Dug my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dug my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dug my heart TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Dug my heart   Dug my heart Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 17:55


Snel probeerde ze haar poten op het muisje te drukken, maar het stomme beestje was telkens te snel. Ze was hier niet voor gebouwd verdorie. Breezesong sprong naar voren om het nog een keer te proberen toen ze met haar kop tegen een mais stengel aan knalde. Pfft, nou was ze het muisje al helemaal kwijt geraakt. De poes kwam overeind en schudde haar kop. Teleurstellend weer dit. Een zucht rolde over haar lippen. Ze wilde alweer op weg gaan naar een volgend doelwit toen ze de geur van een wel heel bekend iemand opmerkte. Haar dochter. Ze draaide zich om en een glimlach verscheen op haar snoet. 'Willowbreeze, hey,' miauwde ze, vurig hopende dat haar dochter haar faal niet gezien had.

+ Willowbreeze


Dug my heart OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dug my heart Willow12
xx
55
Actief
6th dimension

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Willowbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Dug my heart   Dug my heart Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 12:08


Dug my heart D7qohc11

Het puntje van haar staart zwiepte geconcentreerd. Vanuit de maisbladeren keek ze toe. Haar moeder was hier ook, maar door haar jachtinstinct merkte ze niet op dat haar dochter hier verscholen zat. Ze zat achter een muisje aan en Willow's ogen waren op dezelfde prooi gericht. Ze hadden beide hetzelfde doel gehad maar haar moeder faalde als een apprentice bij diens eerste jacht. Snel sprong Willowbreeze naar voren en greep het muisje als vlug als haar stromende windclan bloed tussen haar kaken. Door haar vachtkleuren die zo goed vermengde op de heides liepen de prooien zowat in haar poten. De she-cat kwam tevoorschijn toen haar moeder haar naam uitsprak. Ah, ze het eens door. Met een flik van haar staart kwam ze de planten uitgestapt en gooide haar vangst voor haar ma's poten. Haar appelgroene ogen gleden opzij. ''72 moons en kan nog geen muisje vangen.'' Sprak ze, een klein beetje scherp. Ze wou gewoon een goeie warrior zijn, wou er uit blinken net zoals haar broer. Maar dat was lastig als je op de achtergrond stond en je moeder te oud was om nog te jagen. Ze sprak maar niet over die maiskolf. ''Misschien tijd om Elder te worden moeder.'' Haar volgende reactie was niet gemeen bedoeld maar ze kon niet ontkennen dat ze vond dat er waarheid inzat. Gelukkig wist ze een glimlachje op haar lippen te toveren, om haar scherpe zinnen te doen verzachten.


Dug my heart Willow10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dug my heart TOViWCJ
Cammie
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Dug my heart   Dug my heart Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 0:00


Nog voor ze het doorhad, had haar dochter het muisje zelf te pakken gekregen. Breezesong glimlachte naar haar toen het dode beestje op de grond voor haar poten viel. '72 moons en kan nog geen muisje vangen,' sprak haar dochter. Breezesong wiebelde met haar oren toen ze de scherpe toon van haar dochter hoorde. Nou zeg. 'Misschien tijd om Elder te worden moeder.' Ze glimlachte er nog bij, maar Breeze wist dat ze het ergens wel meende. Ze snoof en schudde haar kop. 'Ik kan prima jagen, Willowbreeze. Elder is nog een leeftijd ver weg van mij.' Ze voelde zich verder anders topfit, dit muisje was gewoon te snel geweest. Kan gebeuren. 'Goede vangst wel,' complimenteerde ze Willow toen met een knikje.


Dug my heart OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dug my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: