Ceremonie 14-06-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 14-06-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 14-06-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:17

Rust leek toch een soort van terug te keren na een paar dagen in de clan, toch was er nog genoeg te zien van wat Bloodclan aangericht had en het zou ook nog een lange tijd zijn voor het mogelijk volledig verdwenen was, maar een goed begin was een ceremonie en dat zou hij dan ook vandaag uitvoeren. Soepel sprong hij bovenop de hoge rots en draaide zich naar de open plek van het kamp toe. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie!" Het was even geweest sinds hij die woorden uit had gesproken en blijkbaar had Tallshadow ook een ceremonie gehouden terwijl hij er niet was, maar dat had hem nu uiteindelijk alleen maar meer werk bezorgd.

Maar misschien was dat dan ook het beste om meteen mee te beginnen. "Darkmind, kom naar voren." Zijn apprentice had blijkbaar een warriornaam gekregen in de tijd dat hij weg was geweest en had nu gevraagd om een naamsverandering. Hij kon het ergens wel begrijpen, van wat hij gehoord had was het ook niet een heel serieuze ceremonie geweest die Tallshadow uitgevoerd had. "Katten van Starclan, jullie kennen elke kat bij naam. Ik vraag jullie hierbij om de naam van de kat voor jullie weg te nemen, sinds het niet langer staat voor wat hij is. Bij mijn autoriteit als clanleader, en met de goedkeuring van onze voorouders, geef ik deze kat een nieuwe naam. Vanaf dit moment zal hij bekend staan als Darktrail." Het was de eerste keer dat hij zo'n ceremonie uitvoerde en het was ook alleen maar omdat Tallshadow zijn apprentice deze naam had gegeven dat hij het nu veranderde, anderen zouden het moeten doen met de naam die ze hadden.

Dan was het nu tijd om naar de gewone zaken te gaan die zich voordeden in een ceremonie. "Rudekit, kom maar naar voren." Het was de enige kitten die nu een apprentice zou worden, maar hij wist dat er in de toekomst meer aan zaten te komen, het was een kwestie van tijd. "Je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en bent daardoor klaar om een apprentice te worden. Rudekit vanaf nu zal jij bekend staan als Rudepaw en je mentor zal Bluejay zijn." Hij wachtte tot de twee elkaar begroet hebben voor hij zijn blik liet gaan over de apprentices die een nieuwe mentor nodig zouden hebben. Sommige waren hun mentor verloren door Bloodclan, zoals de apprentice van zijn eigen zoon. "Dan zijn er nog een aantal apprentices die om verschillende redenen een nieuwe mentor nodig hebben." Begon hij dan ook. "Serpentpaw, Ravenpaw, Roughpaw, Needlepaw & Porcupinepaw, kom maar naar voren." Het waren een aardig aantal katten, maar het was begrijpelijk, er was ook zoveel gebeurd. "Serpentpaw, ik zal zelf jouw training op me nemen." De apprentice had in een coma gelegen en zou veel uitleg weer moeten krijgen. Hij had geen idee of hij dit over kon laten aan een van zijn warriors, dus had hij besloten haar zelf te nemen als zijn apprentice. "Ravenpaw, jouw mentor zal Wolfblood zijn." Blijkbaar had de warrior haar naam van Tallshadow gekregen terwijl hij er niet was. Maar ze had hem niet om een naamsverandering gevraagd, dus dan zou haar naam zo blijven. "Roughpaw, jouw nieuwe mentor zal Amberhunt zijn en Needlepaw, jouw mentor zal Cinderfang zijn." Dan was er nog een apprentice over, zijn eigen zoon. Hij had hier over na moeten denken, want aan wie kon hij een van zijn eigen kittens toevertrouwen? "Porcupinepaw, jouw nieuwe mentor zal Darktrail zijn." Hij gaf alle mentoren de kans om hun apprentices te begroeten en wachtte zelf geduldig. Er was nog een ding dat hij mede moest delen.

Hij had eindelijk begrepen wat Tinderlight bedoelde toen ze tegen hem had gesproken en er was dus nog maar een ding dat hij duidelijk moest maken aan de clan of eigenlijk twee dingen. "Dan is er nog een laatste mededeling die ik moet doen." Sprak hij rustig en duidelijk. "Starclan is bij twee van onze apprentices op bezoek geweest en ook hebben ze met mij gesproken toen ik mijn eerste leven verloor." Hij zag dat tenslotte toch echt als het eerste leven dat hij verloren had terwijl hij leader was, hij zou zwijgen over de andere. "Newtpaw en Pepperpaw zullen de nieuwe medicine cat apprentices zijn van Shadowclan." Het was zo besloten door Starclan en die wisten hopelijk wat ze deden. "Dan is hierbij de ceremonie afgesloten." En met die woorden sprong hij van de rots af, op zoek naar Serpentpaw.

Lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 14-06-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
San
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wonderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:25


De jonge poes had haarzelf aan het rand van de menigte gevestigd terwijl ze rustig mee luisterde naar alles wat hun nieuwe leider te zeggen had. Al waren zijn woorden niet heel spannend; 'die word apprentice en die krijgt een nieuwe mentor' Best wel standaard. Of tja- zo was het in het begin. Maar een zin- wist alles te veranderen. "Newtpaw en Pepperpaw zullen de nieuwe medicine cat apprentices zijn van Shadowclan." Het was net een klap in haar gezicht. Haar waardelozen zusje was door starclan uitgekozen. Zij domme stomme newtpaw. Werd gekozen, werd speciaal geacht door Starclan. En Wonderpaw? Die bleef gewoon een apprentice. Nee dat kon niet. Zij was tien keer beter dan haar zusje. Starsclan had een fout gemaakt- of wacht. Nee, ze wist al hoe het zat. 'WAT! Hoe weet je dat ze echt een teken van Starclan hebben gehad? Misschien liegen ze wel.' Siste ze kwaad en luid- niet boeiend of ze in de problemen zou komen of niet. Want het moest wel een leugen zijn. Newt was wel zo smerig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:39

Alles was weer een beetje normaal. Of, wel, bijna in ieder geval. Want haar broer was vermist en ze maakte zich enorme zorgen, waardoor ze misschien wat stiller was dan normaal en minder opgetogen over hun eindelijke vrijheid. Maar ze zette zich toch bij de rest van de menigte toen Acornstar zijn eerste ceremonie als echte leider aankondigde. Serpentpaw kreeg de leider zelf als mentor; en toen kwam er nog een interessante aankondiging. Newtpaw en Pepperpaw hadden een teken van Starclan gekregen en werden nu medicine cat apprentice. Maar niet iedereen leek het daar mee eens, want Wonderpaw liet al snel van zich horen. Chillypaw fronste geïrriteerd. Kom op, Wonderpaw, was dat nodig? Het tweetal had zo'n ontzettend goed nieuws, zo'n opwindend nieuws dat goed was voor hun clan, en jij moest zo nodig dat in twijfel gaan trekken? "Wonderpaw, het is niet omdat jij daarover zou liegen dat Newt en Pepper dat ook doen!", mauwde ze geïrriteerd, haar oortjes in haar nek gelegd terwijl ze met boze gele ogen de ander aankeek. Het was niet omdat Bloodclan weg was dat ze haar belofte om Pepepr te beschermen ineens weer introk, nee.


Ceremonie 14-06-'20 SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Ceremonie 14-06-'20 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:47

Pepperpaw kneedde nerveus met haar voetjes terwijl ze afwachtte. Een ceremonie vandaag. Ze wist wat er verteld zou worden bij deze ceremonie en ze voelde haar hartje in haar keel kloppen. Eerst kreeg Darkmind een nieuwe naam. Blijkbaar wilde hij de naam die Tallstar hem had gegeven niet dragen, het stak ergens, maar Pepperpaw kon het hem niet kwalijk nemen. Haar vader had geen prettige dingen gedaan. Rudekit werd vervolgens apprentice en kreeg een goede mentor. Pepperpaw glimlachte zachtjes. Bluejay was een aardige kater. Ook andere apprentice kregen een nieuwe mentor, waaronder Ravenpaw. Wolfblood zou zijn mentor zijn. Ze glimlachte zachtjes, daar zou Ravenpaw zijn poten vol mee krijgen, maar het was super dat Wolfblood nu al een apprentice kreeg. Maar daarna.. kwam de announcement van Acorndust. Pepperpaw voelde haar hart opnieuw in haar keel kloppen toen de aandacht op haar viel. Oh Starclan stond haar bij.. Maar de reactie was niet positief, Wonderpaw besloot te roepen dat het een leugen was. Verontwaardigd en gestoken keek Pepperpaw om naar de point apprentice. "Daar zou ik nooit over liegen!" reageerde ze geschokt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Medicine cat
Ceremonie 14-06-'20 748b7ddb81bd4bf8fc9dabb2a179914e7e577edc
dodo
580
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 16:56

Nerveus was de kleine poes ergens bij de andere katten gaan zitten, niet ver van haar zusje Wonderpaw. Ze was niet graag in haar buurt, maar aan de andere kant was ze ook niet graag ver bij haar vandaan aangezien ze de neiging had nog wel eens wat doms te doen of te zeggen. Iets wat al snel pijnlijk duidelijk zou worden tijdens deze ceremonie. Het hart van de flame point begon harder te kloppen en ze merkte dat ze steeds nerveuzer werd naar mate de ceremonie begon af te ronden. Oke. Ze ademde in en uit en toen hoorde ze de woorden hardop uit haar leader komen, maar ze kreeg niet de reactie waarop ze gehoopt had. "WAT! Hoe weet je dat ze echt een teken van Starclan hebben gehad? Misschien liegen ze wel." Chillypaw en Pepperpaw waren haar voor met reageren, maar dat maakte haar niet minder gefrustreerd. "Wonderpaw natuurlijk liegen wij daar niet over! Ik zou daar nooit over liegen en Pepperpaw ook niet!" Haar stem sloeg een keer over van de frustraties. Ze had dit een leuke ceremonie willen houden, niet eentje waar haar zus alles weer voor haar zou verzieken. Als die ooit in de den bij haar kwam liggen hoefde ze er niet op te rekenen dat ze als eerste verzorgd zou worden hoor.
 forgive me father for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways
      i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 DPKsfdL
Thomas
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lavenderpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:25

Het was eindelijk zover. Bloodclan was weg en Acornstar luidde het normale leven weer in met een ceremonie. De vorige ceremonie van Tallstar was een ramp geweest. Hij was haar gewoon vergeten een mentor te geven, maar ze had niet de moed om tussen al de grote bloodclanners hier bezwaar op te maken. Nee, ze was blij dat ze zich nog een maan op de achtergrond mocht houden. Maar nu was het haar kans om eindelijk de wereld in te trekken, eindelijk wat voor de clan te gaan kunnen betekenen. Tot haar grote schrik kwam haar naam wederom niet naar voren toen mentors aangesteld werden. Ze was allesbehalve blij toen ook nog eens twee katten aangesteld werden als nieuwe medicine cat apprentices. Ze zou het hier dan ook niet bij laten zitten.
Ineens begon Wonderpaw te schreeuwen dat de nieuwe medicine cat apprentices misschien wel aan het liegen waren. Dit was haar kans! Met grote stappen wurmde ze zich door de menigte en begon ook te schreeuwen. "JA, ZE LIEGEN! In mijn droom heb ik met starclan gesproken en ze hebben mij aangesteld als medicine cat. Ik weet niet waarom jullie ineens de rang krijgen, maar dat is niet zoals starclan het wil!" Ze raakte misschien wat overmoedig, maar dat was wat nu echt nodig was. Van spanning begon een oog te tranen. Hier zou ze toch wel wat mee moeten kunnen bereiken?


Ceremonie 14-06-'20 Leafpaw_sig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:31

It's no use going back to yesterday
Juist dit had Chilly haar uigelegd. Ze zou een mentor krijgen die haar kon helpen. Maar ze had Inkspots toch al gevraagd of hij haar wou helpen? Waarom zou ze dan nog een andere mentor nodig hebben.. Nou ja prima. Ze prikte haar oortjes toen ze naar voren werd geroepen samen met de andere apprentices. Even keek ze onzeker naar Chillypaw voor ze naar voren stapte. Diep adem haalde en luisterde naar het monster op de verhoging. Ze ging alsnog gewoon trainen met Ink hoor, wat hij dan ook zei. Ze wou ink als mentor.. Niet iemand.. NIET HEM!?! Haar mond viel open terwijl ze naar de leader keek. En dan niet omdat ze zo happy was ofzo. Nee hoe durfde hij.. Hij oh hij vond haar nogsteeds een verrader en wou gewoon een oogje op haar houden he. Dat was het gewoon. Ze trok haar bovenlip even op terwijl ze naar hem toe stapte en zijn neus aanraakte. "Je wil van dichtbij zien dat ik je niet verraad?" Siste ze zachtjes, tranen brandend van woede. Hoe durfde hij.. MAar oke, hij vertrouwde haar niet, well zij hem ook niet. Mutual respect heette dat toch? Ze trok haar neus weg en keerde haar blik daarbij ook weg. Ze ging naast CHilly zitten om met een boze blik de rest van de ceremonie aan te horen. Huh Pepperpaw en Newtpaw hadden van starclan gehoord en zouden? Haar grijns werd breed terwijl ze naar Pepper stapte en die een kopje gaf. Ze wou haar vertellen hoe super cool ze het vond toen ze een andere apprentice hoorde. Boos trok ze haar kop bij en siste zacht. "Jaloers kreng." Mauwde ze de kant van de apprentice op, haar kop schuddend. "Wat super cool dat jullie starclan hebben gezien. Betekend dat.. dat jullie.." Omg misschien zou ze via Pep aan haar mama kunnen vragen wat al dit verraad was.. dat was.. EEn goede mogelijkheid. Maar dat zou ze niet nu zo vragen, dat was onbeleefd. "Gefeliciteerd!" Mauwde ze vrolijk naar zowel Newt als Pepper Express extra hard Acornstar en Wonderpaw negerend en al helemaal Lavenderpaw die ineens begon te schreeuwen. Tssk, wat een leugenaren. En dat noemde Acornstar zijn loyale clan?
because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:38


Weer een normale Ceremonie. Twisted had ze wel gemist. Eindelijk goed nieuws, hoopte hij tenminste. Twisted glimlachte in ieder geval blij toen Rudekit Apprentice werd en weer anderen een mentor toegewezen kregen. Hij glimlachte ook trots toen Acornstar vertelde dat Newtpaw en Pepperpaw Medicine Cat Apprentices waren geworden. Hij had Pepperpaw nog niet persoonlijk kunnen feliciteren, dus daar zou nu de kans voor zijn. Of.. Niet? Plots riepen verschillende katten dat Newt en Pepper logen en dat zij ook een droom hadden gehad. Twisted draaide zijn oren geïrriteerd naar achteren. 'Waarom zouden ze daar in StarClans naam over liegen?' wilde hij weten. Hij stond op en ging naast Newt zitten, hopend dat het haar wat steun zou bieden. 'Ze zullen het beide geweldig doen, dat weet ik zeker.'


Ceremonie 14-06-'20 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:41

Zijn vacht kwam overeind. Het was geen nieuws meer voor hem dat Starclan hem vervangen had door twee andere, had stak hem heel hard in de hart, maar er was niemand anders dan zijn zuster en Newt die beter zijn taak kon overnemen van hen. Hij zou hen trainen, ondanks hij de titel niet meer droeg, hij zou ze opleiden als de beste, zijn droom zal hij doorgeven aan hen en daarmee zou hij tevreden zijn met zijn leven. Hij ging niet op zijn kont zitten nadat hij genezen was, vooral niet nu hij ook nog eens de liefde van zijn leven naast zijn zijde had staan. Hij had gevochten voor zijn clan om deze te beschermen, zich geofferd en niemand die in de weg stond voor de volgende hoofdstuk. Als er iemand was die hier een stokje voor mocht dan was enkel hij dat. Met zijn slepende achterpoot kwam hij de medicine cat den uit en kneep zijn ogen pijnlijk dicht toen hij zijn mond opende om te spreken. ''Tw-rekwken wullie Swarclan's wewissing in twijfel?'' Gromde hij. Zijn ogen vlamde. Zijn vacht was dik opgezet en zijn wonden scheurde lichtjes open door zijn aangespannen spieren. ''Swarwlan heeft wespwoken. Zij zijn mijn apprentices, en wie daar nwiet mwee weens is kweert niet enwel zijn rug om nawwaar -de woorden van hun m-mwedicine cat maar ook onze gwrootste g-weloof.'' Zijn stem was hard, boos en zijn volgende woorden sprak hij luid en duidelijk uit ondanks de pijn. ''Het verraden van onze voorouders is het grootste verraad. Bied jullie excuus aan.'' Deden ze dan niet, dan konden ze een flinke straf verwachten van hem. De clan wist nog niet dat hij afgezet was en zolang dit nog niet bekend was zou hij zijn macht gebruiken om andere te beschermen en te helpen.

- Trekken jullie Starclan's beslissing in twijfel?
- Starclan heeft gesproken. Zij zijn mijn apprentices en wie daar niet mee eens is keert niet enkel zijn rug om naar de woorden van hun medicine cat maar ook onze grootste geloof.
-


@Wonderpaw & @Lavenderpaw


Ceremonie 14-06-'20 Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Ceremonie 14-06-'20 DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:45


Na de oproep van Acornstar had de tabby kater zich bij de andere katten gevoegd om de ceremonie goed te volgen. Het verliep allemaal heel normaal, eindelijk verliep alles nog eens zoals het hoorde. Hazelnut maakte van dit rustig moment gebruik om even rond te kijken. Zijn blik bleef even hangen bij de grote groep apprentices, het leek wel alsof hij aanvoelde dat er iets ging gebeuren. En plots, was het daar. Twee apprentices bleken opgeroepen te zijn door Starclan en werden benoemd tot Medicine cats. Allemaal goed en wel, hij had er vrede mee. De apprentices daarintegen. HIj kon even niet goed vatten wat er gebeurde. Hij trok geïrriteerd met zijn staart bij de, nogal grove, uitspraken van sommige apprentices. Ze waren stuk voor stuk goed opgevoed door de queens, hoe konden ze nu zo'n uitspraken maken? Al goed dat er andere apprentices waren die hier op een goede manier op reageerde. Aaah, daar was de opvoeding goed te zien. Hazelnut liet zijn blik naar Acornstar gaan, ervauitgaande dat hij ging reageren op de uitspraak van Wonderpaw en Lavenderpaw.

Tag: niemand in het bijzonder, altijd open om tegen hem te praten.


Ceremonie 14-06-'20 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 


Laatst aangepast door Hazelnut op zo 14 jun 2020 - 17:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 17:52

Lavenderpaw mauwde ook dat het leugens waren, zelfs terwijl Pepperpaw en Newtpaw zichzelf probeerden te verdedigen. Maar lavenderpaw ging zelfs nog een stapje verder; die noemde zichzelf de nieuwe medicinec at. Chillypaw fronste, maar nam een voorbeeld aan Serpentpaw en zette zich bij het tweetal om hen te feliciteren. Bloodpaw confirmeerde het immers ook. "Ja, gefeliciteerd, jullie gaan dat goed doen!", mauwde ze het tweetal aan. Een beetje speciaal dat ze met twee waren, misschien. Maar Chillypaw stond niet op het punt Starclan in vraag te stellen, en al helemaal niet na Bloodpaw's reactie.


Ceremonie 14-06-'20 SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 14-06-'20 DPKsfdL
Thomas
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lavenderpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 19:12

Vanaf dat ze in protest ging wist ze dat clangenoten zich tegenhaar zouden kunnen keren, maar zo erg had ze het niet verwacht. Van alle kanten kreeg ze boze blikken naar haar toegeworpen. Iedereen bleek van mening te zijn dat Pepperpaw en Newtpaw de waarheid vertelde. Waarom ze zouden liegen over wat starclan gezegd had?
     Voor de pluizige apprentice een weerwoord kon geven kwam de enige echte medicine cat van shadowclan zich ermee bemoeien. Hij begon te zeggen dat zij de woorden van starclan de rug toe keerden en dat ze hun voorouders aan het verraden zijn.
     Ze was even in paniek van alle boze blikken en door de boze medicine cat, maar ze wist dit van zich af te schuiven. Ze haalde diep adem en begon met tranen in haar ogen terug te schreeuwen. ”Waarom zou ik hierover liegen? Is het niet logischer dat die twee erover liegen, want waarom zouden er ineens twee nieuwe medicine cats zijn als jij er nog bent, Bloodhound?!? Met zijn tweëen dezelfde leugen vertellen is leuk zeker? De tranen van pure frustratie stroomde over haar wangen.
     Zij wist dondersgoed dat ze aan het liegen was, maar twee medicine cat apprentices sloeg gewoon nergens op. Was starclan dan echt van plan om drie medicine cats in shadowclan te hebben? En waarom kregen nou juist die twee een speciale rang? Lavenderpaw wilde ook wat voor de clan betekenen, maar blijkbaar had starclan daar andere ideeën over.


Ceremonie 14-06-'20 Leafpaw_sig


Laatst aangepast door Lavenderpaw' op zo 14 jun 2020 - 20:08; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Ceremonie 14-06-'20 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 19:34

Tot overmaat van ramp begon Lavenderpaw ook te roeptoeteren dat ze een Starclan droom had gehad en dat Newtpaw en Pepperpaw logen. Pepperpaw draaide haar oren wat naar achteren en wist hier eventjes niks op te zeggen. Het één hoefde het andere niet uit te sluiten natuurlijk.. maar het was onwaarschijnlijk. Zij had het eerst ook niet geloofd, maar Newtpaw had exact hetzelfde gedroomd. Het kon niet anders. Gelukkig besloten haar clangenoten haar verder wel te geloven. Zachtjes begon ze te glimlachen en te spinnen toen Serpentpaw haar feliciteerde en Twistedpaw aangaf dat hij het ook geloofde. "Dank jullie.." murmelde ze zachtjes, ietwat in verlegenheid gebracht. Ook Bloodhound kwam hun verdedigen, meteen liep ze naar de kater toe en drukte ze haar neusje tegen hem aan. "Dank je grote broer.. Maar je moet rusten," miauwde ze, urgentie in haar blik. Hij moest zichzelf niet te ver pushen, ze wist hoeveel pijn bewegen en praten hem kostte. Ze glimlachte ook naar Chillypaw met een vriendelijke blik, al werd die al snel van haar snoet geveegd door Lavenderpaw, die hysterisch begon te schreeuwen. "Als we zouden liegen hebben we Starclan om ons tegenover te verantwoorden.. Dat zouden we Shadowclan nooit aandoen," miauwde ze, waarna ze toch wat nerveus omhoog keek naar Acornstar. Hij geloofde het wel.. toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Ceremonie 14-06-'20 Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:31

De dag van de ceremonie brak aan, de dag van te voren had hij Acornstar gevraagd of hij hem zijn naam zou willen veranderen. Gelukkig had zijn leider het een goede reden gevonden. Natuurlijk had het anders geweest als Tal wel een goede leider was geweest. Maar toch voelde het vreemd. Vooral toen Acorn hem naar voren riep. Met een lichte nerveuse trek van zijn rechter oor stapte Darkmind naar voren. Op de plek waar hij al 2 keer eerder had gestaan. Toen hun leider de woorden uit sprak leek het alsof er een tinteling door zijn lijf ging, maar dit was puur om de nieuwsgierigheid en de nerveuziteit die nu door zijn lijf trokken. Daar stond hij dan heel even naamloos te wezen, maar al snel kwam Acornstar met zijn nieuwe naam en daarvoor boog Darktrail diep zijn kop voor hun leider. Deze naam zou hij wel met eer dragen en zich altijd wel herinneren hoe hij door de duisternis had moeten reizen om zijn sufexnaam te verdienen. Daarna ging de nieuw vernoemde krijger bij de andere krijgers zitten. Hij was blij met zijn nieuwe naam, maar na de ceremonie begon er een relletje uit te breken tussen de leerlingen. Maar Bloodhound berusten dit al snel en dus stond Darktrail op en liep op Pepperpaw en Newtpaw af. 'Beide gefeliciteerd. Jullie zullen het goed doen.' hoewel Dark zijn stem in de plooi hield kon hij het niet verkroppen dat Starclan de kattin gekozen had waar hij zo veel voor voelde. Hij had haar na de bevrijding van Bloodclan mede willen delen dat hij van haar hield. Zijn rechteroor hing dan ook een beetje teleurgesteld naar beneden, maar hij mocht haar nu niets meer vertellen. Ze had al haar tijd en energie nodig voor de clan die zowel Pepperpaw als Newtpaw hard nodig hadden!


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Ceremonie 14-06-'20 Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:42

Settleddust ging onder de hoge rots zitten toen Acornstar een ceremonie bijeen riep. Hij ging naar de apprentices die gewoon weer hun trainingen zouden oppakken na de slechte periode. Alles werd weer zoals normaal. Rudekit werd Rudepaw, en het leven liep weer op rolletjes. Maar buiten dat was er nog een bijzondere mededeling. Over Pepperpaw en Newtpaw. Hij keek met een stoute glimlach naar Pepperpaw en gaf haar een knipoog, wetende wat eraan zat te komen. En ze werden al snel bekendgemaakt als de nieuwe medicine cats. Maar heel lang mocht dat plezier niet duren, want voor hij het wist schoot er een kabaal los uit een apprentice. Hij kneep zijn ogen samen en staarde kwaad naar Wonderpaw. ‘Let op je toon, Wonderpaw,’ miauwde hij, waarna hij weer met een zachte blik naar de twee flamepoints keek. Pepperpaw en Newtpaw probeerden al uit te leggen dat ze niet logen. Maar er was nóg een apprentice die het in twijfel wilde brengen. Wilde ze zelf medicine cat worden? Maar al snel kreeg ze ook op de flikker van Bloodpaw, die vertelde dat hij de mentor zou zijn van de flamepoints. Settleddust keek even naar de gevlekte kater, waarna hij knikte. Oké, dat was dan duidelijk. Maar nee, Lavenderpaw moest nog een schepje bovenop doen. Settleddust rolde zijn ogen en kwam overeind. Hij wilde niet spreken voor Acornstar, maar als blikken konden doden, was Lavenderpaw met de bliksem geraakt. Vervolgens probeerde Pepperpaw zichzelf weer te verantwoorden. ‘Natuurlijk, Pepperpaw. We geloven jou en Newtpaw,’ miauwde hij kalm, maar hij wierp nog een schuine blik naar Acornstar. De leider had het immers zelf duidelijk gemaakt en hij twijfelde niet dat hij dit recht zou zetten. En twee apprentices zouden hard op hun kop krijgen...
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 14-06-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimema 13 jul 2020 - 13:16

Hij drukte zijn neus tegen die van zijn apprentice aan en keek haar voor een moment aan. "Ik wil er gewoon zeker van zijn dat je de goede kant op zal gaan," Sprak hij rustig. En er was iets in haar dat hem interesseerde, maar dat ging hij niet openlijk tegen haar zeggen. "Morgen beginnen we met trainen." En dat was het laatste dat hij kon zeggen, want op dat moment leek alles los te barsten over het feit dat Pepperpaw en Newtpaw medicine cat apprentices zouden zijn nu. Er waren katten die de twee feliciteerden, maar ook katten die zeiden dat ze logen. Zijn haren rezen iets overeind bij die woorden. Dit was Starclan waar ze het over hadden, dit was zeker niet hoe de clan om moest gaan met een teken van Starclan. Lavenderpaw durfde zelfs te beweren dat zij ook een teken had gehad, maar dat was iets waar hij vrij zeker van was dat dit niet kon. "Jullie durven te beweren dat iemand liegt over een teken van Starclan? Ikzelf heb een bericht hierover gehad van Starclan en denken jullie dat ik lieg?" Hij liet zijn blik van de ene apprentice naar de ander gaan en rustte uiteindelijk op Lavenderpaw. "Lavenderpaw, wat heeft Starclan je dan gezegd dat je denkt de volgende medicine cat te zijn?" Hij had de woorden van Tinderlight in zijn achterhoofd, eens zien waar de apprentice mee kon komen. Hij liet zijn blik nog kort naar Bloodhound gaan, wat onzeker. Hij had geen idee of de ander nog wel de medicine cat kon zijn, maar dit was misschien de beste manier om het geloofwaardig te maken voor de clan.


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 14-06-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
Ceremonie 14-06-'20 Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimedo 16 jul 2020 - 20:08


De hele nacht had hij niet kunnen slapen. Het was niet alsof hij geen stof tot nadenken had. Op een abnormaal korte tijd was er zoveel gebeurd in de Clan. Zijn kittenhartje had heel wat te verwerken gekregen, deels door zijn avontuur met Bluekit natuurlijk. De pijn in zijn borstkas was een onprettig gevolg ervan en ondanks dat het hem nu al wat minder beperkte dan eerst, was bewegen allesbehalve aangenaam. Maar de oudere kitten had geen zittend gat. Hij wilde kost wat kost terug gevechtjes houden met zijn dengenoten en een paar van zijn zeldzame vrienden. Rudekit wist ook dat hij zijn Den binnenkort mocht inwisselen. Het was leuk om gevechtjes met de jongere kittens te winnen maar echt uitdagend was dat nu ook weer niet. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie!" De kitten rees zich pijnlijk kreunend overeind toen hij de bekende stem van Acorndust, eh Acornstar over de open plek hoorde galmen. Hij moest wennen aan de nieuwe figuur op de rots. Maar na een paar tellen was hij dit vergeten toen hij Acornstar's woorden hoorde: "Rudekit, kom maar naar voren." De ambere ogen van de Apprentice-to-be werden groter. Breed glimlachend strompelde hij naar voren. Zijn Apprenticebenoeming was eindelijk hier! Stiekem had het katertje niet verwacht dat hij die op de juiste moon zou krijgen. Maar wat glunderde hij van trots! "Je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en bent daardoor klaar om een apprentice te worden. Rudekit vanaf nu zal jij bekend staan als Rudepaw en je mentor zal Bluejay zijn." Met zijn borst vooruit ontving hij zijn nieuwe naam: Rudepaw. En Bluejay werd zijn mentor!? Dat was beter dan ooit! Bluejay was slim en sterk: alles wat Rudepaw vond dat een goede mentor moest zijn. En bonus, Bluejay was een van zijn beste maatjes. De Warrior had hem eerder al wat tips gegeven. Zijn gloednieuwe mentor stapte ook naar voren. Zo goed als Rudepaw kon met zijn bonzende rik raakte hij Bluejay's neus aan als begroeting en acceptatie. Zijn snorharen trilden blij. Acornstar wees enkele Apprentices een nieuwe mentor toe. Bloodclan had hier zeker iets mee te maken. Tenslotte richtte hij zijn oren nieuwsgierig op toen hun leider Newtpaw en Pepperpaw als nieuwe Medicine Cat Appentices benoemde. Twee!? De Apprentice's staart raakte licht de grond toen hij de twee bekeek. Zij hadden de nieuwe taak om Shadowclan weer op te lappen. Rudepaw was tevreden. Na afloop van de ceremonie en de heisa die volgde, ontmoette hij opnieuw Bluejay. "Je leven gaat vanaf nu heel wat spannender worden, Bluejay." Snorde Rudepaw met een grote grijns.

OOC: Laat met een reden maar mijn 437 woorden compenseert dit hopelijk (A)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Ceremonie 14-06-'20 Yo10
Sannemander
434
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 14-06-'20   Ceremonie 14-06-'20 Icon_minitimedi 21 jul 2020 - 21:09Nooit had de kater gedacht blij te zijn met de maandelijkse discussie met zijn dochter omtrent het feit dat de leader alleen maar oudere katten naar het verzamelpunt toe riep. Wie dacht ze dat hij was? Starclan? Hij kon daar toch ook niks aan veranderen? Het was niet alsof iemand haar ervan weerhield mee te kijken? Met dan ook een laatste, bijna geïrriteerde, blik op het pluisje stapte de kater de nursery uit om zich als één van de laatste aan de menigte toe te voegen en naar de nieuwe leader te luisteren. Zijn blik gleed over Rudekit, begrijpelijk extreem enthousiast en gespannen. Het was bijna alsof hij bang was alsnog verteld te worden dat hij nog een maan moest wachten na al het gedoe met die stomme hond. Maar dit zou natuurlijk niet gebeuren, trotst als hij was op de jonge kitten, zijn kleine vriend, keek Bluejay toe hoe het stuk ongeluk alsnog zijn naam geschonken werd, verdiend of niet, het was geweldig het jonkie zo blij te zien. Kort bad de kater voor de arme stakker die zijn mentor zou worden, mochten de sterren hem of haar bijstaan in het trainen van het probleemkind. En hoewel het een verantwoordelijkheid was die hij zichzelf nooit zou hebben gegeven, was de kater toch blij verrast toen hij deze arme stakker bleek te zijn, de brutale waren toch altijd stiekem zijn favorietjes huh, zeker één die in vele manieren op hem leek. Met dan ook een kleine grijns hief de kater zichzelf op en stapte hij naar voren om zijn nieuwe verantwoordelijkheid onder ogen te komen. Een glinstering van trots dansend op zijn netvliezen bij het zien van de nieuwe apprentice voor ook hij zijn snuit tegen die van hem aandrukte, en accepteerde zijn vrijheid nooit meer terug te zien. Trots stapte de kater weer naar achter, gleed zijn blik nog een laatste keer over die van Rude, voor hij terug naar zijn plek stapte en de rest van de meeting met interesse volgde. Een aantal apprentices werden nieuwe mentoren geschonken en Tenslotte werden er ook nog is twee nieuwe medecine cat apprentices aangekondigd, niet één maar twee?? Verrast keek de kater op bij het horen van de leaders woorden, Pepperpaw en Newtpaw huh? Glimlachend gleed zijn blik over de twee poezen, beide een geweldige keus als je het hem vroeg. Lavenderpaw en Wonderpaw geloven deed de kater dan ook niet echt, ze waren vast jaloers, dat moest wel. All in all was het zeker het op staan en discussiëren waard geweest en stapte de kater tevreden op zijn nieuwe, en eerste, apprentice af. "Je leven gaat vanaf nu heel wat spannender worden, Bluejay." snorde het ettertje, waarop de kater kort grinnikte " oh is dat zo Rudey rude?" hij knikte "Challenge accepted vlooienbaal" speels gaf hij de apprentice nog een kort duwtje voor hij terug naar Bluekit stapte, Zijn eerste apprentice en meteen Rudepaw, zijn dag kon niet beter.[ ooc: beter laat dan nooit h e h en oja minor powerplay met toestemming van camilla^^]BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Ceremonie 14-06-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: