Twin Fangs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Twin Fangs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Twin Fangs DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:02

"If you don't control pawns, you are one."

Rustig wandelde de kattin door het kamp heen. Haar heupen wiegend, de halsband rond haar nek vrolijk rinkelend. Een listige blik in haar geel/groene ogen. Alsof er kleine wolkjes gif in haar ogen zaten, zo werd het vaak bestempeld. Ze was er trots op, haar ogen waren waarschijnlijk haar beste asset. Cassiopeia grinde verleidelijk naar een van de katers die haar aan het nakijken was en wiegden nog wat extra met haar heupen. Ze wilde haar, iedereen wilde haar, maar niemand zou d'r krijgen. Nee, nooit meer zou iemand haar kunnen krijgen. Tenzij je heel erg bijzonder was, tenzij je een versteend hart kon laten kloppen. Ze richtte haar ogen op de barn waar ze naar toe wandelde. Eigenlijk hoefde ze hier helemaal niet te zijn, maar ze wilde iemand spreken. Natuurlijk wist ze zijn naam, iedereen wist zijn naam inmiddels. Maar ook een bijnaam was haar ter oren gekomen. Als zij een serpent was, dan was hij het konijn. Rustig ging ze zitten en miauwde zachtjes. "Orchis?" liet ze bijna als een lokroep richting een van de barns glijden. Zou hij reageren?


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Twin Fangs 3HdqnGZ
me, myself & i
340
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:18


Twin Fangs Dd5cjs10

Zijn ogen flikkerde in het donker. Zijn poten liepen zachtjes over de houten vloer van de krakende barn. Het voelde goed om eens ergens binnen te staan, om verscholen te zijn tegen de wind en de kou, zonder direct verjaagd te worden. Het zou vannacht zijn eerste keer zijn dat hij echt in een comfortabele nest zou liggen met een dak boven het hoofd. Hij keek nog eens rond. Hij moest in ieder geval nog een nest maken voor vannacht, de andere was verdwenen- door kaboutertjes zoals altijd weer. Zuchtend liet hij zich op zijn achterwerk vallen en likte een enkele bloedspetter van zijn borst af. De smaak gaf een rilling over zijn lichaam heen als een kick van een heroïne spuit. Zijn hart begon weer sneller te kloppen en de adrenaline gierde door zijn lijf. Zijn tong gleed nogmaals over zijn vuile vacht, zoekend nog naar een spettertje bloed tot zijn naam stilletjes door het kamp heen drong. Alsof hij leegbloedde en alle drugs uit zijn lijf sijpelde stopte zijn hart met zijn luide geklop en keerde hij terug in de wereld. Met een gekantelde kop stond hij op en stak zijn kop naar buiten. Zijn roze glitterhalsband rinkelde zachtjes toen hij om het kiertje gluurde naar de kat die zijn naam had uitgesproken. Interessant, sinds hij Commandant heette wist iedereen zijn naam.


Twin Fangs Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twin Fangs DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:24

"If you don't control pawns, you are one."

Als katten konden fluiten, had het merendeel dat waarschijnlijk naar haar gedaan. Ze was het gewend, ze vond het heerlijk. Katten die haar aandacht gaven, die haar mooi vonden, die haar lief wilde hebben. Ze wilde er meer van hebben. Haar staart flikte langzaam heen en weer, terwijl haar ogen zochten naar de kater op wie ze aan het wachten was. Het duurde dan ook niet lang voordat ze hem in het zicht kreeg. Hij zag er niet uit, maar dat maakte niet uit. Haar blik gleed naar de halsband die om zijn nek hing, de halsband die zoveel leek op degene die om haar nek heen hing. Langzaam kwam ze overeind, gaf een lik over haar gevlekte voorpootje en borst, voordat ze in de richting van de kater liep. Halverwege wilde ze hem tegemoet kunnen komen, zodra ze haar lichaam zachtjes tegen die van hem kon drukken en haar staart over zijn rug kon liggen. "Hulp nodig?" sprak ze zachtjes in zijn oor, doelend op het schoonmaken van zijn besmurde vacht.


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Twin Fangs 3HdqnGZ
me, myself & i
340
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:33


Twin Fangs Dd5cjs10

Dat zijn rang meteen ervoor zou zorgen dat de wijfjes voor zijn poten zouden liggen was even verrassend als het feit dat hij überhaupt Commandant geworden was. Zijn blik ging kort naar de tong van Cassiopeia toen ze haar borst en pootje likte. Zijn eigen tong gleed ook daardoor kort naar buiten en likte zijn lippen lichtjes nat. Als er iemand was die zijn tong gebruikte dan was hij het wel. Met een huppel kwam hij naar buiten toe toen de gevlekte she-cat zijn kant opstapte en voelde de zuurstof van buiten diep in zijn neusgaten stromen toen hij kort naar extra lucht moest slikken toen de ander haar staart over zijn fragiele lijf liet glijden. De tom kneep zijn ogen lichtjes toe maar bleef wel staan. Het gebeurde immers nooit dat iemand met hem lichamelijk contact zocht. Hij genoot er van zolang het duurde. De tom trok met zijn oor toen haar stem zachtjes tegen zijn oor pluis drukte. ''Wat moet Orchis je ervoor terug geven.'' Hij wist niet anders dan dat. Ook hij gebruikte tactieken om aan dingen te komen, deed dingen om dingen te krijgen. Cassio kwam echt niet omdat hij nou zo leuk was.


Twin Fangs Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twin Fangs DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:42


"If you don't control pawns, you are one."

En zo hapte hij toe, net zoals ze allemaal deden. Het was zo makkelijk, inspelen op de zwaktes van de mannen. Ze dachten maar over één ding en het was walgelijk. Maar het was iets waar ze gebruik van kon maken, waar ze op in kon spelen. Iets wat ze wist hoe ze mee om moest gaan. Cassio glimlachte alleen maar zoetjes en snorde zachtjes, terwijl ze met haar staart over zijn rug heen ging en er voor opletten dat hun halsbanden niet met elkaar verstrengeld zouden worden. Orchis had zoveel meer tanden eraan hangen dan dat zij ooit zou kunnen krijgen. Of, eigenlijk niet, maar dan moest ze er meer werk voor doen en daar had ze niet zo veel zin in. De calico kattin knipperde eventjes met haar geel/groene ogen toen ze hoorde wat de kater tegen haar zei en gniffelde als een schoolmeisje. "Wat had Orchis in gedachten?" Dit spelletje kon ze ook wel spelen hoor. "Gezelschap, warmte, misschien iets meer?" Haar stem niet meer dan een fluistering in zijn oor. Oh nee, Orchis moest niet denken dat ze dit deed omdat hij speciaal was. Nee, ze deed dit om er zeker van te zijn dat ze iedereen voor haar kon laten vallen. Iedereen.


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Twin Fangs 3HdqnGZ
me, myself & i
340
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:48


Twin Fangs Dd5cjs10

Een grimas trok op zijn lippen. Zijn blauwe blik ging opzij terwijl hij eenmalig langzaam met zijn oogleden knipperde. Ze spon als een kitten die warme melk in haar buik kreeg en het maakte hem kotsmisselijk. Hij deed deze dingen niet voor plezier maar om er iets voor te krijgen. Hij vroeg dan ook wat ze moest hebben maar ze vroeg hem een vraag terug in plaats van dat ze de zijne beantwoorde. De tom had zijn antwoord al klaar liggen maar de gevlekte she-cat sprak al veder. Bood hem gezelschap aan, warmte en misschien wel wat anders. Oh? Wat anders had hij wel in gedachten ja. De tom krulde zich los van haar staart en wikkelde zijn lijf als een glibberige slang om de hare. Zijn ademhaling die hij over haar heen blies stonk en was heet. ''Orchis weet wel iets.'' Zijn stem was geen fijne om aan te horen. Orchis week af van haar lichaam en ging tegenover haar staan. ''Geef me je nest, breng hem naar me barn.'' Zijn blik greep de hare vast. Zijn haren trillend op zijn ruggengraat. Kom maar spelen Cassio.


Twin Fangs Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twin Fangs DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 1:00


"If you don't control pawns, you are one."

Kom op, niemand zou dit kunnen weerstaan. Daarvoor was ze veel te mooi, toch? Veel te lief, veel te zacht. Ze paste niet bij de Bloodclan, oh god nee helemaal niet. Maar ze had er haar plekje gevonden. Ze had het haar eigen weten te maken. Rustig spinde ze er op los en probeerde om haar staart rond die van hem te wikkelen. Kom op, Orchis. Laat me zien wat je wilde, wat je begeerde. Ze kon het allemaal geven, ze kon het allemaal doen. Toen ze zijn ademhaling voelde veranderen omdat hij iets ging zitten, hield ze onbewust haar adem in. Wat zou de Commander willen? Wat zou een creep zoals Orchis willen? Toch vielen zijn woorden tegen. Hij wilde dat ze haar nest naar hem toe bracht? Dat was .. niet wat ze verwacht had. "Maar Orchis, ik heb geen nest." Miauwde ze zachtjes, zielig. Ze keek om toen ze zijn adem in haar nek voelde en huiverde eventjes. Heerlijk dit. "Alle katers willen mijn nest hebben, ik slaap meestal bij iemand anders." haar ogen focuste op zijn lichaam, probeerde zijn lichaamstaal te lezen. Ze liet zich niet zo snle gewonnen geven, helemaal niet.


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Twin Fangs CtVqjS4
L O I S
221
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 1:05

Haar blik gleed richting de she-cat die duidelijk achter Orchis aan zat te lellebellen. Een geërgerde blik verscheen in haar ogen terwijl ze keek naar de heupen van de member, van wie ze de naam niet eens wist. Wie was ze, en waarom dacht ze dat ze bij Orchis kon aanpappen? Het leek alsof half Bloodclan hem opeens de geilste kat vond nu hij commander was. Haar staart zwiepte fel. Wat dacht deze halfbakken kittypet wel niet, waar haalde ze het lef vandaan. Zahida maakte oogcontact met Orchis en deed een kotsbeweging na, waarna ze zich weer omdraaide en wegliep van dit kleffe gedoe.
- Topic uit HAHA wou even een reaction pic doen


Twin Fangs 10pvxmwTwin Fangs 2gxnp75Twin Fangs 2hqc5lxTwin Fangs 2iha58wTwin Fangs 34nodx3Twin Fangs VmwrhyTwin Fangs 89lmSOJTwin Fangs 23mrb6wTwin Fangs COxUkZtTwin Fangs Okd2lwTwin Fangs 10pvxmwTwin Fangs 10pvxmw
Twin Fangs Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Twin Fangs 3HdqnGZ
me, myself & i
340
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 1:11


Twin Fangs Dd5cjs10

''Ogh, Cassio slaapt op de grond net als Orchis bohoe.'' Sprak hij zo overdreven zielig. Ook nog eens helaas voor haar toen ze ook nog eens zijn staart wilde vastpakken dat ze niks vinden kon. Zijn staart was enkel nog een kort bolletje wat niet omkrult kon worden. Wat het echter wel kon was heerlijk kwispelen als een blije hond die een kluif in de mond kreeg. ''Het word dan tijd dat je een nest maakt.'' Hij bleef nog staan tegen haar lichaam, beet zachtjes in enkele haartjes in haar schouder maar gaf haar daarna een zetje in de rug. Tjop tjop, je moet er wel wat voor doen. Ondertussen ging zijn blik kort naar Zahida die lekker mee zat te gluren. Ze deed kotsneiging na maar ook Za wist niet wat hij werkelijk van plan was. Zou ze vanavond wel zien wanneer ze in de barn kwam slapen, mits ze durfde. Het kon misschien wel lawaaierig worden of juist niet, als Cassio niet deed wat hij zei.


Twin Fangs Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twin Fangs DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimema 22 jun 2020 - 16:59

Ok wacht, nu was ze even kwijt wie met wie aan het spelen was. Maar ach, wat boeide ’t ook. Ze vond ’t wel leuk om een beetje rond te Foxdung met de Commander en als hij zich zo wilde gedragen, wie moest zij zijn om ‘m te laten stopen. ”Maar Orchis toch, waarom zou ik een nest maken, als ik lekker bij andere kan blijven liggen,” miauwde ze zachtjes. Ze grinnikte en wikkelde zichzelf los uit zijn greep, precies op het moment dat ze Zahida weg zag lopen. Ah ja, die kattin was er ook nog. Diegene die altijd chagrijnig leek te zijn sinds dingen voor haar mis waren gelopen tijdens de overname van Shadowclan. Misschien moest ze die ook maar eens een bezoekje gaan brengen. Ze gaf Orchis een lik over z’n oor heen, voordat ze een stap achteruit zetten. ”Maar het ziet er naar uit dat Orchis geen nest heeft voor mij,” ze trok een sip gezicht. ”Dus ik denk dat ik ga kijken of ik ergens anders kan slapen.” En met die woorden maakte ze zich klaar om weg te lopen. Eens zien of ze hem gek genoeg had gekregen dat hij haar terug zou roepen.


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Twin Fangs 3HdqnGZ
me, myself & i
340
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Twin Fangs   Twin Fangs Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 20:51


Twin Fangs Dd5cjs10

Ze liep gewoon weg, wat een takkewijf zeg. Prima, als ze het spelletje zo wou spelen dan gingen ze dat doen. Toen ze weg trippelde blokkeerde hij haar de weg. Zijn snorharen trilde lichtelijk terwijl hij zijn borstkas tegen haar lijf duwde om haar naar onderen te drukken. Zijn lippen gingen van een grijns naar een grauw. Het was over met de tijd dat andere met hem speelde, hij speelde nu met hun, als poppen aan een touwtje, hij was niet meer dat zielige konijntje waar in geknepen kon woorden. Hij had macht nu!! macht over haar, over iedereen. ''Jij gaat nu een nest voor mij maken.'' Sprak hij ruw en probeerde haar veder tegen de grond aan te dwingen waarna hij daarna zijn tanden in haar nekvel wou bijten. ''Dat is een bevel slet, anders dump ik je bij de twolegs en kan je opgesloten zitten, dan is het over met logeren bij elke kat die een extra been heeft hangen.''


Twin Fangs Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Twin Fangs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: