Saw you in the library today. [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Saw you in the library today. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Saw you in the library today. [OPEN] Orchis20
m
765
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Saw you in the library today. [OPEN]   Saw you in the library today. [OPEN] Icon_minitimedi 16 jun 2020 - 12:20


Saw you in the library today. [OPEN] Dd5cjs10

Het was geen geheim dat Orchis een kat was die niet al te dapper was noch sterk. Hij moest voorzichtig zijn om niet gegrepen te worden en zolang er vijanden in de schaduwen loerde kon hij niet rustig slapen. De enige manier voor hem om veilig te zijn was om die schaduwmonsters in het licht te brengen en hen op te sluiten voor ze hem te grazen konden nemen. Nu Cobra dood was en Peril verdwenen voelde hij zijn maag omdraaien van angst. Hij had de she-cat uitgetest, haar nog gevraagd wat ze zou doen als Cobra zou sterven en toen stierf die sukkel een paar dagen later. Vermoord. Wat zou Peril wel niet denken in haar doorgedraaide brein? Hij was te bang dat Peril hem de schuld gaf van Cobra's dood, dat hij de oorzaak was, dat hij de plan gemaakt had om de zwarte tom uit te roeien en iemand zo geobsedeerd als haar zou geen twijfels hebben om iemand zoals hem aan te vliegen. Hij moest er voor zijn, hij moest haar eerder vinden dan zij hem. Sinds Bloodclan weer terug was in hun eigen gebied was hij dag en nacht op. Dikke wallen waren gevormd rondom zijn ogen. Te bang om te slapen. Continue op zoek naar die she-cat. Hij zou haar vangen, hij zou haar breken of vermoorden, het maakte hem niet uit welke van de twee, hij zou gaan voor de gene die hem het meeste garantie gaf om te overleven.. Hij zou overleven, als een rat in een riool die hij was.


Saw you in the library today. [OPEN] Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Saw you in the library today. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: