Through hell and back 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Through hell and back

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poisonivy
Member
Through hell and back DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Through hell and back   Through hell and back Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 22:23

De zwart-witte poes wou uit het kamp. Misschien was het erg dat ze dit toegaf, maar ze verveelde dit te pletter. Ze ergerde zich aan alles en iedereen. Bloodclan hier, Bloodclan daar. Ze beloofde op alles wat ze lief was dat eens Bloodclan weg was, ze de eerste beste bloedzuiger aan de grens een kopje kleiner maakte. Poisonivy gleed met haar gifgroene ogen naar de uitgang van het kamp. O, ze wou zo graag naar buiten gaan. Zó graag. Maar net niet graag genoeg om vergezeld te worden door zo'n rotte beest. Irritatie droop van haar gezicht af. Toen ze een aanwezigheid voelde naderen legde ze haar oren dan ook plat. "Wat?" sneerde ze, voor ze zelfs zag wie het eigenlijk was. Haar dochter.

Auburnsong first


Through hell and back VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Through hell and back DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Auburnsong
BerichtOnderwerp: Re: Through hell and back   Through hell and back Icon_minitimema 22 jun 2020 - 16:59

Na het hele gebeuren met Bloodclan en het terug op de rails krijgen van Shadowclan, voelde Auburnsong zich nogal moe. Ze had zoveel verschillende katten om zich heen gehad de laatste tijd en wilde nu eigenlijk gewoon eventjes wat tijd spenderen met iemand die ze kon vertrouwen. Nog steeds voelde ze zich niet helemaal lekker over wat ze gezegd had over Moonpaw, maar Acornstar had erom gevraagd, dus ze had iets moeten zeggen. Immers stond Shadowclan altijd voorop en moest ze ervoor zorgen dat Acornstar zou zien dat ze loyaal was. Ze liep een beetje in gedachten toen ze opeens een snauw hoorde en direct legde ze haar oortjes in d’r nek. Nu pas merkte ze op dat Poisonivy bij haar was en zij diegene was die naar haar gesnauwt had. ”Mam?” vroeg ze, iets wat onwennig. Wat was dit nou weer voor een gedrag?fierce loyalty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poisonivy
Member
Through hell and back DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Re: Through hell and back   Through hell and back Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 15:11

Voor een tel viel er iets van schuldgevoel op te merken in haar gifgroene ogen. Echter verdween dit alweer zo snel als het gekomen was en keek de zwart-witte poes haar dochter neutraal aan. Neutraal maar vriendelijk. Een kleine glimlach spreidde rond haar lippen terwijl ze wat ongemakkelijk met haar oren wiebelde. Ze wist nooit hoe ze zich rond Auburn moest gedragen. Ze deed haar zo hard denken aan diens vader. Iets wat ze liefst in de verste hoekjes van haar gedachten wou gooien, doen laten verdwijnen. Maar nu stond zijn evenbeeld hier, en moest ze haar best doen om de twee als twee individuen te behandelen. Auburn kon namelijk niks aan de acties van haar vader doen. "Hey Auburn. Sorry, ik had je niet gezien." miauwde ze. Haar stem had zoet geklonken, maar haar gifgroene ogen gleden afwezig van haar dochter naar de rest van het kamp. Uiteindelijk haalde ze even diep adem en richtte ze haar blik terug op de rode kattin. "Alles goed met je?"


Through hell and back VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Through hell and back
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: