New kids 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New kids

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sigrún
Member
New kids 257476_WpHZ4bSH
x
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: New kids   New kids Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 17:49


Al sinds het moment dat Brat over deze 'Kazan' had verteld, was Sig natuurlijk heel erg geïnteresseerd in wie deze kater nou echt was. Het moest wel iemand speciaal zijn als ze het specifiek wilde vermelden. Waar kwam hij vandaan? Wat waren zijn intenties? Dat soort dingen wilde ze heel erg graag weten. Was hij een item met Brat? Was dat het misschien? Nee, Brat die zou nooit kittens nemen nu ze de leader was van de Elite, dat kon ze toch niet op het spel zetten? En zo wel, dan moest ze daar een stokje voor steken als haar young one. Ze kon haar rang niet op het spel zetten voor een kater. Des de meer de reden om met de kater te gaan praten. Dus zonder enige twijfel stapte ze op de kater af, haar groenige ogen op hem gericht. "Kazan," sprak ze, dan toch wel ietwat netjes tegen de kater. Ze wist immers niet wat de kater allemaal kon en of hij misschien wel heel erg sterk was, dat kon ze niet op het spel zetten. Ze was dan misschien wel geïnteresseerd, maar haar leven wilde ze er niet voor op het spel zetten. "Hoe gaat het met je?" Ze moest gewoon overkomen als de young one van Brat, die gewoon geïnteresseerd was, niets meer, niets minder. Het was toch normaal om dit soort dingen van je mentor te weten te komen?

- Eerste post voor Kazan


New kids Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazan
Member
New kids Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
373
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 40 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: New kids   New kids Icon_minitimedo 18 jun 2020 - 14:43


Eindelijk mocht hij van de rode kattin naar buiten zonder dat ze hem als een havik in de gaten hield. Het voelde alsof hij weer kon ademen zonder de druk van haar brandende ogen in zijn kop. De wond op de zijkant van zijn kop begon langzaam te helen en zat dan ook grotendeels verstopt onder zijn lange vacht. "Kazan" toen hij zijn naam, zijn nieuwe naam, hoorde schoot zijn kop omhoog. Hij had de kattin nog nooit gezien, maar dat was met alle katten uit de Elite het geval. Met een knikje in haar richting trok hij met een oor toen ze de volgende vraag stelde. "Hoe gaat het met je?" Zijn wenkbrauw ging langzaam omhoog en even bekeek hij haar van top tot teen. Als hij het goed had was dit de young one van Brat, althans als hij goed geluisterd had naar wat de leader hem verteld had. "Als young one van Brat had ik toch verwacht dat er iets meer manieren in dat koppie van je zaten." Bromde hij en zijn stem klonk alsof hij hem weken niet meer gebruikt had. "Sigrún, toch?" Het puntje van zijn staart bewoog langzaam van links naar rechts terwijl zijn kop in haar richting gedraaid was, maar hij had zijn focus eerder op de ruimte achter haar dan echt haar blik. "We zullen maar hopen dat je leader er niet achter komt wat voor een ongemanierd zwijn ze aan het opleiden is."


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New kids
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: