[Clanmeeting] The dust has settled 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] The dust has settled

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] The dust has settled DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 0:16

The moment you show a single crack, everyone will see it isn't a crack, but a chasm and they will fall in.
De rust was nog maar amper teruggekeert in het kamp, voor zover het rust te noemen was tenminste, want er moest nog veel gebeuren als het aan hem lag, maar eerst moesten er een paar dingen heel duidelijk gemaakt gaan worden aan de clan, dus nam hij een kleine aanloop en sprong bovenop de hoge rots. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Het waren woorden die hij al even niet meer had hoeven gebruiken, maar hem nog steeds vertrouwd lagen. "Nu dat Bloodclan uit ons kamp verdreven is zullen we het clanleven weer gaan hervatten zoals voorheen. Er zullen echter wel een paar veranderingen komen om ervoor te zorgen dan er geen verraders meer zullen zijn." Hij moest zijn clan kunnen vertrouwen en dat betekende dat er geen verraders meer konden zijn. "Maar eerst is er iets dat ik moet mededelen. Ik heb mijn negen levens ontvangen van Starclan en Tallstar is verbannen, hij heet nu Tallshadow. Ik heb daarbij iemand aangesteld als deputy voor maanhoog, namelijk Settleddust." Hij hoefde de woorden hier niet nogmaals te herhalen, ze waren al eerder gesproken tenslotte. Hij gaf de clan kort de tijd om dit te verwerken voor hij verder zou gaan.

Er waren tenslotte nog een paar dingen dat zouden gaan veranderen. "Ik moet mijn clan kunnen vertrouwen, dus er zullen wat dingen veranderen. Allereerst is niet vijandelijk contact met een bloodclanner ten strengste verboden, dit zal resulteren in een directe verbanning zonder waarschuwing." Daar ging hij niet eens over twijfelen. "Praten met een kat die van de clan verbannen is, is ten strengste verboden. Deze dienen van het territorium verjaagd te worden. Wordt dit niet gedaan, dan zal dit ook leiden in verbanning." Het was misschien een opsomming van regels die er misschien al een soort van waren geweest, maar hij maakte ze nu duidelijk. "Ik moet je kunnen vertrouwen, kan ik dit niet, dan is er ook geen plaats in de clan voor jou. Verder wil ik niet een tweede Tallshadow incident, dus zonder goede reden voor een tijd verdwijnen zal ook als verraad gezien worden." Nee, een tweede Tallshadow kon hij niet gebruiken. "Verder zullen apprentices extra goed in de gaten gehouden worden en ze zullen zich moeten bewijzen voor ze een warrior worden. Als ze regels te vaak overtreden, dan zal dit betekenen dat ze niet te vertrouwen zijn en zullen ze verbannen worden." Hij wilde zijn toekomstige warriors kunnen vertrouwen, dus dit was nodig. Misschien klonk het wat extreem, maar dan begrepen ze niet hoe hij zich voelde. Hij kon deze clan niet leiden als hij niemand kon vertrouwen. "Dit zijn de belangrijkste dingen die zullen veranderen. Dit is allemaal zodat we weer een sterke clan kunnen worden die op elkaar kan bouwen en vertrouwen. We hebben te lang maar wat gedaan onder Tallshadow, dat wordt nu anders." Hij liet zijn woorden nog kort hangen voor hij naar het slot ging. "Dan is hierbij de meeting voorbij, voor vragen kan je altijd naar me toekomen, maar ik ga niks veranderen." Na die woorden sprong hij van de rots af, waar hij zijn blik nogmaals over de katten liet gaan. Zouden ze tegenstribbelen? Of dit accepteren?
Tag: -


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] The dust has settled 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] The dust has settled ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 0:52


Het was voorbij, ze waren bevrijd. En dat allemaal omdat zijn vader, de Clanleader, Cobra had vermoord. En de rest was te lafaard om terug te vechten. Al was dat natuurlijk wel een logische keuze, maar Twisted was gewoon even te druk bezig met blij zijn om het feit dat ShadowClan eindelijk weer van hun was. Hij keek op met een lach op zijn gezicht toen Acornstar op de rots sprong om de Clan aan te spreken. Hij kwam naar voren om hem extra goed te horen. Acornstar stelde de nieuwe Deputy aan, Settleddust. Twis keek om zich heen voor de kater, breed lachend. Settleddust respecteerde hij ook heel erg, hij vond het een goede keuze.

Acornstar ging vervolgens verder over dingen die zouden veranderen in de Clan. Twisted wiebelde met zijn oortjes toen hij al die regels hoorde. Ze waren logisch, maar toch was het wel spannend om te weten dat zijn vader die katten zou verbannen. Twis had inmiddels al wel door dat Acorn het meende als hij wat zei. Twistedpaw was altijd al een voorbeldige Apprentice geweest, dus veel te vrezen had hij niet. Maar toch wel een beetje spannend. Maar het zou wel goed komen. Hij nam zich voor never nooit die regels te breken. Al waren het sowieso al geen regels die hij normaal gesproken zou breken, dus dat was goed.


[Clanmeeting] The dust has settled Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
[Clanmeeting] The dust has settled Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3433
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 7:34

Bloodclan was weg, Acornstar was terug en Shadowclan was weer vrij. Amberhunt draaide zich om en liep snel de open plek op toen hij de stem van de grote tabby hoorde. Hij luisterde aandachtig. Tallstar was weg, na alles wat er gebeurd was was het moeilijk om dat erg te vinden. Maar toch, Tallstar was altijd belangrijk voor hem geweest. Hij was degene die Amberhunt zo lang geleden gespaard had van verbanning toen die zich misdragen had. Hij wist echter dat het goed was, het was goed dat er een nieuwe leider was die zich voor hen zou inzetten en die de clan weer terug naar zijn oude glorie zou kunnen brengen. Zijn ogen verwijdden zich en hij grijnsde breed toen Settleddust werd onthuld als de nieuwe deputy. Hij kon zich niemand bedenken die die rol meer verdiende dan hij. En dan de nieuwe regels, het zou wennen zijn, en vroeger zou hij er misschien problemen mee gehad hebben. Maar nu wist Amberhunt ook wel dat het de enige manier was waarop het goed zou blijven gaan. Ze zouden het maar moeten accepteren.


[Clanmeeting] The dust has settled Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] The dust has settled 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 12:10

Het bloed van Cobra lag nog vers op de aarde, ondanks dat de kampvloer haar best had gedaan om het gretig op te zuigen. Wellicht zou Cobra nu altijd deel van het kamp zijn, op het gegeven moment slechts een herinnering maar altijd daar. Die gedachte beangstigde haar ergens en ze duwde hem snel weg. Pepperpaw keek omhoog naar haar clanleider toen deze een clanmeeting aanriep. Acorndust had een wat vreemde blik in zijn ogen, al kon Pepperpaw het zich verbeeldde.

Voorzichtig ging ze zitten, in de buurt van haar grote broer. Verrukt keek ze op toen deze benoemd werd tot deputy. Hij was een fantastische keuze. Hij was de beste grote broer die ze zich maar kon wensen en dus ook de beste deputy! Ze stond op en duwde haar hoofdje kort tegen zijn schouder. "Gefeliciteerd! Je gaat het super doen!" snorde ze hem toe, met pretlichtjes in haar ogen. De pretlichtjes doofden echter al snel toen Acorndust de nieuwe regels benoemde. Haar maag legde zich in een knoop en haar oren gingen wat naar achteren. Liet haar eerlijk zijn.. Ze klonken gemeen en naar in haar oren. Zou Acorndust haar alsnog verbannen voor haar Windclan afkomst? Had ze zich wel voldoende bewezen? Nu ze toch bij Settleddust stond, kroop ze tegen hem aan, iets trillend. "Hij.. hij gaat me niet verbannen toch..?" prevelde ze zachtjes.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] The dust has settled Original
Renske
1953
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 15:49

Een clanmeeting werd samengeroepen. Hun kamp zag er nog uit als een slagveld, de littekens van Bloodclan waren duidelijk. Maar ook met de tijd zouden die vervagen. Hun kamp zou weer netjes worden, goed verdedigd, zoals een clankamp dat hoorde te zijn. Hij ging bij de rest van de katten zitten. Eigenlijk als deputy hoorde hij onder de rots te zitten, maar hij was nog niet deputy. In elk geval, niemand wist het nog, behalve Acornstar en hij. Zijn blik kruiste ook met Acornstar die begon te vertellen over Starclan, Tallshadow en uiteindelijk, benoemde hij hem als deputy. Een trotste glinstering stond in zijn ogen, gepaard met jeugdige ambitie. Niet dat hij altijd al deputy had willen zijn, integendeel, maar dit was een grote eer die hij bloedserieus zou nemen. Maar toch voelde hij zich een beetje beschaamd toen hij iedereen naar hem zag kijken.

De eerste felicitatie kwam van Pepperpaw die naast hem zat. Maar er was niet veel tijd voor vreugde, want Acornstar begon meteen te spreken dat alles anders zou gaan. Hij stelde direct hoge straffen. Settleddust fronste. Had hij hier over na zitten denken toen hij weg was? En hij was het er wel mee eens, natuurlijk was het even tijd om duidelijke grenzen te stellen. Om ervoor te zorgen dat katten weer herinnerden waar hun loyaliteiten moesten liggen. Maar Acornstar leek onvermurwbaar, zou zijn mening niet veranderen. En meteen hoorde hij de stem van Pepperpaw piepen, onzeker of ze verbannen zou worden. Settleddust keek haar verbaasd aan, een lachje op zijn lippen. ‘Natuurlijk niet, waarom zou je dat denken?’ En bovendien, ze was uitgekozen om medicine cat te worden. Dat was hij nog niet vergeten. Acornstar zou een medicine cat nooit durven te verbannen.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
[Clanmeeting] The dust has settled HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:38

It's no use going back to yesterday
Met vernauwde ogen luisterde ze naar deze zogenaamde leider. Degene die hun verlossing zou geven. Juist, zo klonk het voorlopig nou niet echt. Zijn woorden waren hard en ze had aan zijn daden al gezien dat deze harder waren. Hoe was dit beter dan onder Cobra leven? MAar ze was shadowclan, dat had iedereen haar verteld. Ze was geen bloodclan en als dat betekende dat ze geen bloed aan haar poten hoefde te hebben of honden aan hoefde te vallen voor halsbanden dan was alles prima. Hmf ze vroeg zich wel af hoeveel van deze dingen ze al overtreden had in de korte tijd dat dictator terug was. Misschien zou ze toch vrij snel achter haar broertje en vader aangaan. Maar ze zag de blik van Pepperpaw en snauwde in zichzelf terwijl ze haar zachtjes een kopje gaf. Maar verder met rust liet. Settleddust, de gloed nieuwe deputy was bij haar. Die zou haar vast wel opvrolijken. Haar blik gleed de clan door. Hoe kon iedereen dit accepteren.. Was dit wat Shadowclan was.. WAs dit.. de trotse clan waar ze van gedroomd had toen ze zo bang was. Ze accepteerde zo wat deze kater zei.. Zonder weerwoord.. Ze waren allemaal bang. Ze waren allemaal zo bang.. Ze plaatste haar oren in haar nek en kroop in elkaar. Was zij zelf niet ook bang.. doodsbang..
because I was a different person then
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] The dust has settled BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:59

Een clanmeeting werd bijeengeroepen. Chillypaw zette zich naast de rest van haar clan; voor het eerst in lange tijd bracht het woord 'clanmeeting' geen angstscheut door haar lichaam. Het was.. Een fijne verandering. Het eerste dat aangekondigd werd, was dat Settleddust de nieuwe deputy zou worden. Trots glunderde in haar ogen terwijl ze op haar mentor afliep. Wow, nu was zij ineens ook de apprentice van de deputy! Hoewel dat geen officiële hoge rang was, voelde dat ergens een beetje wel zo. In ieder geval was ze trots op Settleddust, en ervan overtuigd dat hij een goede deputy zou zijn. Hij was immers eerlijk en loyaal aan de clan, en een sterke kater met een goed hart - toch? "Gefeliciteerd!", mauwde ze hem vrolijk toe met een zacht kopje. Maar Acornstar was nog niet klaar, hij kondigde een hele rits van regels aan. En hoewel Chillypaw het goed vond dat ze een strengere leider had, bracht het toch een greep van angst op haar hart. Oh, Starclan. Het leven zou veranderen nu, niet waar? Hopelijk was het op een goede manier, in ieder geval..


[Clanmeeting] The dust has settled SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] The dust has settled 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 19:35

Settleddust leek verbaasd te zijn om haar angst, maar het voelde voor haar heel reëel. Acornstar had haar immers gezegd dat ze niet volledig Shadowclan was. En wie weet stond ze daarom ook wel op zijn schietlijst. "We hebben het er later wel over.." murmelde Pepperpaw zachtjes tegen haar grote broer. Niet hier, niet nu. Maar daarna kreeg ze een kopje van Serpentpaw en snorde ze zachtjes. Serpentpaw was altijd lief geweest, gelukkig maar dat Acorndust haar niet verbannen had. Dat was totaal niet terecht geweest.. Maar hopelijkk zou het niet alsnog gebeuren. Ze stapte vervolgens wat weg van Settleddust om andere katten de ruimte te geven om hem te feliciteren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] The dust has settled Original
Renske
1953
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] The dust has settled   [Clanmeeting] The dust has settled Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:20

Settleddust keek met een scheve blik naar Pepperpaw en voelde zich stiekem toch wel een beetje onzeker. Wat bedoelde ze daarmee? Maar het zou wachten tot een volgende keer. Welke volgende keer? Maar ze liep wat van hem weg en al snel volgde een kopje van Chillypaw, zijn apprentice, die hem feliciteerde. Hij glimlachte breed. ‘Dankjewel, Chilly,’ miauwde hij warm. Hij was sowieso dankbaar, al was zijn benoeming misschien een beetje overschaduwd door de nieuwe regels van Acornstar. Die misschien streng, maar even noodzakelijk waren. Het zou snel genoeg weer normaal worden, daar was hij overtuigd van. En hij was trots dat hij onderdeel daarvan mocht zijn. Van deze wederopbouw. Hij zou er met heel zijn hart voor vechten.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
[Clanmeeting] The dust has settled
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: