alle commotie was. Acorndust had Cobra uitgedaagd en met haar helder blauwe ogen volgde ze het volledige gevecht. Het ging zo snel, zo bloederig. Gefascineerd keek ze toe, ze had genoeg training gehad om ook zo te kunnen vechten, maar waarschijnlijk zou ze niet kunnen vechten met het idee om te doden. En het zag er naar uit dat beide katers dat wel wilde. Eventjes leek het erop dat Cobra de overhand had, werkte Acorndust tegen de grond. Maar de Shadowclan Deputy kwam weer overeind en met hernieuwde kracht wist hij de Bloodclan leader dood te maken. Auburnsong keek eventjes omhoog, niet zeker wetend wat er net gebeurd was. Dit was dus de kracht van Starclan. Om haar heen begonnen katten te roepen, Acornstar. Hun leader. Ze glimlachte breed, voordat ze overeind kwam en mee ging doen. "Acornstar, Acornstar!"fierce loyalty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:30

The moment you show a single crack, everyone will see it isn't a crack, but a chasm and they will fall in.
Hij hoorde en voelde iets kraken toen hij zijn kaken om de keel sloot. Er kwam nog net een woord uit, zijn nieuwe naam Acornstar. Het deed hem vaag doen beseffen dat degene onder hem ook maar een kat geweest was en het zorgde ervoor dat hij voor een moment verdooft boven het lichaam van de bloodclanleader bleef staan of eigenlijk ex bloodclan leader nu. Het bloed van de ander proefde raar op zijn tong, dit was niet een smaak die hij gewend was en zeker niet in deze hoeveelheid. Het bloed vloeide over zijn poten, niet alleen zijn eigen nu, maar ook die van Cobra. Het was een raar besef dat hij daadwerkelijk iemand vermoord had, ook al was het misschien voor het goede geweest. Dit was iets wat hij nooit had gedaan als er geen andere optie was en zolang hij dit tegen hemzelf bleef zeggen, dan zou het goed blijven toch?

Hij werd pas terug naar de werkelijkheid gehaald toen de eerste stem in juichen uitbrak. Zijn ogen focusten zich op de katten om hem heen en hij deed een paar stappen bij het lichaam van Cobra vandaan. Dat was waar, het was nog niet gedaan hiermee. Bloodclan moest nu nog weg. Hij had werkelijkwaar geen idee wie de leiding nu zou hebben over Bloodclan, want Sinclaw was al dood en hij had geen idee wie haar opgevolgd had. "Bloodclan!" Begon hij dan ook luid. "Zoals jullie zien is jullie leider dood, door mij. Jullie hebben één kans om je weg te scheren, weg uit mijn moeras." Hij legde de nadruk er nog eens op dat dit nu zijn territorium was. "Anders zal je de kracht van de Shadowclan voelen die jullie onderdrukt hebben voor de laatste halve maan." Hij was er zeker van dat ze zouden willen vechten nu, tenminste als er geen extra verraders tussen zaten. Als dat zo was, dan zat hij misschien nog in de problemen nu.
Tag: Cobra


If you are strong, you'll find responsibility
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:36

Acorndust viel neer na een uithaal naar zijn keel. Darkmind was te geschokt voor een moment om op Cobra's pochende woorden te reageren, maar nog voor deze kater weer aan gevallen werd kon de donkerbruine kater nog net een dreigende grom richting de zwarte kater uiten. De kat die Cobra wist te doden was niemand minder dan zijn oude mentor. Vreugde vulde zich in zijn binnenste. Settledust schalde de naam van hun leider en Darkmind haalde eerst even lucht voor hij die weer uit stoten. 'Lang leve Acornstar!' scandeerde hij mee en legde even zijn staart tegen Pepperpaw's schouder aan. Ze zouden vrij zijn al zouden ze er nu nog voor moeten vechten dan vocht hij niets liever dan met en voor zijn nieuwe clan leider mee! De hulp roep van een van hun clan genoten klonk op en Darkmind maakte zich er los van. Als er Bloodclanners wilde vechten dan zouden ze vast weer vies willen gaan spelen door andere te bedreigen! Dark ging met zijn rug naar Softbelly staan die hij hopelijk zou kunnen beschermen tegen een eventuele aanval.

Tag: Acornstar, Softbelly


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface


Laatst aangepast door Darkmind op vr 12 jun 2020 - 19:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:37


Acefray kwam erbij en Chillypaw kon niet anders dan Serpentpaw net ietsje harder tegen zich aan drukken terwijl ze een boze blik wierp op de grote kater. Ja, hij was misschien Serpent's vader; maar hij was ook een clanverrader en die zou ze niet in de buurt laten van haar vriendin. Hij had zich onbetrouwbaar getoond en was Bloodclan nu, zoals te zien was aan de halsband die zijn nek sierde. En Bloodclanners deden iedereen pijn. "Het is Bloodclan die pijn en dood veroorzaakt, juist omdat zij niet voor Starclan leven.", antwoordde ze zachtjes, haar aandacht weer richtend op Serpentpaw en Acefray's vragen volledig negerend.

En toen veranderde iets. Acorndust sprong weer op, vermoordde Cobra voor hun ogen. Chillypaw haalde geschokt adem. Hun gebeden hadden gewerkt. Hij leefde weer. Acornstar, werd er door het camp geroepen, dolblij dat hun leider, hun échte en waardige leider, eindelijk had komen opdagen. "Acornstar, Acornstar!", scandeerde Chillypaw mee, rechtstaand en haar rug rechtend zoals een trotse Shadowclanner. Acornstar verbande Bloodclan uit hun camp en bracht daarmee weer veiligheid in hun clan.

Starclan had zich aan zijn woord gehouden.

Tag: Acefray, Serpentpaw


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 CtVqjS4
L O I S
286
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:39

Ze keek toe met ijs in haar aderen. Niet goed wetend wie ze liever dood zag gaan. Acorndust met z'n verwaande kop of Cobra, die loze beloftes maakten en de reden was van Joan's dood. Toen ze Acorndust neer zag gaan, voelde ze teleurstelling door haar lichaam trekken. Blijkbaar wist ze wel wie ze liever dood zag. Echter was het beter zo, veiliger.
Maar er gebeurde iets. Iets wat haar oren in haar nek deed zakken. Hij kwam terug. Nog nooit had ze zoiets gezien. In al haar jaren Bloodclan had ze dit nog nooit zien gebeuren. Er was niets meer te zien van de verwonding, Acorndust vocht opnieuw met de kracht zoals een gezonde kat dat had. Er stond ontzettende verwarring op haar gezicht, en even twijfelde ze. Was het dan toch echt. Die plek die ze uitgelachen had. Was het echt?
Veel tijd om na te denken kreeg ze niet. Dit was dan ook niet echt het moment voor een existentiële crisis. Ze werden weggejaagd. Prima. Met een schouderophaal stond ze op en liep ze weg. Ze haatte het hier toch. Het spookte, het was vies, het stonk. Rotplek dat het was. Nee, veel liever ging ze terug naar de stad, waar ze thuis hoorde. In de hoop dat ze nooit meer hier hoefde te leven. Zo kon ze misschien ook achter zich laten wat er hier gebeurd was.


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 10pvxmwKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 2gxnp75Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 2hqc5lxKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 2iha58wKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 34nodx3Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 VmwrhyKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 89lmSOJKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 23mrb6wKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 COxUkZtKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Okd2lwKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 10pvxmwKill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 10pvxmw
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
544
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:48

Ze had alles gevolgd, hoe haar vader Cobra uitgedaagd had, ten gronde ging en daarna weer herrees en de bloodclanleader vermoordde. Ze wist dondersgoed wat dit betekende, maar echt tijd om daar aandacht aan te besteden had ze niet, want op dat moment hoorde ze een ijzelijke kreet die ervoor zorgde dat haar haren overeind gingen staan. Ze wist wat dat geluid kon betekenen en ook van wie ze kwamen. Zo snel als ze kon probeerde ze het geluid te volgen naar waar de poes was en vond haar niet veel later toen ze om hulp riep. "Softbelly!" Riep ze uit zodra ze naast de poes was. Het rook naar bloed en het werd ook al snel duidelijk waar het vandaan kwam. Ze probeerde door haar kop heen te halen wat ze nodig had gehad bij haar eigen bevalling en legde voor een moment haar poot op de flank van de ander. Er was geen twijfel over mogelijk dat ze aan het bevallen was. Ze zocht met haar ogen de dichtsbijzijnde kat op. "Blijf bij haar, ik ben zo terug!" Ze moest de bladeren kunnen herkennen. Ze schoot de medicine cat den in en naar de plek waar de kruiden lagen. Ze zocht er snel tussen en zodra ze er zeker van was dat dit de framboos bladeren waren nam ze deze mee en een tak die ze kon vinden. Ze snelde terug naar de poes en legde eerst de bladeren voor haar neer. "Neem deze tegen de bloeding en gebruik daarna de tak om in te bijten wanneer er een wee komt" Dit was anders dan haar eigen bevalling, dat was zeker. Er ging hier iets mis en ze hoopte maar dat wat ze deed genoeg zou zijn.

Tag: Softbelly + random scer


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 FK364KVg_o
Lianne
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderfang
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 19:59

Tenslotte kwamen Cobra en Acorndust het kamp in, omcirkeld door zowel Bloodclanners en Shadowclanners. Cinderfang veerde iets omhoog toen tenslotte de twee krachten elkaar ontmoette en het gevecht losbrak. Er was geen vreugde in haar hart over. Hoop was een gevaarlijk ding. Ze wist wel beter. En toch.. Haar ogen gleden heel even opzij naar Settleddust voordat ze weer naar de twee vechtende katten gleden. De jonge kater scheen iets te weten. Hij had een vreemde air over zich heen die ze niet verklaren kon. Acorndust wankelde, Cobra greep zijn kans. Cinder wist al dat het te laat was voordat de zwarte kater zijn klauwen over de keel van de Shadowclan-deputy liet gaan. Hij stortte ineen en er viel een oorverdovende stilte die maar enkele tellen duurde want toen brak er een kabaal los. Cinderfang draaide haar oren in haar nek en ontblootte haar tanden. Dwaas. Dacht ze terwijl ze naar Acorndust zijn dode lichaam staarde.

De zwarte kater richtte zich op, keerde zich naar alle katten die om hem heen stonden met een manische grijns op zijn gezicht die Cinderfang alleen maar kon beschrijven als ‘krankzinnig’. Als Settleddust het teken gaf zou ze met genoegen voorgoed die grijns van zijn gelaat vegen. Maar die wens zou ze nooit in vervulling kunnen laten gaan want voordat ze ook zelf maar besefte wat er aan de hand was rees Acorndust omhoog en wierp hij zich op de zwarte bloodclan leider. De bloodclan leider die net als iedere andere kat aanwezig even verrast werd door deze wending als hij. Haar gewoonlijk stoïcijnse ogen sperde zich geschokt open. Acorndust was opgestaan? Herrezen? Ademloos keek ze toe hoe de twee katten enkele tellen met elkaar worstelde. De spanning die in de lucht hing was bijna te voelen. En toen klonk er een zacht gekraak en viel het lichaam van Cobra slap aan Acornstar’s poten. Cinderfang voelde zich licht worden. Starclan had hen werkelijk waar niet verlaten.

Ook haar stem voegde zich bij die van haar clanmates. “Acornstar!
 


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 QarbclD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:02

Bij de vraag van zijn dochter draaide hij zijn oren naar achteren en gaf haar een neusje. Goede vraag kleine, waarom zo veel dood. Als ze daar nu het antwoord op zouden weten... "Dat is hoe het gaat in het woud. De clans hebben veel liefde maar ook veel boosheid. En dan komen er gevechten, en van gevechten komt dood" Hij probeerde het goed uit te leggen, het niet te grafisch te maken maar de wereld bleef maar doorgaan en maakte dit moeilijk. Want Acorn leek al een leader te zijn geweest toen hij stierf. En anders had hij een héél goed woordje kunnen doen bij Starclan. Het leek hem weinig te verbazen, al kon hij niet zeggen dat hij de vreugde van de groep deelde. Met een zacht geluid zag hij hoe de nieuwe leider omhoog kwam vanuit de dood en zich op de Bloodclan leader gooide. Hoe deze zijn nieuwgevonden vriend dood maakte en hierbij ook de optie tot een prettig leven in Bloodclan. Tot gelukkig zijn. Maar goed, wat was nieuw. De enige die ooit in hem geloofde. De enige die hem ooit had gewild, was dood. En nu wist hij niet wat hij moest doen. Maar hij wist wel dat hij zijn kansen niet kon laten gaan. Dit konden de laatste momenten met zijn kinderen zijn. Hierom boog hij zich naar Serpentpaw toe en keek haar strak aan. "Serpentpaw, het spijt me heel erg dat dit nu gebeurd, ik had het liever ook anders willen zien... maar nu Acornstar weer terug is moet ik weg. Ik heb wat gedaan wat niet mocht, en nu mag ik niet langer in Shadowclan wonen. Ik zal dus de clan verlaten, zelfs al wil ik dit niet" Hoe kon je dit toch ooit onder woorden brengen? Hij deed zijn best. Maar hij was oh zo bang nu. Bang nu alles echt begon in te storten voor zijn ogen. Zijn poten trilde en zijn mond smaakte naar bloed maar hij moest door, voor zijn kinderen.

Op dat moment hoorde hij zijn zoon schreeuwen. Zonder twijfel pakte hij Serpent op en liep naar Whitepaw toe, waarna hij deze een lik over de bol gaf. "Shhht, rustig jongen, rustig" Kort leunde zijn grote kop tegen die van de kleine kater aan, in de hoop dat hij hem rust kon geven. Hij beschermde zijn kinderen met zijn lichaam, waarna hij ook de andere van zijn kittens bij elkaar verzamelde, om ze een voor een aan te kijken. “Ik ben verbannen uit Shadowclan wegens mijn eigen fouten. En nu Acornstar weer terug is gekeerd zal ik moeten gaan. Ik wil dat jullie weten en onthouden dat ik altijd van jullie zou houden. Ongeacht wat er gaat gebeuren of wat jullie ook doen, ik zal altijd van jullie houden en er voor jullie zijn. Kom me opzoeken als je me nodig hebt” Drukte hij hun toch op hun hart, hopende dat deze woorden niet vergeten zouden worden. Hij haalde nog eens diep adem en keek kort om toen hij zag hoe Softbelly ten aarde zakte. Och… dat ook nog. Hij keek naar de hemel en vervloekte ze zacht. Ik ben nu bezig, kunnen jullie dit niet oplossen? Maar nee, zo werkte het niet. Dus keerde hij zijn blik terug naar zijn kinderen, zijn kittens die nu al zo groot waren. Och wat was het erg dat hij ze moest teleurstellen, nu ook alweer. Zou hij ooit de kans krijgen om het goed te doen? Om een goede vader te zijn? “Ik ga nu weg. Jullie mogen met me meegaan als jullie dat willen, om bij mij te blijven” De steek in zijn hart werd groter terwijl de hectiek in zijn hoofd en omgeving enkel groeide. De bulderende stem van Acornstar was te horen. Ze hadden niet lang meer, ze moesten gaan. “Ik zal jullie beschermen, waar we ook heen gaan. En we zullen gelukkig worden, daarbuiten.  Als jullie liever in Shadowclan blijven mag dat ook, word dan goede warriors, ik weet dat jullie het kunnen” Beiden opties zou hij goed keuren. Want de liefde voor zijn kinderen was het enige waar hij nog zeker van was. Hierna knikte hij kort. “Als iemand met me mee wilt volg me dan nu, of kom naar me wanneer je er wel klaar voor bent. Het spijt me zo, voor alles”

De kater liep hierna mee met de groep naar de opening van het kamp. Wanhopig om de laatste glimpen van thuis nog op te vangen voor hij deze voor altijd achter zich moest laten. Op de weg naar buiten ontmoette hij de ogen van Acornstar, en hij neeg kort zijn kop. “Het spijt me Acornstar, weet dat het nooit persoonlijk was, dat het nooit tegen Shadowclan was.” Zijn passen vervolgde terwijl hij verder sprak, het berouw in zijn stem was oprecht, maar er zat geen kwaad wil in. Zo was hij niet, hij had de ander al vergeven. Zo zou hij altijd zijn. “De grote steen achterin mijn slaapruimte. Daarachter ligt mijn grootste voorraad en de sterkste kruiden.” gaf hij nog mee, niet willende dat deze kennis verloren zou gaan. Iemand moest dit weten en deze onthullen, nu hij al zag hoe Softbelly eraan toe was hadden ze dat misschien nodig. Hierna gaf hij nog een enkele knik, keek nog eenmaal om en liep hierna het kamp uit. Hopende dat er iemand van zijn kinderen mee zouden gaan, dat hij dit niet alleen hoefde te doen. En terwijl hij het bekende pad volgde naar de grenzen voelde hij de wereld weer terug op tempo komen. Zijn blik gleed naar een slang die voor hem verder glibberde, wegkomend van de pootstappen van degene die werden verjaagd. Voor een seconde zweerde hij hier sterren in te zien toen hij over het beest heen sprong en het achter zich liet.

+ Whitepaw, Serpentpaw, Pythongaze AND ALL ACE KITS. Also Acornstar.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:06

Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 96iPLbp


Ze kwam er te laat bij; ze was zijn commander. En moest hem helpen- er voor hem zijn. Maar in dat aspect had ze gefaald. Nu dat hij haar zo hard nodig had. Maar als die gene geen hulp wilde. Werd het lastig. Ze had verteld dat zijn partner; Shade vermoord was in koud bloed. En hij wilde haar maar niet geloven. Zelfs toen hij het lichaam onder ogen kwam. Brat had het toen maar laten gaan voor wat het was; hij was in rouw. En had ruimte nodig, uiteindelijk zou hij weer de oude worden. Maar dat gebeurde niet, hij bleef volhouden dan Shade nog leefde. En toen; toen had ze moeten instappen. Hem dwingen de waarheid te zien. Maar ze deed niks. Ze liet hem aan zijn lot over.

Ook nu, als commander had ze hem moeten helpen. Helpen tegen de gene die zich als 'leider' voordeed. Maar ze waren al in een gevecht gewikkeld toen ze aan kwam. En zelfs toen ze wist dat hij het niet ging redden. Deed ze niks. Ze bleef waar ze was; alsof ze een standbeeld was. Vast genageld aan de grond. Allemaal emoties gingen door haar heen; maar de sterkste. Eentje die alle andere domineerde was iets wat ze al heel lang niet meer gevoeld had. Angst pure en rouwe angst. Angst voor cobra, angst voor de Elite, angst voor haar zelf.

Brat voelde haar maag omdraaien toen ze Cobra's levenloze lichaam opmerkte. Hij was dood, de zoon van Claw. De leider voor al deze manen, haar partner. Was dood. En daarmee waren hun verslagen. Het had geen zin om zonder Cobra veder te gaan. De Elite poes liet haar hoofd zakken. Wat er om haar heen gebeurde wist ze niet eens meer. Er werd geschreeuwd er werd gejuicht. Het was gewoon; te veel. Te veel en te snel. Ze kon het bijna niet verwerken. Brat keek verrast op toen ze opeens de stem van Acorndu- star hoorde. Hij stuurde hun weg, maar natuurlijk deed hij dat. Ze had niks anders verwacht. Ze hadden hun tijd hier zoveel kapot gemaakt. En nu kwam het speel kwartier eindelijk tot een eind. De donker rode poes deed een paar stappen naar achter en deed haar best om zo serieus mogelijk te kijken. Naar de bruine kater. Hem zal ze niet snel vergeten. En als hij dacht dat hij de oorlog gewonnen had; zat hij goed fout.

Brat sprong naar de uitgang van het kamp- haar staart zwaaide woest heen en weer. 'Elite met mij!' Schreeuwde ze zo hard als ze kon. Zonder het woord te zeggen, het vieze smerige woord. 'terugtrekken' ja ze deden het. Maar toegeven zou ze nooit. De poes snoof afkeurend en gromde terwijl ze zich omdraaide en verdween in de begroeiingen. Hopend dat haar clan haar zou volgen. Want blijven zou een bloed bad worden, en het zou zonde zijn. Het was beter om nu terug- terug naar huis te gaan. Weer kracht opbouwen. Sterk worden, als nooit te voren. En dan zouden ze hun wraak nemen.

DE ELITE TREKT ZICH TERUG!THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:12

It's no use going back to yesterday
Waarom. Waarom gebeurde dit alles ineens. Zo snel zo kapot.. Nee. Het kon allemaal niet. Grote tranen biggelde over haar wangen. WEggedrukt in Chilly's vacht. Veilig. Maar papa sprak. Papa ging weg.. papa moest weg.. Maar.. Een jammerend piepend geluid rolde van haar tong. Starend naar Chillypaw. "Ik.. Ik wil niet.." Fluisterde ze. Trillend op haar pootjes terwijl ze haar vriendin aankeek. Ze wou Chilly niet achterlaten. MAar ze wou geen clankat zijn. Ze wou niet doden. Ze wou niet.. Pijn hebben.. En die andere kat, die kat waar iedereen voor stond te juigen had net Cobra vermoord. Cobra was stom maar cobra was een kat en iedereen vermoorde elkaar en iedereen ging dood en iedereen en iedereen...

Ze trok zichzelf los van Chilly's vacht en stapte naar haar papa. Papa zei dat hij haar zou beschermen. Niemand zou dood gaan met papa. Niemand zou sterven bij papa apapa wou haar beschermen. Chilly wou haar in de clan houden en in de clan ging iedereen dood ging iedereen. Ging iedereen... "Kom mee." Smeekte ze Chillypaw aan aankijkend met tranen in haar oogjes. "Kom mee met papa en mij. Papa zal dood weghouden.. Papa zal.. Papa beschermt." Ze snikte, enorme tranen naar beneden bugnelend terwijl ze naar haar papa stapte. Het deed pijn zoveel pijn. HAar hele hartje leek te breken keer op keer. Leek haar uit elkaar te scheuren. Ze kende deze katten net maar ze wouden papa dus niet meer. De grote bruine kater had papa weggestuurd. Zei papa. Maar ze wou ook niet mee met bloodclan en alle gemene katten. ZE wou gewoon alleen bij papa zijn. Met tranen in haar ogen stond ze, tussen haar vriendin, de clan, en haar papa. "Niet met hun mee.. Ik wil geen dood meer. Ik wil geen.. Ik wil.." Ze stikte in haar stem en keek omlaag. Oogjes brandend op de bekende ondergrond. ZE wou gewoon veilig zijn.
@Chillypaw @Acefray
because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:16

Pythongaze wist, zoals gewoonlijk, niet echt wat er aan de hand was. Alles was vreemd. Hij hoorde geschreeuw, gelach en gehuil, maar niemand die hem uitlegde wat er aan het gebeuren was, wie dood ging of wie bleef leven. Nee. Hij moest het maar uitvogelen. Zoals altijd. Hij begon het eigenlijk wel beu te worden, die chaotische momenten de hele tijd. Hij wou gewoon een beetje rust, was dat te veel gevraagd?

Toen de stem van zijn vader hem aansprak, of niet alleen hem - maar iedereen van hen, van al zijn siblings, spitste hij zijn oren. Meegaan, naar waar? Weg van Shadowclan, wou hij dat? Maar Acefray's stem was duidelijk. Als hij hier bleef, moest hij een goede warrior worden. En warrior zou hij nooit worden, hij was blind en hij was nutteloos; dat was hem meerdere keren duidelijk gemaakt.

De grote kater stond op en baande zijn weg door het camp, botsend tegen katten op zijn weg naar buiten; maar hij liet zich niet tegenhouden. Zijn hart bonsde in zijn keel, maar uiterlijk zag hij er kalm uit. Dit was het engste wat hij zijn hele leven al gedaan had.. Maar het leek hem de enige kans op rust. Een goede warrior zou hij toch nooit zijn. In Shadowclan was niets meer voor hem, wat meer had hij te verliezen?

De weg naar buiten was moeilijk, doorheen het territorium kende hij zijn weg niet zo; maar hij volgde de warmte en de geur van zijn vader en hoopte dat die hem naar veiligheid zou leiden.


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:19


Het was een rollercoaster van gebeurtenissen en emoties geweest. Twistedpaw had al die tijd gedacht dat zijn vader dood was geweest, maar hier had hij gevochten, was alsnog gestorven, maar was ook weer tot leven gekomen. En hij had Cobra verslagen. Triomf stroomde door zijn aderen. Twistedpaw wist het wel! Zijn vader kon nooit dood zijn! Ze waren verlost van deze akelige katten! Dat is, als ze daadwerkelijk zouden vertrekken. En gelukkig deden ze dat. Twisted vond het ergens een beetje jammer, hij had zichzelf graag willen bewijzen aan anderen. Hij kon wel vechten, hij was er wel stoer genoeg voor. Dat had hij in de vorige gevechten niet laten zien. Maar nu kon dat wel. Maar, toen toch weer niet. De nieuwe Commander van BloodClan trok zich terug. Twisted zwiepte wild met zijn staart, in de houding om alsnog op iemand af te springen mocht het nodig zijn. Beter gingen ze weg ja. Hoewel hij zichzelf graag wilde bewijzen, het was beter dat er geen gevecht zou komen. Eindelijk klaar.


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Kill or be killed, we're all fighting for freedom   Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 20:26

Haar hartje brak toen Serpentpaw zich losscheurde van haar en richting haar vader liep. Acefray vroeg zijn kittens om mee te gaan met hem, de vuile.. Woorden waren niet genoeg voor het verdriet en de woede die ze voelde bij wat voelde als verraad van haar vriendin. Nee, nee, niet Serpent, Serpent zou beter kunnen zijn, zou beter moeten zijn. Chillypaw weigerde opnieuw iemand te verliezen, ze zou vechten, strijden, ze zou niet opgeven. De jonge kattin zette een stap naar voren, dichter bij Serpentpaw en dichter bij Acefray. Maar de andere kattin wou haar blijkbaar ook niet meteen verlaten, ze leek zo verscheurd, zo verloren. Het arme kind wou enkel veiligheid, zekerheid. Maar ze wist nog niet dat dat was wat een clan moest voorzien, waarom de clans gemaakt waren. Chillypaw kon niet weg, kon haar familie niet verlaten, haar vrienden. Maar ze kon Serpentpaw ook niet achterlaten. Ze wou niet moeten kiezen, waarom zou ze moeten kiezen? Ze konden allemaal mooi samenleven, zonder Bloodclan en zonder clanverraders. Ze zouden gelukkig kunnen zijn.

"Nee, alsjeblieft, ga niet Serpentpaw..", smeekte Chillypaw. De tranen rolde over haar wangen en haar poten trilden zonder dat ze het door had. "het clanleven kan mooi zijn, ik zal het je tonen, ik zal het je leren..", vervolgde ze, opnieuw een stap dichterbij zettend. Haar gele ogen waren gefocust op de apprentice en enkel op de apprentice; het kon haar niets schelen wat er verder nog aan de hand was. "Je zal hier nooit alleen zijn, ik zal altijd bij je zijn." Haar blik smeekte, haar stem was zacht en voorzichtig en trilde van emotie.

"Alsjeblieft, laat me niet achter.."

Tag: Serpentpaw


Kill or be killed, we're all fighting for freedom - Pagina 3 SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kill or be killed, we're all fighting for freedom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: