[Mini event] TNR 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Mini event] TNR

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
[Mini event] TNR 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2766
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Peppermint
BerichtOnderwerp: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:02
Een vreemd, glimmende kooi staat in het territorium.. Achter in de kooi ligt eten wat heerlijk ruikt.. Ga je erop af?

LET OP: Als je kat in deze kooi loopt en deze dichtvalt, wordt je kat gesteriliseerd/gecastreerd voordat deze weer uitgezet wordt! Ze kunnen hier niet uit ontsnappen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Mini event] TNR 7Hxq9xP
Beertje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons ☁
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Swiftcloud
BerichtOnderwerp: Re: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:39

Swiftcloud was weer op jacht. De grote logge kater ging een konijn achterna. Hij voelde de adrenaline van de jacht, niet wetende wat hem te wachten stond. Meer adrenaline en véél minder testosteron. De geur van konijn werd vervangen door iets anders. Hij twijfelde even, maar veranderde toch van koers. Het rook overheerlijk en het maakte zijn mond wateren. Bij de geur aangekomen zag hij een vreemd ding. Het was precies een hol waar je met je poot door kon. Hij inspecteerde het ding van top tot teen. Aan de achterkant kon hij het eten het beste ruiken. Oh, dit was zo'n makkelijke maal voor de clan. Als hij er maar aan kon. Swiftcloud maakte nog een cirkeltje alvorens de kooi binnen te wandelen. Hij twijfelde, zijn spieren scherp. In de kooi lagen er rare zachte dingen die prettig aanvoelden aan zijn pootkussentjes. Poot voor poot sloop hij dichterbij. Hij proefde de kruimeltjes die ernaar toe leidde. Ja dit was vast goed. Hij zou zijn partner er later alles over vertellen. Zijn zware poot raakte de trigger aan en voor hij het wist...


Nothing's really left or lost without a trace. Nothing's gone forever, only out of place
[Mini event] TNR FFavLeV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Mini event] TNR 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2766
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 22:10
Met een luide klap slaat de val dicht om niet meer open te gaan. Na verloop van tijd komt er een tweebeen aan en wordt er een doek over de kooi gegooid. Aan het schudden van de kooi voel je dat je meegenomen wordt en voor je het weet komt er een monster grommend tot leven...[/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Mini event] TNR Willow12
xx
57
Actief
6th dimension

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 30+ moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Willowbreeze
BerichtOnderwerp: Re: [Mini event] TNR   [Mini event] TNR Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 13:04


[Mini event] TNR D7qohc11
Haar appelgroene ogen stonden geschokt toen zomaar een konijn langs haar heen schoot. Het dier was op vlucht maar toen ze op haar heen keek zag ze geen andere kat naast haar die er achteraan ging. Met een trek met haar oor keek ze nog kort naar het witte bolletje dat al springend in de verte verdween. Snel nam ze de geuren op om haar heen maar kon geen vijandelijke dieren zoals een vos ruiken. Was het konijn dan ergens van geschrokken? Willowbreeze besloot het te onderzoeken en zette haar lijf richting het zuiden waar het konijn vandaan had gerend. Hoe meer ze de heuvels over trok hoe sterker de geur van haar vader werd. Het puzzeltje begon te vallen en zachtjes knikte ze. Het was dus haar vader geweest die achter het konijn aan geweest was, ze vroeg zich enkel af wat er mis gegaan was. Een luide klap liet haar omhoog springen. Haar lichaam schoot meteen in een gevechtshouding, klaar om haar zelf te verdedigen als er een dreiging was. Maar net zoals net.. kwam er weer niks. Haar ogen keken alert rond terwijl ze stilletjes door het gras heen sloop, en daar zag ze het. Haar papa, in een kooi, een twoleg naderend. De she-cat schoot overeind en zette al haar dikke vacht overeind. Prikkelend van twijfel stond ze aan de grond genageld. Haar papa! Nee! ''PAPA!'' Riep ze luid maar er werd een doek gegooid over de kooi en haar vaders lichaam werd opgeslokt. Gillend probeerde ze er nog achterna te gaan, om haar vader te redden, maar de twoleg had het ding opgepakt en liep weg. Stofwolken stegen op terwijl ze zo hard als ze kon rende, rennend achter de monster die haar papa meenam. Een rookpluim van de uitlaat blies in haar gezicht en hoestend werd ze verblind. Het monster ging sneller en zij remde af. Ze verloor de auto uit het zicht, hoe hard ze daarna nog geprobeerd had om het in te halen. Ze had gefaald, ze had niks kunnen doen voor haar vader, ze was een niksnut van een warrior, ze kon niemand beschermen. Kwaad liet ze haar woede horen door over de heides heen te roepen als donder tijdens een wilde storm.


[Mini event] TNR Willow10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Mini event] TNR
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: