[Geboortetopic] Time's up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Geboortetopic] Time's up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluebell
Member
[Geboortetopic] Time's up DPKsfdL
Cynthia
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Bluebell
BerichtOnderwerp: [Geboortetopic] Time's up   [Geboortetopic] Time's up Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:35

De pijn was die ochtend langzaam begonnen. Het was al een tijd nadat Acorndust terug was en alles begon weer een beetje normaal te worden voor zover dat tenminste kon met een leader die alles nu wat aangescherpt had en totaal anders was dan hun vorige leader. Ze was zich er ook maar al te goed bewust van dat de kittens die ze bij zich droeg van een kater waren die door zowat de hele clan gehaat werd. Maar hij was er nu niet meer, vermoord door de kater die nu hun leider was en ze wist dat ze iets moest doen om ervoor te zorgen dat Acorndust het niet verdacht vond dat haar kittens geen vader hadden.

Met de ochtend die verstreek begonnen de weeën steeds dichter op elkaar te liggen en ze wist dat het nu niet lang meer kon duren voor de eerste kitten geboren zou worden. Ze was nerveus, want dit zou ze volledig alleen doen. Het was misschien mogelijk dat er een van de andere queens bij zou komen, maar ze wist niet goed of ze dat wel wilde. Zolang het allemaal goed ging zou er ook niemand bij nodig zijn. Ze wilde haar kittens eerst zelf zien. Een sterke wee kwam deze keer, gevolgd door een aantal meer en al snel lag de eerste kitten er. Ze boog over haar lichaam heen en beet de zak door alvorens ze de kitten bij haar buik legde en deze begon te likken. Ze had het al wel gezien, de kitten was puur zwart net zoals zijn vader. Ze wist dat ze hier slim moest gaan zijn wilde Acorndust niks verdenken. Ze was oud genoeg om te weten hoe de vader van Cobra geheten had en ook Acorndust moest dit weten. Hopelijk zou hij denken dat ze nooit een kitten zou vernoemen naar de vader van Cobra. Dat zou haar hier kunnen helpen en daarom sprak ze ook de naam uit van haar eerste kitten: "Clawkit," Iedereen zou denken dat ze hem zo had genoemd om een andere reden, maar voor haar was het puur een hoop dat Acorndust hierdoor op een dwaalspoor gezet zou worden. Een nieuwe wee begon en ook de volgende kitten kwam zonder al te veel proberen ter wereld. Deze keer leek de kitten gelukkig op haar. Dat zou hopelijk helpen met alles verborgen houden. Ook deze kitten likte ze droog en legde ze bij haar buik voor ze zijn naam uitsprak: "Brokenkit," Hopelijk zouden ze nooit raar aangekeken worden, haar twee perfecte kittens. Anders zou ze haar best doen om ze te beschermen.

[Open voor de kittens en eventuele andere queens]


[Geboortetopic] Time's up S3YZd1
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokenpaw
Member
[Geboortetopic] Time's up DPKsfdL
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokenpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Geboortetopic] Time's up   [Geboortetopic] Time's up Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 0:08

Misschien als de kitten geweten zou hebben van de resten van de chaos waarin hij geboren zou worden, had hij misschien zijn best gedaan om in de veilige baarmoeder te blijven. Maar hij wist van niks, dus vond hij het toch tijd om eruit te komen. Zijn broertje vond dat ook en die ging voor hem. Als Brokenkit al kon horen had hij de naam gehoord die zijn moeder zijn broertje gaf. Hij zou nu ook niet zijn eigen naam kennen, niet voor minstens twee weken. Het was tijd voor hem om geboren te worden, om de wereld in te komen. Een wereld vol lasten maar ook geluk. Zodra hij geboren was voelde hij iets over zich heen gaan en werd hij bij een warme en zachte plek neergelegd. Hij kreeg zijn naam, al wist hij dat nauurlijk niet. Brokenkit was er. Met een moeder, een broertje, maar zonder een vader.


[Geboortetopic] Time's up Bt10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Geboortetopic] Time's up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: