Skin to skin. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Skin to skin.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skin to skin.  DPKsfdL
Miss F
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Skin to skin.    Skin to skin.  Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 16:45

Een geërgerde blik was in zijn groengele ogen te vinden toen hij zag dat zich donkere wolken aan de hemel begonnen te verzamelen. Natuurlijk was het weer een heldere nacht geweest en een zonnige ochtend, maar moest het weer beginnen regenen toen dat hij eens de kans zag om uit het kamp te glippen. Hij had zojuist een oefengevecht gevolgd van een groepje apprentices, maar omdat zij ouder dan hem waren, had hij niet echt de kans gezien om mee te doen. En hij had er ook niet de behoefte naar gehad, maar hij had het gevecht van de mentors wel moeten volgen en dus had hij daar met een verveelde blik in zijn ogen gezeten terwijl hij maar de helft opnam van wat er voor zijn gezicht gebeurde. Het gevecht was gelukkig na iets minder dan een uur afgelopen, maar toen al hadden de donkere wolken zich boven hun koppen verzameld en Timberpaw wist dat het niet lang meer zou duren eer dat de hel los zou barsten. Hij rook de regen al op voorhand, maar desalniettemin deed hij het rustig aan om terug naar het kamp te gaan. Hij bevond zich momenteel in the Highlands, waar hij zijn koers bepaalde om terug te gaan naar het kamp. Hij wilde een zo lang mogelijke omweg nemen zodat hij niet te veel katten tegen zou komen en ook niet te snel terug zou zijn in het kamp zodat hij niet al te sociaal hoefde te zijn. Voordat hij echter een geldige beslissing kon nemen, struikelde hij over een losse steen en stamelde naar voren. “Ver…” Voordat hij zijn vloek echter af kon maken, knalde hij ook nog eens vol tegen iemand op. Geweldig. Zijn dag kon al niet meer beter!


+ @Shatteredice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Skin to skin.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: