Dirty Secrets 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dirty Secrets

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stalked
Member
Dirty Secrets DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Stalked
BerichtOnderwerp: Dirty Secrets   Dirty Secrets Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:31

De poes plofte neer op de harde grond en keek eens rond. Het was weer wennen hoor, om hier te moeten zitten. Met maar weinig te vreten. Hopelijk bracht de zomer nog wat meer prooi en buitenkansjes. Zoals ze dat noemden. Woorden, Stalked had er niet veel mee. Ze moest nog een hoop leren en welke ze onnodig achtte vergat ze vlug weer. Haar naam was een woord geweest, een waarschuwing. Ze had het niet begrepen en had het als een nieuwe naam geaccepteerd. Toen ze het wel begreep had ze het gehouden, als een herinnering aan alles. Het hield haar sterk. De haat die het gaf. Haat, een van de eerste woorden die ze geleerd had. Toen ze nog daar zat. Daar was weg, ze hoefde niet meer bang te zijn voor het. Bovendien hadden ze haar toch afgedankt. Het enige goeie wat ze ooit gedaan hadden. Ze hoorden wel eens gezeur over hoe zwaar ze het hier wel niet hadden soms, maar Stalked had alles liever dan die hel. Ze sliep nog steeds buiten, haar halsband droeg nog maar een tand momenteel, maar dat vond ze niet zo erg. Natuurlijk, ze wou graag meer tanden, maar tot nu toe nog weinig succes. Ach, het was tenminste lekker gezellig buiten, in de open lucht. Misschien moest ze eens wat gaan doen, voordat Brat of Orchis nog kwamen zeuren. Of gewoon eentje met wat meer tandjes, wat die deden dat ook. Alleen, hoe kon ze zich nuttig maken? En waarom moest die poes nou weer op haar aflopen? Tenminste, als ze dat deed. Kon ook dat Stalked gewoon in de weg zat.

-Cassiopeia


Dirty Secrets Tahls6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dirty Secrets DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Cassiopeia
BerichtOnderwerp: Re: Dirty Secrets   Dirty Secrets Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 0:48


"If you don't control pawns, you are one."

Het zonnetje verwarmde haar vacht heerlijk. Ze had zichzelf een, schoon, plekje geclaimed en lag nu al een langere tijd her lekker in het zonnetje. Niemand die haar stoorde en iedereen die dat wel deed kreeg een fikse tik over z'n neus heen. En ja, al menig kater was daardoor weggerend, niemand zou een kattin moeten storen als deze lag te zonnen. Zachtjes lag ze daar te knorren, en kneden rustig in de grond, terwijl een geeuw uit haar bek rolde. Al snel volgde er een hoestbui, op het moment dat de droge lucht en stof in haar bek terecht kwam. Cassiopeia klauterde overeind en ging bijna over d'r nek van het stof dat zich gevestigd had in haar keel. Een paar keer goed door hoesten en nog een paar braakneigingen later, had ze alles er zo goed als uit. Maar dit had haar zon momentje wel helemaal verpest. Met een zeur gegrom kwam ze dan ook overeind en slenterde weg, alleen maar om bijna tegen Stalked aan te lopen. Ze had de grijze kattin helemaal niet door hebbend. "Move," snauwde ze naar de kattin toe, nog steeds niet door hebbend tegen wie ze sprak.


running only

accelerates

the poison

IC posts: 6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stalked
Member
Dirty Secrets DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Stalked
BerichtOnderwerp: Re: Dirty Secrets   Dirty Secrets Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 22:46

Ze had gelijk gehad, de poes kwam recht op haar af lopen. Maar het leek niet dat die ook echt voor haar kwam en voordat ze kon reageren liep de gevlekte poes tegen haar aan. Nou, logisch gezien zou ze sorry kunnen hebben gezegd of gewoon doorgelopen zijn zonder iets te zeggen, dat deden ze hier eerder. Nee, ze besloot dat het Stalked schuld was ofzo. Stalked was er niet zeker van, maar waar ze wel zeker van was was de ruimte om haar heen. Meer dan genoeg plek. ''Loop erom heen''sprak ze in simpele woorden, niet van plan om haar plek te verlaten omdat Cassionogwat zo nodig haar bestemming moest bereiken. Ze liet niet over zich lopen, al hoopte ze dat de andere dat ook niet letterlijk zou proberen, want dat was zwakte vertonen. Die trien was echt niet meer belangrijk hoor.


Dirty Secrets Tahls6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dirty Secrets
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: