[Mini Event] TNR 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Mini Event] TNR

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
[Mini Event] TNR 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:02
Een vreemd, glimmende kooi staat in het territorium.. Achter in de kooi ligt eten wat heerlijk ruikt.. Ga je erop af?

LET OP: Als je kat in deze kooi loopt en deze dichtvalt, wordt je kat gesteriliseerd/gecastreerd voordat deze weer uitgezet wordt! Ze kunnen hier niet uit ontsnappen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[Mini Event] TNR BVaqYmVp_o
Julia
970
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 13:28

Hij was wezen vissen. Er hing een lekkere dikke vis in zijn bek. Zijn helderblauwe ogen stonden ontspannen terwijl hij door het territorium wandelde, op weg terug naar het kamp. Hij zou de vis mooi met zijn pleegkittens kunnen delen. Hij was vet genoeg om iedereen een stukje te kunnen geven. Ze hadden het allemaal niet makkelijk. De oudsten niet met Skadi, die hun zo hard had geraakt. De jongsten niet met de dood van Chivysniff. Het zat ze niet mee, dus verdienden ze wel een lekker hapje. Het zou de pijn niet weg kunnen nemen, maar misschien vrolijkte het ze weer een beetje op. Hij stopte met lopen toen er een andere geur langs de geur van de vis kwam. Hij legde de vis op de grond om het goed te kunnen ruiken. Het rook lekker, bijna net zo lekker als de vis die hij net had gevangen. Nieuwsgierig trok hij met zijn oren. Was iemand zijn prooi vergeten mee te nemen? Misschien kon hij dan zo aardig zijn om die ook mee te nemen. Dan had hij vast nog iemand blij gemaakt. Dus liep hij nietsvermoedend de kooi in. Hij had geen idee dat het een twoleg ding was, wist hij veel, hij had het nog nooit gezien. Hij moest wel wat bukken, omdat hij nu eenmaal een grote kater was. Toch kwam het op dat moment niet in hem op dat het gevaarlijk was wat hij deed. Hij wilde iemand een dienst bewijzen en dat was het enige waar hij zich op focuste, die naïeve Ice.


[Mini Event] TNR N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Mini Event] TNR 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 13:31
Was je hier toch maar niet in gelopen... Nu zul je de gevolgen merken. Met een harde klap slaat het deurtje achter je dicht en is elke ontsnappingspoging verloren. Niet lang daarna komt er een tweebeen die je meeneemt naar zijn monster... Waarheen? Geen idee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone
Member
[Mini Event] TNR BBTakD
Bunny
174
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 13:49

Brimpaw keek met een frons vanuit de struiken naar de rare bakken voor haar neus. Wat.. In Starclansnaam.. Was dat? Ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Er rook iets raar naar eten binnen en na het een tijdje bestudeerd te hebben, zag het er wel veilig uit naar haar mening. Hoewel de geur van tweebeen sterk was, had ze nog geen gespot. Brimpaw sloop naar voren met behoedzame groene blik op de omgeving gericht. Niets veranderde. Uiteindelijk haalde ze het tot aan de bakken. Ze tuurde wantrouwend naar binnen. Het was tamelijk klein voor een Riverclanner als zij, maar de geur van prooi kwam van achteren en zag ze daar ook niet iets liggen? Hoe veel kwaad zou het ook kunnen om gewoon even snel naar binnen te gaan, de prooi te pakken en dan terug weg te lopen? Niets, toch? Brimpaw waagde zich naar binnen, pootje voor pootje - alleen maar om plots met een klap het deurtje tegen haar achterste te voelen klappen. Ze draaide haar kop en draaide zich moeizaam om en meteen begon ze aan het deurtje te klauwen, maar het bewoog geen millimeter. Ze grauwde en ze krabde en ze snauwde, maar ze kon niets doen terwijl de tweebeen zich dan toch liet zien en haar oppakte. En tot overmaat van ramp zag ze dat ze niet de enige was.. Icecream werd in net zo'n ding als haar ook meegepakt, Starclanverdomme.


[Mini Event] TNR FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Mini Event] TNR 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 13:53
Een ezel in het algemeen... Maar toch weten de tweebenen hier nog een kat te vangen. Ook jij wordt meegenomen naar het monster. Nieuwe kooien worden achtergelaten. Ze werken hier immers prima... Weer een stukje natuur gered van een invasieve soort!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[Mini Event] TNR Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 13:55

I'm sorry it took me so long to see you
Ze was zo stoer geweest om haar mentor achterna te gaan. Om te denken dat ze dit allemaal wel aan kon. Maar nu zat ze hier. Trillend vanuit de schaduwen. ZE riep richting Icecream. Smeekte hem om haar te horen, om haar te vertellen wat ze moest doen. Een hard geluid klonk niet zo veel verderop en tot haar schrik zag ze de pels van haar Brimpaw. Haar vriendin. haar.. "Nee!" Ze piepte en dook iets weg. Zoekend naar een oplossing. Ze wou ze niet alleen laten. Maar twolegs kwamen in zicht en instinctief dook ze weg onder de beschutting. Starend naar haar mentor, starend naar haar vaderfiguur. Starend naar haar vriendin terwijl ze weg werden genomen. Hulpeloos. Klein, nietsnuttig. Ze werden meegenomen en zij zat daar als versteend. Ze zat daar.. Kapot.. Maar haar hart sloeg door en ze draaide zich met een ruk om en zette een sprint richting het kamp. Ze moest de andere waarschuwen. Pantherstar zou weten hoe ze de katten terug moesten krijgen. Pantherstar zou een oplossing hebben. Dat moest wel. Ze zou haar vriendin en haar mentor terugkrijgen. Ze zou hen niet laten gaan niet zoals...
But I see you nowThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] TNR   [Mini Event] TNR Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Mini Event] TNR
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: