Calm minds. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calm minds.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Silentpaw
Member
Calm minds. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 16:47

Nu BloodClan verdreven was en ShadowClan zijn leventje weer op kon pakken, werd het ook een stuk makkelijker om de simpele dagelijkse taken te hervatten die eerder bleven liggen of uitgesteld werden omdat katten steeds onder begeleiding van BloodClan het kamp mochten verlaten. Silentpaw was blij dat ze dat niet meer voorhad en dat ze gewoon kon gaan en staan waar ze wilde, mits als ze liet weten waar ze was. Ze had het idee dat Acornstar’s vertrouwen in zijn Clan een stuk langer nodig zou hebben om terug her op te bouwen, maar dat was iets waar ze weinig aan kon veranderen. Ze kon enkel haar best doen voor haar Clan en aan hem laten zien dat ze wel loyaal was. Ze besloot om wat mos met water te halen voor de nursery omdat het inmiddels weer warm begon te worden en het vast niet lang meer zou duren eer dat de eerste zwangere queens hun vocht nodig hadden. Voor Silentpaw was het een simpele taak om haar hoofd even vrij te maken, hoewel dat niet echt nodig was omdat er nu vooral kalme gedachten aanwezig waren. Tijdens de BloodClan-overname had ze vooral in angst geleefd, maar die angst bleek ongegrond te zijn omdat haar ouders haar altijd voldoende bescherming hadden geboden waardoor haar niks had kunnen overkomen. Dat gold helaas niet voor alle katten en Silentpaw’s hart ging uit naar de katten die wel geschonden waren door BloodClan. Nadat ze het mos had gehaald en het zodanig had gevuld dat het vocht druppelde op haar poten liep ze terug naar het kamp en liep ze de nursery binnen, waar ze het mos voorzichtig neerlegde en vervolgens haar blik richtte op een kitten die haar aandacht trok. “Hé, Flutterkit,” zei ze zachtjes. “Hoe is het met je?”


+ @Flutterkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Calm minds. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 21:48

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit was geen fan geweest van Bloodclan. Eerlijk waar, wie was er wel fan van de Elite die in Shadowclan leefde. Ze hadden nooit in hetzelfde kamp moeten zitten het was altijd een grote spanningsbron geweest alsof er eeuwig iemand aanwezig was die de druk op de ketel voerde. Totdat er teveel druk was en er iets zou ontploffen. Het was dan ook in zijn ogen een behoorlijk prettige wending dat Acornstar de nare wezens had weg gejaagd. Hij hoefde niet meer de hele dag op zijn hoede te zijn, hopende dat ze een nacht de Nursery over zouden slaan in hun akelige spelletjes. Kortom, eindelijk was hij in staat zijn lichaam en ziel de rust te gunnen die het nodig had. Hij was dan ook lichtelijk weg gedommeld totdat een stem hem wekte. 'Hé, Flutterkit,' zei ze zachtjes. 'Hoe is het met je?' De kater onderdrukte een geeuw voordat hij slaperig antwoorde. 'Goed, met jouw?' Echt helemaal goed was het nog niet maar hij was niet iemand die zijn hart bloot legde in het eerste en beste gesprek.
♥


Calm minds. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
Calm minds. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 17:42

Aangezien ze op één maan na bijna heel haar kittentijd met Flutterkit had gespendeerd in de nursery, kende ze hem wel een beetje. Niet echt heel goed, maar toch goed genoeg om hem bij zijn naam aan te spreken en om te vragen hoe het met hem ging. De impact van BloodClan was immens geweest en iedereen ging er anders mee om. Waar anderen weg kwijnden in angst, waren er weer andere katten die juist naar voren kwamen en die rebels gedrag vertoonden. Silentpaw had een tabby tom cat die slechts een paar manen ouder was dan zijzelf rond zien lopen met een groot litteken dat over zijn flank liep, vermoedelijk veroorzaakt door een BloodClanner. En dan waren er ook nog zat katten die mentale littekens hadden. Silentpaw kon echter niet peilen of dat bij Flutterkit het geval was, aangezien hij haar vraag op een vrij neutrale toon beantwoordde. Het leek erop dat zij de eerste moest zijn die haar kaarten bloot op tafel zou leggen en dus was dat ook precies wat ze deed. Silentpaw had weinig moeite met haar gevoelens te tonen en als dat anderen hielp om meer over zichzelf te durven vertellen, dan was dat een risico dat ze wilde nemen. “Ik ben blij dat ShadowClan weer vrij in zijn doen en laten is,” antwoordde ze naar waarheid. “Het was toch tamelijk luguber, al die BloodClankatten die hier rondliepen en ons rond commandeerden alsof zij de leiders van onze Clan waren.” Ze keek hem afwachtend aan, zich afvragend of hij meer over zijn eigen ervaring zou vertellen of dat hij eerder een gesloten houding aan zou nemen. Beiden waren prima voor haar; ze ging hem nergens toe dwingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Calm minds. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimevr 26 jun 2020 - 22:54

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit had angsten, grootse angsten maar dat betekende niet dat hij alles behalve een zou delen. Een angst, die van het niet voldoende zijn, die deelde hij nog wel eens. Vragen An Warriors of er katten zouden zijn die niet beschaamd zouden zijn bij zijn aanwezigheid. Zijn tweekleurige ogen leken echter niet in staat om zijn mentale wonden te tonen, deze waren immers diep verborgen in de twee kleuren van de herfst, groen en amber. Een warme blik, ook al was hij sociaal onhandig en niet altijd in staat om de interesse te bewaren of duidelijke gesprekken te voeren. Silentpaw leek echter geen moeite te hebben met zijn matige antwoord. 'Ik ben blij dat Shadowclan weer vrij in zijn doen en laten is,' legde de iets oudere kattin uit. 'Het was toch tamelijk luguber, al die BloodClankatten die hier rondliepen en ons rond commandeerde alsof zij de leiders van onze Clan waren.' Hijzelf had minder mee gekregen van alle commando's. Hij was niet als gevaar gezien, enkel als speeltje om te gebruiken en hem bang te maken van elke pas die hij hoorde, elke ademhaling die dicht bij zijn oren kwam. De kitten knikte enkel bij de woorden voordat hij zijn staart heen en weer zwiepte. 'Ik wil het niet over hen hebben,' zijn stem klonk zwakjes en kalm, hij hoefde er in zijn ogen niet elke dag meer aan te denken. Wilde er niet elke dag aan denken, het deed zijn hart sneller kloppen en zijn poten onnatuurlijk trillen onder het gewicht.
♥


Calm minds. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
Calm minds. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 9:44

Silentpaw gaf een knikje toen Flutterkit aangaf dat hij het niet over BloodClan wilde hebben. Dat was begrijpelijk. Misschien moest ze het ook maar eens weg proberen te duwen, al waren er natuurlijk katten zoals Pepperpaw die het wel fijn hadden gevonden om even de opbeurende woorden te horen die nodig waren om de angst een beetje weg te duwen. Natuurlijk waren er ook katten die het minder leuk vonden om erover te praten en Silentpaw accepteerde dat het bij Flutterkit zo was. Ze zocht naar een onderwerp waar ze het dan wel over konden hebben, maar dat was niet lastig om te vinden. “Je wordt binnenkort apprentice,” zei ze op een vrolijke toon tegen hem. “Heb je al een idee wie je als mentor zou willen hebben?” Het was natuurlijk voor de hand liggend dat hij geen idee had, maar in zes moons leerden kittens veel warriors kennen omdat ze natuurlijk wel eens een warrior binnen zagen komen of omdat ze zelf op onderzoek uit waren gegaan als ze een rebelse bui hadden. Het kon daarom zijn dat Flutterkit al een voorkeur had voor een mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Calm minds. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:47

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Silentpaw knikte enkel bij zijn woorden, duidelijker dan dat had de kitten niet kunnen zijn. Bloodclan was een verleden en hopelijk een ver verleden ook al lag het nog niet zo ver achter hen. Hij wilde er niet over nadenken, het niet zien in de ogen van zichzelf en anderen wanneer er aan gedacht werd. Een ander lastig onderwerp voor hem was het Apprentices hap, hij was immers bang niet goed genoeg bevonden te worden en dat betekende dat hij niet echt uit keek naar de benoeming. Dan was er een kat die op hem neer keek, die hem in de gaten zou houden en hij wist gewoon niet wat hij er van moest vinden. 'Je wordt binnenkort Apprentice,' zei ze op een vrolijke toon waardoor hij zijn oren iets liet zakken, hij werd oud. Echt oud! 'Heb je al een idee wie je als mentor zou willen hebben?' De kater schudde zijn kop langzaam, hij wist niet wie hij wilde hebben als Mentor, hij kende niet voldoende Warriors en als hij hen kende was het de vraag of ze een klik hadden. Daarnaast durfde hij ook niet te vragen aan een kat of hij of zij met Acornstar wilde praten over het mogelijke mentorschap. Hij zou vanzelf wel zien wie hij kreeg, toch? 'Nee, ik heb nog geen idee.' Sprak hij zachtjes en onhandig terwijl hij zijn tweekleurige ogen naar het vochtige mos gleden. 'Mag ik drinken?' Vroeg hij zachtjes terwijl hij met zijn poot naar het vochtige mos wees dat ongetwijfeld meer katten in de Nursery wat moest helpen met de dorst.
♥


Calm minds. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
Calm minds. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 21:37

De kitten gaf aan dat hij er niet over na had gedacht en Silentpaw gaf een klein knikje. “Dat hoeft ook niet,” zei ze op een zachte toon tegen hem. “Het is het beste dat je het gewoon op je af laat komen en dat je dan wel ziet wat er gebeurt.” Ze glimlachte naar hem en gaf een knikje toen hij haar zijn vraag stelde. “Natuurlijk!” Ze schoof behulpzaam het mos wat dichter naar hem toe zodat hij kon drinken en liet zich toen op haar voorpoten zakken. Ze had toch geen haast om een tweede lading mos te gaan halen en bovendien vond ze het wel aangenaam om een rustig gesprek te hebben met Flutterkit, al wist ze natuurlijk niet hoe hij daar over dacht. Niet iedereen durfde het te zeggen wanneer ze alleen wilden zijn, maar Silentpaw zou wel letten op de seinen en hem alleen laten wanneer ze merkte dat ze hem begon te vervelen. Ze richtte haar blik dan ook weer op hem en probeerde een onderwerp te verzinnen waar ze over konden praten. “Je moet vast blij zijn dat je binnenkort apprentice wordt,” zei ze met een glimlach tegen hem. “Het moest vast eenzaam voelen om hier de hele dag te zijn. Zeker als er niemand is om mee te spelen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Calm minds. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 21:41

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Silentpaw knikte bij zijn woorden, ergens wist Flutterkit niet of het de norm was om een bepaalde kat te kiezen voor het mentorschap. Of er invloed werd uitgeoefend door gesprekken met de Leader of Deputy, als hij er goed over na dacht wist hij nog bijzonder weinig, er was zoveel gebeurd en spraakzaam was hij niet te noemen. 'Dat hoeft ook niet,' zei de kattin op een zachte toon tegen hem. 'Het is het beste dat je het gewoon op je af laat komen en dat je dan wel ziet wat er gebeurt.' Ze glimlachte waarna hij onhandig en begripvol probeerde te knikken. Hij was zo niet talentvol in dit soort gesprekken, Starclan kon iemand hem helpen? 'Natuurlijk!' Sprak de iets oudere kat waarna ze behulpzaam het mos naar hem toe schoof. Ze hield hierdoor wel even haar mond en maakte het zich wat gemakkelijker. Het zorgde ervoor dat hij dankbaar glimlachte en vervolgens wat water van het mos op likte. 'Je moet vast blij zijn dat je binnenkort Apprentice wordt,' verklaarde de ander waardoor hij zwijgend naar de kattin keek. Konden katten daadwerkelijk enkel over zijn naderende Apprenticeschap spreken? 'Het moest vast eenzaam voelen om hier de hele dag te zijn. Zeker als er niemand is om mee te spelen.' Hij haalde met deze woorden zijn schouders op en zuchtte. 'Er zijn andere dingen die interessanter zijn dan wat ik denk.' Of voel of wat dan ook, maar dat laatste zei hij niet. Hij was gewoon niet iemand die zijn hart en ziel uitte, waarom werd het dan nog van hem gevraagd?
♥


Calm minds. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
Calm minds. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 18:39

Silentpaw merkte op dat Flutterkit zich meer naar haar naam gedroeg dan zijzelf op dit moment. En hoewel ze het niet liet merken, vond ze dat zo’n grappige gedachte dat haar mondhoeken heel lichtjes opkrulden. Heel lichtjes maar. Ze vroeg zich weer af of hij het vervelend vond dat ze hier bij hem lag, maar nam aan dat hij het wel zou zeggen als hij dat vond. Of dat ze het van zijn lichaamshouding moest aflezen wanneer de tijd daar was om te trekken. Flutterkit maakte een opmerking en Silentpaw trok kort met haar oortje. “Zoals wat?” vroeg ze zachtjes aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
Calm minds. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitimevr 7 aug 2020 - 16:21

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Hij vond het maar wat lastig om het over zijn toekomst te hebben. Wellicht omdat zijn verleden gevuld was geweest met ervaringen die hem niet bepaald zelfverzekerd hadden gemaakt. Hij had zichzelf niet veilig kunnen houden van Bloodclan, zijn vader had hem nooit een goedkeurend woord toegesproken en hij had geen moeder gekend die hem had kunnen beschermen en liefde had kunnen leren. Hij zocht naar liefde, maar welke en of hij deze daadwerkelijk kon ontvangen was nog maar net de vraag. Hij probeerde het gesprek te veranderen, een ander onderwerp aan te nemen. Dit ging echter wat moeilijker dan gehoopt. 'Zoals wat?' Vroeg de Apprentice zachtjes aan hem waardoor hij zijn schouders ophaalde. 'Het weer, ons territorium, mooie bloemen en veertjes,' Verklaarde hij zo overtuigend mogelijk.
♥


Calm minds. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Calm minds.    Calm minds. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calm minds.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: