[Mini event] TNR 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Mini event] TNR

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Mini event] TNR Yx3a1dao_o
Babs
2507
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:01
Een vreemd, glimmende kooi staat in het territorium.. Achter in de kooi ligt eten wat heerlijk ruikt.. Ga je erop af?

LET OP: Als je kat in deze kooi loopt en deze dichtvalt, wordt je kat gesteriliseerd/gecastreerd voordat deze weer uitgezet wordt! Ze kunnen hier niet uit ontsnappen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Mini event] TNR OuyEXxt
James
203
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimema 15 jun 2020 - 23:27

De witte kater keek een tijdje wantrouwig naar het stalen ding dat zijn interesse had gewekt. Het was groot en eng, maar het rook heel lekker. Toch zei een onderbuik gevoel dat hij het beter zou kunnen laten, beter weg moest lopen en thuis moest zeggen wat er was gebeurd. Hij was van natuur helemaal niet nieuwsgierig, maar hij was ook niet het type om iets met zo'n sterke voedselgeur te laten lopen. Het rook hemels, en wat het ook zou zijn zou hij graag terugnemen naar het kamp toe. Naja, als het niet té vreemd was. Hij wilde niet gek aangekeken worden. Met zijn oortjes naar achteren sloop hij naar voren en raakte hij de kooi kort aan, het koude gevoel trilde door hem heen, waarna hij enigszins twijfelend een stapje naar achteren deed. Onderzoekend sprong hij óp de kooi en keek naar eten onder hem. De vreemde vorm herkende hij niet, maar leek het meeste op vogel naar zijn idee. Kort keek hij om zich heen in de hoop dat iemand hem zou vertellen wat hij moest doen, om hierna de hemel in te kijken. Zou starclan hem dit geschonken hebben? Hoorde dit bij zijn ultieme lot? Hij wist het niet, maar uiteindelijk was het die gedachte waardoor hij uiterst voorzichtig naar binnen sloop.... totdat ineens de vloer omhoog kwam en achter zijn kontje dichtklapte. Met een laude mauw duwde hij zich helemaal klein in een hoekje en trilde angstig, om uiteindelijk zijn lot af te wachten met grote ogen op de hemel gericht. Was dit een roofdier dat hij niet kende? Een klein monster gevormd uit staal? Werd hij nu opgegeten? Ineens rook dat eten helemaal niet meer zo goed.


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisteriawisp
Catministrator
[Mini event] TNR 7wgkHht
❀ Michelle ❀
282
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 12 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimema 15 jun 2020 - 23:31
De dichtgeklapte kooi trilt nog wat na. Het duurt niet lang voor je merkt dat je niet meer alleen bent. Een enorme hand grijpt de kooi op en je wordt ruw in een monster gezet. Een deken wordt over je heen gegooid en het is donker om je heen. Zo intens donker.. Terwijl het monster je meeneemt. Ver weg van je thuis.Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Mini event] TNR
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: