I'm (not) about to lose my mind. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm (not) about to lose my mind.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudpaw.
Member
I'm (not) about to lose my mind.  DPKsfdL
Miss F
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: I'm (not) about to lose my mind.    I'm (not) about to lose my mind.  Icon_minitimema 15 jun 2020 - 11:15

Het was weer rustig, de dreiging was weg. En toch kon Loudpaw het niet laten om af en toe over zijn schouder te kijken, de geuren in zich op te nemen en zichzelf ervan te verzekeren dat het echt voorbij was. Er was veel gebeurd op een korte tijd, te veel soms om te bevatten. Loudpaw had zijn razernij er in één keer uitgestoten toen hij de BloodClanner tegen de grond had gewerkt, maar hij wist dat die woede ook weer zo kon terugkeren als hij nog een BloodClanner tegen zou komen. BloodClan had geprobeerd om zijn familie onderuit te halen en hij kon alleen maar tot StarClan bidden dat het ze niet gelukt was. Hij wist ook niet precies of hij kon zeggen dat ze dichter naar elkaar waren gegroeid. Ze leken allemaal een eigen leventje te zijn gaan leiden tijdens heel het gedoe en het enige wat hun verbonden had, was hun gewond geraakte moeder. Loudpaw had geen tijd gehad om zijn siblings apart aan te spreken omdat hij druk bezig was geweest met zijn training en het wegduwen van een opkomend trauma waarvan hij had geweigerd het meester van zich te laten maken. Hij zag zichzelf als het alfamannetje van het nestje en dus mocht hij zich niet in beslag laten nemen door zijn eigen angsten, hoe zeer aanwezig de verleiding dan ook was. Hij moest sterk blijven voor iedereen en ze erdoorheen helpen sleuren. Het grote litteken dat hij had opgelopen op zijn rechterflank was met een doel geweest, daar moest hij zichzelf altijd aan blijven herinneren als hij zou beginnen twijfelen. De grijze tabby richtte zijn blik op toen hij het kraken van takjes hoorde en ietwat argwanend trok hij met zijn oren, maar zijn spieren ontspanden al snel weer toen hij zag dat het Chillypaw was en een voorzichtig gesnor rees op in zijn keel. “Hey, Chillypaw,” zei hij op een zachte toon tegen haar. “Hoe is het met je?”


+ @Chillypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm (not) about to lose my mind.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: