herinneringen, wat draai ik al lang mee 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 herinneringen, wat draai ik al lang mee

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icestripe
Member
herinneringen, wat draai ik al lang mee DPKsfdL
11

CAT'S PROFILE
Age: 112 moons..
Gender:
Rank:
Icestripe
BerichtOnderwerp: herinneringen, wat draai ik al lang mee   herinneringen, wat draai ik al lang mee Icon_minitimema 2 jan 2012 - 16:53

Icestripe zat wat voor zich uit te staren. nadenkend aan alles wat hij had meegemaakt. wat was hj toch een geweldige warrior, en wat had hij veel katten opgeleid. wat draai ik al lang mee dacht hij terug verlangend aan de tijd dat hij warrior was hij zat te bedenken om morgen ofso maar weer eens een beetje rond te gaan wandelen weer eens naar buiten toe. misschien weet hij nog wel een kleine prooi te vangen, al betwijfelde hij dat. hij dacht aan alle moeders met hun kits. hij vond het stom dat hij nooit kits gehad heeft. er aren zoveel dingen die die nog wil doen. hij hoopte dat vandaag nog een beetje iets leuks zou gebueren hij verveeld zzich eigenlijk dood maar had ook niet Écht zin om nú een stukje te gaan lopen ofso hij zou vanavond misschien zelf wél eventjes een prooi van de stapel halen maar dat is dan wel weer genoeg gelopen. hij verlangde naar de vrolijke verhalen van een kit die soms de elders den in komt. ook verlangde hij naar gezelschap van zijn éigen leeftijd. och wat wou hij toch weer veel. en er gebeurde zoo weinig van wat hij wou. hij hoorde iemand binnekomen, hij ging even in zn oude elders rol en ging liggen met zn ogen dicht. maar keek stiekem heel nieuwschierig met een oog nar de ingang.


herinneringen, wat draai ik al lang mee Icestripe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
herinneringen, wat draai ik al lang mee DPKsfdL
SF-A2-Miki
97

CAT'S PROFILE
Age: 84 Moons allready. Time fly's.
Gender:
Rank:
Yellowfang
BerichtOnderwerp: Re: herinneringen, wat draai ik al lang mee   herinneringen, wat draai ik al lang mee Icon_minitimema 2 jan 2012 - 17:47

Met haar kop op haar poten lag de jonge Shadowclan warrior te ronken in de warriors den. De chagerijnige, maar toch erg wijze poes rolde op haar rug. Naast haar lag een andere warrior te slapen die in zijn slaap tegen haar aanrolde. Yellowfang opende haar ogen en ging rechtop zitten. ''Wat is meneer van plan?'' Gromde ze naar de kater die haastig overeind krabbelde. ''N.. n.. niks Yellowfang'' kreunde de kater. ''Dat mocht ik hopen ook,'' Snauwde ze terwijl ze de den uit liep. Nu keek de kater haar woedend aan. ''Oh, dus je wilt vechten?'' Yellowfang draaide zich pissig om. ''Kamp, openplek, nu!'' Siste ze en sprong de den uit.
Op de oen plek aangekomen liepen zij en de kater woedend rondjes om de open plek. Een paar zachte stemmen van andere katten die zich inmiddels verzameld hadden om het gevecht te bekijken waren te horen. De koude wind schuurde langs haar vacht terwijl ze haal gele ogen in die van de kater boorde. ''Dus jij denkt dat je deze krachtpatser aankunt?'' Ze de kater erg vastberaden. Yellowfang rolde met haar ogen. ''Heel grappig, kom nou maar ukkie,'' De kater schoot naar voren en haalde ut naar haar oog. Yellowfang bukte waardoor d kater met een harde smak op de grond klapte. ''Pfff, ik heb kittens gezien die het beter deden dan jij,'' Miauwdeze erg verveeld. Ze rende op de kater af en stortte zich boven op hem. Met haar vlimscherpe klauwen bewerkte ze zijn flanken en met haa tanden boorde ze zijn nekvel stuk. Ze sprong weer van hem af en liep richting de prooi stapel. ''Ik zou volgende keer maar beter uitkijken wie je uitdaagt!'' Siste ze en pakte een mus en waterrat van de stapel. De mus zou ze naar de elders den brengen. De poedersneeuw die het kamp bedekte kraae onder haar poten. Bladkaal was aangebroken.
In de elders den kwam ze Icestripe, de wijze elder tegen. ''Hier Icestripe, ik heb een mus voor je. Als je wilt haal ik straks nog wel wat warm mos voor je,'' Ze ging naast de elder liggen en begon groote stukken vlees van haar waterrat af te scheuren.


herinneringen, wat draai ik al lang mee 2u6lis4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icestripe
Member
herinneringen, wat draai ik al lang mee DPKsfdL
11

CAT'S PROFILE
Age: 112 moons..
Gender:
Rank:
Icestripe
BerichtOnderwerp: Re: herinneringen, wat draai ik al lang mee   herinneringen, wat draai ik al lang mee Icon_minitimema 2 jan 2012 - 18:16

''Hier Icestripe, ik heb een mus voor je. Als je wilt haal ik straks nog wel wat warm mos voor je,'' zei de kat yellowfang die binnenkwam. Dankjwel YellowFang zei hij dankbaarm blij dat er nog nobele warriors zijn die aan ons oude rotten denken zei hij een beetje zeurderig. hmm dacht Icestripe t lijkt alsof zij wat heeft meegemaakt. hij moest een beetje grinniken. ''YellowFang?'' begon Icestripe nieuwschierig. ''wat heb je uitgespookt?'' hij grinnikte. en bekeek de veel jongere poes dan hij. zo te zien had ze zich ingespannen maar niet té erg want ze hijgde niet écht heel erg ofso maar ice merkte op dat ze wel íets inspannends had gedaan. misschien is ze net terug van de jacht ofso dacht hij. haha ooit was ik ook zo dacht hij terug-verlangend aan zijn jonge jaren. altijd druk in de weer en zoveel mogelijk bezig om zn leerlingen te trainen. en hij had hÓge trots voor de clan en vocht vol vuur mee. hij zat nog een beetje te denken aan zíjn jonge jaren terwijl hij wachte op het antwoord van Yellowfang.

(sorry ben opeens inspiloos)


herinneringen, wat draai ik al lang mee Icestripe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
herinneringen, wat draai ik al lang mee
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: