Drinking tears near a peach tree 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Drinking tears near a peach tree

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Drinking tears near a peach tree Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Drinking tears near a peach tree   Drinking tears near a peach tree Icon_minitimema 22 jun 2020 - 20:23


Coyotespirit had haar voorgesteld om eventjes een luchtje te scheppen, echter had ze eerst geweigerd. Ze wou niet alleen gaan, ze wou niet alleen zijn. Ze moest hier blijven, veilig en warm in haar nest terwijl ze wachtte tot haar kindjes weer kwamen. Ze had haar buik al de hele middag opengelegd zodat haar baby's melk konden drinken wanneer ze wouden maar nog geen alle waren nog naar haar toe gekomen. Ze moest er best wel van huilen, dat haar kindjes niet meer kwamen. Ze snapte het niet, net als dat ze nog niet snapte dat haar kinderen al apprentices waren en één van hen overleden was. Soms drong de waarheid binnen maar dan duwde ze het snel weer weg. Nee, het was gewoon een nachtmerrie sprak ze haarzelf in. Net als dat ze in in Riverclan was, het was nog maar tijdelijk tot ze sterk genoeg was en zij en haar kittens weer veilig en wel naar Windclan konden. Daar zou Wolfheart op haar wachtte, die Daintywhiff ook verdreven had ver weg van hun veilige thuis. Ze kon weer gelukkig worden zoals vroeger. Nu toch duidelijk werd dat Heatherkit, Antkit en Gorsekit geen trek hadden vanwege hun afwezigheid besloot ze toch naar buiten te gaan. Misschien kon ze even jagen.. kon ze weer aansterken; al zou ze niet lang gaan, mochten Heather, Ant en Gorse wel komen wanneer ze uitgespeeld waren. Snel trippelde ze naar buiten, sprong ze over de stenen heen die om het water heen lagen en trok naar de Highlands. Daar voelde ze zich het meeste thuis, op de openvlaktes en de wind door haar pels. Toen ze daar aankwam drong een bloemengeur door haar neus. Zachtjes sloot ze haar blauwe oog en dronk de kokos achtige lucht op die met het briesje mee voerde. Het liet haar aan iets denken, aan haar lieve zoontje. Ogh, haar kleine Gorsekitje natuurlijk. Hij rook net als de gele bloemetjes waarna hij vernoemd was.. snuffelend zocht Shatteredice naar het punt waar de geur het sterkst was en toen, toen ze daar aankwam.. toen de gele bloemetjes daar trots en mooi in de bloei stonden, meebewegend met de wind net zoals haar pels.. toen kwam zijn rode pels weer in haar ogen. Zijn doorweekte lichaam, koud en stijf, drijvend in het water waar zij hem had gevonden. De she-cat stond stokstijf stil maar ze voelde haar gehele lichaam naar achteren klappen alsof ze teruggespoeld werd. Alles speelde weer af voor haar ogen, ze zag haarzelf op de grond liggen met Gorsepaw strak tussen haar poten geklemd alsof ze probeerde zijn ziel tegen te houden om naar de hemel te trekken. Een geel bloemblaadje trok los van een takje en vloog langs haar heen. Het bracht haar weer terug naar het moment waar ze nu inleefde. De bloemengeur werd vervangen door de zoute lucht van tranen. Ruwe tranen die als een hagelstorm naar beneden kletterde. Hoe hard ze ook vocht, hoe vaak ze haar zelf overtuigde dat alles wat er gebeurd was nep was.. hoe harder ze daardoor weer viel als de waarheid weer boven water kwam.

-Coyotespirit

my heart's cold and un-repaired.


Drinking tears near a peach tree Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Drinking tears near a peach tree
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: