I can see the sun coming up. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I can see the sun coming up.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 19:43

Loudpaw opende zijn ogen toen het ochtendgloren langzaamaan door begon te breken. Hij was nog steeds moe, maar dat zou hem er niet van weerhouden om weer hard zijn best te doen voor de Clan. Hij zou straks even langs zijn moeder gaan om te checken hoe het met haar was, maar voor nu zou hij zich over de simpele taken buigen. Hij kreeg algauw opdracht dat hij water moest gaan halen voor de queens, een taak die Loudpaw met plezier vervulde. Het betekende dat hij een tripje door het territorium mocht doen en dat hij dus even vrijheid had. De jonge kat pakte een paar stukken mos mee en liep vervolgens in de richting van the Little Creek, waar hij het mos kon vullen met genoeg water voor allen. Hij nam de geuren van het woud in zich op en concludeerde tot zijn tevredenheid dat de BloodClangeur langzaam aan begon weg te ebben. Mooi zo. Hij wilde geen enkele herinnering meer in zijn territorium hebben aan die vuile ratten. Als hij er nog één zou tegenkomen… Hij maakte zijn dreigement niet af, maar klemde enkel zijn kaken steviger om de stukken mos heen. Het zou hun beste dag niet worden als hij er eentje in zijn territorium tegen zou komen, dat was iets wat zeker was. Loudpaw trok met zijn oortje toen hij de genezende wond op zijn flank voelde jeuken en deed moeite om er niet aan te krabben, al maakte het hem vrij weinig uit het een litteken zou worden. Het zou sowieso een litteken worden, maar dan zou het in elk geval niet gaan bloeden als hij er van af bleef. De grijze tabby boog zich bij het water naar voren en liet het mos het water opnemen. Daarna nam hij het druipende mos mee terug naar het kamp, waar hij de nursery binnen ging en met een grijns keek naar de kittens die al wakker waren. Hij ving de blik van een kitten op die nog niet zo gek lang geleden zijn denmate was geweest en vrolijk gaf hij haar een knikje. “Hé, Flutterkit!” zei hij, waarna hij het mos op de grond liet zakken. “Wat ben jij al gegroeid, zeg! Het duurt vast niet meer lang eer dat je apprentice zal worden.”


+ @Flutterkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 21:41

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit werd al groot, tenminste als hij de andere katten moest geloven. Hij voelde zich echter niet altijd groot en sterk, de herinnering aan Bloodclan zat immers nog vaag in zijn geheugen. Kortom, hij wist dat hij nog niet sterk was, immers had hij zichzelf niet tegen de beangstigende katten kunnen beschermen. Zijn tweekleurige ogen staarden wat afwezig naar de wand, de Nursery was weer rustig zoals van ouds en dat betekende dat hij zich weer wat meer zichzelf ging voelen. Wat meer op zijn gemak, al bleef het altijd wel een ding voor de bruine kater. Hij was niet asociaal te noemen, maar zeer zeker ook niet op zijn gemak in grote groepen. Hij was apart, hij had niet altijd de liefde van een ouderfiguur gekend en zodoende geleerd om op zichzelf te zijn. Het maakte communicatie niet zijn sterkste punt. 'Hé, Flutterkit!' Klonk een bekende stem terwijl er nat mos op de grond werd gelegd, zijn ogen knipperde hij even voordat een klein glimlachje op zijn snoet verscheen. 'Wat ben jij al gegroeid, zeg! Het duurt vast niet meer lang eer dat je apprentice zal worden.' Flutterkit knikte even voordat hij langzaam overeind kwam. 'Hopelijk is mijn toekomstige mentor...niet beschaamd als hij of zij mij krijgt.' Sprak hij langzaam met een lichte tegenzin, wees nou eerlijk wie wilde de gekke kitten.
♥


I can see the sun coming up. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 18:03

Loudpaw’s grijns werd alleen maar breder toen hij zag dat er een glimlach om het snoetje van Flutterkit verscheen. Het was al een hele overwinning te noemen als je ook maar iemand in ShadowClan zag glimlachen, zeker na wat er gebeurd was met BloodClan. De lol was hun wel een beetje vergaan en Loudpaw merkte dat er nog altijd veel angst heerste onder zijn Clanmates om hun leven weer terug op te pakken. Het voelde voor de meesten vreemd aan om zich in het territorium te begeven zonder over hun schouder te hoeven kijken en Loudpaw kon zich moeilijk voorstellen hoe het moest zijn voor een kitten die het allemaal van buitenaf had moeten beschouwen. De heisa was immers vooral in het kamp geweest en de kittens hadden niet beschermd kunnen worden tegen het leed dat berokkend werd naar hun Clanmates. Loudpaw keek de tabby tom cat echter op een verbouwereerde manier aan toen deze zijn opmerking maakte. “En die onzin wil ik niet meer horen,” zei hij op een strenge toon. “Het is dat de Clans een vast systeem hebben, anders had ik je zelf onder mijn hoede genomen als apprentice volgende maan,” zei hij met een grijns. “Maar ik beloof je dat zodra je apprentice wordt we er samen een keertje op uit trekken. Gewoon jij en ik. En ik kan je wel voor de volle honderd procent verzekeren dat ik niet beschaamd ben om met je om te gaan. Of om je vriend te worden, als je dat toelaat tenminste.” Loudpaw keek de kitten op een vriendelijke manier aan en gaf hem vervolgens een bemoedigend, zacht zetje. Hopelijk zou hij het zelfvertrouwen van de kat een beetje opwekken met zijn woorden. En anders waren er wel andere manieren, daar was hij zeker van!
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimevr 26 jun 2020 - 23:10

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit had al vroeg geleerd om te glimlachen als er anderen vrolijk zijn kant op kwamen, alsof dat zijn hart zou verlichten van het zware gevoel dat wel eens op zijn nog jonge schouders lag. Het was niks vergeleken met wat de Leaders en Medicine Cat Apprentices moesten voelen, maar het was nog steeds iets dat hem af en toe besloop. Loudpaw leek echter zijn opmerking niet echt te waarderen, ergens wist de kitten niet of hij echt wel op dit moment Apprentice wilde worden. Wat als zijn mentor hem net als zijn vader geen blik waardig zou tonen? Zijn hart zou dat niet aan kunnen en daarbij was hij sociaal ook niet de meest kundige kater, hij was bang voor het onbekende dat hem zo ongemakkelijk leek. 'En die onzin wil ik niet meer horen,' klonk er op een strenge toon van de iets oudere kater af. 'Het is dat de Clans een vast systeem hebben, anders had ik je zelf onder mijn hoede genomen als Apprentice volgende maan,' zei de kater met een grijns. 'Maar ik beloof je dat zodra je Apprentice wordt we er samen een keertje op uit trekken. Gewoon jij en ik. En ik kan je wel voor de volle honderd procent verzekeren dat ik niet beschaamd ben om met je om te gaan. Of om je vriend te worden, als je dat toe laat tenminste.' Geschrokken bij die woorden deed de kitten een stapje achteruit om daarna met grote, glinsterende ogen de ander te bekijken. Een zacht bemoedigend zetje was alles dat hij nodig had om langzaam te knikken. 'B-bedankt,' Murmelde hij zwakjes voordat hij accepterende knikte en diep in ademde. Hij had geen idee wat hij verder moest doen en dus keek hij enkel naar zijn warmbruine poten.
♥


I can see the sun coming up. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 10:05

Een klein glimlachje kwam om zijn lippen toen hij zag wat voor een effect zijn woorden hadden op de kitten. Eerst leek hij te schrikken van de toon die Loudpaw in zijn stem had, maar daarna leek het besef door te dringen van wat Loudpaw bedoelde en leek hij ietwat verlegen naar zijn poten te kijken. Loudpaw kon een brede glimlach niet onderdrukken en grinnikte. Dit was waar hij voor leefde. Hij vond het leuk om anderen op te beuren, om bevriend met ze te raken en om het stevige karakter dat ergens verscholen zat in hun binnenste naar boven te halen. Hij wist niet of dat ging lukken bij Flutterkit, maar dat zou iets zijn waar ze wel achter zouden komen. Ze hadden immers nog tijd genoeg en nu dat BloodClan niet meer op hun potenzaten te kijken, zou het een stuk makkelijker worden om met Flutterkit op pad te gaan. “Zullen we anders iets leuks gaan doen samen?” stelde Loudpaw voor. “Acornstar vermoordt me als ik je mee het kamp uit neem, maar ik weet zeker dat er vast ook andere dingen zijn die leuk zijn om te doen. Of als je ergens over wilt praten, kunnen we dat ook doen natuurlijk. Het is jouw feestje,” grijnsde Loudpaw naar Flutterkit, hopend dat hij er zo voor kon zorgen dat de kitten zich iets meer naar hem zou openstellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
I can see the sun coming up. DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:56

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Een klein glimlachje verscheen om de lippen van de andere kater toen hij door had dat de woorden van hem, de jongere Flutterkit deden schrikken. Hij keek dan ook ietwat verlegen naar zijn poten, de bruine tabby was nu eenmaal niet iemand die zeer zelfverzekerd was in zijn doen en laten, hij mocht wel wat meer zelfvertrouwen op bouwen, en begrip leren krijgen voor de gebruiken van de Clan. Niet alleen de regels maar ook de sociale gebruiken, al was hij wel eens te vinden bij sharing tongues. De andere kater begon te grinniken, het was duidelijk dat hij geen verkeerde stap had gezet door zich ietwat beteuterd te voelen. Flutterkit bleef ook maar een kitten en af en toe was hij dan ook heerlijk impulsief. 'Zullen we anders iets leuks gaan doen samen?' Vroeg Loudpaw waardoor hij langzaam op keek van zijn tenen naar de ogen van de oudere kater. 'Acornstar vermoordt me als ik je mee het kamp uit neem, maar ik weet zeker dat er vast ook andere dingen zijn die leuk zijn om te doen. Of als je ergens over wilt praten, kunnen we dat ook doen natuurlijk. Het is jouw feestje,' Tot daar de social butterfly. Help,hij had echt geen idee, helemaal niks! Hij was niet iemand die op zijn best was in gezelschap, had al snel geleerd dat hij op zichzelf beter was, zelfs al miste hij de sociale contacten af en toe. Zijn papa was duidelijk geweest, hij zou alleen blijven want hij was anders en dus beet hij op zijn kop en haalde hij ongemakkelijk zijn schouders op.
♥


I can see the sun coming up. Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I can see the sun coming up.    I can see the sun coming up. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can see the sun coming up.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: