[KS] Byebye balls, hello kittens 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Byebye balls, hello kittens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezesong
StarClan
[KS] Byebye balls, hello kittens TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 21:50

Kittens jippie
Swiftcloud en Breezong zijn in blijde verwachting van hun 3e nestje
Terwijl Swiftcloud druk bezig is met zijn liedje schrijven omdat hij zijn twee dikke vrienden is verloren, vormen er in Breezesongs buik twee kittens.
Alsof het een compensatie is. Hoewel Breezesong gespannen is - ze is immers niet de jongste meer -, is ze toch erg blij en kan ze niet wachten om het haar mate te vertellen en hun kleintjes te verwelkomen op de wereld.

Qua uiterlijk zullen er vooral calico mogelijkheden zijn, maar Swiftcloud zou wel een traantje laten als er een crème-kleurige kitten bij zit.

Het zullen er dus max 2 kittens zijn. De deadline is nog niet bekend.
breezesong
windclan senior warrior van 72 moons
Breezesong is een redelijk grote, maar elegante poes. Haar calico vacht is lang en haar ogen zijn helder blauw. Haar bouw is best stevig, maar haar poten zijn lang. Ze is een vriendelijke poes die erg rechtvaardig is. Ze respecteert eerlijkheid. Ze is ook een beetje beschermend ingesteld, vooral naar haar jongen. Als ze iets voor elkaar wilt hebben, dan krijgt ze het voor elkaar ook.
swiftcloud
windclan senior warrior van 74 moons
Swiftcloud is ook een grote jongen. Hij staat hoog op zijn poten, maar is breed gebouwd en heeft een lange golvende vacht. Deze is crèmekleurig. Hij heeft prachtige, lichtgroene ogen. Door een ongeval staat zijn kaak scheef. Swiftcloud is een beetje en player, hoewel die tijden nu over zijn. Hij is stoer, maar heeft een peperkoeken hartje. Swift is niet bij de slimste en houd zich vast aan oude gewoontes.


[KS] Byebye balls, hello kittens OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Byebye balls, hello kittens DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:35

Dwell on the beauty of life.
Watch the stars, and see yourself running with them.
TAG: NAME HERE

NOTES: YOUR NOTES.[KS] Byebye balls, hello kittens L7p8dxpNAAM: Crescentkit, Stonekit, Brackenkit, Dartkit, Goldenkit
UITLEG: UITERLIJK 1 (creme): Brackenkit, Dartkit, Goldenkit
Brackenkit, zal het thema van planten en natuur aanhouden. Het is een varen, dit kan slaan op de crème gestreepte vacht van de kitten. Dartkit, heeft te maken met de bewegingen na de geboorte, welke flitsend zijn zoals een bliksemschicht. Goldenkit, is voor de vachtkleur.
UITERLIJK 2 (calico): Crescentkit, Stonekit, Dartkit, Goldenkit
Crescentkit heeft te maken met de soort grijs gevlekte halve maan op haar neus en deze vorm is op meerdere plekken in haar vacht te vinden. Stonekit heeft te maken met de grijze kleur, de kleur van stenen. Dartkit heeft te maken met de bewegingen na de geboorte, welke flitsend zijn zoals een bliksemschicht. Goldenkit heeft te maken met het andere deel van de vacht die ook crème is.

TOEKOMSTIGE NAMEN: Crescentpaw, Crescentmoon [?], Stonepaw, Stonecold[?] Brackenpaw, Brackenfern[?], Dartpaw, Dartmoor, Goldenpaw, Goldenplover
VORIGE NAMEN: Nog geen
BIJNAAM: Onbekend
LEEFTIJD: Ongeboren
GESLACHT: Vrouwelijk
BLOEDLIJN: 100% Windclan
RANG: Kitten
VORIGE RANGEN:  Nog geen
TOEKOMSTIGE RANGEN: Apprentice, Medicine Cat Apprentice[?], Warrior, Medicine Cat[?], Deputy[?], Leader[?], Elder [?], Queen [?]
[KS] Byebye balls, hello kittens LwjvbqZ

[KS] Byebye balls, hello kittens LpEO00wVACHTKLEUR: Crème (Red Smoke)
PATROON: Tabby
VACHTLENGTE: Lang
VACHSTRUCTUUR: Zacht en fluffy
OOGKLEUR: Blauw
BOUW: Stevig en sterk
STAART: Lang en pluizig
POOTKUSSENS: Zalmroze
NEUS: Zalmroze
LITTEKENS: Nog geen
OMSCHRIJVING: Aangezien beide ouders geen zwak gebouwde katten zijn, maar sterk en stevig zal deze kitten voor een Windclanner er ook sterk en stevig uit zien. Ze is voornamelijk gespierd in plaats van groot en ook de lange vacht doet haar er ruiger en steviger uit zien dan dat ze waarschijnlijk uiteindelijk zal zijn. Ze heeft een hoekige bouw zoals haar ouders en de ogen van haar moeder terwijl de vachtkleur van haar vader is. Deze heeft echter wel strepen waardoor ze wat donkerder lijkt. Voor dit uiterlijk is het ook mogelijk dat het een katertje wordt, maar dat laat ik aan jullie over.
FACECLAIM:lifeofgijsandsaar - Gijs

VACHTKLEUR: Crème, Grijs, Wit
PATROON: Calico (Black Tortie Smoke and White)
VACHTLENGTE: Lang
VACHSTRUCTUUR: Zacht en fluffy
OOGKLEUR: Groen
BOUW: Stevig in sterk
STAART: Lang en pluizig
POOTKUSSENS: Zalmroze
NEUS: Zalmroze
LITTEKENS: Nog geen
OMSCHRIJVING: Aangezien beide ouders geen zwak gebouwde katten zijn, maar sterk en stevig zal deze kitten voor een Windclanner er ook sterk en stevig uit zien. Ze is voornamelijk gespierd in plaats van groot en ook de lange vacht doet haar er ruiger en steviger uit zien dan dat ze waarschijnlijk uiteindelijk zal zijn. Ze heeft een hoekige bouw zoals haar ouders en de ogen van haar vader terwijl de vachtkleur meer van haar moeder is. Deze is echter meer dilute dan echt donker, waardoor ze qua tinten weer wat meer naar haar vader neigt. Voor dit uiterlijk is het enkel mogelijk dat het een dochtertje is.
FACECLAIM:lifeofgijsandsaar - Saar
[KS] Byebye balls, hello kittens GpgkZlq


[KS] Byebye balls, hello kittens JtjhIoN
MOEDER: Breezesong
VADER: Swiftcloud
BROERS: Stallionstar & Downpour
ZUSSEN: Meadowfield, Willowbreeze & Lavenderstorm
Familie is voor elke kat belangrijk. Het vormt de kat op een manier dat vrienden niet kunnen. Deze kitten gaat een echte familiekitten worden, een kitten die zich zal ontwikkelen tot een waardig clangenoot met de hulp van haar ouders en broers en zussen. Mits er natuurlijk katten zijn die haar op de juiste manier opvoeden en begeleiden tot het moment dat de mentor het (gedeeltelijk) overneemt. Aangezien dat de familie en uiteindelijk ook de vrienden zo belangrijk voor de jonge kitten zullen zijn, zal dit een onderdeel van haar karakter kunnen vormen. Daarmee zou er gezegd kunnen worden dat de invloeden van deze katten groter kunnen zijn dan wellicht verwacht wordt. Als ze met slechte katten in aanraking zal komen, zeker als ze nog jong en naïef is, zal het moeilijk kunnen blijken haar op het goede pad te houden en het warme familiegevoel bij haar te behouden, echter als het blijkt dat ze dol op haar zijn, zal ze dezelfde liefde in een grote hoeveelheid terug brengen. Daarnaast vormen de ervaringen naast het DNA en de familie de kat, het DNA dat ze draagt betekend dat ze sterk zal zijn, dat ze niet snel opgeeft en dat ze waarschijnlijk de kenmerkende vacht van haar familieleden zal dragen, of dit meer richting het tabby neigt of naar het calico, ongetwijfeld zullen er roodtinten in voorkomen. Haar ogen zullen diepe poelen zijn die anderen erin kunnen laten verdrinken, maar ook poelen die hoop kunnen brengen. Die verdriet en warmte tonen, zoals te verwachten is voor een heftige regenbui. Haar geur, dat is iets dat lastig beschreven kan worden, zoetig maar tegelijkertijd ook zwaar. Lief maar ook duidelijk, de geur van rozen wellicht, of zijn het andere planten die op de grote velden groeien waar ze zoveel van zal leren houden. Haar ouders, dat zullen haar grote voorbeelden zijn en aangezien ze al wat ouder zijn, zullen ze ongetwijfeld in staat zijn de kitten op het goede pad te helpen en de ervaringen van de vele Moons in Windclan met haar te delen. Dat is ook wel nodig met haar grote scala aan angsten.

Angsten Konijnen, Donder, Donkere Wolken, Schaduwen, Harde Geluiden
Houdt van: Zon, Knuffels, Lieve Woorden, Pluisjes, Veertjes, Bloemen, Familie
Heeft een hekel aan: Oorlog, Grof Taalgebruik, Monsters
Haat: Vijandigheid, Oorlog
[KS] Byebye balls, hello kittens K0KXzv1
Positieve Eigenschappen: Lief, Energiek, Gemotiveerd
Negatieve Eigenschappen: Dwalend, Rommelig, Snel opgefokt, Onzeker, Terughoudend, Minderwaardig, Angstig, Jaloers, Verlegen, Bangerik

Lief Ze is lief, niet alleen omdat ze anderen vrolijk wil maken maar ook omdat ze zelf lief wil worden gevonden. Haar hart zit op de goede plek en ze is echt heel knuffel. Het liefste is ze verstopt in de staart van haar papa of mama.

Energiek Rennen, vliegen, springen! Energiek is deze kitten zeker wel. Als ze het hele kamp door zou kunnen racen terwijl haar mama zou slapen, dan zou ze dat zeker doen. Dit gaat samen met haar nieuwsgierigheid.

Gemotiveerd In de hoop dat anderen trots op haar kunnen zijn zal de jonge kitten gemotiveerd zijn nieuwe dingen te ondernemen en te proberen. Wellicht dat ze dan wel eens een complimentje of twee zal verdienen!

Dwalend Haar gedachten dwalen echter wel snel weer af... wellicht omdat er te veel is om op te focussen, om te zien want wie weet zit er wel een monster in de schaduw, waardoor ze moeite heeft haar gedachten bij de taak te houden. Ach, ze is ook nog maar een kitten, wellicht groeit ze er nog over heen.

Rommelig Nest opruimen? Daar heeft de kitten nooit van gehoord, ze zou zo met het halve nest in haar haren er op uit trekken, ze is niet bang om vies te worden. Natuurlijk houd ze van een schone vacht, maar af en toe is het buiten veel interessanter, zeker als er bloemetjes worden binnen gebracht of een Warrior haar een mooi steentje of veertje geeft waarmee ze de nesten kan versieren.

Snel Opgefokt De kitten weet niet hoe ze haar koelte en kalmte moet bewaren. Haar emoties komen vaak feller binnen dan gebruikelijk lijkt te zijn waardoor ze ook sneller van slag is. Als het echt niet anders kan zal ze haar nageltjes en tandjes gebruiken om zich te verdedigen. Het kost dan ook wel enkele preken voordat ze doorheeft hoe ze haar emoties kan reguleren. Tegen de tijd dat er van haar verwacht moet worden dat ze zich moet kunnen gedragen onder druk, zal ze meestal ook in staat zijn dit te doen. Al blijft het altijd wel een beetje een zwak puntje.

Onzeker Ze is super onzeker over zichzelf, waardoor de jonge kattin zich soms maar al te graag terug trekt van de menigte en vaak niet in het midden van een groep te vinden is, maar daarbuiten terwijl ze van de wind in haar vacht geniet.

Terughoudend De kitten trekt zich graag terug, daarnaast kan ze meestal niet de woorden vinden die ze nodig heeft om zichzelf te kunnen uitten en hoewel ze een vrije geest is, is ze niet in staat dit te tonen omdat ze simpelweg te onzeker is om op te staan en haar stem te laten horen.

Minderwaardig Als er een kattin is met een minderwaardigheidcomplex, dan is het deze kitten wel. Ze voelt zich al snel minder waard dan de anderen en streeft daardoor naar grootsheid. Alleen is ze zo onzeker dat ze vaak tegen zichzelf op loopt, en geen stap verder lijkt te komen. Het lijkt alsof ze in dezelfde vicieuze cirkel blijft hangen, elke stap vooruit... zorgt vaak ook weer voor twee achteruit.

Angstig Als er een grote angst is voor deze kattin is het om vergeten te worden, niet voldoende te zijn waardoor ze hard werkt maar ook af en toe mentaal wat zwakker is. Ze kan ook te ver gaan in haar streven en mentaal instabiel raken hierdoor. Faalangst is dan ook iets dat ze snel zal ontwikkelen..

Jaloers De kitten is wellicht snel jaloers te noemen, ze denkt al gauw minder te krijgen dan anderen. Het komt ook wel een beetje omdat ze bang is niet voldoende te zijn, omdat ze anders is en niet van geweld houdt, enge verhalen... dan is het standaard nachtmerries. Ze zou zo graag zo sterk zijn als haar papa en mama en de andere katten, alleen ze kan gewoon niet tegen het idee dat ze ooit echt zou moeten vechtten of dat ze een prooi zou moeten doden.

Verlegen Nieuwe katten, grote katten.. scherpe klauwen. Nee, dat alles zal ze nooit echt aan kunnen wennen. Het is eng, groot, sterk en wellicht zelfs vlug. Als het kan zou ze het liefste achter haar ouders weg kruipen, wachtende tot het gevaar geweken is. En er zijn vele gevaren, haar hersenen lijken niet altijd te snappen dat een hard geluid ook met iets goeds samen kan gaan. Trots en sterk, dat is niet iets dat ze toont. Ze is te bang om een fout stapje te zetten, om anders te zijn en niet geaccepteerd waardoor het de vraag is of ze op zou kunnen bloeien tot een goede Warrior. Ze streeft echter wel, alleen of het voldoende is?

Bangerik Ze is super angstig aangelegd, alles dat nieuw of apart is kan haar doen schrikken. Ze is zelfs in het begin bang voor konijnen, omdat ze groot zijn en wilt dan ook niks te maken hebben met dingen die in haar ogen sterker zijn of groter zijn dan haarzelf. Ze is echt een watje.

PERSOONLIJKHEID Bemiddelaar [INFP-T]
MOTIVATIE:
Ten eerste houd ik altijd heel erg van de karakters van jullie beide. Camilla jouw karakters zijn altijd zo leuk om mee in aanraking te komen tijdens topics<3 en Beer die van jouw zijn altijd zo origineel en hebben altijd geweldige plotjes om te lezen. Kortom hoe kon ik nu niet opgeven. Daarnaast houd ik vaak van wat oudere karakters als ouders omdat dit iets nieuws brengt en vind ik het super tof dat Swiftcloud gevangen is geraakt en ben ik zeer benieuwd wat er gaat gebeuren als hij terug komt. Kortom, ik hoop gewoon een kitten van dit stel te mogen spelen!

Ik heb als ik geluk heb straks twee avatars af gepixeld. Welke niet gebruikt wordt zal dan naar een ander gaan, als die dat wilt. Mocht ik niet gekozen worden dan zullen wellicht beide pixelafbeeldingen (avatars) worden weggegeven aan wie dat wilt. Dus kortom, de creativiteit gaat niet verloren. De rest van de aanmelding, afgezien van de avatars is af!

Liefs,
Butter
 


[KS] Byebye balls, hello kittens Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Byebye balls, hello kittens ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 19:34

bump \O.o/


[KS] Byebye balls, hello kittens Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Byebye balls, hello kittens DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 21:26

Naam: Owlkit, Owlpaw, Owlsong
Naam betekenis: Owl: Toen hij geboren werd vloog net een uil krassend over het kamp. Song: Zijn stem is prachtig om naar te luisteren. Deze zal zich gaan ontwikkelen wanneer Owl leerling zal worden, maar wanneer de kikker in zijn keel komt zal hij een mooie diepe en warme stem krijgen.
Geslacht: kater
Leeftijd: Ongeboren
Ouders: Breezesong en Swiftcloud
Broer of zus: onbekend
Uiterlijk: Owl zal de bouw van beide ouders wel mee krijgen. Hij zal sterk gebouwd zijn met lange poten zoals zijn vader. De donkere vacht krijgt Owl vooral van zijn moeder mee, maar het zilveren van zijn vader. Owl zal een Black smoke worden zonder enige vorm van witte markeringen in zijn vacht.
Houd van: Alles en iedereen. Hij geeft veel om zijn clan en zal dan ook zijn best doen dit te laten zien, De natuur die overal op het hoogland te vinden is.
Houd niet van: Conflicten, Ruziënde katten, Wet overtreders.
Angsten: Om op welke manier dan ook alleen gelaten te worden, maar vooral om ooit verbannen te worden.

Foto's: Ogen moeten nog verandert worden. Very Happy
https://nl.pinterest.com/pin/AQSOJ2g2Zh3BGjMVfm7YsA9NleFv8o1iCU01vF5TaLP9GQiRg2IS-t8/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938298099670/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938299247381/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938299247413/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938299247415/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938299247414/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938298279110/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938300874480/

Naam: Pioenkit, Pioenpaw, Pioenrose
Naam betekenis: Pioen: Het lijkt of ze blaadjes als die van een bloem op haar vacht draagt. Rose: Door haar zacht aardige karakter en super zachte vacht van een roos draagt ze daar naar haar tweede naam.
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeboren
Ouders: Breezesong en Swiftcloud
Broer of zus: onbekend
Uiterlijk: Ondanks dat beide ouders een sterke bouw hebben zal Pioen een lichtere bouw houden, maar ze zal wel de vacht als die van haar moeder dragen, drie kleuren die als blaadjes van gevallen rozenbladeren op haar vacht verspreid zijn. Ook zal ze iets van haar vaders bouw hebben. Zijn lange poten om goed over het hoog land heen te rennen. Ook zal ze van beide ouders iets van hun ogen mee krijgen. Ze zal daardoor beide oog kleuren dragen als in 1 blauw en 1 groen oog.
Houd van: Vooral van haar moeder. Pioen is echt een moederskindje. De band met haar vader zal ze wel op gaan bouwen, maar toch zal ze altijd eerder naar haar moeder toe trekken. Jagen en rennen.
Houd niet van: Katten die tussen haar en haar moeder willen komen, Dassen, vossen, honden en tweebenen.
Angsten: Om haar moeder te verliezen of haar broertje of zusje.

Foto's:
Oogkleur: https://nl.pinterest.com/pin/414823815647592878/
https://nl.pinterest.com/pin/599752875367547277/
https://nl.pinterest.com/pin/383791199496982292/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938300027389/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938300236407/


Motivatie: https://nl.pinterest.com/pin/337207090850435589/


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Breezesong
StarClan
[KS] Byebye balls, hello kittens TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 30 jul 2020 - 23:36

Sorry voor het lange wachten!
De deadline is op 6 augustus!


[KS] Byebye balls, hello kittens OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barnpaw
Member
[KS] Byebye balls, hello kittens Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 6 aug 2020 - 15:08


basics
N A M E : Batkit (Future: Batpaw, Batwing)

M E A N I N G : This little kit was born with pretty big ears and really black spots in her fur and, later alone in her life, bad sight. She loves the night, but her eyes don't work all that well. Luckily all her other senses are above average. So she is pretty much a bat.

A G E : Unborn

G E N D E R : Female


"It's okay if you don't like me,
not everyone has good taste."


P A R E N T S : Breezesong + Swiftcloud

S I B L I N G S : ?

C L A N : Windclan (whoo-hoo)


[KS] Byebye balls, hello kittens Oie_6193910DUOb7u8W
✗ personality ✗

Low-selfworth
This cat feels, because of her disability, like she is a burden. From learning how to walk to learning how to recognize others, everything is more difficult and takes more time. This makes that, when she finally reaches puberty, she feels like a rock that her parents and mentor constantly have to drag around and feels like she is not worth their time or effort. She tends to forget that people do things out of love and always thinks that when people talk to her, they do it because someone else asked them to, instead of actually wanting to talk to her. And this ends up in her self-esteem being 0%.

"I'm just a good girl with bad habits."


Independence
To avoid being a burden, Batkit tries to do everything on her own. She has trouble asking for help, even if she really needs it. She rather get hurt than accept some help.
But this independence also makes her feel lonely and ruines her self-esteem even more, every time she realises she can't do something.

"Can you see the f*ck you in my smile?"


Bitchy
She can become pretty bitchy, sarcastic or sometimes just mean. Especially if someone treats her like she is stupid or completely disables. She likes to feel strong and empowered, but sadly enough can only find this energy by cursing people out or just straight out bully someone.
✗ appearance ✗

B U I L D : A little smaller than average, but her fur makes up for that. She could be called elegant, if she could properly see and thus walk.

F U R : Medium long, but has a pretty long 'mane' and fluffy tail.

F U R C O L O R : Calico (White + Cream Tabby + Black)

C L A W S : Pretty sharp

E Y E S : Green + Blue

E X T R A : Has pretty huge ears and nose.

[KS] Byebye balls, hello kittens Zonder_titel747_20200806160437
✗ motivation ✗
Toen ik dit karakter eerst bedacht, wist ik niet zeker of ik een poging wilde doen om in dit fantastische nestje te komen. Maar toen kreeg ik kleine Bat maar niet uit mijn hoofd en toen ik er óók nog achterkwam dat Breeze calico was (= fantastisch), kon ik het toch niet laten om haar uit te werken. Ik hoop dat ik niet te laat ben en ik hoop ook dat jullie het me niet kwalijk nemen dat ik zo verwarrend was over of ik nou wel of niet nog mijn W.I.P ging uitwerken.
Hoe dan ook, ik hoop heel erg dat Batkit deel kan worden van de Breezesong en Swiftcloud family, maar zo niet volg ik graag dit schattige nestje  <3
Veel succes met kiezen!  


[KS] Byebye balls, hello kittens Barnsi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Breezesong
StarClan
[KS] Byebye balls, hello kittens TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 15:47

Bedankt voor de aanmeldingen!
Het gezinnetje zal uitgebreid worden met Goldenkit van Butter, Batkit van Dine en Periwinklekit van Beertje!


[KS] Byebye balls, hello kittens OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Byebye balls, hello kittens DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 15:50

Oeehh dankjewel!! En gefeliciteerd aan de anderen ben benieuwd!


[KS] Byebye balls, hello kittens Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Byebye balls, hello kittens DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 20:24

gefeciteerd


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barnpaw
Member
[KS] Byebye balls, hello kittens Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 21:23

Zo erg bedankt! Wanneer maken we de kittens aan?


[KS] Byebye balls, hello kittens Barnsi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[KS] Byebye balls, hello kittens NuAcDzE
Camilla
943
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 22:58

Mag gelijk al, geboortepost komt asap!


if you see someone without a smile, give them one of yours
[KS] Byebye balls, hello kittens 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Byebye balls, hello kittens   [KS] Byebye balls, hello kittens Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Byebye balls, hello kittens
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: