[Rouwtopic] Loaded gun 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Rouwtopic] Loaded gun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
Member
[Rouwtopic] Loaded gun 6GDhOSI
Nathalie
1241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: [Rouwtopic] Loaded gun   [Rouwtopic] Loaded gun Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 2:30

Het gewicht wilde hem vast zetten tegen de aarde. De zwaarte van dit gewicht was niet normaal, dit was de dood wat hij nu met zich mee droeg. Zijn natte vacht kleefde aan zijn huid samen met dat van Thistleclaw. Zijn eigen poten trilde wat bij elke stap die hij zette. Ondertussen kwamen ze steeds dichter bij het kamp. Smokegaze staarde naar voren, nam alle geluiden van zijn omgeving in zich op. De geluiden van Crystalshell's pootstappen naast hem. Hij probeerde te focussen op haar geur, in plaats van de geur van zijn dode broer, maar dit was onmogelijk. Zijn maag voelde zwaar aan, alsof hij elk moment kon gaan braken, maar dit gebeurde niet. Nee. Hij had nu een doel en dat was zijn broer terug naar huis brengen. Daarna zal de clan rouwen om het verlies van een clangenoot en mocht Smokegaze gaan vertellen wat er gebeurt was. Zodra dat gedaan was, was het voorbij. Dan zou zijn broer begraven zijn en was er nog een kat minder in zijn leven. Zijn blik gleed naar Crystalshell. Zij mocht hem voor gaan het kamp in, daarna zou hij volgen.

Toen Smokegaze het kamp naar binnen kwam voelde hij meteen hoe iedereen naar hem en het lichaam op zijn rug staarde. Smokegaze zweeg en stapte door naar het midden van het kamp. Hier liet hij het lichaam van Thistleclaw van zijn rug af glijden. Hij keek naar zijn broer die daar roerloos in het gras lag. Zijn donkere vacht, half opgedroogd en met bloed besmeurd uit een klein maar fataal gaatje in zijn lichaam. Zijn dood. Wanneer kwam de vraag, wie zou de vraag stellen? Wat was er gebeurt?

OOC: Eerste @Crystalshell en daarna open


[Rouwtopic] Loaded gun YeIsY95
[Rouwtopic] Loaded gun PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Rouwtopic] Loaded gun August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Rouwtopic] Loaded gun   [Rouwtopic] Loaded gun Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 20:24

Ze liepen in stilte terug naar het kamp en af en toe keek Crystalshell naar het slappe lichaam van Thistleclaw. Had hij gered kunnen worden? Als ze sneller waren geweest en hem direct het water uit hadden kunnen halen. Nee, zo mocht ze niet denken, ze hadden niets kunnen doen. Ze ging Smokegaze voor het kamp in, ze liet haar kop hangen en liep naar het midden van het kamp. Daar deed ze een stapje opzij en gaf Smokegaze de ruimte om zijn broer neer te leggen. Ze kon niet tegen de doodse stilte die gevallen was, en dus sprak Crystalshell. "Thistleclaw is vandaag van ons weggenomen, vermoord door twolegs. Vannacht zal om hem gerouwd worden." Ze slikte en keek terug naar Smokegaze. Even deed ze haar bek weer open om nog iets te zeggen, maar besloot dat het genoeg was. Ze nam naast hem plaats, haar ogen terneergeslagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Rouwtopic] Loaded gun Untitl10
Mark
416
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [Rouwtopic] Loaded gun   [Rouwtopic] Loaded gun Icon_minitimezo 21 jun 2020 - 20:38


[Rouwtopic] Loaded gun Dbep0o11

De geur van bloed en dood bracht haar uit haar nest. Zwijgend had ze vanuit de ingang gekeken en wachtte zenuwachtig tot het moment van waarheid. Er kwam een warrior het kamp ingestapt samen met Crystalshell. Op de rug van de grote bruine tom lag een lichaam en ze voelde een tinteling door haar buik gaan. De geur van bloed liet haar slikken en kort week ze haar blauwe oog af van de treurig tafereel. Ze wist niet zo goed wat te doen, ze was nog maar kort in de clan en ze betwijfelde als de Riverclanners zaten te wachten op een ex Windclanner die er even bij kwam hangen. Ze kende de gene niet eens die overleden was. Natuurlijk was elke dood zo erg als elke ander, maar wist ze gewoon niet goed hoe ze de rouwende clan moest benaderen. Lang bleef dan ook staan, verscholen achter wat rietblaadjes die bij de medicine cat den stonden. Het was Crystal die daarna sprak en haar blauwe oog weer terug liet glijden naar het midden van het kamp. Hij was vermoord door twolegs, nadat de grijze deputy dat verteld had viel het inderdaad op dat de gestorven warrior geen enkele andere verwondingen had naast een gat in het lijf. Zachtjes nadat de clan rustig hun tijd hadden gehad kwam haar fragiele lijfje naar buiten en ging ze zonder woorden naast Crystalshell zitten. Ze wist niet wat haar band geweest was met haar vermoorde clangenoot maar ze wou haar steun graag laten zien, net zoals Crystal ook gedaan had bij haar. Zachtjes drukte ze dan ook haar roos gespikkelde snuit tegen haar schouder.

[Rouwtopic] Loaded gun Dbep0o11[Rouwtopic] Loaded gun Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Rouwtopic] Loaded gun
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: