Call out the spirits in my basement 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Call out the spirits in my basement

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vexcurse
Member
Call out the spirits in my basement OB1j3qM
Panda
10
Actief
''You are gonna catch a cold from the ice in my soul''

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vexcurse
BerichtOnderwerp: Call out the spirits in my basement   Call out the spirits in my basement Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 23:13


Met flink wat prooi in haar bek liep Vexcurse het Shadowclankamp in. Ze was net gaan jagen, veruit haar favoriete activiteit. Het genot dat het doden van de nietswetende prooien haar bracht kon ze niet beschrijven. Dat ze iets nuttig deed voor de clan was eigenlijk niet de reden waarom ze zo veel ging jagen. Dat vertelde ze niet rond, natuurlijk. Nadat de zwarte poes alles op de prooistapel had gegooid, ging ze in een rustig hoekje zitten om zichzelf te wassen. Ze bekeek het kampgebeuren dat zich voor haar afspeelde. Vanuit haar zithoekje had ze een volledig zicht op het kampterrein. Katten kwamen aan en vertrokken. Sommigen gingen jagen, anderen op patrouille en enkele apprentices vertrokken met hun mentor voor de training. Het leek wel alsof Bloodclan er nooit was geweest, als je er niet over nadacht. Zonder erbij stil te staan gromde de kattin, haar haat voor die clan zat enorm diep, ze hadden haar in het verleden genoeg aangedaan. Ze had zo haar best gedaan om alles te vergeten, maar met Bloodclans terugkeer kwam het allemaal terug. Het verraad van Tallshadow maakte haar nog kwader, hij was hun leider geweest, en had hen overgegeven aan een bende moordenaars.

-Flutterkit first


Call out the spirits in my basement FF4wmHA
The scariest monsters are the ones hiding within our souls
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call out the spirits in my basement DPKsfdL
Butter
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Flutterkit
BerichtOnderwerp: Re: Call out the spirits in my basement   Call out the spirits in my basement Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 21:54

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit was een van de weinige die niet geheel gebroken leek te zijn. Leek, want in werkelijkheid zou hij nog vele Moons nachtmerries hebben over de Bloodclanners die zich voor een periode in de Clan gevestigd hadden. Hij was niet de meest bange kater maar dat betekende niet dat hij geen gezonde afkeer had voor alles dat tegen de Warrior Code was. Het betekende dan ook dat hij de herinneringen aan Bloodclan probeerde te verdringen, niet dat het altijd makkelijk ging immers was hij een kitten en betekende dat, dat hij geen afleiding kon zoeken buiten het kamp of zijn frustraties er uit kon lopen. Kortom, hij kon enkel wat harder in het puntje van zijn staart bijten om de klitten er uit te krijgen en wat van zijn ongemak kwijt te raken. Het deed lichtelijk zeer, maar zolang hij niet te hard door beet en geen bloed verscheen, was het te doen. Een gefrustreerde zucht verliet zijn lippen voordat hij naar een ander toe stapte die haar zwarte vacht aan het wassen was. 'Vexcurse,' Mauwde hij op zijn nog hoge toon, onschuldig maar ook duidelijk een tikkeltje vermoeid. 'Ik krijg die knoop niet uit mijn staart, enige tips?' Voegde hij aan zijn begroeting toe voordat hij naast haar neer plofte.
♥


Call out the spirits in my basement 5HTPY7h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vexcurse
Member
Call out the spirits in my basement OB1j3qM
Panda
10
Actief
''You are gonna catch a cold from the ice in my soul''

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vexcurse
BerichtOnderwerp: Re: Call out the spirits in my basement   Call out the spirits in my basement Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 23:00


Oh god, kwam er een kitten naar haar toe. Vex bekeek hem geïrriteerd, in de hoop dat hij niet dichterbij zou willen komen, maar de kit had het niet door. Ze zuchtte kort. Hij had dus een probleem met zijn pluizige staart. 'Zoek het uit,' had ze willen zeggen, maar ze hield zich in. De kitten had haar niets misdaan en kwam vriendelijk om hulp vragen. Jij zou ook wel wat vriendelijker mogen zijn, mauwde het stemmetje in haar hoofd haar toe. Dat gebeurde wel eens, dat ze stemmen hoorde die niemand anders kon horen. Was het een gave? Was het iets om zich zorgen om te maken? Wie zou het weten.. Bovendien kon het haar niet veel schelen, maar ze zou nooit iemand erover vertellen. Ze konden haar soms nogal gewelddadige dingen toefluisteren. Deze keer was het echter de stem van een kitten, ze klonk als Crow, haar overleden zusje. Die was wat vriendelijker. "Laat mij het maar doen," zei Vex ietwat vriendelijker. Ze stak haar poot uit naar de staart, en probeerde hem met haar klauwen los te krijgen. Tjonge, dat was inderdaad een lastige knoop, maar het lukte haar wel. "Ziezo," zei ze toen. Ze keek de jonge kit aan. Hij had gave ogen, een samenspel van amber en groen. Vexcurse had nog nooit iemand met zulke ogen gezien. Het was fascinerend.


Call out the spirits in my basement FF4wmHA
The scariest monsters are the ones hiding within our souls
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Call out the spirits in my basement DPKsfdL
Butter
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Flutterkit
BerichtOnderwerp: Re: Call out the spirits in my basement   Call out the spirits in my basement Icon_minitimevr 26 jun 2020 - 22:34

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Er waren weinig momenten geweest waarop een geërgerde blik hem weg zou hebben gehouden van zijn Clangenoten. Hij herinnerde zich niet eens een warme blik van zijn vader, een kater die het leven al had gelaten voordat Bloodclan het kamp had overgenomen, zijn haren rezen lichtjes overeind bij de gedachten aan de katten die het leven zuur hadden gemaakt. De zwarte kattin die hij aansprak on hulp met een lastige knoop in zijn relatief pluizige staart, het kwam door het droge weer, zorgde ervoor dat het niet lang duurde voordat de Warrior hem uiteindelijk met wellicht lichte tegenzin toch te hulp schoot. 'Laay mij het maar doen,' zei Vexcurse tegen hem waarna ze haar poot naar zijn staart uit stak en met haar nagels deze probeerde los te maken. Het was een lastige knoop, maar het leek haar niet extreem veel moeite te kosten. 'Ziezo,' zei ze toen de knoop er voorzichtig uit was getrokken. Ze keek hem aan, terwijl zijn tweekleurige ogen haar blik zonder enige zorgen ontmoetten. 'Bedankt,' sprak hij op een zachte warme toon voordat de kater zijn tong voorzichtig over zijn staart haalde, om zo de vacht wat te doen glanzen. Hij kon weinig, behalve zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. Hij wist dat hij niet veel was, een grote, slanke kitten die zijn waarde nog moest bewijzen.
♥


Call out the spirits in my basement 5HTPY7h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Call out the spirits in my basement
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: