Time for feast 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time for feast

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotespirit
Medicine cat
Time for feast Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Time for feast   Time for feast Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 20:53


Met een vastberaden tred liep Coyotespirit met twee van haar beste vrienden aan haar zijde. Ze had zowel Littlefish als Warhound gevraagd met haar mee te gaan naar Twoleggebied. De catnipvoorraad was op (niet zo) mysterieuze wijze geslonken, maar eigenlijk wist Coyo ook wel wat er gebeurt was. Niet dat ze degenen die een feestje hadden gehad zou bestraffen, zo nu en dan mocht het wel van de medicine cat. Shrimppaw had ze de opdracht gegeven om andere kruiden met twee warriors in het Riverclan territorium te zoeken, dus ze hoopte dat haar apprentice wel eventjes zonder haar zou kunnen. De flame point verminderde vaart en keek even van Littlefish naar Warhound, waarna ze de stilte die onderweg was ontstaan doorbrak. "Hoe gaat het met jullie, jongens? Nog iets leuks meegemaakt?" miauwde ze zo nonchalant mogelijk. Eigenlijk was ze vooral nieuwsgierig naar Warhound. Sinds het gebeuren met Ashlily hield ze de kater veel vaker in de gaten, niet alleen uit zorgen die ze voor hem had maar ook uit nieuwsgierigheid. Er was iets wat ze gewoon niet kon begrijpen en dat maakte hem een stuk interessanter en leuker.

- Littlefish en Warhound only!Time for feast Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Time for feast BBTakD
Bunny
371
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Time for feast   Time for feast Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 22:01

Littlefish trippelde vrolijk naast haar twee vrienden. Ze neuriede een leuk deuntje en maakte af en toe een huppelpasje. Haar turquoise ogen blonken vrolijk toen ze opzij keek naar Coyotespirit en antwoordde op diens vraag. "Jaa, veeele leuke dingen!", antwoordde ze lichtjes mysterieus, met een speelse toon in haar stem. Oh, ja. Bijzonder veel leuke dingen. Het waren geen saaie dagen geweest de laatste tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Time for feast B4uocMP
James
589
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Time for feast   Time for feast Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 20:20

Warhound liep op een nonchalante tred mee met zijn meiden, een kleine grijns op zijn gezicht gesierd. Deze twee gestaltes waren ondertussen al zo bekend voor hem geworden dat ze als opengeslagen boeken naast zijn nachtkastje waren. Ieder van hun geschreven woord bekend tot hem. Van de grote kopstukken tot het kleinste nawoord. Het waren prettige verhalen en levens om in terug te duiken. Vertrouwd naar hem maar mogelijk ook vóór hem. Hij bestudeerde ze dan ook met een licht verveelde blik. Dat vertrouwen was fijn maar was ook saai te noemen tot zekere zin. Natuurlijk wist hij wel wat er speelde in hun leven. Hij wist alles voor degene die te dicht bij hem kwamen, die in zijn net werden gevlochten. Zijn intelligente ogen ontmoette die van Coyotespirit bij haar vraag. De medicine cat had een fascinatie voor hem, dat wist hij, een die enkel was gegroeid na het meemaken van de moord op Ashlily. Hij had geen moeite gedaan de waarheid voor haar te beschermen, zelfverzekerd in zijn analyse. Coyote smachtte naar wat verkeerds. Naar wat zieks. En dat was de reden waarom ze zo tot hem trok. En soms, wanneer hij net de juiste bladzijde van haar wezen zag, kon hij er een mogelijkheid zien om op haar pagina te schrijven. Want haar boek smachtte naar de schaduwen tussen de pagina's, en hij kon haar die geven. Littlefish antwoordde mysterieus, waardoor hij niet anders kon dan diep grinniken. "Je kan beter zeggen dat ze leuke katten heeft gedáán, of niet soms duif" geamuseerd spon hij en drukte zijn kop kort onder haar kin, hij was immers deel geweest van haar... dingen. Maar wetende dat hierna zijn beurt was haalde hij simpel zijn schouders op. "Alles loopt op gang. Ik ben opa geworden, dat is zeker interessant" Oh ja, heel dat spel was iets wat zijn aandacht zeker aangetrokken hielt.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time for feast
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: