Troubles up ahead. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Troubles up ahead.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 17:15

Misschien was het niet zo’n goed idee om een verlaten territorium dat zich tamelijk ver van zijn eigen Clan territorium bevond op te zoeken, maar Timberpaw kon het niet helpen dat hij de rust hier juist zo apprecieerde. De kans dat hij hier zijn Clanmates tegen zou komen, was vrij klein en dat was een feit waar hij juist zo van kon genieten. De RiverClan apprentice verliet zijn territorium dan ook met plezier en vervolgde zijn pad naar waar SkyClan ooit zijn intrek had genomen. Hij had het verhaal al gehoord van toen hij nog in de nursery lag, van een queen die zich om hem bekommerd had nadat zijn vader haar had opgedragen om een oogje in het zeil te houden wanneer hij er niet was. Hij had zijn zoon dan ook vaak hard aangepakt wanneer de queens er niet waren of ging zogenaamd een aangename wandeling met zijn zoon door het territorium doen. Timberpaw dacht niet dat hij het snelle kloppen van zijn hart ooit nog zou vergeten als zijn vader aankondigde dat ze een wandeling gingen maken. En dan had hij meestal de beste smoesjes klaar voor als ze terug kwamen naar het kamp en Timberpaw een schram had op zijn lijfje. En de queens namen aan dat zijn vader de waarheid sprak, want wie zou nu een kitten opzettelijk pijn willen doen? Hij trok met zijn oren en wilde verder lopen, maar merkte toen de stevige geur van BloodClan op en deed een stapje naar achteren. Hij ontblootte zijn tanden en keek om zich heen, waar zijn blik viel op een vrij jonge kat, niet veel ouder als hijzelf. “Ben jij niet wat ver van je territorium?” bromde Timberpaw geïrriteerd naar hem. Hij voelde enkel irritatie wanneer hij naar de kat keek; angst was een emotie dat hij niet meer kende en dus ook niet dikwijls meer ervoer.


+ @Cutter
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cutter
Member
Troubles up ahead. DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Cutter
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 21:24

Zijn taak prooi vangen, vond hij dit leuk? Mhoa ging wel. Je kon lekker ver van het territorium af wandelen om het te vangen en weer mee terug slepen. Cutter trippelde vrolijk over het landschap waar hij zo veel over had horen praten, vooral toen hij tijdelijk in het schaduwclan kamp had gezeten. De elders daar vertelde graag verhaaltjes over vroeger en de zwarte bengaal had altijd stiekem mee zitten luisteren wanneer de kittens verhaaltjes verteld werden om ze zoet te houden. Nu wilde de Young one het met eigen ogen zien. Als hij hier prooi kon vangen prima. Dat was allemaal weer mee genomen. Cutter had net een dikke muis gevangen toen hij een clan geur rook. Snel begroef hij de prooi en draaide zich koel en arrogant om naar de kat die begon te spreken. Jeetje wat stonk die naar vis zeg! Dit was zeker zo'n rivier katje? 'Hmmmm, moet jij zeggen visje. Jij bent anders ook erg ver van het water af.' miauwde Cutter en keek de kat die vast jonger dan hem was of bijna net zo oud als hij was aan. Zijn zwarte vlekken werden beschenen door de zon en hadden een wittige gloed over zijn goed door voeden pels waardoor het glansde, maar verder was de Young one slank en lenig van bouw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 17:13

Het antwoord van de BloodClanner irriteerde hem en dat was duidelijk te zien in zijn blik. Als hij een paar goede vechttechnieken kende, dan had hij de kat allang tegen de grond gewerkt. De waarheid was echter dat hij enkel wat simpele technieken kende en die zouden vast niet genoeg zijn om de jonge kat te doen verrassen. Timberpaw schatte in dat de young one ietsje ouder was als hijzelf, waardoor het algauw een groter risico zou vormen om de kat aan te vallen. “In tegenstelling tot jou ben ik hier tenminste welkom,” sprak Timberpaw op een botte toon tegen de BloodClanner. “Ik kan me voorstellen dat als andere Clankatten je hier tegenkomen, je niet echt met open poten verwelkomd zal worden. Naar mij zullen ze al op een andere manier kijken.” Het lag er dan meestal ook nog aan wie van welke Clan hij tegen zou komen, maar dat hoefde die vuile bloedhond niet te weten. “Is er een reden waarom je hier bent of ben je je eigen bloedgeur al meer dan zat en kom je hier verfrissing zoeken?” vroeg hij verder op een botte toon, zijn blik strak gericht op de jonge kat voor hem. Hij ging zich echt niet laten wegjagen door dit gedrocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cutter
Member
Troubles up ahead. DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Cutter
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 20:52

Ah ha. Dus deze plek werd veel bezocht door de boskatjes clans? Een valse grijns speelde op zijn lippen, maar zijn houding veranderde niet door de regen aan woorden die de kater voor hem naar Cutter smeet. 'Ach en Wee? Wat vreselijk! Ik sta te trillen op mijn poten.' speelde de Young one en deed net alsof hij werkelijk op zijn poten stond te trillen en bibberde opzettelijk en kroop ineen met zijn staart onder zijn buik. Al snel volgde een hatelijke lach en hij schudden nu van het lachen. 'Hahaha, Dacht je nu werkelijk dat ik of mijn clan iets van jullie Boskittens wat aan zou trekken?' schaterde de zwart gevlekte bengaal en sprong naar voren in een schijnbeweging. Meer om de ander juist echt schrik aan te jagen dan een echte aanval uit te voeren.  'Wij gaan waar we maar willen, plus hier hebben jullie Boskittens geen geurmarkeringen neer gezet. Dus heb jij nog een van die andere bosclans geen zeggenschap over deze grond! Dus wat ik hier doe gaat niemand wat aan. Al gebruik ik het als mijn persoonlijke schijt plek!' siste Cutter fel en zijn paar/blauwe kijkers stonden vast gepind op die groen/gele van het boskatje. Een grijns speelde op zijn gezicht waardoor een deel van zijn tanden te zien waren.

(Sorry het laatste kwam er zo uit.) lol
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 8:52

Timberpaw keek niet echt onder de indruk zijnde naar het schijnspel van de BloodClanner voor hem. Als je al het ergste al meegemaakt had in je leven, dan viel de rest behoorlijk mee. Zelfs al zou de BloodClanner hem aanvallen, dan nog dacht Timberpaw dat het niet zo pijnlijk ging zijn als wat zijn vader hem had aangedaan. Dat waren nare herinneringen die hij nooit meer uit zijn gedachten zou kunnen verdrijven. Hij ving nog een paar woorden van de BloodClanner op en trok kort met zijn oren bij de woordkeuze die de apprentice gebruikte. “Je hebt al een behoorlijk hoog niveau van kinderachtigheid bereikt,” zei Timberpaw op een afkeurende toon tegen hem. “Maar net zoals ik niet kan zeggen dat je hier niet naartoe mag komen, kan jij dat ook niet van mij zeggen.” Hij trok kort met zijn oortje. “Maar je kunt hier blijven. Het interesseert me eigenlijk ook helemaal niet. Hopelijk vindt een oudere warrior je en word je verscheurd.” Nee, Timberpaw had geen medelijden met een BloodClanner. Hij liet zijn blik langs de omgeving gaan en besloot toen dat hij betere dingen te doen had dan bij deze kat te blijven. “Als je me nu wilt excuseren. Je stinkt een uur in de wind en ik heb betere dingen te doen.” En met een kort snuivend geluid draaide hij zich om, de BloodClanner de rug toekerend. Wat een dwaas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cutter
Member
Troubles up ahead. DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Cutter
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:44

Hij had een hoog niveau van kinderachtigheid bereikt? Wat een belediging! Cutter gromde en keek de ander fel aan. Die bosmuis dacht dat hij beter was dan hem en dan nog zijn rug naar hem toe keren he. Keer nooit je rug naar een Bloodclanner toe. Nooit of te nimmer. Dat zou hij even afstraffen. Cutter zetten zich af om vierkant op de rug van de ander te landen met zijn klauwen diep in de rug van de rivierclanner te drukken.Of dit zou lukken was nog de vraag, maar toch wenste de Young one het met heel zijn hart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 20:11

Het was de subtiele beweging van het gras achter hem dat hem waarschuwde. Het zachte geritsel, het geronk van poten die op de aarde terechtkwamen en vervolgens even niks meer. Timberpaw had ergens ook wel kunnen verwachten dat de BloodClanner gebruik zou maken van de situatie en dus reageerde zijn lichaam al voordat zijn brein helemaal in zich op kon nemen wat hij wilde doen. Hij liet zichzelf naar de grond vallen en rolde weg, waardoor hij ternauwernood een aanval op zijn flanken kon ontsnappen. “Typisch van jullie bloedhonden om op een oneerlijke manier te vechten,” snauwde hij de ander toe, maar haalde daarna al snel in blinde razernij uit met zijn klauw. Hij had nog maar twee vechttrainingen gehad en dat waren groepstrainingen, dus niet eens van een eigen mentor. Hij hoopte dat hij het dan maar van zijn robuuste uiterlijk moest hebben, anders had hij een probleem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cutter
Member
Troubles up ahead. DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Cutter
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 21:20

Okay dit kereltje kende dus al iets van vechten? Kon nog leuk gaan worden. Zijn woorden werkte enkel als een compliment en een grijns kwam op zijn lippen. Cutter draaide zich om en zag hoe de voorpoot van de ander op hem af kwam. Een paar passen achterwaarts en hij miste, Zodra de poot weg was sprong Cutter weer naar voren. Met uitgestrekte voorpoten waarvan zijn nagels zo ver uit stonden dat hij direct wonden zou trekken wanneer ze doel zouden treffen. Zijn bek was al open voor als hij een plek kon vinden om zich vast te bijten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 13:25

De uithaal van hem was mis, maar dat had Timberpaw ergens ook wel verwacht. Hij kon niet verwachten dat hij, als hij al nauwelijks vechttraining had gehad, meteen een BloodClanner neer kon halen, al was de gedachte wel mooi. Zijn uitval was dus mis, maar Timberpaw was een snelle leerling en dus zag hij wat er nu ging gebeuren, al reageerde zijn lichaam minder snel dan hij wilde omdat hij het een fractie van een seconde te laat zag gebeuren. Hij deed haastig een stap naar achteren, maar de nagels van de BloodClanner streken kort langs zijn neusje en Timberpaw siste geïrriteerd terwijl er een hevig prikkend gevoel ontstond bij zijn neusje. Hij kon de uitval van de BloodClanner echter nog ontwijken en voordat de tom cat zijn tanden in hem kon zetten, draaide Timberpaw zich om en haalde vol uit met zijn achterpoot. Hopelijk zou het recht tegen zijn smoel zijn en zou het ook behoorlijk pijn doen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cutter
Member
Troubles up ahead. DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Cutter
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 22:03

Het gevoel dat zijn klauwen over de neus jammer genoeg nog net de huid open trekkend liet een schok van euforie door zijn lijf trekken. Als zijn moeder nog geleefd zou hebben had Cutter nooit zo grof tegen andere katten gedaan, maar door de invloeden van de Bloodclan was de zwarte bengaal dat wel. Maar ergens voelde het ook niet goed in zijn binnenste aan. Toch dreef zijn drang om de Bloodclan eer aan te doen hem er toe de clankat aan te vallen. Zijn beet miste doel doordat het boskatje zich omdraaide, maar zijn achterpoot had Cutter te laat gezien en voelde nog net hoe deze op zijn snuit kwam, maar ook een beetje mis ging. Enkel haakte een van de nagels van de achterpoot net onder zijn neusvleugel die door de krachtige trap een redelijk lange ondiepe wond trok. De pijn explodeerde in zijn gezicht en Young one sprong op en weg van het gevecht om zijn kop even te schudden en over zijn neus te vegen, maar hij herstelde zich al snel. 'Ah vast mijn eerste litteken!' grauwde Cutter en dook weer naar voren. Hij zou het niet op zich laten zitten dat, dat kleine boskatje hem zomaar zou verwonden. De zwarte bengaal rende naar voren en sprong eerst naar links om daarna weer naar rechts te springen, maar dook daarna weer naar links om daarbij direct zijn klauwen te gebruiken en die naar de hals van het boskatje uit te halen. Maar daar bleef het niet bij. Dit keer zou Cutter druk blijven zetten en al zijn zintuigen stonden op scherp al liep zijn eigen bloed langzaam langs de rechterkant van zijn snuit af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Troubles up ahead. DPKsfdL
Miss F
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Troubles up ahead.    Troubles up ahead. Icon_minitimeVandaag om 15:28

“Gefeliciteerd,” zei Timberpaw nog sarcastisch. “Als het aan mij ligt, worden het er wel meer!” Dat waren echter woorden die hij binnen de kortste keren niet waar kon maken. Zijn ogen flitsten naar voren en hij probeerde de bewegingen van de tom cat te volgen en te concluderen waar hij uiteindelijk uit zou komen. Het was meer door stom geluk dan door zijn instincten dat hij de uitval naar zijn hals kon ontwijken. Als dat raak was geweest, dan had zijn bloed rijkelijk gevloeid over het gras. Timberpaw’s hart begon nu toch wel in zijn borst te hameren. Ja, hij had de BloodClanner weten te raken, maar hoe lang zou het duren totdat zijn geluk op zou zijn en de BloodClanner hem zou raken met zijn uitval? Dan zou zijn leven voorbij zijn. Er was hier geen Clanmate die hem zou redden en als er nog een BloodClanner bij zou komen, dan had hij pas echt een probleem. Voor het eerst sinds dat hij in het gevecht mee was gegaan, besefte hij zich dat hij zich in de nesten had gewerkt. En dat er voorlopig ook geen uitweg was. Hij moest zijn grootte dan maar als aanval gebruiken. En dus stormde hij vol op de tom cat af en gebruikte zijn schouder om de BloodClanner hopelijk omver te beuken. Daarna haalde hij met zijn klauwen hardhandig uit naar de flank van de tom cat, hopend om hem goed hard te raken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Troubles up ahead.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory-
Ga naar: