a misty memory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 a misty memory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
a misty memory F8ihGXf
Sans
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Witheringrose
BerichtOnderwerp: a misty memory   a misty memory Icon_minitimema 22 jun 2020 - 15:06


Haar kop ging langzaam omhoog terwijl ze met een ijzige blik haar omgeving bestudeerde. Ze was opzoek naar de kleine zachte plantjes. Ze had het mos nodig voor haar nest. Om het, een beetje meer steun te geven. Gelukkig is Greenleaf aangebroken dus plantjes waren volop in de groei. Haar donker blauwe ogen liet ze in een hoopje gras rustte; hopend tussen het gras een stukje mos aan te treffen. Maar helaas was dat niet het geval. Een zucht rolde van haar lippen terwijl ze langzaam voort liep. Opeens trok een gedaante haar aandacht. De jong poes trok aan haar oor terwijl ze de andere kat goed bekeek. Ze droeg een lichtte aura van schoonheid om haar heen, Witheringrose schatte haar dan ook als een van de mooiste poezen in haar oude clan. Maar nu, werd dat flink overschaduwd door  een wolk van melancholie die over haar heen hing. 'Mijn naam is Witheringrose, ik heb gehoord dat het niet zo goed met je ging?'


a misty memory Eec7bza
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
a misty memory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: