[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 0:41

The moment you show a single crack, everyone will see it isn't a crack, but a chasm and they will fall in.
Hij had de clan de kans gegeven om de regels te laten bezinken, maar nu was er nog een ding dat moest gebeuren. Iets dat ze misschien niet wilden doen, maar hij wilde alle rotte appels uit zijn clan hebben, geen katten meer die hij sowieso niet kon vertrouwen. Dit was dan ook waarom hij nu weer op de hoge rots stond. Het zou kijken worden wat de clan zou doen. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Misschien werden ze het zat dat hij clanmeetings bleef roepen, maar dit was belangrijk voor hem.

"Nu dat jullie de tijd hebben gehad om de nieuwe regels te laten bezinken wil ik het over iets anders hebben." Begon hij. "Ik wil weten of ik ieder van jullie kan vertrouwen." Of in ieder geval de schijn opdoen dat hij dat deed. Want als hij heel eerlijk was, dan was hij daar nog echt niet zeker van. "Ik wil weten wie tijdens de overname de kant van Bloodclan heeft gekozen of jullie in de steek heeft gelaten in het gevecht tegen de clans door te vluchten." Nee, je clan in de steek laten in tijden van nood was niet iets dat hij kon accepteren, dat was verraad in zijn ogen. De kant van Bloodclan kiezen was zelfs het hoogste verraad, dus dit was belangrijk. "Je mag zelf naar voren stappen om jezelf aan te geven of om een clangenoot aan te geven." Dan zou het aan hem gaan zijn om te bepalen wie hij ging geloven. Hij hoopte ook maar dat zijn clan dit durfde te doen. "Dit is om ons sterker te maken, we kunnen geen katten gebruiken die in tijden van nood niet aan onze kant staan." Benadrukte hij nogmaals, voor hij zijn blik over de katten liet gaan, afwachtende of iemand naar voren zou stappen.
Tag: -


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 0:55


BloodClan was weg. Ze waren veilig, StarClan ze waren veilig. Acornstar was tot nu toe streng en duidelijk geweest, maar er waren geen BloodClanners meer in het kamp. De geur zou er vanzelf ook weer uit gaan. Ze was oké, ze had het overleefd. Haar familie had het overleefd. Het was weliswaar een wonder, een wonder die vanuit StarClan naar beneden was gekomen. Ze was nog lange niet bij haar oude zelf, maar ze was al iets kalmer, minder nerveus. Minder angstig. Haar houding was net dat beetje meer rustiger geworden. ”Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!” Fuzzy keek op bij de woorden, alweer? Ze trippelde naar de open ruimte toe, waar ze rustig ging zitten en omhoog keek naar hun nieuwe leider. Geen Tallstar, geen Cobra. Acornstar. Acornstar begon te praten over de regels en dat hij wilde weten wie hij kon vertrouwen uit de Clan. ”Ik wil weten wie tijdens de overname de kant van Bloodclan heeft gekozen of jullie in de steek heeft gelaten in het gevecht tegen de clans door te vluchten.” Haar lichaam voelde ijskoud aan, wetende hoe de BloodClanner haar had gedwongen om een RiverClanner aan te vallen. Hoe de BloodClanner naast haar kwam staan om met haar mee te vechten. Ze voelde haar lichaam zich meteen aanspannen, haar lichaam begon lichtjes te trillen. Oh nee, wat als ze daarmee de clan had verraden? Na alles wat er gebeurd was..? Ze hoorde niet eens meer wat hun leader daarna zei, te bang dat ze ieder moment de clan uit gegooid zou gaan worden.


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 1:12


Acornstar had een nieuwe Clanmeeting bijeen geroepen. Twisted keek op, maar hield zich een beetje afzijdig nu. En hij was vet blij met die keuze, want wat zijn vader toen aankondigde deed een ijzeren klauw om zijn hart slaan. Zijn haren rezen wat overeind en verwoed dwong hij ze terug naar beneden. Hij had niet gevochten. Hij.. Hij had het wel gewild, heel graag zelfs. Maar er was niemand over, iedereen was druk. Hij had geen idee meer wie hulp nodig had en wie niet. Het was één grote chaos geweest en Twistedpaw had het echt even niet meer geweten. Maar alsnog schaamde hij zich. Zo, zo erg. En de angst om nu verbannen te worden. Hij zou toch niet zijn eigen zoon verbannen? Of wel..? Twisted keek op naar boven, maar zijn blik richtte zich al snel naar beneden. Hij kon niemand aankijken. Zijn vacht prikte, hij wilde het wel toegeven, hij wilde eerlijk zijn. Misschien dat dat juist het vertrouwen zou versterken. Liegen stelde Acornstar immers ook niet op prijs. Maar hij durfde het niet. Hij voelde zich zo'n grote lafaard.


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 3:11

Na de clan meeting over de nieuw aangestelde regels waar Darkmind het wel een groot deel mee eens was en ze aanvaarde sprong Acornstar opnieuw op de hoge rost en riep iedereen bij zich. Deze keer of iemand de kant van de Bloodclan had gekozen of was gevlucht. Voor nu stapte nog niemand naar voren. Hij wist zelf dat ie een uithaal naar een van hun redders had uit geslagen, maar Dark was wel zo slim geweest om te vragen waarom ze waren gekomen. Acorndust, op de nacht dat de clans ons wilde bevrijden stookte Cobra de clan op. Het zat me niet lekker en ik had naar een van de andere clan katten niet meer dan een waarschuwings slag gemaakt, maar hem wel direct gevraagd waarom ze kwamen. Toen ik de waarheid ervoer heb ik me per direct tegen de Bloodclan op gesteld. Echter kwam ik later via Poisonivy er achter waarom enkel een paar van Schaduw clan tegen die stinkkatten terug vocht. Ze hielden de kittens, de gewonden evenals de elders gevangen om zo de clan te dwingen tegen de andere clans te vechten. Ik ben niet gevlucht nog heb ik verder tegen de andere clans gevochten. Ik probeerde onze clan te helpen en heb eerder die tirannen bevochten!' Miauwde hij naar waarheid. De donkere krijger hoefde zich verder niet te schamen nog zou hij gaan liegen. Maar er waren te veel namen die hij anders opgenoemd zou moeten hebben. Darkmind verwoorden enkel wat hij die nacht had meegemaakt en had kunnen zien. Hij was tijdens het spreken naar voren gekomen zoals hun leider het gevraagd had. Hij had niets te verbergen nog zou Dark zich hoeven te schamen. Hij had enkel zijn best gedaan. 'Plus dat Cobra me daar ook voor terug gepakt heeft met nog meer angst te willen zaaien door mij te verwonden. Maar daar heb ik hun geen plezier mee gedaan.' vulde hij aan en draaide zich zo dat de redelijke verse wond die gelukkig goed aan het helen was gezien zou kunnen worden door Acornstar. Er speelde ook een kleine glimlach op zijn lippen. Die koppen die zagen dat Darkmind geen pijn leek te voelen door wat die zwarte kater had gedaan. Het was ontzettend pijnlijk geweest, maar hij had zijn snuit en stem mooi in de plooi gehouden. Daarna wachten Dark af op wat hun leider zeggen of doen zou.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 12:04

Acornstar sprong op de grote rots en Pepperpaw voelde haar keel iets afknijpen. De kater was.. anders sinds hij terug was, hij was strenger en naarder naar de clan. Hij had al veel katten verbannen en ergens herkende ze weinig terug van de warme kater die voor de overname haar mentor was geweest. Toen hij sprak over naar voren stappen om jezelf aan te geven of een clangenoot aangeven, werd haar keel wat dichtgeknepen. Spontaan begon ze te twijfelen, had ze de clan verraden? Had ze Bloodclan geholpen? Ze had niet veel gevochten.. Ze was meer in elkaar geramd. Ze kon zich wel vaag herinneren dat Fuzzypaw samen met een Bloodclanner had gevochten, maar ze zou de kattin nooit aangeven. Er moest een reden voor zijn. Niemand zou Shadowclan willens en wetens verraden. Daar was Pepperpaw zeker van. Ze dook dan ook wat in elkaar en zei niks. Ze zou niemand verlinken. Niet als ze wist dat het eindresultaat verbanning zou zijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Original
Renske
1906
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 16:01


Weer een clanmeeting. De eerste die hij meemaakte als de officiële deputy. Zoals het hoorde, zoals ieder het voor hem had gedaan, ging hij onder de rots zitten, als Acornstars rechterpoot. Hij had eigenlijk weer geen idee wat Acornstar zou vertellen, maar het werd al snel genoeg duidelijk. Hij wierp een onzekere blik omhoog. Dit meende hij niet, toch? Verwachtte hij nou dat ze elkaars eigen clangenoten gingen verraden. Ze hadden dat gevecht verloren omdat hij er eerst niet was. Hij keek dan ook even ongemakkelijk de menigte rond, die erg gespannen leek. Hij zuchtte en al snel sprak Darkmind uit waar het allemaal op stond. Hij kneep even zijn ogen samen. ‘Acornstar, je was niet bij dat gevecht. Er was verwarring en Bloodclan gebruikte dat. Ze dreigden familie en clan te vermoorden als ze niet meewerkten. We kozen voor Shadowclan,’ miauwde hij zachtjes. En bovendien, het waren Hoarsepaw en Ravenpaw die eerst hadden geschreeuwd dat RiverClan hun aan zou vallen, omdat Pantherstar aan het hoofd van de gevechtspatrouille stond, niet Acornstar. ‘Een paar apprentices dachten dat Riverclan ons aanviel, omdat jij niet aan het hoofd stond,’ sprak hij zijn mening dan ook hardop. Hij had niet verwacht dat hij de eerste clanmeeting direct al openbaar tegen zijn leider in zijn gaan, maar hij moest Shadowclan beschermen. Zijn blik ging dan ook het kamp door. Nu je het over die apprentices had.. Ravenpaw zag hij, maar een opvallende witte vacht miste. ‘Waar is Hoarsepaw?’ miauwde hij hardop. Als hij probeerde onder zijn verantwoordelijkheden uit te komen, maakte dat ook geen goed nummer bij Acornstar.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:15

Na de eerste clan meeting had Moon weer een beetje energie gevonden en drukte zich op haar pootjes, maar al gauw volgde een volgende Clan meeting en de blauw gevlekte leerling had pas een paar stappen kunnen zetten toen ze de stem van haar vader weer hoorden. Zijn woorden sneden als de scherpe klauwen van de Bloodclanners door haar vacht en leken haar hartje te raken. Ze waren misschien ouder dan menige leerling, maar haar vader had niet gezien wat zij gezien hadden. De jonge kattin had geprobeerd dapper te blijven, maar ergens had de paniek vat op haar gekregen en had haar instinkt het van haar over genomen. Toch... Ze wilde niet liegen tegen haar vader. De wonden die ze door dat wrede konijnachtige kater had op gelopen waren het bewijs dat die katten niets gaven om andere. Ze draaide zich weifelend om tot ze Settleddust hoorde miauwen na Darkmind. Ze hadden beide het bij het rechte eind, maar toch vond Moonpaw dat ze ook niets moest zeggen. Ze wilde niet bang meer zijn! Zeker niet in haar clan! 'Wat Darkmind... En Settleddust zeggen is waar Acornstar.' Een kucht kwam uit haar keel ter irritatie doordat ze haar stembanden zolang niet meer gebruikt had. Ze wankelde op haar pootjes door uitputting en emotie. 'Bloodclan was vreselijk, zelfs als we... als we niet moesten vechten. Ze terroriseerde jong en oud... Ik, ik wil eerlijk zijn. Ze hebben zo'n angst verspreid... Mijn gedachten waren een waas die nacht. Mijn... mijn poten droegen me zonder dat ik er iets aan kon doen! Maar ik wil sterker worden die angst de met kop en staart de grond in drukken en net zo sterk worden als u!' telkens werd ze onderbroken door een hoest en haar stem begon steeds schriller te worden, steeds dunner. Maar ze werden met vastberadenheid uit gesproken. Moonpaw wilde sterker worden en alle ellende die de bloodclan aangericht had snel vergeten en de kop in drukken zoals ze net gemiauwd had. Moonpaw begon zelfs zo erg te hoesten dat de kracht die ze eerder weer gevonden had weg glipte en ze langzaam op de grond zakte tot ze op haar buik lag. Eindelijk was ze uit gehoest en hoewel ze luid heeg wilde ze zich weer op haar poten drukken. Ze stond dan wel op trillende pootjes, maar haar tweekleurige oogjes keken Haar vader vastberaden aan al was haar lijf in staat haar elk moment weer tegen de grond te laten zakken. Ze wilde niet als leugenaar en als verrader getiteld worden, dus hoewel ze het super eng vond ze toch eerlijk wilde zijn, hopelijk kwam snel een kat naar haar toe ter ondersteuning. Haar keel deed zo'n pijn zeker wanneer ze moest slikken al was haar mond kurkdroog!


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? HY7r0kw
↬ Michelle ↬
95
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:43

It's no use going back to yesterday
Haar ogen trilde in haar kassen. Starend naar het monster. starend naar die vieze gore.. Hoe durfde hij!? Ze trok haar bovenlip op in tranen. Hoe durfde hij.. Haar broertje, haar vader, ze waren al uit de clan gesmeten en nu wou hij nog even meer wegjagen. Wat een stomme stomme domme.. Dit was geen familie. Ze had met haar familie moeten vertrekken toen ze nog de kans had. Zelf had ze ook helemaal niets gedaan, had ze bang in een hoekje gezeten omdat ze niet kon vechten. En dat zou ze hem vertellen ook. Ze stond op, haar pootjes bibberend onder haar terwijl ze naar voren stapte. "Iedereen werdt of gedwongen. of was net als ik te bang om iets te doen. Ben ik daarmee.. fout. verkeerd." Ze keek de leider recht aan, het verdriet van het verlies van haar vader en haar broertje nog altijd vers in haar ogen. "HAd ik mezelf de dood in moeten werpen? Hadden wij dat allemaal moeten doen..." Haar stem trilde, ze was een stuk minder sterk in haar eentje. Met het gevoel dat elke kat naar haar keek. "We zijn jouw clan.. toch.. denk je niet dat de verraders al weg zijn. Degene die Cobra wouden.." Ze slikte en keek op. Ze had haar mond niet open getrokken. Ze had niets gezegd. De woorden hadden zo sterk gegalmd door haar hoofdje. MAar uit haar mond was niets gekomen. Ze durfde niet te spreken. Ze wou niet weggestuurd worden.. Ondanks dat ze deze kater kon villen. Ondanks dat ze zo boos was.. Wou ze hier niet weg.. dit was al dat ze kende.. Ze wou niet weg..
because I was a different person then
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 18:02

The moment you show a single crack, everyone will see it isn't a crack, but a chasm and they will fall in.
In eerste instantie leek er nog niet echt iemand naar voren te komen, waarschijnlijk waren ze allemaal aan het verwerken wat hij net zei, maar toen kwam toch de eerste naar voren die dingen begon uit te leggen. Over hoe het was gegaan in het gevecht met Riverclan. Hij had daar al van gehoord van Settleddust, dus het merendeel dat verteld werd was hem niet nieuw en in dit geval kon hij niemand het kwalijk nemen als ze ervoor gekozen hadden om tegen de clans te vechten als het was om een clangenoot te beschermen. Maar het ging hem niet om degene die gevochten hadden, het ging hem om degene die hun clangenoten in de steek gelaten hadden terwijl ze elkaar hadden moeten helpen. "Ik kan begrijpen waarom sommige geen keuze hadden om te vechten tegen de clans, dat kan tenslotte ook een manier geweest zijn van beschermen van je clangenoten." Begon hij dan ook. "Als ze je clangenoten bedreigen en het is je enige manier om ze te beschermen, dan was dat het beste dat je op dat moment kon doen. Tenzij er iemand was die voor zijn plezier de kant van Bloodclan in het gevecht koos, kan ik jullie daar niet op afrekenen." Het was logisch op die manier.

Er kwamen alleen wel wat dingen naar voren die wel meer aandacht vergden en een ervan was dat Hoarsepaw er blijkbaar niet was. "Wat is er met Hoarsepaw?" Vroeg hij dan ook aan zijn deputy, want hij was degene geweest die de naam had genoemd. Maar hij had dat nog amper gevraagd of zijn eigen dochter kwam naar voren, Moonpaw. Voor een moment hoopte hij dat ze een andere kat aan zou geven, maar nee, ze gaf haarzelf aan. Hij forceerde zijn haren om plat te blijven liggen en slikte een keer. Hij kon hierin geen onderscheid maken tussen zijn familie of de rest van de clan, nee, hij moest eerlijk wezen. Dat nam niet weg dat hij niet eerst meer informatie mocht vragen. "Je bent gevlucht van het gevecht en hebt je clan in de steek gelaten?" Elk woord kostte hem moeite om uit te spreken, maar hij moest eerlijk zijn. "Ben je meteen weer terug gegaan?" Misschien was er dan nog iets dat hij kon doen, maar hij was bang voor het antwoord. Hij wilde eerlijkheid hierin, liegen zou hier niks gaan helpen.
Tag: -


If you are strong, you'll find responsibility
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 18:07

Chillypaw bleef koppig stil. Nee, ze zou haar eigen clangenoten niet verraden, niet tenzij ze het écht verdienden. En in haar ogen was er niemand die dat op dit moment verdiende. Maar ze volgde de discussie. Settleddust vroeg waar Hoarsepaw was, waarop haar blik het camp rond gleed. Haar broertje was hier net nog geweest, toch, ze had hem net nog gezien? Maar waar was hij nu dan.. De grijze kattin fronste; haar hart klopte in haar keel. Met snelle pootstappen liep ze op haar mentor af. "Hij zou nooit zomaar weglopen, misschien is Bloodclan teruggekomen en hebben ze hem meegenomen..", opperde ze met zachte stem en bange ogen. Nee, het was helemaal niets voor haar broer om bij een clanmeeting als deze afwezig te blijven. Hij zou front en center gestaan hebben als hij hier geweest was.


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 19:35

Pepperpaw keek huiverig omhoog naar Acornstar. De clanleider wilde zijn clan kunnen vertrouwen, maar was de basis van vertrouwen niet dat het van beide kanten moest komen? Pepperpaw moest toegeven dat ze niet haar volle vertrouwen kon leggen in haar mentor nu en ze draaide haar oren wat naar achteren. Ze hoefde zelf niet te vrezen, ze had geprobeerd te vechten, en is vervolgens de medicine cat den in geslingerd. Maar in tegenstelling tot haar... Ze spitste haar oren wat verbaasd toen er werd gevraagd naar Hoarsepaw. Ze zag hem ook nergens.. Haar oren gingen plat haar nek in van bezorgdheid. "Is Hoarsepaw weg?" vroeg ze geschrokken. Dan moesten ze hem gaan zoeken! Wie weet wat er met hem gebeurd was.. Maar vervolgens richtte Acornstar zijn aandacht op zijn eigen dochter. Moonpaw. Een onheilspellend gevoel roerde in haar maag. Waar ging dit heen?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softbelly
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Tumblr_oo2abrk1PE1vmn72zo2_500
{ Loïs
124
Actief
"Oh! Can I show you what I'm proudest of?"

CAT'S PROFILE
Age: { 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Softbelly
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 19:55

[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Dba65ij-3bc0026b-c315-43a2-bf64-cb30e82bc519.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNjRiMmJhNmEtMWZhYi00NWM2LWI2NjEtMGE5MzU2MWQwYjI3XC9kYmE2NWlqLTNiYzAwMjZiLWMzMTUtNDNhMi1iZjY0LWNiMzBlODJiYzUxOS5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Haar miskraam was nog zo recent, zo vers.. Het was alsof ze de weeën nog voelen kon.. En er was niemand die haar goed kon helpen. Acefray was weg, Bloodpaw was zwaargewond.. Er waren twee nieuwe medicine cat apprentices, maar die wisten nog niets.. Niemand kon haar helpen. Ze was één kindje verloren, en ze had geen idee wat diens geslacht was, omdat het kindje nog niet volgroeid geweest was of omdat ze het gewoon niet had kunnen zien. Wat in ieder geval wel zeker was, was dat iedereen ervan wist.. Iedereen wist dat ze zwanger was. Ze kon zich niet meer op de achtergrond houden, moest de blikken ondergaan. Het feit dat ze geen antwoord kon geven op de vraag over de vader, was al duidelijk genoeg. Iedereen wist dat ze een absolute schaamte was voor de clan.
En nu vroeg Acornstar naar verraders. Naar degenen die naast Bloodclan hadden gestaan tijdens hun tijd hier.. Angstig keek ze naar hem vanuit de nursery. Was zij niet medeplichtig? Had zij niet gelegen met de vijand? Was zij niet.. Een verrader.. Tranen sprongen in haar grote ogen. Moest ze nu naar voren..? Moest ze nu bekennen van haar daad, zodat ze aan de schandpaal gebonden kon worden? Softbelly wist niet of er nog kittens waren in haar buik die leefden. Niemand kon het haar vertellen. Maar er was een kans, ze had het gevoel dat er nog geschopt werd.. Misschien zat het allemaal tussen haar oren, maar voor het geval dit niet zo was.. Dan zouden haar ongeboren kittens in gevaar gebracht worden als ze nu zei dat ze Cobra toegelaten had die ene nacht. En dat wilde ze niet. Maar zou ze durven haar daad te verzwijgen? Zou ze deze informatie kunnen achterhouden, of zou ze aangewezen worden door een clangenoot die haar weg wilde? Tranen liepen over haar ingevallen wangen. Ze was zo uitgeput van de constante angst. Zo uitgeput van de ziekte die door haar lichaam heen trok. Ze was simpelweg zo ontzettend gebroken. Kapot. En nu moest ze nog vertellen dat ze verraad had gepleegd ook.


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Softos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:15

Kennelijk had Settleddust al het meeste verteld dus ging Darkmind weer zitten op de plek vanwaar hij was op gestaan. Er werd gevraagd naar Hoarsepaw. Hij zocht ook naar de leerling, maar kon de witte vacht ook niet vinden. Echter keerde zijn oren naar achteren toen Moonpaw begon te spreken. Hij had het niet direct door gehad door het gevecht dat ze weg was geweest, maar dat viel pas later op na het gevecht. Acornstar zou haar toch niet verbannen? Elke leerling kon wel eens zo'n angst hebben zeker als het om de Bloodclan ging. Er waren wel meerdere leerlingen die niet hadden durven vechten of het niet konden omdat ze bedreigd waren geweest...


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beehive
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:25

[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867

Zijn oren prikte bij de oproep van Acorndu- oh nee, star nu. Helemaal vergeten. Er was ook zoveel gebeurd de laatste halve maan, hij kon het bijna niet meer bijhouden. Met sjokkende pootstappen kwam hij de warriors den uit en sloot zich aan bij de rest van zijn clangenoten. Ondertussen terwijl Acorn sprak peuterde hij wat afgeleid tussen zijn tanden. Er zat nog een stukje vlees tussen zijn gebit, erg vervelend. Hmpf. Terwijl iedereen oplette en sommige spraken was hij nog steeds druk bezig om de irritatie uit zijn bek te vissen. AH! te pakken! Yes, get that jij rot stukje draadjesvlees, 1 Beehive, 0 vlees. Trots greens hij en schoot daarna het viezigheid weg van zijn vinger. Daarna liet hij zijn blauwe ogen rond glijden en zijn blik viel op Softbelly die vanuit de nursury toekeek. Ze leek te huilen. Zijn gezicht trok in een nadenkende uitdrukking. Was ze niet zwanger? Of was ze al bevallen? Hij wist het eigenlijk niet zo goed, want ze had toch een dood kind ter wereld gebracht toen Cobra's strot doorgebeten werd door Acorn? Waarom was ze dan nog zo dik? Met een zwiep van zijn staart kwam hij naar voren en opende zijn mond. Hij zou haar helpen, ook om zijn eigen geheim extra te beschermen. ''Softbelly en ik hebben een kitten verloren door Bloodclan.'' Sprak hij, niet perse tegen Acorn of de clan. Gewoon om het te zeggen. Om de verdenking dat Soft zwanger was van Cobra te sussen. ''We hopen dat de andere kittens het mogen overleven.''


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? CdpqHa0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:56

Hoarsepaw scheen verdwenen te zijn, maar dat was even langs haar heen gegaan. Moonpaw wilde eerlijk zijn tegen haar vader, tegen haar clan! De vraag of ze direct weer terug was gegaan na het gevecht... Daar wilde ze wel over liegen, maar het bibberende blauwe schildpad leerling kreeg die woorden niet uit haar bekkie. 'Niet direct... Ik wist geen eens hoe ik buiten geraakt was. Die herinnering is als een vage waas. Ik probeerde het wel, maar om de een of andere reden schenen mijn poten niet terug te willen. Ik heb mijn best gedaan... Ik...'de emotie werd haar te veel. Alle emoties die daarmee gepaard gingen zorgde voor kortsluiting in haar brein. Hoe hard Moonpaw er ook tegen vocht. Ze probeerde te blijven staan, maar het eerste teken van haar naderende bewusteloosheid was het weg draaien van haar ogen terwijl ze sprak. De duisternis overviel de leerling en Moon viel op haar zij en bleef daar liggen. Haar ademhaling bijna hyperventilerend, maar ze was niet meer bij kennis. Wat zou er gebeuren met haar? Hoe graag ze het ook wilde weten, maar ze was te uitgeput om nog langer deel te nemen zonder goed uitgerust te zijn. Hopelijk zou haar vader en leider niet al te kwaad zijn?


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Original
Renske
1906
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:08

Er werd nog gesproken dat het vreselijk was, dat het niet anders kon en Acornstar stemde ermee in. Maar hij zocht naar degene die vluchtten, die niet hadden willen strijden voor Shadowclan, de verraders. Hij beet even op de binnenkant van zijn wangen. In Riverclan was Acornstar al achterdochtig geweest. En hoewel Settleddust duidelijk had willen maken dat hij dat niet hoefde te zijn, dat geen enkele Shadowclanner hun clan zou verraden, was hij daar niet op gerust. Maar één probleem per keer. Settleddust zijn ogen gingen door de menigte, zoekend naar die witte pels. Maar hij was er niet. Hij beet op zijn lippen en meteen vroeg Acornstar wat er met Hoarsepaw was. ‘Hoarsepaw was één van de apprentice die verwarring veroorzaakte door te zeggen dat Riverclan aanviel,’ miauwde hij zachtjes als uitleg. Een kat die Acornstar dan zeker ook niet meer zou vertrouwen, dacht hij er laten bij. In de tussentijd voelde Acornstar Moonpaw aan de tand, een apprentice die kennelijk was gevlucht. Hij wierp even een blik naar Acornstar. Hij zou toch niet... Dit was zijn dochter, een apprentice. Hij probeerde de gedachte te verzetten. Hij moest eerst even een ander probleem oplossen. Hij bewoog door de menigte en stootte de eerste senior warrior die hij tegenkwam aan. Tigerpoppy: ‘Verzamel een patrouille en ga Hoarsepaw zoeken. Probeer hem heelhuids terug te brengen, alsjeblieft,’ miauwde hij zachtjes tegen de poes, terwijl hij weer een blik naar Acornstar wierp. Het kwam goed, toch.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Auburnsong
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:16

Ze had zich stil gehouden bij dit hele gesprek. Ergens wist ze niet zeker of ze 't mocht zeggen, het voelde verkeerd, maar aan de andere kant was het wel de waarheid. En dat was toch wat Acornstar wilde, de waarheid? Ze hoopte maar dat ze het hiermee goed deed en niet dat straks de hele clan kwaad op d'r was. De rode kattin slikte moeizaam, probeerde om de brok slijm in haar keel kwijt te krijgen, voordat ze naar voren durfde te stappen. Iedereen leek bezig te zijn over andere dingen. Settleddust was bezig over Hoarsepaw die verdwenen bleek te zijn, terwijl Acornstar zijn dochter aan het ondervragen as. Haar cyaan blauwe ogen fixeerde zich eventjes op Moonpaw, in haar hoofd had ze de woorden klaar staan. Normaliter was ze ontzettend fierce en loyaal naar haar clan toe, maar nu was de twijfel toegeslagen. Met een trillende stap liep ze naar voren toe, naar Moonpaw en haar leader. "Je liegt." Miauwde ze. Zodra de woorden uit haar bek kwamen voelde ze zich meteen een stuk beter. "Ik heb je gezien bij 't gevecht. Je vluchtte weg op 't moment dat de clans met elkaar begonnen te vechten. Ik heb daarna nog naar je gezocht, maar voor dagen leek je verdwenen te zijn." Het bekende vlammetje in haar ogen was teruggekeerd, terwijl ze met elk woord haar vertrouwen terugvond. "Als ik het kamp uit had gemogen van Bloodclan had ik naar je gezocht, maart ze hielden alles in de gaten en ik wilde niet gestraft worden door Cobra." Nu richtte ze haar blik op Acornstar. Zou hij haar geloven? Dat moest toch wel. Toch?fierce loyalty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? DPKsfdL
Butter
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 58 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tigerpoppy
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:33

Het was niet alsof ze de hele Meeting had meegekregen. Tigerpoppy was een felle Warrior, altijd paraat om anderen te helpen en altijd actief op pad. Ze had dan ook nog maar net een prooi op de hoop gelegd toen ze door had dat er een meeting gaande was en zich rustig bij de nieuwe Deputy voegde. Ze was een van de meer ervaren Warriors en voelde zich daardoor verantwoordelijk voor de katten, ze mocht geen leidingsfiguur zijn maar haar hart en ziel was dat van een doorgewinterde Shadowclanner. Haar ogen gleden dan ook naar Settleddust die haar aanwezigheid leek op te merken en zich op haar richtte terwijl Acornstar met zijn dochter sprak. Hij stootte haar aan, ze was de eerste Senior Warrior die hij had gezien, dat was duidelijk. 'Verzamel een patrouille en ga Hoarsepaw zoeken. Probeer hem heelhuids terug te brengen, alsjeblieft,' Mauwde hij zachtjes waardoor ze enkel knikte en hem een geruststellend, zelfverzekerd tikje met haar staart gaf. 'Zorg met Acornstar dat iedereen weer op een lijn zit. Dan zorg ik dat we de locatie van Hoarsepaw zoeken, hopelijk vinden we hem snel.' Mauwde ze, al was het altijd lastig om een kat te vinden als het niet bekend was waar hij voor het laatst was geweest. Ze draaide zich soepel om voordat ze naar Hazelnut stapte. Een andere Senior Warrior.

'Hazelnut, ik heb een andere Senior Warrior nodig voor een patrouille voor Hoarsepaw, zin om je poten vuil te maken?' Vroeg ze aan de iets oudere kater terwijl haar blauwe ogen die van hem ontmoette. Het was duidelijk dat ze niet de hele Meeting wilde verstoren, de Deputy en Leader hadden al genoeg onder hun poten. Het was een rommel, niet dat ze er iets aan konden doen en haar felle, trouwe karakter zorgde ervoor dat ze voorzichtig de rustigere katten stoorde, katten waarvan ze wist dat ze zonder al te veel gedoe hun focus zouden vinden.

Haar blauwe ogen vielen op nog een andere Warrior. 'Quailspark!' Riep ze, niet luid genoeg om over de Deputy en Leader heen te roepen, maar wel duidelijk genoeg zodat de Warrior zich bij hen zou voegen. Haar oren trok ze kort voordat de Senior Warrior de ander mee wenkte. 'Patrouille, voor Hoarsepaw.' Legde ze enkel uit haar stem kalm en rustig. Ze hield de hoop er nog in, voor nu kon ze nog geen zorgen hebben. Enkel hopen dat de sporen duidelijk waren en Starclan op hen neer keek en zou helpen.

Hierna viel haar blauwe blik op Chillypaw die duidelijk bezorgd was om de andere verdwenen Apprentice. Het was altijd de vraag of Bloodclan niet nog een poging had gedaan om Shadowclan te ontmoedigen, zelfs na de dood van Cobra. 'Chillypaw, je gaat mee zoeken.' Stelde ze de ander gerust, haar blauwe ogen stonden kalm maar streng. 'Luister naar elk woord van mij of Hazelnut, ik ben verantwoordelijk voor je veiligheid.' Ze wist dat de andere kattin zich niet zomaar in gevaar zou brengen maar het was belangrijk dat de Apprentice in de spanning niet haar intelligentie zou vergeten. 'Kom op!' Sprak ze licht bemoedigend voordat ze het laatste lid van de Patrouille opzocht. 'Whitepaw, jij gaat ook mee,' Mauwde ze zacht tegen de Apprentice die in de buurt stond. Het was goed om Apprentices mee te hebben, ze moesten leren zoeken en daarnaast kon ze hen altijd samen terug sturen bij een groot gevaar als een tweede Patrouille hen moest komen versterken. 'Whitepaw, Hazelnut en ik zijn verantwoordelijk voor jullie twee Apprentices. Luister naar wat we van jullie vragen want we weten niet wat we gaan vinden. Als jullie allemaal klaar zijn, gaan we op pad. Mochten jullie niet gegeten hebben vandaag, neem een klein prooi, we gaan een aardig stuk wandelen.' Ze hadden haast maar op een lege maag zou dat waarschijnlijk niet lukken met twee Apprentices, dan konden ze beter snel een muisje weg werken. Die paar seconden zouden ze inhalen. De Senior Warrior stapte kort weg van de anderen waarna ze Settleddust aanraakte met haar staart. 'Hazelnut, Quailspark, Whitepaw en Chillypaw gaan met mij mee.' Sprak ze zacht. 'Ik stuur de Apprentices samen terug als het te gevaarlijk is of als we een tweede Patrouille nodig hebben.' Mauwde ze zachtjes voordat ze haar blik op de Patrouille leden richtte en even checkte of iedereen klaar was en de Apprentices hadden gegeten of niet. 'We gaan!' Sprak ze toen ze de koppen geteld had en met een stevige pas het kamp verliet.

+ Settleddust, Hazelnut, Quailspark, Whitepaw & Chillypaw

Patrol topic:  https://www.warriorcatsnl.com/t42845-stolen-awayIf I can't move heaven, I'll raise hell
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Iwsoq9
And I'm going to burn down the world.


Laatst aangepast door Tigerpoppy op zo 14 jun 2020 - 21:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:42


Gelukkig werd er al snel een patrouille samengesteld voor haar broer. Natuurlijk ging Chillypaw mee, hoe kon ze anders? Ze was dan ook bij dat haar naam genoemd werd door Tigerpoppy, zodat ze niet hoefde te strijden. Ze knikte instemmend bij de waarschuwingen van de senior warrior. Ja, ze zou braaf zijn, ze zou luisteren. Maar ze wou haar broer vinden, zorgen dat hij veilig was. Oh, ze hoopte dat Hoarsepaw zich niet al te hard in de nesten gewerkt had.. Met snelle passen achtervolgde ze de rest van de patrouille naar buiten, haar kaken op elkaar geklemd.

-Topic uit


[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?   [Clanmeeting] Can you trust the cat next to you? Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:49

Er werd een clanmeeting bij elkaar geroepen en snel kwam Ravenpaw in de benen om zich te melden. Dingen waren gespannen in Shadowclan. Ondanks dat BloodClan weg was en er weer soort van rust moest heersen. Ravenpaw's blik ging kalm rond. Dat veranderde echter snel toen Acorn begon te spreken. Het ging om vertrouwen. Het ging over verraad. Hij wou dat clangenoten elkaar zouden verraden. Dat was niet iets wat moreel lekker lag bij Ravenpaw. Als Acornstar hun echt vertrouwde had hij geweten dat alle verraders het kamp al uit waren. Dat ze niet meer onder hen waren. Zijn staart zwiepte geïrriteerd. Niet alleen dat, maar het feit dat Hoarsepaw weg was en hij de prioriteit had om katten elkaar te laten verraden was smerig. Settled sprak voor Hoarsepaw, dat hij weg was. Acornstar niet. Boze blauwe ogen staarde naar de leider.

Diezelfde ogen schoten naar Settleddust toen hij besloot zijn vriend er bij te lappen door te vertellen dat hij gilde dat Riverclan aan viel. Daarna werd een patrouille verzameld waarvoor hij niet werd uitgekozen. Dat schoot hem het verkeerde keelgat in. Hij liep op Settleddust af. "Lekker bezig, deputy." het woord kwam er sarcastisch uit. Boos omdat Settled Hoarse zo durfde te verraden voor het per ongeluk creëren van verwarring.  "Ik ga naar mijn vriend zoeken." deelde hij mede aan de kater voordat hij achter de rest aan liep, richting het de uitgang. Ze mochten hem straffen, maar niet nu. Nu moest hij Hoarsepaw zoeken.
RavenpawI dug this grave I call my home
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Can you trust the cat next to you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: